geçmiş olsun cnm kolestaz değil anladığım kadarıyla kaşınmak çok zor ama bende de var Allahtan çok sık değil ole geceleri uykumdan uyandırmıo çok şükür .. hepsi bebişler gelince geçicek inşallah
mrb arklar.nasılsınız? buraya gırıp dogum yapan var mı dıye bakıp cıkmakla yetınebılıyorum ancak.bır ıkı haftadır ıyı degılım.gebelik allerjisi oldum.her tarafım cok felaket kasınıyor.kızardım.allah dusmanımın basına vermesın.cok zor bır durum.gecelerı uyuyamaz oldum.bu arada makat gelıs oglum bas asagı donmustu.bır ogrendımkı tekrar makat gelıs olmus...sezeryan deddıler.2 sonra tekrar bas gelıs olmus.bızı oynatıoo masallah:) ıns bas asagı kalır:) bugun ıkı tane ıgne oldum da sankı azaldı kasıntılarım.benden sımdılık bu kadar.dogum yapan varsa bana haber veren olursa ozelden falan sevınırım:)))
canım senin son zamanların allah yar ve yardımcın olsun sancın yokmu
canım senin son zamanların allah yar ve yardımcın olsun sancın yokmu
canım çok geçmiş olsun.....benim bu konuda pek bi bilgim yok ama ,ılık duş falan iii gelmiyr mu?
Selamun alyküm hanım kişiler...
Benim keyfim yok artık çok yoruluyorum kendimi taşıyamıyorum ya bebişim aşağıda artık kasıklarımı tutarak yürüyorum sancı mancı yok bakalım doktor hanım ne dicek yarın ama üzümde renk felan kalmadı... Arada bir belime adet ağrısı gibi ağrı girip geçiyo... Allahım hayırlı vakitte sağlıkla kavuştursa yavrucuma...
Sizler nasılsınız... Bu arada eşime yağlı biber aldırdım onları yıkayıp közlemem lazım pof yaaa gözümde büyüyüo
dusu dureklı almasam cıldırırım zaten.kısmen ıyı gelıyor 15 dakıka falan...
slm canım.....benimde inan hiç keyfim yok,ayaklarım artık vucudumu taşımıyor inan,birden ağırlık hissediyrm.....
bendede ne bi sancı vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,ne bişey bel ağrılarım bile eskisi gibi değil.....
önceden erken doğurmaktan korkuyrdum,şimdide doğuramıycam dieeee......
bendede arad bi adet sancısı şeklinde oluyooo,tam seviniyrm hemen geçiyooo...................
Allah hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip edder inşallah.....
ay canım benimmm yaaaa Allah yardımcın olsun......
bebişler için işte herşeye katlanmak zorunda kalıyrz...annelik böyle bişeymiş diyrm bende hep bi problemle karşılaşınca...........
yafff hadi dogurun da sıra bıze gelsın:))) saka bır yana da az kaldı ınsss:)
kızlar size şok bi haberim var
eşim geldi..kahvaltı yaptık hepberaber.. (sabah kuduz gibi kaşınıyodum bi de iki gündür sırtımda -belimde değil daha yukarıda) sanki bıçak batmış gibi ağrı vardı ama hiç bi belirtiye yormadım çünkü ne biliyim ben bele girer ağrı kasığpa girer diye düşünüyodum)
herneyse.. kahvaltı muhabbet falan.. bi lavaboya gittim bi iki damlacık pembe kan.. (regl kanı gibi değil taze kan gibi nasıl anlatıyım açık renk yani..) hemen anneeeeeeeeeeeeee geeeeeeellllllllllllllll dedim :) annem geldi gösterdim.. hastaneye gideriz annecim hemen panik yapma dedi.. panik falan da değildim garçi ama ne biliyim.. yüzümde dehşet mi vardı ne :)
eşime de gösterdim.. ardından bi daha kontrol ediyim dedim pedimde de hafif pembe bi damla falan kan vardı..
durun dedim ben bi kendim kontrol edeyim nerden geliyo bu kan.. peçete aldım aynayı karşıma koyup heryeimi santim santim kontrol ettim.. yok yani ordan geliyo..e ben neden çok iyiyim ?? hani şarıl şarıl kan gelicekti.. ya da ne biiyim ağrı sızı su falan... Allah Allah...
neyse duş aldım (o kadar sabırla epilasyon için beklettiğim tüycüklerimi malesef jiletle almak durumunda kaldım orama burama bakıcaklar korkusuyla) giyindim hastaneye gittik..
direk nst'ye aldılar. nstde 7-8 tane sancı çıkhafif şiddette.. bende tık yokki.. ve EBE GÖRÜNDÜÜÜÜ Bi de kontrol edelim bakalım dedi.. Ay dedim çatı muayenesi mi... Evet dedi.. Benim eğer bu gelen kanama falan doğum başlangıcı değilse çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyomuş dedim çok bilmişlikle...yok canıııım dedi..
Neyse taktı eldivenleri dur dur dur bi saniye ben bi kendimi salıyım gevşetiyim çok gerginim sanırım dedim.. tamam dedi güldü.. gevşettim sanırım dedim.. ıy ne gıcık bişey o çatı muayenesi.. kurcaladı baya bi.. ama ben tabi ne gevşemesi kastıkça kastım popişim havada yaptı muayeneyi.. iyiki gevşettin kendini dedi.. dimi dedim ben de güldüm..
bir cm açıklık ve incelme var dedi.. ben bir şooookkkk daha
okuya okuya hepbirlikte doğum yapanlarla yaşaya yaşaya her moku biliyorumya.. nasılyaa''lardayım ben hala.. benim ağrım sızım olması lazım ama ben domuz gibiyim dedim.. neyse aldık nst sonuçlarımızı.. annemin arkadaşı diğer EBEMİaradık, söyledik durumu akşamki kontrole o da gelicek.. bu arada benim kadar şom ağızlı da yoktur heralde benim dr yarından sonra geliyo.. kendi doktorum yok..
Ebe aileye açıklama yaptı.. 1cm açıklık var, incelme de başlamış doğum için kesin bişey diyemem ama bu başlangıç kabul edilir.. 12 saate de olabilir 1-2 güne de dedi... aha bi şok daha
eve geldik ben hala bunlar sanki bi başkasının başına geliyo gibi hissediyorum.. bi garip içim.. çay içtim bi bardak.. eşim uçuştan gelip direk ist.dan buraya gelmişti uyuyalım biraz dedim.. 3te yattık ben uyuyamadım dön dön.. sırtımdaki ağrı bi saniye geçmiyo.. kalktım size yazıyım dedim hemen...
şimdilik gelişmeler bu kadar.. akşam 8'de yine EBEMİ GÖRÜCEM yani
(bu arada bi iki saattir çoooooooooooooooookkkkk hafif kasık ağrım var..regl ağrımın 1/8'i gibi falan o kadar..)
vay ne yazdım be :)
ay canım yaaaaaaa haklısın inan,,,,,,,
dua edin bari sancım gelsin de gidip doğurup geleyimmmmmmmmmmmmmmmm
39+5 olduk iyice sıkılmaya başladım......
30 Ağustos son günnnnnnnnnnnnnn.........................
esım aynısını dedı.annelık zormus ne kdr onemlıymıs dıye.cocuk ıste bızde asla yuk degıl canımız feda tabıkı.az sıkıntı yasıyoruz ama degecek ıns:)
Selamun alyküm hanım kişiler...
Benim keyfim yok artık çok yoruluyorum kendimi taşıyamıyorum ya bebişim aşağıda artık kasıklarımı tutarak yürüyorum sancı mancı yok bakalım doktor hanım ne dicek yarın ama üzümde renk felan kalmadı... Arada bir belime adet ağrısı gibi ağrı girip geçiyo... Allahım hayırlı vakitte sağlıkla kavuştursa yavrucuma...
Sizler nasılsınız... Bu arada eşime yağlı biber aldırdım onları yıkayıp közlemem lazım pof yaaa gözümde büyüyüo
slm canım.....benimde inan hiç keyfim yok,ayaklarım artık vucudumu taşımıyor inan,birden ağırlık hissediyrm.....
bendede ne bi sancı vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,ne bişey bel ağrılarım bile eskisi gibi değil.....
önceden erken doğurmaktan korkuyrdum,şimdide doğuramıycam dieeee......
bendede arad bi adet sancısı şeklinde oluyooo,tam seviniyrm hemen geçiyooo...................
Allah hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip edder inşallah.....
o gununu beklıoo bence:) 31 agustosu:) benım dogumm gunum 31 agustos ve ıyıkı o gunde dogmusum dıyorum:) hayırlısı ınsss:)
selam kızlar, geçmişin birazına baktım, mrtylz i erak ettim ben de hayırlısıyla gelsin bebeği inşallah.
Maviş kız dr. sana bir iki güne doğurursun dememiş miydi?
kızlar bu arada sizin de bacaklarınız ağrıyor mu, benim dün gece hem belim hem bacaklarım ağrıdı geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?