2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım mrb sende mi hala doğuramadın?*****

nasıl sancın varmı?benden bugünde tık yok.....
salı tekrar randevum var..nst ye bakılcak,doktor 40+5 e kadar bekleyebiliriz dedi...bende çok endişeleniyrm beklemek istemiyrm,

senin ne olucak doktor ne dedi?normal di demi canım?

evet cok sukur kolestaz degıl.karacıger fonklarda bır sorun cıkmadı.gebelıge baglı dogumdan bır gun sonra gececek dedı.bugun hem sagdan hem soldan bırer ıgne yedık ama yaradı gb sanırım.sana da gecmıs olsun.ıns gececek evet.

canım senin son zamanların allah yar ve yardımcın olsun sancın yokmu

Selamun alyküm hanım kişiler...

Benim keyfim yok artık çok yoruluyorum kendimi taşıyamıyorum ya bebişim aşağıda artık kasıklarımı tutarak yürüyorum sancı mancı yok bakalım doktor hanım ne dicek yarın ama üzümde renk felan kalmadı... Arada bir belime adet ağrısı gibi ağrı girip geçiyo... Allahım hayırlı vakitte sağlıkla kavuştursa yavrucuma...

Sizler nasılsınız... Bu arada eşime yağlı biber aldırdım onları yıkayıp közlemem lazım pof yaaa gözümde büyüyüo

canım çok geçmiş olsun.....benim bu konuda pek bi bilgim yok ama ,ılık duş falan iii gelmiyr mu?

slm canım.....benimde inan hiç keyfim yok,ayaklarım artık vucudumu taşımıyor inan,birden ağırlık hissediyrm.....
bendede ne bi sancı vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,ne bişey bel ağrılarım bile eskisi gibi değil.....
önceden erken doğurmaktan korkuyrdum,şimdide doğuramıycam dieeee......
bendede arad bi adet sancısı şeklinde oluyooo,tam seviniyrm hemen geçiyooo...................

Allah hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip edder inşallah.....

yafff hadi dogurun da sıra bıze gelsın:))) saka bır yana da az kaldı ınsss:)

ay canım benimmm yaaaa Allah yardımcın olsun......
bebişler için işte herşeye katlanmak zorunda kalıyrz...annelik böyle bişeymiş diyrm bende hep bi problemle karşılaşınca...........

esım aynısını dedı.annelık zormus ne kdr onemlıymıs dıye.cocuk ıste bızde asla yuk degıl canımız feda tabıkı.az sıkıntı yasıyoruz ama degecek ıns:)

ay geçmişten başladım şuan ne durumdasın acep hadl kıcişde yanındayken fırtlatıver

yatak odasının kapısı kıtlendı ıyı mı???????????? herseyım ıcerde..anı bı doğum sancım tutsaaa yandımmm...ceyran yaptı,cat dıye kapandı,acamıyoruz bı saattır..............öffffffffff

ay canım yaaaaaaa haklısın inan,,,,,,,
dua edin bari sancım gelsin de gidip doğurup geleyimmmmmmmmmmmmmmmm
39+5 olduk iyice sıkılmaya başladım......
30 Ağustos son günnnnnnnnnnnnnn.........................

o gununu beklıoo bence:) 31 agustosu:) benım dogumm gunum 31 agustos ve ıyıkı o gunde dogmusum dıyorum:) hayırlısı ınsss:)

esım aynısını dedı.annelık zormus ne kdr onemlıymıs dıye.cocuk ıste bızde asla yuk degıl canımız feda tabıkı.az sıkıntı yasıyoruz ama degecek ıns:)

değecek canım değecek....miniklerimizi görünce tüm sıkıntılarımızı ,acılarımızı unutucaz.......
inşallah.......................

selam kızlar, geçmişin birazına baktım, mrtylz i erak ettim ben de hayırlısıyla gelsin bebeği inşallah.

Maviş kız dr. sana bir iki güne doğurursun dememiş miydi?

kızlar bu arada sizin de bacaklarınız ağrıyor mu, benim dün gece hem belim hem bacaklarım ağrıdı geçti.

ayyyy kızlarrrr hadi siz son haftanızdasınız da bana ne oluyor.1 ayım var.çok ağırlaştım.ağrılarım sancılarım var...sırtımın ağrısından 2 gündür duramıyorum.kasılmalarım çok fazla...eşim masaj falan yapıyor ama nafile.....
sabah işe gideceğim. daha 2 hafta daha çalışacağım. ama nasıl???

o gununu beklıoo bence:) 31 agustosu:) benım dogumm gunum 31 agustos ve ıyıkı o gunde dogmusum dıyorum:) hayırlısı ınsss:)

ay inşallah canım 31 ini bekliyrdur da eylüle kadar bekletmez,
kakasını falan yer die korkuyrm...
gerçi herşeyi normal çıkıyor ama,kapalı kutu işte hiç bişey bilemiyrsun....

dediğin gibi hayırlısı......

bende bacağımda kasılma şeklinde ağrı olup geçiyo...
önceden regl olucağım zaman olurdu bacaklarımda öyle bi ağrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…