cnm nasılsın nasıl gıdıyo bakalım az kalmış dun gıbı test yaptıgın gun sankı aybuke den hber varmı
tamam gül ablaa sıramı bekliyorummmmİkinci sensin canım meriç ablanı bekle bakiiimmmmmm
yarın 40. haftasına giriyodu canım bdtsi 2 eylüldükızlar mihrace kaçıncı haftasındaydı bilen var mı?
halam yapacakmış canım aama nasıl yapılıyoo ne lazım hiçbi fikrim yokkızlar lohusa şerbeti aldınız mı alacak mısınız, salı günü pazara giderken onu da halledeyim diyorum, aktara bakıcam dikkat etmem gereken bişey var mı?
İyiyim cnm sen nasıslsın gecen seni görmüştüm msj attım ama görmedin sanırım
Testi yapalı neredeyse 9 ay olacak cnm zaman nasıl geciyor
senin de hayırlı olsun canım...
görmedım sanırım tatlım ya snın bayagı az kalmış ben takıbndeyım ekım sonu cok sukur rahat bı hamılelık gecırıyorum sonrası neler olur bılemme tabı ya aybkeyı merak edıyorum özleden de attım ama malum yenıdoğum
Canım son 1 haftam benim artık aybikeyi hiç bilmiyorum valla ne yaptı..
hamileliğin son ayı zor geciyor ortalar iyi de ...sıcaklardan hiç rahat edemedik bir türlü..
ay cok az kalmış cnm normal mı sezeryanmı olcak ılkı normaldı sanıırım senın yanlışmı hatırlıyorum
cnm bende sıcaklarda cıkmadım evden klıma en buyuk kankam oldu benım bakalım bende 7 aylık oldum sonrası nasıl olur bılemedım
canım mrb sende mi hala doğuramadın?*****
nasıl sancın varmı?benden bugünde tık yok.....
salı tekrar randevum var..nst ye bakılcak,doktor 40+5 e kadar bekleyebiliriz dedi...bende çok endişeleniyrm beklemek istemiyrm,
senin ne olucak doktor ne dedi?normal di demi canım?
slm canım.....benimde inan hiç keyfim yok,ayaklarım artık vucudumu taşımıyor inan,birden ağırlık hissediyrm.....
bendede ne bi sancı vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,ne bişey bel ağrılarım bile eskisi gibi değil.....
önceden erken doğurmaktan korkuyrdum,şimdide doğuramıycam dieeee......
bendede arad bi adet sancısı şeklinde oluyooo,tam seviniyrm hemen geçiyooo...................
Allah hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip edder inşallah.....
selam kızlar, geçmişin birazına baktım, mrtylz i erak ettim ben de hayırlısıyla gelsin bebeği inşallah.
Maviş kız dr. sana bir iki güne doğurursun dememiş miydi?
kızlar bu arada sizin de bacaklarınız ağrıyor mu, benim dün gece hem belim hem bacaklarım ağrıdı geçti.
kızlar selam
sizler daha tecrubelısınızdır dıye sıze danısayım dedım 19 haftalık hamıleyım ama kontolde doktor bebek 21 haftalık gözukuyor dedı bu ne demek?sat 16 nısan benım.eger sezaryan olcaksam hangısıne göre dogum yapıcam.bebegım 370 grammıs acaba haftasına göre gramı fazla oluncamı önde dıyorlar bılen varmı?
kızlar mihrace kaçıncı haftasındaydı bilen var mı?
kızlar lohusa şerbeti aldınız mı alacak mısınız, salı günü pazara giderken onu da halledeyim diyorum, aktara bakıcam dikkat etmem gereken bişey var mı?
kızlar, aktardan lohusa serbetı aldım. kalıp halınde bısey. 3 lt su kullanıcaksın bunun ıcın dedı ama detayını hıc bılmıyorum.
lohusa serbetını nasıl yapacagız ?? bılgısı olan var mı ?
canım senin son zamanların allah yar ve yardımcın olsun sancın yokmu
:))) ben dırekt kolestaz gorunce ustume alındım pardonnn:) bucartı dogurdu sanıodum ben de
Kızlar bebişlerin hareketleri nasıl?bugün sanki daha bir yavas ve az hissettim ben..Yeri daraldıgı içindir herhalde cok da pimpirikli olduk
Kizzlarrrr lohusa serbetine sakin seker eklemeyin felaket tatli oluyor kimse icemez.benim tarifim 1 kg lohusa sekeri. Havlican karanfil zencefil kbuk tarcin seklinde ama kaynatin bunlari tadina bakin sekersiz gelirse ekleyin yoksa ziyan olur serbet..
Ben 1 kg lohusa sekerine 3-4 lt su.2 tane tane zencefil.10 tane karanfil.6 tane kabuk tarcin.7-8 tane havlican bunlari temiz tulbente sarip icine atip kaynatiyorum.servis ederken uzerine kavrulup cekilmis findik tozu ekliyoorum.genelde begenilir.bende dogumdan birgun once kaynatip dolaba doldurcam siselerle.
Gecen birisi sormusu yazmistim bendeki tarif bu...
Ne biliyim canım arkadaşlar hep şeker koyun diyo neyse ben tadına bakıp yaparımsağol canıım
Ben yillar once ilk yaptigimda toz sekerde ekledim oyle tatli olduki kimse icmedi yakti resmen sonra suyla actim ama olan oldu.o kirmizi kalip seker zaten.damak zevkide onemli tabi sen ekersiz yap tdina bak tatsiz gelirse eklersin :)garanti olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?