2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Zümreeeeemmmmmm Canım bundan sonra ilk aday sensin bence bu gece bekle bak allah söyletti
inşallahhhhhhh hayırlısıyla,beklemek çok zor ama tadını çıkar çoook özel heyecanlar bunlar

İkinci sensin canım meriç ablanı bekle bakiiimmmmmm
selam kızlarrrr eylül annenlerinin bebekleri vaktinde gelecek galiba nederszini pek aceleci değil bu bıdıklarr:))

Demiiiişşşşş ve gitmiş doğurmuşşşşşş

mrtylz :

cnm bnde de 1 cm aciklik var hatta dr. dogum baslasin die cati muayenesinde biraz zorladi ama bu olay persembe gunuydu ben hala dogurmadim oyuzden bunu da hesaba kat ama esin yanindayken olmasi da bi anlamda dualarin da kabul olmus olabilir bebis ve senin icin en hayirli zaman ne ise ozaman olsun dogum cnm darisi basimiza ..

mavismavis :

cnm meryem suresini bitirince yasini de yapim pirince.. buarada dogum baslayinca insikak suresi cok faydaliymis annem dogum baslayinca okumaya baslicak

Canım daha erken gibi senin için biraz daha beklesin miniğin

ayyy canım yaa senin bebek erkenci olacak galiba.. bu arada babanız yanınızda yokken doğum olmasın diye dua ediyordun babanız geldi bebiş de geliyo ne güzel allah gönlüne göre veriyor .. inş. hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına alırsın

amaaa aaaama bizde o siradayiz ama oglus gelmio sabirsizca beklioz oglumun halasi dun ruyasinda dogdugunu gormus buaks dogurcan dedi ama ben hic sanmiorum bundan sonra hep hamile kalicam sanirim ;-);-);-)

Caniiiim:) Allah nazardan saklasın massallah ne guzelsiniz oyle:)

Sabirsiz annecikler dokuz doguruyor
Mrtylz hadi bakalim incelme basladiysa 1-2 gun icinde gelecek senin findik insallah. Allah bir avazda kurtarsin sizi...

ay ne biliyim..inşallah hayırlısı olur.. benim hala umudum var doktor hele bi yoklasın da.. bakalım o ne dicek akşam..

inşallah bekler kuzucuklarımız.. yatıcam ben de valla hiç kıpırdamadan bir gün bir gündür..inşallah bekler bizim kuzular azcık daha..

içme su serpiliyo valla benim gibi açıklıkla bekleyenleri okudukça.. inşallah bekler kızcağızım da..

ay benim kız babacı zaten.. korktu kuzum heralde aha babam geldi bari babişkom burdayken çıkıyım şurdan mı dedi ne eşime de diyorum ben evrene bu enerjiyi yolladım o da bana al sana dedi diye.. sen yokken doğurmaktan korkuyordumya ondan bu oldu dedim... gelmesin daha.. ben de zaten hiç doğurucakmışım gibi hissetmiyorum.. bakalım 8de gitçez hastaneye tekrardan dr ne dicek...

ne güzel yaaa doğuranlar var nişanı gelen açılması olan sancısı olan....ooohhhh ne güzel bizim de sabah 10.30da randevumuz var bakalım ne diyecek doktorumuz
MRTYLZ sen fethiyedesin heralde şuanda hangi hastaneye gidiyoısun?

canım benim annem fethiyeli
ben Yücelen'e gidiyorum.

Kızlar çok kaşınıyorum ama ole bole değil parçalayasım gelıo kendimi ..

bu da bi doğum belirtisi olabilir mi acabaaaaaa

doğsana artık oğluşummm yaaaa

mıdee yanması benı mahvedıoo kasık agrılarım bel agrılarım varr... vajınama bıcak batıo sankı akıntım arttı ama su geldıgı falan yok lekede yok. sımdılık gelısmeler boleee
ılknur dogurduu soklardayım dungece hıcbıseyım yok dıoduu.. 2 saatde dogurmus darısı basımızaa ınss bızde kolayca dogururusss

Kızlar çok kaşınıyorum ama ole bole değil parçalayasım gelıo kendimi ..

bu da bi doğum belirtisi olabilir mi acabaaaaaa

doğsana artık oğluşummm yaaaa

ben bu sabah resmen yırtıyodum kendimi kaşınırken... ben de çook fena kaşınıyodum geçti ama..

aminnn aminnn inşallahhh.. yürüyüş yapıosan hareketin fazlaysa o bıçak batmaları daha da cok artıo cnm dinlendikçe azalıo

ben bu sabah resmen yırtıyodum kendimi kaşınırken... ben de çook fena kaşınıyodum geçti ama..

eşim de kaşınma dıo ama iğne batıo gibi oluo kolonyaya boğdum vucudumu yok yok gecmıoo dus aldım zaten öğlen

ağlamak gelıo içimden kaşındıkça buarada dr.dan sonra yaz bize cnm merak ederiz sonraa

tabi canım gelir gelmez yazıcam hemen

Mrtylz okadar guzel yazmissinki gulerek okudum harika ya..aksama ebeni gor bizede haber et bakalim.senden super dogum hikayesi bekliyorum ben.ayy senin meslegin ne???

Off oğluş aşağılarda kazı çalışmalarına başladı yine :) ne bulmayı umuyorsa. canımı çok yakıyo valla. her seferinde suyum geldi sanıyorum bakıyorum akıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…