2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar lohusa şerbeti aldınız mı alacak mısınız, salı günü pazara giderken onu da halledeyim diyorum, aktara bakıcam dikkat etmem gereken bişey var mı?

cnm nasılsın nasıl gıdıyo bakalım az kalmış dun gıbı test yaptıgın gun sankı aybuke den hber varmı

İyiyim cnm sen nasıslsın gecen seni görmüştüm msj attım ama görmedin sanırım
Testi yapalı neredeyse 9 ay olacak cnm zaman nasıl geciyor
senin de hayırlı olsun canım...

İkinci sensin canım meriç ablanı bekle bakiiimmmmmm
tamam gül ablaa sıramı bekliyorummmm

kızlar mihrace kaçıncı haftasındaydı bilen var mı?
yarın 40. haftasına giriyodu canım bdtsi 2 eylüldü
kızlar lohusa şerbeti aldınız mı alacak mısınız, salı günü pazara giderken onu da halledeyim diyorum, aktara bakıcam dikkat etmem gereken bişey var mı?
halam yapacakmış canım aama nasıl yapılıyoo ne lazım hiçbi fikrim yok

İyiyim cnm sen nasıslsın gecen seni görmüştüm msj attım ama görmedin sanırım
Testi yapalı neredeyse 9 ay olacak cnm zaman nasıl geciyor
senin de hayırlı olsun canım...

görmedım sanırım tatlım ya snın bayagı az kalmış ben takıbndeyım ekım sonu cok sukur rahat bı hamılelık gecırıyorum sonrası neler olur bılemme tabı ya aybkeyı merak edıyorum özleden de attım ama malum yenıdoğum

Canım son 1 haftam benim artık aybikeyi hiç bilmiyorum valla ne yaptı..
hamileliğin son ayı zor geciyor ortalar iyi de ...sıcaklardan hiç rahat edemedik bir türlü..

Canım son 1 haftam benim artık aybikeyi hiç bilmiyorum valla ne yaptı..
hamileliğin son ayı zor geciyor ortalar iyi de ...sıcaklardan hiç rahat edemedik bir türlü..

ay cok az kalmış cnm normal mı sezeryanmı olcak ılkı normaldı sanıırım senın yanlışmı hatırlıyorum
cnm bende sıcaklarda cıkmadım evden klıma en buyuk kankam oldu benım bakalım bende 7 aylık oldum sonrası nasıl olur bılemedım

kızlar, aktardan lohusa serbetı aldım. kalıp halınde bısey. 3 lt su kullanıcaksın bunun ıcın dedı ama detayını hıc bılmıyorum.
lohusa serbetını nasıl yapacagız ?? bılgısı olan var mı ?

doktorum 2 vaya 3 eylül karar ver sezeryan yapalım dedi
günüm belli artık
ama hayat zor geçiyor

Sezeryan olacak canım ikinci erkegim hayırlısıyla inş eylül 3ünde kavusacagız..

yok be cnm biz senle doguramayanlar olarak topiğe damga vurucaz
cnm benm artık randevum yok son randevu perşembeydi işte 1 cm acıklık varmış bu bi kaç gune doğurursun dedi ama tık yok bnmki gün verdi eğer doğmazsa 40+2 de cuma günü yatışımı yapıcak suni sancı vericekmiş inş gerek kalmaz sancılarım gelir dua edip duruorum herkes soruo doğurmadın mı die bayramda cok gezdim sancılardan yuruyemıodum şimdi bi kaç gun dinlendim aynı senin dediğin gibi turp gibiyim bi gorsen maşallahım var ağrı sızı hiçbişi kalmadı heyyarabbım

Amin canım son günlerimiz ya o yüzden sıkıntılar arttı ama ben acaip tuhafım dengesiz bi hal içindeyim halil sezai oldum iyicene

Dedi dedi demez mi yarın gidecem dicem hani doğuruyodum ne oldiiiiiiiiii Benim kızın keyfi yerinde yavaş yavaş başladı ağrılarım eylülü bekler herhalde gibime geliyo

Canım bebişin büyüktür haftasına göreo yüzden öyle demiştir benimde 30. haftaya kadar hep 2 hafta önden gidiyor demişti ama ben çok kilo alınca bebişim normale döndü ve kilo alımı yavaşladı. Sen kilona dikkat et yeter... :)

kızlar mihrace kaçıncı haftasındaydı bilen var mı?

Şekerim benle aynıydı 39+3dü sanırsam :)

Ben aldımmm lohusa bardaklarımı bilem yaptım görmedin mi aşk olsun

Şincik ben lohusa şerbetini kırmızı kalıp halinde aldım onu suya katıp kaynatacaz içine damak tadımıza göre toz şeker koycaz, karanfil, çubuk tarçın ve nar çiçeği katacaz.. Sonracıma süzüp ikram edecez sıcak soğuk ikram ediiyor ben soğuk ikram edecem

size oktay ustanın tarifini veriyorum maviş ustanında olabilir yada x ustanın

Yarım kilo lohusa şekeri
5 su bardağı toz şeker
20 su bardağı su
2 adet çubuk tarçın
7-8 adet kuru karanfil
Yapılışı:
Lohusa şekeri, toz şeker ve suyu geniş bir tencereye alın.
Orta ateşte tüm şeker eriyene kadar kaynatın, şeker eridikten sonra yaklaşık 20 dk daha kısık ateşte şerbeti kaynatın.
Bir parça tülbentin içine çubuk tarçın ve karanfilleri koyarak ağzını bağlayın.
Kaynamakta olan şerbetin içine bu küçük paketi atın ve şerbeti 15 dakika daha kaynatın.
Kaynaya şerbetin altını kapatın ve soğuduğunda sürahilere doldurarak buzdolabına alın.
Eğer tatlı gelirse biraz soğuk su ile sulandırabilirsiniz.

İçine değişik baharatlarda katılabiliyor...

canım senin son zamanların allah yar ve yardımcın olsun sancın yokmu

amin cnm cümlemize inşallah ahh bayramda cok gezdim sancıdan agrıdan yuruyemez hale gelıodum şimdi bi gorsen maşallahım var dersin ki bir ay daha doğurmaz o kadar dincim

:))) ben dırekt kolestaz gorunce ustume alındım pardonnn:) bucartı dogurdu sanıodum ben de

ah kızlar doğuramadım sancım başlasın topiğe sancı çekerken girip yazcam sancı aralarındaki süreçte burdan cıkmıcam wala göbek atcam göbekkk

Kızlar bebişlerin hareketleri nasıl?bugün sanki daha bir yavas ve az hissettim ben..Yeri daraldıgı içindir herhalde cok da pimpirikli olduk

cnm son zamanlar artık yavas hareket edıolar alanları yetmıo ama yine de dikkat edelim uzun bi süre hareket etmezse hemen hastaneyeeeeee

slm kızlar bende hala dooğuramayanlardanım........iki gün önce doğuruyorum sanıyordum, şuanda turp gibiyim yine......meleyim gelsin artık .......

Kizzlarrrr lohusa serbetine sakin seker eklemeyin felaket tatli oluyor kimse icemez.benim tarifim 1 kg lohusa sekeri. Havlican karanfil zencefil kbuk tarcin seklinde ama kaynatin bunlari tadina bakin sekersiz gelirse ekleyin yoksa ziyan olur serbet..

Kizzlarrrr lohusa serbetine sakin seker eklemeyin felaket tatli oluyor kimse icemez.benim tarifim 1 kg lohusa sekeri. Havlican karanfil zencefil kbuk tarcin seklinde ama kaynatin bunlari tadina bakin sekersiz gelirse ekleyin yoksa ziyan olur serbet..

Ne biliyim canım arkadaşlar hep şeker koyun diyo neyse ben tadına bakıp yaparım sağol canıım

Gecen birisi sormusu yazmistim bendeki tarif bu...

Ne biliyim canım arkadaşlar hep şeker koyun diyo neyse ben tadına bakıp yaparım sağol canıım

Ben yillar once ilk yaptigimda toz sekerde ekledim oyle tatli olduki kimse icmedi yakti resmen sonra suyla actim ama olan oldu.o kirmizi kalip seker zaten.damak zevkide onemli tabi sen ekersiz yap tdina bak tatsiz gelirse eklersin :)garanti olsun.

Ben yillar once ilk yaptigimda toz sekerde ekledim oyle tatli olduki kimse icmedi yakti resmen sonra suyla actim ama olan oldu.o kirmizi kalip seker zaten.damak zevkide onemli tabi sen ekersiz yap tdina bak tatsiz gelirse eklersin :)garanti olsun.

Tamam şkerim senimi kırcam öyle yaparım dolapta ne kadar kalabiliyo erken bozulur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…