saol canım bebişim iyi çok şükür vitaminini verdim biraz önce o da tatlı ya ağzını bi şapırdatıo gülmekten kırılıyorum ben onn o haline birazdan uyandırcam emdrmek için o zaman öper koklarım yerine senin nasıl gidiyor canım
saol canım bebişim iyi çok şükür vitaminini verdim biraz önce o da tatlı ya ağzını bi şapırdatıo gülmekten kırılıyorum ben onn o haline birazdan uyandırcam emdrmek için o zaman öper koklarım yerine senin nasıl gidiyor canım
hakkında hayırlısı olsun canım ya erkende gelmesin anne karnında bi gün bile çok önemliBenimki de kendimi dinlemekle geçiyor ha geldi ha gelecek diye:) erken dogum riski var ya. Bakalım bekleyecek mı zamanının dolmasını:)
ya ben catı muayenesınden korkuyorum,olmak ıstemıyorum..sezeryanda olsa onu yapıyolar mı?sezaryanda yapmıyolarsa ben doktora sezeryana alın benı dıcem,karar verdım,catı muayenesı ıstemıyorum((
kızlar daha önce ultrasonla alttan muayene olan var mıı ? yani bu çatı muayenesi ondanda mı kötü(
kızlar selam
sizler daha tecrubelısınızdır dıye sıze danısayım dedım 19 haftalık hamıleyım ama kontolde doktor bebek 21 haftalık gözukuyor dedı bu ne demek?sat 16 nısan benım.eger sezaryan olcaksam hangısıne göre dogum yapıcam.bebegım 370 grammıs acaba haftasına göre gramı fazla oluncamı önde dıyorlar bılen varmı?
canım bu çatı muayenesi insaflı birilerine rastlarsan çokta acı hisstemiyosun,ben ilk doğumumda ilk çatı muayenesini devlet has.oldum çok kötüydü, ikinci muayeneyi özel has. doktorum ve ebe yaptı hiç acımadı
günaydın :))) ay bizz yeni uyandıkta kızımla :))) çatı muayenesi ben hiç olmadım çok gerekli bir şeymiki bu biz normal olduğumuz sürece yapılması şartmı bende istemiyorum çünkü
merhaba kızlar, mrtylz den haberi olan var mı ne olmuş?
Canim yanlis hatırlamıyorsam 1 cm açıklığı vardı ve nst si normal çıkmıştı.10 gün idare eder demiş ebesi:) Bugun kolestaz icin tahlil yaptıracaktı.
Amin canım son günlerimiz ya o yüzden sıkıntılar arttı ama ben acaip tuhafım dengesiz bi hal içindeyim halil sezai oldum iyicene
Dedi dedi demez mi yarın gidecem dicem hani doğuruyodum ne oldiiiiiiiiiiBenim kızın keyfi yerinde yavaş yavaş başladı ağrılarım eylülü bekler herhalde gibime geliyo
Canım bebişin büyüktür haftasına göreo yüzden öyle demiştir benimde 30. haftaya kadar hep 2 hafta önden gidiyor demişti ama ben çok kilo alınca bebişim normale döndü ve kilo alımı yavaşladı. Sen kilona dikkat et yeter... :)
Şekerim benle aynıydı 39+3dü sanırsam :)
Ben aldımmm lohusa bardaklarımı bilem yaptım görmedin mi aşk olsun
Şincik ben lohusa şerbetini kırmızı kalıp halinde aldım onu suya katıp kaynatacaz içine damak tadımıza göre toz şeker koycaz, karanfil, çubuk tarçın ve nar çiçeği katacaz.. Sonracıma süzüp ikram edecez sıcak soğuk ikram ediiyor ben soğuk ikram edecem
size oktay ustanın tarifini veriyorum maviş ustanında olabilir yada x ustanın
Yarım kilo lohusa şekeri
5 su bardağı toz şeker
20 su bardağı su
2 adet çubuk tarçın
7-8 adet kuru karanfil
Yapılışı:
Lohusa şekeri, toz şeker ve suyu geniş bir tencereye alın.
Orta ateşte tüm şeker eriyene kadar kaynatın, şeker eridikten sonra yaklaşık 20 dk daha kısık ateşte şerbeti kaynatın.
Bir parça tülbentin içine çubuk tarçın ve karanfilleri koyarak ağzını bağlayın.
Kaynamakta olan şerbetin içine bu küçük paketi atın ve şerbeti 15 dakika daha kaynatın.
Kaynaya şerbetin altını kapatın ve soğuduğunda sürahilere doldurarak buzdolabına alın.
Eğer tatlı gelirse biraz soğuk su ile sulandırabilirsiniz.
İçine değişik baharatlarda katılabiliyor...
kızlar doğuramamak çok kötüymüş .. bugun babamızda izne cıktı artık sıkıntı yok doğabilirsin bebeğim ...
gerçi hayırlı zamanı beklıodur vakti saati belli ama ben artık yoruldum sanırım..
terlemek , agrılar , kaşıntılar vs.vs. ağlamak gelıo içimden ...
kızlar doğuramamak çok kötüymüş .. bugun babamızda izne cıktı artık sıkıntı yok doğabilirsin bebeğim ...
gerçi hayırlı zamanı beklıodur vakti saati belli ama ben artık yoruldum sanırım..
terlemek , agrılar , kaşıntılar vs.vs. ağlamak gelıo içimden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?