2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ben hala çanta bulamadım. sizler nasıl çanta aldınız. ne tür mağazalarda bulabilirim ?

Canım ben bebekler için olan bakım çantalarından almadım sonradan işe yaramaz diye. Onun yerine Nike spor bir çanta aldım, omuza asılanlardan, aynı zamanda uzun sapı da var çapraz asmak için. İçi oldukça geniş, hem de bölmeli ve aynı zamanda kirli çamaşır bölmesi falan var. Hem de YKM de indirimdeydi, 55 TL ye aldım.

Ben de gittim direk Nike sırt çantası aldım. Kucağıma bebegimi aldığımda sırtıma takip çıkarım diye. Rahatıma düşkünüm biraz yan çantayı taşıması zor gelir:))

offf canım sıkılıyo yaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
akşam doğuracağım zannettim yaaa nasıl sancılar girdii duş aldım geçtii bu yalancı sancılar baya baya yoklamaya başladı beniii...
offf gün geçtikçe daralıyorum yaaaa bi doğursam sağ salim oğlumu kucağıma bi alsam yaaa durduk yere stres oluyorum offf kakasını falan yerse diyeee

Aklına kötü seyler getirmeeeee hersey yolunda gidecek ve vakti geldiginde gelecek bebeğin:)

2 gün kaldı diyor
merak etme cnm eli kulağındadır valla.her an gidebilirsin sen

inşallah kızlar sanırım regl olamadığımız için bu sıkıntılar bi ateş basıo ki şuan anlatamam vucudum yanıo resmen ( gelsin artık bebeğim sağ salim kucağıma alıyım ...

cnm bende yalancı sancı da yok hele belden giren agrı hiç yok takvim 2 gün dıo ama gelmeye niyetli değil ne yaapmak lazım bilemıorum halıları bi posta daha mı silsem :)))

bi uyku hali geldi gidip biraz uyusam ii gelir belki moralim çok bozuk doğmucak sancı gelmicek sezeryan olcam die korkuorum

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ayyy valla kendimi zor tutuyorum kaç gündür hep aynı şeyi düşünüyorsun cnm. söyleme öyle valla kızıyorum sana
için rahat etmiyorsa sağlıkocağına git hergün kalp atışlarını falan dinlersin en azından ama böyle düşünme. hem daha 7 gün diyor belkide 41. haftada doğacak. dua et bol bol içini rahatlat

Son düzenleme:

Sizlere dua ediyorum kızlar inşALLAH bugün yarın doğurursunuz bebeklerinizi Gerçekten ben sizin yerinize acele ediyorum ya sizi düşünemiyorum bile Sabır biraz daha sabır , aklınıza kötü şeyler getirmeyin , akıllıdır sizin bıdıklar annelerinin sütü varken kakalarını yemezler :114:

bendede akşam vardıı şimdi gitti yaa nasıl ümitlendim sancı geldi diye ama yok duş alıyorum hiiçbirşeyciğim kalmıyo yaaa..
baksana bendede 7 gün kaldı diyoo inan o ihtimal benide çok korkutuyo yaaa eşimde çok korkuyoo inşallah sezaryen demez doktor diye şu sancı gelsede doğursan diyoo..
ALLAHIM yardım etsin bizlere yaaaa

sibel senin stresin beni sardı aklına niye öyle şeyler getiriyorsun bak benim oğlanın suyu kalmamış bir kaç bekletiyorlar bende iyi hissetmiyorum kendimi neticesinde Allahın dediği olacak bize düşen hareketlerini takip edip dikkatli olmak biraz rahatla gülüm
bence yürüyüş yap canım serinde tabiki seninki tembel çıktı Allah kolaylık versin

tamam canım kızma yaaaa bi daha kötü şeyler düşünmeyeceğiimmmmm...
zaten hep hareketlerini kontrol ediyorumm maşallah kıpır kıpır yaramaz oğlummmm.. ama iştee günler azalıncaa sabırsız oluyo insann..
ayyy güzel dileklerin için sağol canım yaaa

sezeryandan niye korkuyosunuz anlamadım ben bunu yaşayan biri olarak korkmayın diyorum sadece kötü dr a Allah denk getirmesin

sürekli takip ediyoruz zaten hareketlerini canım. çok şükür gayet iyii maşallaahh
birde doktor son haftalarımda olmama rağmen taa 1 hafta sonraya randevu verdiii kendi doktorum olmadığı içinn taa ayın 1inde kontrol oda sabırsız yaptı benii nedensee..
sezeryan mı olacak canım seninkii

sezeryandan niye korkuyosunuz anlamadım ben bunu yaşayan biri olarak korkmayın diyorum sadece kötü dr a Allah denk getirmesin
galiba ameliyathane ürkütüyo benii azıcık kesiyolarmış gerçi.. hatta şimdilik benim sezeryanlık bi durum yok suyu normal baş geliş pozisyonda tek sorun sancı yok ondada suni verirler en kötü ihtimal heraldee hakkımızda hayırlısı tabi eğer oğlum ve ben tehlikeye girersek tabikide sezeryan mecburenn..

Ay siz böyle deyince ben kendime şaşırıyorum. Benim hic acımadı. Fil çatısı mı var acep bende:)

Aynen öyle canım bendede çok acımadı bizim çatılarımız geniş :)

Al bendende o kadar ya bende çço yoruldum hayırlı vakitte gelsin kuzucuklarmız..

Canım düşünme öyle şeyler ben doktora sordum bugün kaka yeme durumunu gününü geçen bebeklerde, annenin tansiyonu yükseldiğinde birde bebek susuz kaldığında olabiliyormuş. Bebeğin hareketleri günde 10 tane olcak onları takip etmek gerekli... Allahın izniyle sağ salim alacaz bebişlerimiizi kucağımıza...

Herkese merhaba... Doktordan geldik. Nst de yine sancı çıkmadı. Bebişimizin gelişimi iyi 4 günde 260 gr aldı kuzum. 3260 olduk. Normal doğumu bekliyo keyfi yerinde. Pazar günü günüm doluyor doktor cumartesi gelirsin sonra doğmazsa 3 günde bir gelirsin nst ne bakarız dedi. Sonra usg ye baktı suyumu az buldu cumartesi değil perşembe gel bebek suyu fazlalaştırmadıysa suni sancı verip yatırcam dedi. Hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşaallah suni sancıya gerek kalmadan gelir kızım Allahın izniyle... Bizden büle...

aynen cnm şu an sadece dua edip günümüzü bekleyecğiz yapabilecek başka bişeyimiz yok. ve hareketlerini kontrol edeceğiz.hareket takibi önemli.bugün hiç hareket etmedi diyip oturmayacağız.kim ne derse desin hemen gideceğiz hastaneye...Tüm bebişler Rabbime emanet

sürekli takipteyim canım hareketlerini zatenn....
Amin amiiinnnn sağ salim alalım inşallaaahhhhh...
eylül bebeklerii ağırdn alıyolar yaa 1 eylül demeden dökülmeyeceğiz heraldee dahaa

İnşallah Allah hayırlısıyla kurtarsın canım suni sancıya gerek kalmadan

maşallah kız iyi bakmışsın ufaklığaaa
ayy inşallah sancın geliverirde aniden suniye gerek kalmaz canım hadi sen çabuk doğur arkandan ben geliyorummmm
aynen canım ayynen hareket etmedi mii hoop hastane olmadı sağlık ocağına gideriz ne olacak ki ayağımız mı aşınacak en azından içimiz rahatlarrr...
ayy bende akşam uyumadan önce fln ALLAHIM sana emanet diyip yatıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…