2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oy ne güzel şeyler anlatıyon canım.. bana hala hayal gibi geliyo.. bebişimizi bi görsek, bi kucağımıza alsak. heyecandan ve meraktan çatlayacam.. ayrıca korkudan ...
bu arada kızlar ben stresten etrafımdakilere iyice çatmaya başladım, eşim ve annem birbirlerine idare edelim az kaldı diyip duruyorlar. sonrada öyle dediler diye çatıyom :)))

Benimki de kendimi dinlemekle geçiyor ha geldi ha gelecek diye:) erken dogum riski var ya. Bakalım bekleyecek mı zamanının dolmasını:)

ya ben catı muayenesınden korkuyorum,olmak ıstemıyorum..sezeryanda olsa onu yapıyolar mı?sezaryanda yapmıyolarsa ben doktora sezeryana alın benı dıcem,karar verdım,catı muayenesı ıstemıyorum ((

Ay siz böyle deyince ben kendime şaşırıyorum. Benim hic acımadı. Fil çatısı mı var acep bende:)

kızlar günaydınlar herkese nasılsınızz,ben bayramı kayınvalidede geçirince ev işi çamaşır hepsi yığıldı şimdi
halılarımı yıkatmıştım onlar serilecek hiçç halim yokk nasıl yapacam bu kadar işi bilmiyommm

kızlar daha önce ultrasonla alttan muayene olan var mıı ? yani bu çatı muayenesi ondanda mı kötü (

canım bu çatı muayenesi insaflı birilerine rastlarsan çokta acı hisstemiyosun,ben ilk doğumumda ilk çatı muayenesini devlet has.oldum çok kötüydü, ikinci muayeneyi özel has. doktorum ve ebe yaptı hiç acımadı

gramına göre değil kemik ölçümlerine göre diyorlar ama daha çok değişir takip et sen

doğru söylüyosn iğne gibi bişey aslında yapanın el ağırlığına bağlı herhalde.. benm de özel ama gün geçtikçe korkuyorm.. her gittiğimde yapıcak diye bekliyorm yapmıyo iyice büyüdü gözümde (

günaydın :))) ay bizz yeni uyandıkta kızımla :))) çatı muayenesi ben hiç olmadım çok gerekli bir şeymiki bu biz normal olduğumuz sürece yapılması şartmı bende istemiyorum çünkü

günaydın :))) ay bizz yeni uyandıkta kızımla :))) çatı muayenesi ben hiç olmadım çok gerekli bir şeymiki bu biz normal olduğumuz sürece yapılması şartmı bende istemiyorum çünkü

günaydn canm ikinize de :) eğer normal doğum düşünüyosan bakmak zorunda.. yani doğuma kadar bakmasa bile doğum için gittiğinde mecburen bakıcak.. çatın çok dar olabilir..

biz geldik doktordan herşey yolundaymış hala kilosu az ama olsun, artık kontrollere üç günde bir gidicem benden bu kadar bu hafta evde değilim çok fazla giremeyebilirim doğuran arkadaşlarımız olduysa tebrik ederimm

çok yardımcı oldun canım, teşekkürler. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah.

kızlar doğuramamak çok kötüymüş .. bugun babamızda izne cıktı artık sıkıntı yok doğabilirsin bebeğim ...

gerçi hayırlı zamanı beklıodur vakti saati belli ama ben artık yoruldum sanırım..

terlemek , agrılar , kaşıntılar vs.vs. ağlamak gelıo içimden ...

Ay canim haklisin. Az kaldı sabret bakalım. Dedigin gibi Allah'ın izniyle doğru zamanını biliyordur bebeğin. Belki de babasının izne çıkmasını bekliyordu:) gelecek gelecek sen de o mis kokusunu alınca herseyi unutacaksın inşallah:)

2 gün kaldı diyor
merak etme cnm eli kulağındadır valla.her an gidebilirsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…