2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Herkese ağrısız güzel uykular diliyoruum Allaha emanet olun hayırlı geceler ben gidip uyuyayım yarın 11 de randevum var güzel haberlerle gelirim inşaallah...

selam kızlar oh oh bi doğum bide doğum sürecine girenler var maş

mihrace cnm tebrikler bebişini sağ sağlim almışın kucağına rabbim ömür boyu ayırmasın sizi

mrtylz cnm hakkında hayırlısı olsun gönlünden ne geçiyosa o olsun inş

ah bide ben doğurabilsem yaw çok beklemek istemiyorum bebekler kakalarını falan yiyolar öle duyunca panik yapıyorum yaaa hayırlısı ile bi gelse bebişlerimiz.... bide acayip kaşınıyorum kızlar yaaa ama sadece göğüslerim ve göbeğim kaşınıyo kıpkırmızı oldu çok sinir bozucu bi durum

bu arada bende gruba üye oldum kızçeler benide kabul edin

Kızzzzlar benim uykum geldi ama dur bakalım uyuyabicekmiyim., bide sarımsaklı işkembe içtlm aüzım midem fena poff buarada arkadaşım geldi istanbuldan ama denize gitmek istiyor ben nasıl gideyim hem otobüse binemem hemde denize giremem

Ne düşüncesiz insanlar var yaaa senin son haftalarında sana tatile mi gelecekmiş gelme rahatsızım de

cnm stres yapmaa haklısın cok kalabalık olucak aama odaa 2 yada 3 saat ole bole gecer... sımdıden bunun uzuntusunu yasama .. kuzunuu dusunn.. buarada dogurmaya nıyetın yok galıba senın

herkes uyurkenn damladımm napım yaa hıc gıremyorumm netee ozledım sızlerıııııııııııııııııııı bel ve kasık agrılarınaa devamm ama kızım benı kandırıo galıbaa ... gelmedı gıttı .. bende artık dogurmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmm

gecmıs olsun cnm yaa allah yyardım etsın cok zor bı durumm.. senın oglann fır fırr dönüoo ortalıgı genıs buldu galıbaa ıns terss olmaz hayırlısı

9 aylık kadınlaa ne denızı yahuu tek basınaa gıtsın ben gelememm bu sıcakta dıe sole cekınmee tobe tobee suda dogummu yapıcaksın kızz

sızlerı ozledım geldımm herkescıkler uyurkenn hepınız uyuyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz uyuyun uyuyunn uykusuz geceler kapımızdaaa

sızlerı ozledım geldımm herkescıkler uyurkenn hepınız uyuyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz uyuyun uyuyunn uykusuz geceler kapımızdaaa

Evde kayınvalide oldu mu öyle zırt pırt giremezsin tabi :) biz de uyumuyoruz bi keremmmm uykum var ama uyursam daha kalkama
9 buçuk gibi evden çıkacam 11 de randevum var otobüsle 40 dakka sürüyo hastane. İnşaallah otobüste yer bulup oturabilirim bu halimde bile yer vermiyorlar Her neyse bakalım sancı çıkacak mı merak ediyorum. Ya geçen hafta alttan muayne yaptı bu haftada yapar mı ki acep ?

günaydıııııııın,uyku kim biz kim beyaaa....
bende kontrole gidiyorum bugün bakalım.umarımm herkes iyi haberlerle döner....

Günaydııınnn valla kjızlar dedim ben arkadaşıma bana deniz yasak otobüse zaten binemem eşim çok kızar dedim. Bilmem vazgeçtimi ? Neyse ben accık daha deniym uyumayı

Günaydııınnn valla kjızlar dedim ben arkadaşıma bana deniz yasak otobüse zaten binemem eşim çok kızar dedim. Bilmem vazgeçtimi ? Neyse ben accık daha deniym uyumayı

Günaydın iyi yapmışsın canım bu saatten sonra denize girmek sakıncalı olur. anlayışla karşılar sanırsam arkadaşın..

Kızlar biz bıcı bıcımızı yaptık birazdan çıkacaz doktorumuza gidecez bakalım ne dicek annem diyoki bi kça günü daha var kızım istediği zaman gelecek Allahın izniyle

Günaydın kızlar,kontrole gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallah..
Agustos annelerinin topiklerini de takip ediyorum ama
hiç biri nete giremiyo sanırım artık :)
çok sessizleşmiş...
Sıra bizim topikteee :18:

Günaydın kızlar, Cumadan bu yana giremedim, hafta sonu evde temizlik vardı, temizlik yapılırken ben de kızımın eşyalarını yıkadım, ütüledim ve yerleştirdi.
Herkes iyidir umarım çok merak ettim var mı doğum yapan? Geçmiş yapamadım henüz...

günaydın cnm... mihrace doğum yaptı
ohhh mis gibi senin işler de bitmiş:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…