3-4 ay once kardesimin 2 ay oncede kuzenimin dini nikahlri yapilirken yaptim serbeti nikahi kiyanda kapida caminin imami tarifini istedi 2 dir iciyorum cok guzelmis hanimda yapsin diye :)guzel olmustu sansima:)
Kızlar ya vesvese yaptım ağustos annelerinden birinin bebeği kakasını yutmuş ya, e vaktide varmış doğuma. Bdt 1 eylül yazıyor. Neden böyle bişey oluyor acaba. Tarihimi hesaplıyamıyorlar acaba ?
hastane çantamı şekerimizi çikolatamızı herşeyimizi hazırladım bide banyo yaptım ve yarın kısmetse 08:30 da kzımıza kavuşuyoruz kızlar dua edin bize :)))
hastane çantamı şekerimizi çikolatamızı herşeyimizi hazırladım bide banyo yaptım ve yarın kısmetse 08:30 da kzımıza kavuşuyoruz kızlar dua edin bize :)))
aminnn aminnn inşallahhh.. yürüyüş yapıosan hareketin fazlaysa o bıçak batmaları daha da cok artıo cnm dinlendikçe azalıo
AALLAH kurtarsın canımm sağlıkla al inşallah bebişini kucağınaaahastane çantamı şekerimizi çikolatamızı herşeyimizi hazırladım bide banyo yaptım ve yarın kısmetse 08:30 da kzımıza kavuşuyoruz kızlar dua edin bize :)))
ay ne kadar güzel bisi ya diyicek sözüm yok Allah yardimcin olsun cnm cok sanslisin ins.en kisa zamanda bizlelrde hayirlisiyla bebelerimize kavusuruz
Canımm Allah kurtarsın hayırlı haberlerini bekliyoruzAllahım yar ve yardımcın olsun inşaAllahhh sağlıklı hayırlı bir evlat olur
Ohh ohh maaşallah herşey tamam, bir de kızın geldi mi :))
Allah kolaylıkla kurtarsın her ikinizi de sağlıkla kavuştursun.
Allah kurtarsın canım heyecan doruktadir şimdi,darısı basımıza güzel haberlerini bekliyoruz
AALLAH kurtarsın canımm sağlıkla al inşallah bebişini kucağınaaahastane çantamı şekerimizi çikolatamızı herşeyimizi hazırladım bide banyo yaptım ve yarın kısmetse 08:30 da kzımıza kavuşuyoruz kızlar dua edin bize :)))
kızlar hamile insana bu kadar sıkıntı yapılır mı yaaa çok gerginim şuan
k.v. ye ugradık mevlüt için kaç kişi çağırırsın die sordum 70 kişi en az saydı bana onu çağırmadan olmaz bunu çağırmadan olmaz anne dedim 70 senden 40 kişi bnm taraftan gelse 110 kişiyi nasıl sıgdırcam eve yok yok sıgar yerlere oturulur dıo. mutfagım ufacık zaten 2 kişi yan yana geçemıo ay çıldırıcam resmen ya doğum yap loğusa ol bide bunlarla ugras ama kendi evine çay içmeye bile kimseyi çağırmıo biliomusunuz ben hastayım yorgunum çay koyamam kimseye dıo .. ama mevlüte 70 kişi çağırıo ama ben olsam bende çağırırım pilav vs yemek dağıtım işleriyle teyzemler ablamlar annem falan ilgilencek evimi ablam temızlıcek silcek supurcek ohh nee guzel misafir gelip misafir gitcek ... bole sinirlerimi zıplatıolar geriliorum bebeiş de karnımda kasılıo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?