2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

off birsürü işim var, 2 gün önce çamaşır yıkandı hala katlanıp yerleştirilecek, ütü var bi dünya, aksama yemek yok ama bende de hiç hal yok..Tek iyi haber kociş görevden gelior bugun.Senelik iznini de almıs. 25 gün yanımızda artık Eylülüm babasını bekliyosa artık gelebilir dimiii

canım getir çamaşırları yanına yavaaş yavaş katla sonra birazz dinlennn meyve arası ver meselaaa sonraa ütü masasını koltuk seviyesine indir yavaş yavaş ütülerinide hallett...
eee kocişinde geliyomuşşş akşama dışarda yiyin yemeğiiii baş başaaa olmaz mııı

İnşallah Allah hayırlısıyla kurtarsın canım suni sancıya gerek kalmadan

İnşaallah canım inşaallah...

:) Son zamanlarda daha iyi kilo alıyorlar bi 20o gr daha alsa fena olmaz amannn sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla kendi sancım gelir de öyle doğurururz...

Yorma kendini canım yemekte yapmayı ver dışardan söyleyin ben bi yemek yapıyorum o bile yoruyor beni artık kendimi zor taşıyorum... Oh ne güzel eşinde her an yanında olacak şimdi kendini yormamaya çalış ben daha bişey yapmıyorum ama aklımda hep domatesle biberler var melemen konserve yapmam lazım ne zaman yapsam onların planını yapıyorum

doğru tatlım ya o kadar küçücük şeyleri ütülemek ve katlamak mesele. Bu gece de hazırlarım diye planlıyorum ama bakalım eve gidince enerjim nasıl oacak, maalesef hala çalışıyorumda

:) Son zamanlarda daha iyi kilo alıyorlar bi 20o gr daha alsa fena olmaz amannn sağlıklı olsunlarda hayırlısıyla kendi sancım gelir de öyle doğurururz...
benim tembel oğlum on günde 100 gr almış iyi demii
tabi bizim pelesentada yaşlanmaya başlamış sanırım o yüzden az almışş yaramaz şimdilik 3 kg gözüküyo bakalımm..

Yattığım yerden bi kalksam gerisi gelecek zaten..koca totomu kaldıramıyorum malesef Yemek fikri hoşuma gitti valla.Ama cıkamam evden, söyleyiveririz dışardan.Ugrasamicam bu sıcakta

ay saolsun annem dün 10 kilo domates 3 kilo patlıcan yapıvermiş bana. Ben domatesi cok arıyorum kışın.annem olmasa yiyemicektik bu sene

doğru tatlım ya o kadar küçücük şeyleri ütülemek ve katlamak mesele. Bu gece de hazırlarım diye planlıyorum ama bakalım eve gidince enerjim nasıl oacak, maalesef hala çalışıyorumda

seni çok iyi anlıyorum. ben de hala çalışıyorum eve gidince hep yatmak istiyorum. kaç gündür misafir gelecek. hergün dua ediyorum bugün gelmesinler bugün gelmesinler diye halbuki akşam çaya gelecekler.ama işte hiççç halim olmuyor ki
evdeki o kanepenin bir dili olsa bir sağa bir sola

Yattığım yerden bi kalksam gerisi gelecek zaten..koca totomu kaldıramıyorum malesef Yemek fikri hoşuma gitti valla.Ama cıkamam evden, söyleyiveririz dışardan.Ugrasamicam bu sıcakta
akşama çook var nasılsaaa bende daha iki parça bulaşık var üşeniyorum yıkamayaa aslında kalksam 10 dklik iş yok evin içindeee...
bi gün çoook enerjiğim bi gün isee fısssssss
kızlar haftaya çarşamba 5 eylül sabah 9 da sezeryana giriyorum
allah hepimizi kurtarsın
ayyy hadi bakalım sağlıcakla alırsın inşallah kucağına canım..
tabii darısı başımızaaaaa

kızlar şu sizin bahsettiğiniz enerji patlaması bende niye hiç olmuyoo hep halsizlik mide bulantısı evde yapılacak birsürü iş var bi enerji patlamasıda ben yaşasam yapsam şu işlerimi

kızlar bugün doktora gittim 34+5 kızım 2730 grmış tekrardan 14üne randevu verdi o zaman çatı muayenesi yapacakmış gerçi doktor sezeryan önerdi malum bizimki aşılamayla olmuştu tedaviyle olanları riske atmamak için sezeryan yapıyoruz dedi ama yinede sen bilirsin dedi çok kararsız kaldım ne yapsam acaba

offffff artık çok zor çookkk daraldım,yoruldum,ağlak ağlak dolanıyorum evde bir de bu sıcaklar ahh bu sıcaklarrr açılmam yok ama sanırım biraz biraz sancılar başladı............ belime arada fena ağrılar giriyor,kasıklarıma ve bacaklarıma kadar iniyor..haftaya kadar şu açılmamda başlasa bir iki cm derken ilerlese ah ne güzel olurr kızlarrr inşallah buradaki tüm hamileler ister sezeryan olsun ister normal rahat rahat doğurup ayağa kalkarız sağa salim inşallahh

bence yürüyüş yap canım serinde tabiki seninki tembel çıktı Allah kolaylık versin

yuruyuste yapıorum cnm ama pek fayda etmedi yer silmeyi deniycem hava biraz serinlesin akşam üzeri şimdi sıcak cesaret edemıom

bu perşembe mi yani cnm ozaman dediği gibi olursa bizimkiler kendiliğinden gelmezse sen benden önce alcan bebişi kucağına ay perş. gunu 30 agustosmus dr.um tatilmiş oyuzden bana cuma dedi keşke perşembe gel deseydi....

cnm zor bi karar Allah yardımcın olsun ya sezeryandan korkuorum ben nie bole bi korku geldi içime bilmem ama yine de hayırlısı ne ise o olsun ..

amin cnm inşallah hatta sancılarım bugun gelsin artık gideyim dr.a sancı çekmek için dua edeceğimi de hiç düşünmezdim

canım bu sıcaklar bizide çok rahatsız ediyor ne yapalım gece balkonda uyumak istedim resmen bence bebişlerde bu konuda sıkıntılı biraz onlarda biran önce doğmak istiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…