Off oğluş aşağılarda kazı çalışmalarına başladı yine :) ne bulmayı umuyorsa. canımı çok yakıyo valla. her seferinde suyum geldi sanıyorum bakıyorum akıntı.
Mrtylz okadar guzel yazmissinki gulerek okudum harika ya..aksama ebeni gor bizede haber et bakalim.senden super dogum hikayesi bekliyorum ben.ayy senin meslegin ne???
kızlar size şok bi haberim var
eşim geldi..kahvaltı yaptık hepberaber.. (sabah kuduz gibi kaşınıyodum bi de iki gündür sırtımda -belimde değil daha yukarıda) sanki bıçak batmış gibi ağrı vardı ama hiç bi belirtiye yormadım çünkü ne biliyim ben bele girer ağrı kasığpa girer diye düşünüyodum)
herneyse.. kahvaltı muhabbet falan.. bi lavaboya gittim bi iki damlacık pembe kan.. (regl kanı gibi değil taze kan gibi nasıl anlatıyım açık renk yani..) hemen anneeeeeeeeeeeeee geeeeeeellllllllllllllll dedim :) annem geldi gösterdim.. hastaneye gideriz annecim hemen panik yapma dedi.. panik falan da değildim garçi ama ne biliyim.. yüzümde dehşet mi vardı ne :)
eşime de gösterdim.. ardından bi daha kontrol ediyim dedim pedimde de hafif pembe bi damla falan kan vardı..
durun dedim ben bi kendim kontrol edeyim nerden geliyo bu kan.. peçete aldım aynayı karşıma koyup heryeimi santim santim kontrol ettim.. yok yani ordan geliyo..e ben neden çok iyiyim ?? hani şarıl şarıl kan gelicekti.. ya da ne biiyim ağrı sızı su falan... Allah Allah...
neyse duş aldım (o kadar sabırla epilasyon için beklettiğim tüycüklerimi malesef jiletle almak durumunda kaldım orama burama bakıcaklar korkusuyla) giyindim hastaneye gittik..
direk nst'ye aldılar. nstde 7-8 tane sancı çıkhafif şiddette.. bende tık yokki.. ve EBE GÖRÜNDÜÜÜÜ Bi de kontrol edelim bakalım dedi.. Ay dedim çatı muayenesi mi... Evet dedi.. Benim eğer bu gelen kanama falan doğum başlangıcı değilse çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyomuş dedim çok bilmişlikle...yok canıııım dedi..
Neyse taktı eldivenleri dur dur dur bi saniye ben bi kendimi salıyım gevşetiyim çok gerginim sanırım dedim.. tamam dedi güldü.. gevşettim sanırım dedim.. ıy ne gıcık bişey o çatı muayenesi.. kurcaladı baya bi.. ama ben tabi ne gevşemesi kastıkça kastım popişim havada yaptı muayeneyi.. iyiki gevşettin kendini dedi.. dimi dedim ben de güldüm..
bir cm açıklık ve incelme var dedi.. ben bir şooookkkk daha
okuya okuya hepbirlikte doğum yapanlarla yaşaya yaşaya her moku biliyorumya.. nasılyaa''lardayım ben hala.. benim ağrım sızım olması lazım ama ben domuz gibiyim dedim.. neyse aldık nst sonuçlarımızı.. annemin arkadaşı diğer EBEMİaradık, söyledik durumu akşamki kontrole o da gelicek.. bu arada benim kadar şom ağızlı da yoktur heralde benim dr yarından sonra geliyo.. kendi doktorum yok..
Ebe aileye açıklama yaptı.. 1cm açıklık var, incelme de başlamış doğum için kesin bişey diyemem ama bu başlangıç kabul edilir.. 12 saate de olabilir 1-2 güne de dedi... aha bi şok daha
eve geldik ben hala bunlar sanki bi başkasının başına geliyo gibi hissediyorum.. bi garip içim.. çay içtim bi bardak.. eşim uçuştan gelip direk ist.dan buraya gelmişti uyuyalım biraz dedim.. 3te yattık ben uyuyamadım dön dön.. sırtımdaki ağrı bi saniye geçmiyo.. kalktım size yazıyım dedim hemen...
şimdilik gelişmeler bu kadar.. akşam 8'de yine EBEMİ GÖRÜCEM yani
(bu arada bi iki saattir çoooooooooooooooookkkkk hafif kasık ağrım var..regl ağrımın 1/8'i gibi falan o kadar..)
vay ne yazdım be :)
desene ebeni gördükten sonra bebeni görme ihtimalin yüksekkızlar size şok bi haberim var
eşim geldi..kahvaltı yaptık hepberaber.. (sabah kuduz gibi kaşınıyodum bi de iki gündür sırtımda -belimde değil daha yukarıda) sanki bıçak batmış gibi ağrı vardı ama hiç bi belirtiye yormadım çünkü ne biliyim ben bele girer ağrı kasığpa girer diye düşünüyodum)
herneyse.. kahvaltı muhabbet falan.. bi lavaboya gittim bi iki damlacık pembe kan.. (regl kanı gibi değil taze kan gibi nasıl anlatıyım açık renk yani..) hemen anneeeeeeeeeeeeee geeeeeeellllllllllllllll dedim :) annem geldi gösterdim.. hastaneye gideriz annecim hemen panik yapma dedi.. panik falan da değildim garçi ama ne biliyim.. yüzümde dehşet mi vardı ne :)
eşime de gösterdim.. ardından bi daha kontrol ediyim dedim pedimde de hafif pembe bi damla falan kan vardı..
durun dedim ben bi kendim kontrol edeyim nerden geliyo bu kan.. peçete aldım aynayı karşıma koyup heryeimi santim santim kontrol ettim.. yok yani ordan geliyo..e ben neden çok iyiyim ?? hani şarıl şarıl kan gelicekti.. ya da ne biiyim ağrı sızı su falan... Allah Allah...
neyse duş aldım (o kadar sabırla epilasyon için beklettiğim tüycüklerimi malesef jiletle almak durumunda kaldım orama burama bakıcaklar korkusuyla) giyindim hastaneye gittik..
direk nst'ye aldılar. nstde 7-8 tane sancı çıkhafif şiddette.. bende tık yokki.. ve EBE GÖRÜNDÜÜÜÜ Bi de kontrol edelim bakalım dedi.. Ay dedim çatı muayenesi mi... Evet dedi.. Benim eğer bu gelen kanama falan doğum başlangıcı değilse çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyomuş dedim çok bilmişlikle...yok canıııım dedi..
Neyse taktı eldivenleri dur dur dur bi saniye ben bi kendimi salıyım gevşetiyim çok gerginim sanırım dedim.. tamam dedi güldü.. gevşettim sanırım dedim.. ıy ne gıcık bişey o çatı muayenesi.. kurcaladı baya bi.. ama ben tabi ne gevşemesi kastıkça kastım popişim havada yaptı muayeneyi.. iyiki gevşettin kendini dedi.. dimi dedim ben de güldüm..
bir cm açıklık ve incelme var dedi.. ben bir şooookkkk daha
okuya okuya hepbirlikte doğum yapanlarla yaşaya yaşaya her moku biliyorumya.. nasılyaa''lardayım ben hala.. benim ağrım sızım olması lazım ama ben domuz gibiyim dedim.. neyse aldık nst sonuçlarımızı.. annemin arkadaşı diğer EBEMİaradık, söyledik durumu akşamki kontrole o da gelicek.. bu arada benim kadar şom ağızlı da yoktur heralde benim dr yarından sonra geliyo.. kendi doktorum yok..
Ebe aileye açıklama yaptı.. 1cm açıklık var, incelme de başlamış doğum için kesin bişey diyemem ama bu başlangıç kabul edilir.. 12 saate de olabilir 1-2 güne de dedi... aha bi şok daha
eve geldik ben hala bunlar sanki bi başkasının başına geliyo gibi hissediyorum.. bi garip içim.. çay içtim bi bardak.. eşim uçuştan gelip direk ist.dan buraya gelmişti uyuyalım biraz dedim.. 3te yattık ben uyuyamadım dön dön.. sırtımdaki ağrı bi saniye geçmiyo.. kalktım size yazıyım dedim hemen...
şimdilik gelişmeler bu kadar.. akşam 8'de yine EBEMİ GÖRÜCEM yani
(bu arada bi iki saattir çoooooooooooooooookkkkk hafif kasık ağrım var..regl ağrımın 1/8'i gibi falan o kadar..)
vay ne yazdım be :)
Naptın kızımmmmmmmmmmmmm sen yaaaaaaaaaaaa:)))))))hanı beraber doğrcaktıkkkkkkkkkkkk :))))))))Ay saka maka cok heycanlandımmmmmm,Eylul gelıyor:)))))Dualarımız senınle kuzum,eee o kadar dedın dedınnn eşim de eşim dıyeee,bak yanında olcak ışteeee:))))ayyy hadı bakalım,sabırsızlanıyoruzzz,beklıyoruzzzz güzel haberlerinizi :))))
dur hele bi doğurayım ben neler döktürürüm
benim mesleğim.. hmmm.. şimdilik evhanımıyım(bilmiyorum belki çalışırım ilerde belki de 2. çocuk yaparım bi daha dönmem çalışma hayatına anca eşimin emekliliğiyle kendimize bi yer açarsak birlikte çalışırız) malzeme bilimi ve metalurji müh. ve halkla ilişkiler okudum, işimi hiç yapmadım desem yeridir.. Halkla ilişkiler md yaptım, yönetici asistanlığı yaptım, satın alma md., kabin memurluğu,falan.. en son thy.deydim ama tabi ayrıldım.. (bu diğer tüm işleri halkla ilişkiler-satın alma-yönetici asist.-lounge direktörlüğü vs.. hepsini bi arada yaptım bu arada.. deli gibi çalışıyodum bi ara)
Acele atme kız daha ,bıze daha varrrrrrrrrr :)))
bnm akıntım artık pelte pelte gelıo diebilirim çok aşırı yogun yani normaldir heralde dr.a sormayı unuttum gerçii
buarada cnm maşallahın var foto da o kollar ne incecik senin iki kolu birleştirsen bnm bir kolum etmez wala
maşallah Allah nazarlardan korusun
faceteki grubun kurucusu sen misin şu grubu görünür yapsan 5 dakkalığına da bizde katılsak olmaz mı
Suan grup gorunur halde arkadaslar yapmislar bakin siz arkadas ekler sizi.
tamam tamam sen de gir sıraya bakalım gelsin 39 haftalıklar öne çıksın bakiiimmmmmamaaa aaaama bizde o siradayiz ama oglus gelmio sabirsizca beklioz oglumun halasi dun ruyasinda dogdugunu gormus buaks dogurcan dedi ama ben hic sanmiorum bundan sonra hep hamile kalicam sanirim ;-);-);-)
Canım oğlunun adı Kağan olacak sanırımAyy amin canım, teşekkür ederiz :))
Kızlar çok kaşınıyorum ama ole bole değil parçalayasım gelıo kendimi ..
bu da bi doğum belirtisi olabilir mi acabaaaaaa
doğsana artık oğluşummm yaaaa
tamam tamam sen de gir sıraya bakalım gelsin 39 haftalıklar öne çıksın bakiiimmmmm
sırada ben varım ya kendiliğinden gelmezse cuma yatışım olcak hast.ye ..
Yeliz de kaşınıyodu heralde
niyeki aacabaaaa,karaciğer ile ilgili bir sorun mu ki???:44:
tamam tamam sen de gir sıraya bakalım gelsin 39 haftalıklar öne çıksın bakiiimmmmm
Canım oğlunun adı Kağan olacak sanırım
ben de Kağan koyacam inşallah ama KAAN diye yazılmıyor KAĞAN yazılıyor
türk dil kurumuna bak emin ol istersen yanlış olmasın
Yeliz de kaşınıyodu heralde
niyeki aacabaaaa,karaciğer ile ilgili bir sorun mu ki???:44:
kızlar hamile insana bu kadar sıkıntı yapılır mı yaaa çok gerginim şuan
k.v. ye ugradık mevlüt için kaç kişi çağırırsın die sordum 70 kişi en az saydı bana onu çağırmadan olmaz bunu çağırmadan olmaz anne dedim 70 senden 40 kişi bnm taraftan gelse 110 kişiyi nasıl sıgdırcam eve yok yok sıgar yerlere oturulur dıo. mutfagım ufacık zaten 2 kişi yan yana geçemıo ay çıldırıcam resmen ya doğum yap loğusa ol bide bunlarla ugras ama kendi evine çay içmeye bile kimseyi çağırmıo biliomusunuz ben hastayım yorgunum çay koyamam kimseye dıo .. ama mevlüte 70 kişi çağırıo ama ben olsam bende çağırırım pilav vs yemek dağıtım işleriyle teyzemler ablamlar annem falan ilgilencek evimi ablam temızlıcek silcek supurcek ohh nee guzel misafir gelip misafir gitcek ... bole sinirlerimi zıplatıolar geriliorum bebeiş de karnımda kasılıo resmen
kolestaz sorunu yok cnm allahtan onun testini yaptırdık bişi çıkmadı ya yediğim bişiden ya da sıcaklardan ya da stresten oldum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?