- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Zümreeeeemmmmmmslm kızlar biz geldik.....
eskisi gibi giremiyrm nete .....
bu gün yine kontrolümüz vardı sancım yok hala......tık yok kızlar nstde bende en fazla 23 oldu bugün ,ne zaman doğurcam yaaaaaa beeeeeeeennnnnnnn
iyice strese girdim.....
30 ağustos son günüm 40. hafta bitcek...en fazla 40+5 e kadar bekleriz dedi....
bebekte baya kilo almış ,boyuda maşallah....bu sefer ben normal doğuramıycam die stres yapmaya başladım.....
Allah ım hayırlısıyla şu sancıyı versede gitsem bi çırpıda doğursam.....(hepimiz inşallah)
İkinci sensin canım meriç ablanı bekle bakiiimmmmmmhoşgeldin canım doğuramayanlar klubünee...
bak bende varııımm nstde en fazla 20 çıkıyo sancıı ALLAHTAN oğlum zayıf hehegününü doldursada normal doğurabilirim inşallah tabi sende canım yaaaaa.. şu sancı nişan su bu gece gelsede doğursak ikimizdee hatta günü gelenlerin hepsiiiii
selam kızlarrrr eylül annenlerinin bebekleri vaktinde gelecek galiba nederszini pek aceleci değil bu bıdıklarr:))
Aynen ben de hic doğurma modunda değildim:) o aksam hastanede yatıyorum zaten esim de yOk yanimda gece 11 gibi. Doktor doğurabilirsin deyince bir garip olmuştum. İste sonra çıktım hastaneden çünkü erken doguma karsı 1 hafta yatmıştım ve doktor olursa da olur artık herseyi yaptık demişti. Simdi evde 1 cm açık ve kramplarla bekliyorum bakalım ne olacak:) ben de aslında bir on gün gibi gider diyorum. Ağrılar zaten hic geçmiyor ama benim velet de gelmiyor:) aslında gelmesin daha, çünkü ailem vize işlemlerini tamamlamadı henüz. Kimse yokken doğurmak istemiyorum. Umarım senin fıstık da bekler de biraz daha büyür annesinin karnında:)
kızlar size şok bi haberim var
eşim geldi..kahvaltı yaptık hepberaber.. (sabah kuduz gibi kaşınıyodum bi de iki gündür sırtımda -belimde değil daha yukarıda) sanki bıçak batmış gibi ağrı vardı ama hiç bi belirtiye yormadım çünkü ne biliyim ben bele girer ağrı kasığpa girer diye düşünüyodum)
herneyse.. kahvaltı muhabbet falan.. bi lavaboya gittim bi iki damlacık pembe kan.. (regl kanı gibi değil taze kan gibi nasıl anlatıyım açık renk yani..) hemen anneeeeeeeeeeeeee geeeeeeellllllllllllllll dedim :) annem geldi gösterdim.. hastaneye gideriz annecim hemen panik yapma dedi.. panik falan da değildim garçi ama ne biliyim.. yüzümde dehşet mi vardı ne :)
eşime de gösterdim.. ardından bi daha kontrol ediyim dedim pedimde de hafif pembe bi damla falan kan vardı..
durun dedim ben bi kendim kontrol edeyim nerden geliyo bu kan.. peçete aldım aynayı karşıma koyup heryeimi santim santim kontrol ettim.. yok yani ordan geliyo..e ben neden çok iyiyim ?? hani şarıl şarıl kan gelicekti.. ya da ne biiyim ağrı sızı su falan... Allah Allah...
neyse duş aldım (o kadar sabırla epilasyon için beklettiğim tüycüklerimi malesef jiletle almak durumunda kaldım orama burama bakıcaklar korkusuyla) giyindim hastaneye gittik..
direk nst'ye aldılar. nstde 7-8 tane sancı çıkhafif şiddette.. bende tık yokki.. ve EBE GÖRÜNDÜÜÜÜ Bi de kontrol edelim bakalım dedi.. Ay dedim çatı muayenesi mi... Evet dedi.. Benim eğer bu gelen kanama falan doğum başlangıcı değilse çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyomuş dedim çok bilmişlikle...yok canıııım dedi..
Neyse taktı eldivenleri dur dur dur bi saniye ben bi kendimi salıyım gevşetiyim çok gerginim sanırım dedim.. tamam dedi güldü.. gevşettim sanırım dedim.. ıy ne gıcık bişey o çatı muayenesi.. kurcaladı baya bi.. ama ben tabi ne gevşemesi kastıkça kastım popişim havada yaptı muayeneyi.. iyiki gevşettin kendini dedi.. dimi dedim ben de güldüm..
bir cm açıklık ve incelme var dedi.. ben bir şooookkkk daha
okuya okuya hepbirlikte doğum yapanlarla yaşaya yaşaya her moku biliyorumya.. nasılyaa''lardayım ben hala.. benim ağrım sızım olması lazım ama ben domuz gibiyim dedim.. neyse aldık nst sonuçlarımızı.. annemin arkadaşı diğer EBEMİaradık, söyledik durumu akşamki kontrole o da gelicek.. bu arada benim kadar şom ağızlı da yoktur heralde benim dr yarından sonra geliyo.. kendi doktorum yok..
Ebe aileye açıklama yaptı.. 1cm açıklık var, incelme de başlamış doğum için kesin bişey diyemem ama bu başlangıç kabul edilir.. 12 saate de olabilir 1-2 güne de dedi... aha bi şok daha
eve geldik ben hala bunlar sanki bi başkasının başına geliyo gibi hissediyorum.. bi garip içim.. çay içtim bi bardak.. eşim uçuştan gelip direk ist.dan buraya gelmişti uyuyalım biraz dedim.. 3te yattık ben uyuyamadım dön dön.. sırtımdaki ağrı bi saniye geçmiyo.. kalktım size yazıyım dedim hemen...
şimdilik gelişmeler bu kadar.. akşam 8'de yine EBEMİ GÖRÜCEM yani
(bu arada bi iki saattir çoooooooooooooooookkkkk hafif kasık ağrım var..regl ağrımın 1/8'i gibi falan o kadar..)
vay ne yazdım be :)
ZümreeeeemmmmmmCanım bundan sonra ilk aday sensin bence bu gece bekle bak allah söyletti
inşallahhhhhhh hayırlısıyla,beklemek çok zor ama tadını çıkar çoook özel heyecanlar bunlar
İkinci sensin canım meriç ablanı bekle bakiiimmmmmm
Demiiiişşşşş ve gitmiş doğurmuşşşşşş
Mihrace çok sevindim. Allah bebişini sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Darısı bizlerin başına inşallah. Çok bekletmesin bıdıklar annelerini. Doğum hikayeni de merakla bekliyoruz :)
Eki Görüntüle 496142
bu göbekte bizden anneler:) 33 haftalık kaan göbeği :) şimdi az daha büyüdük.
Caniiiim:) Allah nazardan saklasın massallah ne guzelsiniz oyle:)
Sabirsiz annecikler dokuz doguruyor
Mrtylz hadi bakalim incelme basladiysa 1-2 gun icinde gelecek senin findik insallah. Allah bir avazda kurtarsin sizi...
Aynen ben de hic doğurma modunda değildim:) o aksam hastanede yatıyorum zaten esim de yOk yanimda gece 11 gibi. Doktor doğurabilirsin deyince bir garip olmuştum. İste sonra çıktım hastaneden çünkü erken doguma karsı 1 hafta yatmıştım ve doktor olursa da olur artık herseyi yaptık demişti. Simdi evde 1 cm açık ve kramplarla bekliyorum bakalım ne olacak:) ben de aslında bir on gün gibi gider diyorum. Ağrılar zaten hic geçmiyor ama benim velet de gelmiyor:) aslında gelmesin daha, çünkü ailem vize işlemlerini tamamlamadı henüz. Kimse yokken doğurmak istemiyorum. Umarım senin fıstık da bekler de biraz daha büyür annesinin karnında:)
mrtylz :
cnm bnde de 1 cm aciklik var hatta dr. dogum baslasin die cati muayenesinde biraz zorladi ama bu olay persembe gunuydu ben hala dogurmadim oyuzden bunu da hesaba kat ama esin yanindayken olmasi da bi anlamda dualarin da kabul olmus olabilir bebis ve senin icin en hayirli zaman ne ise ozaman olsun dogum cnm darisi basimiza ..
mavismavis :
cnm meryem suresini bitirince yasini de yapim pirince.. buarada dogum baslayinca insikak suresi cok faydaliymis annem dogum baslayinca okumaya baslicak
ayyy canım yaa senin bebek erkenci olacak galiba.. bu arada babanız yanınızda yokken doğum olmasın diye dua ediyordun babanız geldi bebiş de geliyo ne güzel allah gönlüne göre veriyor .. inş. hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına alırsın
ne güzel yaaa doğuranlar var nişanı gelen açılması olan sancısı olan....ooohhhh ne güzel bizim de sabah 10.30da randevumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz
MRTYLZ sen fethiyedesin heralde şuanda hangi hastaneye gidiyoısun?
canım benim annem fethiyeli
ben Yücelen'e gidiyorum.
Kızlar çok kaşınıyorum ama ole bole değil parçalayasım gelıo kendimi ..
bu da bi doğum belirtisi olabilir mi acabaaaaaa
doğsana artık oğluşummm yaaaa
mıdee yanması benı mahvedıoo kasık agrılarım bel agrılarım varr... vajınama bıcak batıo sankı akıntım arttı ama su geldıgı falan yok lekede yok. sımdılık gelısmeler boleee
ılknur dogurduu soklardayım dungece hıcbıseyım yok dıoduu.. 2 saatde dogurmus darısı basımızaa ınss bızde kolayca dogururusss
ben bu sabah resmen yırtıyodum kendimi kaşınırken... ben de çook fena kaşınıyodum geçti ama..
eşim de kaşınma dıo ama iğne batıo gibi oluo kolonyaya boğdum vucudumu yok yok gecmıoo dus aldım zaten öğlen
ağlamak gelıo içimden kaşındıkça buarada dr.dan sonra yaz bize cnm merak ederiz sonraa
Off oğluş aşağılarda kazı çalışmalarına başladı yine :) ne bulmayı umuyorsa. canımı çok yakıyo valla. her seferinde suyum geldi sanıyorum bakıyorum akıntı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?