2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Mavis valla kavrulmus cekilmis findikla super oluyor mis mis:)ben 5 gun sakladim bisey olmadi.m ozaman hava kisti farkedermi bilmem simdi sicak daha.

Selamlar hanımlar ne var ne yok. Biz iyiyiz birazdan istanbuldan arkadaşım gelicek onu bekilyorum. Bugün baya kasılmalarım oldu ama dinlenince geçti

3-4 ay once kardesimin 2 ay oncede kuzenimin dini nikahlri yapilirken yaptim serbeti nikahi kiyanda kapida caminin imami tarifini istedi 2 dir iciyorum cok guzelmis hanimda yapsin diye :)guzel olmustu sansima:)

3-4 ay once kardesimin 2 ay oncede kuzenimin dini nikahlri yapilirken yaptim serbeti nikahi kiyanda kapida caminin imami tarifini istedi 2 dir iciyorum cok guzelmis hanimda yapsin diye :)guzel olmustu sansima:)

O zaman ben doğumdan geldikten sonra yapayım taze kalsın ne olur ne olmaz ama bende bi kalıp şeker var o da yetmez 1 kg daha alayım en iyisi. Ellerine sağlık canımmm

Kızlar ya vesvese yaptım ağustos annelerinden birinin bebeği kakasını yutmuş ya, e vaktide varmış doğuma. Bdt 1 eylül yazıyor. Neden böyle bişey oluyor acaba. Tarihimi hesaplıyamıyorlar acaba ?

Kızlar ya vesvese yaptım ağustos annelerinden birinin bebeği kakasını yutmuş ya, e vaktide varmış doğuma. Bdt 1 eylül yazıyor. Neden böyle bişey oluyor acaba. Tarihimi hesaplıyamıyorlar acaba ?

Hersey kismet.o ilk zamanlara eylul annelerindeydi sonra oraya takilmaya basladi uzuldum ya.allah sabir versin.

Valla kızlar ben de çok içerim korkusuyla lohusa şerbeti vermeyeyim diyorum. Tadını da çok sevmiyordum zaten :))
Yarın kontrolümüz var, kızım da hiç yerinde durmuyor, halbuki doktorum 37.haftadan sonra hareketlerini zor hissedersin demişti bizde tam tersi oldu kızım sanki çıkmak istercesine karnıma bastırıyor, bunda mecburen merdiven inip çıkmamın ya da yürüyüş yapmamın etkisi var mı bilemiyorum.
Bir de herkes doğuruyor içimi korku sardı sanki yarın kontrole gidicez doktor hadi gelmiş vaktin deyip doğuma alacakmış gibi geliyor, paranoya diz boyu! Şansıma izlediğim dizilerin hepsinde kız bebekler var bir sürü :))

hastane çantamı şekerimizi çikolatamızı herşeyimizi hazırladım bide banyo yaptım ve yarın kısmetse 08:30 da kzımıza kavuşuyoruz kızlar dua edin bize :)))

hastane çantamı şekerimizi çikolatamızı herşeyimizi hazırladım bide banyo yaptım ve yarın kısmetse 08:30 da kzımıza kavuşuyoruz kızlar dua edin bize :)))

ay ne kadar güzel bisi ya diyicek sözüm yok Allah yardimcin olsun cnm cok sanslisin ins.en kisa zamanda bizlelrde hayirlisiyla bebelerimize kavusuruz

Canımm Allah kurtarsın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahım yar ve yardımcın olsun inşaAllahhh sağlıklı hayırlı bir evlat olur

Ohh ohh maaşallah herşey tamam, bir de kızın geldi mi :))
Allah kolaylıkla kurtarsın her ikinizi de sağlıkla kavuştursun.

aminnn aminnn inşallahhh.. yürüyüş yapıosan hareketin fazlaysa o bıçak batmaları daha da cok artıo cnm dinlendikçe azalıo

Allah kurtarsın canım heyecan doruktadir şimdi,darısı basımıza güzel haberlerini bekliyoruz

ay ne kadar güzel bisi ya diyicek sözüm yok Allah yardimcin olsun cnm cok sanslisin ins.en kisa zamanda bizlelrde hayirlisiyla bebelerimize kavusuruz

Canımm Allah kurtarsın hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahım yar ve yardımcın olsun inşaAllahhh sağlıklı hayırlı bir evlat olur

Ohh ohh maaşallah herşey tamam, bir de kızın geldi mi :))
Allah kolaylıkla kurtarsın her ikinizi de sağlıkla kavuştursun.

Allah kurtarsın canım heyecan doruktadir şimdi,darısı basımıza güzel haberlerini bekliyoruz

saolun kızlar inş sizlerde sağsalim kavuşursunz

Offf canim yaa cok bilirler lüzumsuz şey yapmayı zaten..Esimle konus anlat o müdahale etsin anca onların lafını dinler bu kaynana milleti..sende bebeği kasma yavrunu bı kucAgina al bakalim hepsi düzelir canim..

allah hayırlı kolay doğum nasip etsin canım.bende salı sabahı sezeryan olacagım.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Dr'um yarın izinden dönüor.Yarın randevum var.Bakalım artık hemen sezeryanada alabilir beni.Çok uzun geçti bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…