2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

MİHRACEE doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün maşallah
MRTYLZ hastanedeymiş:)))) haydi hayırlı bekliyoruzzzzz:)))

canım ya 35. haftayken benimde öyle bir sürü şikayetim vardı....
şimdi bel ağrılarım falan azaldı,gaz sancım oluyordu sırtımda eşim hep masaj yapardı şimdi oda yooook.......

hele 1 haftadır turp gibiyim sanki sadece ayaklarımda ağırlık var.....ağırlık hissediyrm vucudumda.....

canım ben sırt ve bel ağrım için şu yöntemi buldum....oturma odamda koltukta yatıyrm,açmadan sırtımada bi yastık koyuyorum eskisi gibi ağırmıyr..

benim öyle değil de sanki üşütmüşümde bacaklarım sızlıyor gibi bir ağrı oluyor.

MİHRACEE doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün maşallah
MRTYLZ hastanedeymiş:)))) haydi hayırlı bekliyoruzzzzz:)))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şaşırdım....darısı başımıza yarabbim.......
nerden duydun canım geçmiştemi yazıyooo,ben geçmiş yapmadım bayadır....ayyyyyyyy heyecanlandım valaa.........

Allah kolaylık versin canım, işin zor.

ayyy evet doğru söylüyorsun gaz sancılarımda var. farkediyorum onu....benimkiler de normal o zman...
dur öyle yatmayı da deneyeyim

kızlar selam
sizler daha tecrubelısınızdır dıye sıze danısayım dedım 19 haftalık hamıleyım ama kontolde doktor bebek 21 haftalık gözukuyor dedı bu ne demek?sat 16 nısan benım.eger sezaryan olcaksam hangısıne göre dogum yapıcam.bebegım 370 grammıs acaba haftasına göre gramı fazla oluncamı önde dıyorlar bılen varmı?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şaşırdım....darısı başımıza yarabbim.......
nerden duydun canım geçmiştemi yazıyooo,ben geçmiş yapmadım bayadır....ayyyyyyyy heyecanlandım valaa.........

evet cnm geçmişte gördüm. dün gece suyu gelmiş. sabah 7 gibi sanırım doğumu olmuş
darısı hepimizin başına

Kızlar bebişlerin hareketleri nasıl?bugün sanki daha bir yavas ve az hissettim ben..Yeri daraldıgı içindir herhalde cok da pimpirikli olduk

mrhb cnm.rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin öncelikle:)
cnm boyu ve kilosuna göre yani gelişimine göre önde ve ya geride çıkabiliyor ultrasonda. sezeryan tarihini de doktorun belirliyor. onların dedği oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…