ayyyy kızlarrrr hadi siz son haftanızdasınız da bana ne oluyor.1 ayım var.çok ağırlaştım.ağrılarım sancılarım var...sırtımın ağrısından 2 gündür duramıyorum.kasılmalarım çok fazla...eşim masaj falan yapıyor ama nafile.....
sabah işe gideceğim. daha 2 hafta daha çalışacağım. ama nasıl???
ay inşallah canım 31 ini bekliyrdur da eylüle kadar bekletmez,
kakasını falan yer die korkuyrm...
gerçi herşeyi normal çıkıyor ama,kapalı kutu işte hiç bişey bilemiyrsun....
dediğin gibi hayırlısı......
bende bacağımda kasılma şeklinde ağrı olup geçiyo...
önceden regl olucağım zaman olurdu bacaklarımda öyle bi ağrı...
MİHRACEE doğum yapmışAllah analı babalı büyütsün maşallah
MRTYLZ hastanedeymiş:)))) haydi hayırlı bekliyoruzzzzz:)))
ayyyy kızlarrrr hadi siz son haftanızdasınız da bana ne oluyor.1 ayım var.çok ağırlaştım.ağrılarım sancılarım var...sırtımın ağrısından 2 gündür duramıyorum.kasılmalarım çok fazla...eşim masaj falan yapıyor ama nafile.....
sabah işe gideceğim. daha 2 hafta daha çalışacağım. ama nasıl???
canım ya 35. haftayken benimde öyle bir sürü şikayetim vardı....
şimdi bel ağrılarım falan azaldı,gaz sancım oluyordu sırtımda eşim hep masaj yapardı şimdi oda yooook.......
hele 1 haftadır turp gibiyim sanki sadece ayaklarımda ağırlık var.....ağırlık hissediyrm vucudumda.....
canım ben sırt ve bel ağrım için şu yöntemi buldum....oturma odamda koltukta yatıyrm,açmadan sırtımada bi yastık koyuyorum eskisi gibi ağırmıyr..
ayyy evet doğru söylüyorsun gaz sancılarımda var. farkediyorum onu....benimkiler de normal o zman...
dur öyle yatmayı da deneyeyim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şaşırdım....darısı başımıza yarabbim.......
nerden duydun canım geçmiştemi yazıyooo,ben geçmiş yapmadım bayadır....ayyyyyyyy heyecanlandım valaa.........
aminnn cnmAllah kolaylık versin canım, işin zor.
dene canım inşallah rahat edersin.......
ama sırt üstü yatma.....sağ yada sol tarafına yatmayı dene......
kızlar selam
sizler daha tecrubelısınızdır dıye sıze danısayım dedım 19 haftalık hamıleyım ama kontolde doktor bebek 21 haftalık gözukuyor dedı bu ne demek?sat 16 nısan benım.eger sezaryan olcaksam hangısıne göre dogum yapıcam.bebegım 370 grammıs acaba haftasına göre gramı fazla oluncamı önde dıyorlar bılen varmı?
Kızlar bebişlerin hareketleri nasıl?bugün sanki daha bir yavas ve az hissettim ben..Yeri daraldıgı içindir herhalde cok da pimpirikli olduk
canım benim oğlanda bugün sakin, dün gece yerinde durmuyordu halbuki.. günü gününe uymuyor herhalde..
2012 eylül anneleri
Bugün benim de cok sakindi normalde daha harekeetli oldugu için hareket az olunca meraklanıyoruz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?