Az kaldı artık ama günler agır geçiyor..
Biz de cok agırlaştık yüküm kendime agır ama ne yapalım
son ay zor gerçekten
canım getir çamaşırları yanına yavaaş yavaş katla sonra birazz dinlennn meyve arası ver meselaaa sonraa ütü masasını koltuk seviyesine indir yavaş yavaş ütülerinide hallett...off birsürü işim var, 2 gün önce çamaşır yıkandı hala katlanıp yerleştirilecek, ütü var bi dünya, aksama yemek yok ama bende de hiç hal yok..Tek iyi haber kociş görevden gelior bugun.Senelik iznini de almıs. 25 gün yanımızda artıkEylülüm babasını bekliyosa artık gelebilir dimiii
İnşallah Allah hayırlısıyla kurtarsın canım suni sancıya gerek kalmadan
maşallah kız iyi bakmışsın ufaklığaaa
ayy inşallah sancın geliverirde aniden suniye gerek kalmaz canım hadi sen çabuk doğur arkandan ben geliyorummmm
aynen canım ayynen hareket etmedi mii hoop hastane olmadı sağlık ocağına gideriz ne olacak ki ayağımız mı aşınacak en azından içimiz rahatlarrr...
ayy bende akşam uyumadan önce fln ALLAHIM sana emanet diyip yatıyorumm
off birsürü işim var, 2 gün önce çamaşır yıkandı hala katlanıp yerleştirilecek, ütü var bi dünya, aksama yemek yok ama bende de hiç hal yok..Tek iyi haber kociş görevden gelior bugun.Senelik iznini de almıs. 25 gün yanımızda artıkEylülüm babasını bekliyosa artık gelebilir dimiii
benim tembel oğlum on günde 100 gr almış iyi demii:) Son zamanlarda daha iyi kilo alıyorlar bi 20o gr daha alsa fena olmaz amannn sağlıklı olsunlardahayırlısıyla kendi sancım gelir de öyle doğurururz...
canım getir çamaşırları yanına yavaaş yavaş katla sonra birazz dinlennn meyve arası ver meselaaa sonraa ütü masasını koltuk seviyesine indir yavaş yavaş ütülerinide hallett...
eee kocişinde geliyomuşşş akşama dışarda yiyin yemeğiiii baş başaaa olmaz mııı
İnşaallah canım inşaallah...
Yorma kendini canım yemekte yapmayı ver dışardan söyleyin ben bi yemek yapıyorum o bile yoruyor beni artık kendimi zor taşıyorum... Oh ne güzel eşinde her an yanında olacak şimdi kendini yormamaya çalış ben daha bişey yapmıyorum ama aklımda hep domatesle biberler var melemen konserve yapmam lazım ne zaman yapsam onların planını yapıyorum
doğru tatlım ya o kadar küçücük şeyleri ütülemek ve katlamak mesele. Bu gece de hazırlarım diye planlıyorum ama bakalım eve gidince enerjim nasıl oacak, maalesef hala çalışıyorumda
akşama çook var nasılsaaaYattığım yerden bi kalksam gerisi gelecek zaten..koca totomu kaldıramıyorum malesefYemek fikri hoşuma gitti valla.Ama cıkamam evden, söyleyiveririz dışardan.Ugrasamicam bu sıcakta
ayyy hadi bakalım sağlıcakla alırsın inşallah kucağına canım..kızlar haftaya çarşamba 5 eylül sabah 9 da sezeryana giriyorum
allah hepimizi kurtarsın
kızlar haftaya çarşamba 5 eylül sabah 9 da sezeryana giriyorum
allah hepimizi kurtarsın
bence yürüyüş yap canım serinde tabiki seninki tembel çıktı Allah kolaylık versin
Herkese merhaba... Doktordan geldik. Nst de yine sancı çıkmadı. Bebişimizin gelişimi iyi 4 günde 260 gr aldı kuzum. 3260 olduk. Normal doğumu bekliyo keyfi yerinde. Pazar günü günüm doluyor doktor cumartesi gelirsin sonra doğmazsa 3 günde bir gelirsin nst ne bakarız dedi. Sonra usg ye baktı suyumu az buldu cumartesi değil perşembe gel bebek suyu fazlalaştırmadıysa suni sancı verip yatırcam dedi. Hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşaallah suni sancıya gerek kalmadan gelir kızım Allahın izniyle... Bizden büle...
kızlar bugün doktora gittim 34+5 kızım 2730 grmış tekrardan 14üne randevu verdi o zaman çatı muayenesi yapacakmış gerçi doktor sezeryan önerdi malum bizimki aşılamayla olmuştu tedaviyle olanları riske atmamak için sezeryan yapıyoruz dedi ama yinede sen bilirsin dedi çok kararsız kaldım ne yapsam acaba
offffff artık çok zor çookkkdaraldım,yoruldum,ağlak ağlak dolanıyorum evde bir de bu sıcaklar ahh bu sıcaklarrr açılmam yok ama sanırım biraz biraz sancılar başladı............ belime arada fena ağrılar giriyor,kasıklarıma ve bacaklarıma kadar iniyor..haftaya kadar şu açılmamda başlasa bir iki cm derken ilerlese ah ne güzel olurr kızlarrr inşallah buradaki tüm hamileler ister sezeryan olsun ister normal rahat rahat doğurup ayağa kalkarız sağa salim inşallahh
aynen cnm bnmkininde ölen cok azz dr yeri dar geliodur dedibebeğimin hareketleri azaldı şartmı saatte 10 tekme benim kızım onları toplu yapıyoroynamaya başlayınca durdurana aşk olsun
offffff artık çok zor çookkkdaraldım,yoruldum,ağlak ağlak dolanıyorum evde bir de bu sıcaklar ahh bu sıcaklarrr açılmam yok ama sanırım biraz biraz sancılar başladı............ belime arada fena ağrılar giriyor,kasıklarıma ve bacaklarıma kadar iniyor..haftaya kadar şu açılmamda başlasa bir iki cm derken ilerlese ah ne güzel olurr kızlarrr inşallah buradaki tüm hamileler ister sezeryan olsun ister normal rahat rahat doğurup ayağa kalkarız sağa salim inşallahh
aynen cnm bnmkininde ölen cok azz dr yeri dar geliodur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?