- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
hastane çantamı şekerimizi çikolatamızı herşeyimizi hazırladım bide banyo yaptım ve yarın kısmetse 08:30 da kzımıza kavuşuyoruz kızlar dua edin bize :)))
Selam güzel anneler ben de iki saat uyudum ya artık uyuyamam nasılsınız?
Selam güzel anneler ben de iki saat uyudum ya artık uyuyamam nasılsınız?
selam cnm bende bugün baya geç kalktım kocişle.. o yüzden bizimde uykumuz gelmedi hala...
Kızzzzlar benim uykum geldi ama dur bakalım uyuyabicekmiyim., bide sarımsaklı işkembe içtlm aüzım midem fena poffbuarada arkadaşım geldi istanbuldan ama denize gitmek istiyor ben nasıl gideyim hem otobüse binemem hemde denize giremem
kızlar hamile insana bu kadar sıkıntı yapılır mı yaaa çok gerginim şuan
k.v. ye ugradık mevlüt için kaç kişi çağırırsın die sordum 70 kişi en az saydı bana onu çağırmadan olmaz bunu çağırmadan olmaz anne dedim 70 senden 40 kişi bnm taraftan gelse 110 kişiyi nasıl sıgdırcam eve yok yok sıgar yerlere oturulur dıo. mutfagım ufacık zaten 2 kişi yan yana geçemıo ay çıldırıcam resmen ya doğum yap loğusa ol bide bunlarla ugras ama kendi evine çay içmeye bile kimseyi çağırmıo biliomusunuz ben hastayım yorgunum çay koyamam kimseye dıo .. ama mevlüte 70 kişi çağırıo ama ben olsam bende çağırırım pilav vs yemek dağıtım işleriyle teyzemler ablamlar annem falan ilgilencek evimi ablam temızlıcek silcek supurcek ohh nee guzel misafir gelip misafir gitcek ... bole sinirlerimi zıplatıolar geriliorum bebeiş de karnımda kasılıo resmen
gecmıs olsun cnm yaa allah yyardım etsın cok zor bı durumm.. senın oglann fır fırr dönüoo ortalıgı genıs buldu galıbaamrb arklar.nasılsınız? buraya gırıp dogum yapan var mı dıye bakıp cıkmakla yetınebılıyorum ancak.bır ıkı haftadır ıyı degılım.gebelik allerjisi oldum.her tarafım cok felaket kasınıyor.kızardım.allah dusmanımın basına vermesın.cok zor bır durum.gecelerı uyuyamaz oldum.bu arada makat gelıs oglum bas asagı donmustu.bır ogrendımkı tekrar makat gelıs olmus...sezeryan deddıler.2 sonra tekrar bas gelıs olmus.bızı oynatıoo masallah:) ıns bas asagı kalır:) bugun ıkı tane ıgne oldum da sankı azaldı kasıntılarım.benden sımdılık bu kadar.dogum yapan varsa bana haber veren olursa ozelden falan sevınırım:)))
Kızzzzlar benim uykum geldi ama dur bakalım uyuyabicekmiyim., bide sarımsaklı işkembe içtlm aüzım midem fena poffbuarada arkadaşım geldi istanbuldan ama denize gitmek istiyor ben nasıl gideyim hem otobüse binemem hemde denize giremem
sızlerı ozledım geldımm herkescıkler uyurkenn hepınız uyuyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuyuyun uyuyunn uykusuz geceler kapımızdaaa
Günaydııınnn valla kjızlar dedim ben arkadaşıma bana deniz yasak otobüse zaten binemem eşim çok kızar dedim. Bilmem vazgeçtimi ? Neyse ben accık daha deniym uyumayı
Günaydın kızlar, Cumadan bu yana giremedim, hafta sonu evde temizlik vardı, temizlik yapılırken ben de kızımın eşyalarını yıkadım, ütüledim ve yerleştirdi.
Herkes iyidir umarım çok merak ettim var mı doğum yapan? Geçmiş yapamadım henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?