Kızlar ben hala çanta bulamadım. sizler nasıl çanta aldınız. ne tür mağazalarda bulabilirim ?
Canım ben bebekler için olan bakım çantalarından almadım sonradan işe yaramaz diye. Onun yerine Nike spor bir çanta aldım, omuza asılanlardan, aynı zamanda uzun sapı da var çapraz asmak için. İçi oldukça geniş, hem de bölmeli ve aynı zamanda kirli çamaşır bölmesi falan var. Hem de YKM de indirimdeydi, 55 TL ye aldım.
offf canım sıkılıyo yaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
akşam doğuracağım zannettim yaaa nasıl sancılar girdii duş aldım geçtii bu yalancı sancılar baya baya yoklamaya başladı beniii...
offf gün geçtikçe daralıyorum yaaaa bi doğursam sağ salim oğlumu kucağıma bi alsam yaaa durduk yere stres oluyorum offf kakasını falan yerse diyeee
Ay canim haklisin. Az kaldı sabret bakalım. Dedigin gibi Allah'ın izniyle doğru zamanını biliyordur bebeğin. Belki de babasının izne çıkmasını bekliyordu:) gelecek gelecek sen de o mis kokusunu alınca herseyi unutacaksın inşallah:)
2 gün kaldı diyor
merak etme cnm eli kulağındadır valla.her an gidebilirsin sen
akşam doğuracağım zannettim yaaa nasıl sancılar girdii duş aldım geçtii bu yalancı sancılar baya baya yoklamaya başladı beniii...
offf gün geçtikçe daralıyorum yaaaa bi doğursam sağ salim oğlumu kucağıma bi alsam yaaa durduk yere stres oluyorum offf kakasını falan yerse diyeee
amin yaaa inşallah hepimizde sorunsuz alırız bebişlerimiz kucağımızaa.. ondan başka bişey düşünemez oldum yaAklına kötü seyler getirmeeeeehersey yolunda gidecek ve vakti geldiginde gelecek bebeğin:)
kızlar doğuramamak çok kötüymüş .. bugun babamızda izne cıktı artık sıkıntı yok doğabilirsin bebeğim ...
gerçi hayırlı zamanı beklıodur vakti saati belli ama ben artık yoruldum sanırım..
terlemek , agrılar , kaşıntılar vs.vs. ağlamak gelıo içimden ...
bendede akşam vardıı şimdi gitti yaa nasıl ümitlendim sancı geldi diye ama yok duş alıyorum hiiçbirşeyciğim kalmıyo yaaa..cnm bende yalancı sancı da yok hele belden giren agrı hiç yok takvim 2 gün dıo ama gelmeye niyetli değil ne yaapmak lazım bilemıorum halıları bi posta daha mı silsem :)))
bi uyku hali geldi gidip biraz uyusam ii gelir belki moralim çok bozuk doğmucak sancı gelmicek sezeryan olcam die korkuorum
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
sibel senin stresin beni sardı aklına niye öyle şeyler getiriyorsun bak benim oğlanın suyu kalmamış bir kaç bekletiyorlar bende iyi hissetmiyorum kendimi neticesinde Allahın dediği olacak bize düşen hareketlerini takip edip dikkatli olmak biraz rahatla gülümofff canım sıkılıyo yaaaa:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
bence yürüyüş yap canım serinde tabiki seninki tembel çıktı Allah kolaylık versininşallah kızlar sanırım regl olamadığımız için bu sıkıntılar bi ateş basıo ki şuan anlatamam vucudum yanıo resmen( gelsin artık bebeğim sağ salim kucağıma alıyım ...
cnm bende yalancı sancı da yok hele belden giren agrı hiç yok takvim 2 gün dıo ama gelmeye niyetli değil ne yaapmak lazım bilemıorum halıları bi posta daha mı silsem :)))
bi uyku hali geldi gidip biraz uyusam ii gelir belki moralim çok bozuk doğmucak sancı gelmicek sezeryan olcam die korkuorum
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
tamam canım kızma yaaaaayyy valla kendimi zor tutuyorum kaç gündür hep aynı şeyi düşünüyorsun cnm. söyleme öyle valla kızıyorum sana
için rahat etmiyorsa sağlıkocağına git hergün kalp atışlarını falan dinlersin en azından ama böyle düşünme. hem daha 7 gün diyor belkide 41. haftada doğacak. dua et bol bol içini rahatlat
ayyy güzel dileklerin için sağol canım yaaaSizlere dua ediyorum kızlar inşALLAH bugün yarın doğurursunuz bebekleriniziGerçekten ben sizin yerinize acele ediyorum ya sizi düşünemiyorum bile Sabır biraz daha sabır , aklınıza kötü şeyler getirmeyin , akıllıdır sizin bıdıklar annelerinin sütü varken kakalarını yemezler :114:
bendede akşam vardıı şimdi gitti yaa nasıl ümitlendim sancı geldi diye ama yok duş alıyorum hiiçbirşeyciğim kalmıyo yaaa..
baksana bendede 7 gün kaldı diyoo inan o ihtimal benide çok korkutuyo yaaa eşimde çok korkuyoo inşallah sezaryen demez doktor diye şu sancı gelsede doğursan diyoo..
ALLAHIM yardım etsin bizlere yaaaa
sürekli takip ediyoruz zaten hareketlerini canım. çok şükür gayet iyii maşallaahhsibel senin stresin beni sardı aklına niye öyle şeyler getiriyorsun bak benim oğlanın suyu kalmamış bir kaç bekletiyorlar bende iyi hissetmiyorum kendimi neticesinde Allahın dediği olacak bize düşen hareketlerini takip edip dikkatli olmak biraz rahatla gülüm
galiba ameliyathane ürkütüyo benii azıcık kesiyolarmış gerçi.. hatta şimdilik benim sezeryanlık bi durum yok suyu normal baş geliş pozisyonda tek sorun sancı yok ondada suni verirler en kötü ihtimal heraldee hakkımızda hayırlısı tabi eğer oğlum ve ben tehlikeye girersek tabikide sezeryan mecburenn..sezeryandan niye korkuyosunuz anlamadım ben bunu yaşayan biri olarak korkmayın diyorum sadece kötü dr a Allah denk getirmesin
Ay siz böyle deyince ben kendime şaşırıyorum. Benim hic acımadı. Fil çatısı mı var acep bende:)
kızlar doğuramamak çok kötüymüş .. bugun babamızda izne cıktı artık sıkıntı yok doğabilirsin bebeğim ...
gerçi hayırlı zamanı beklıodur vakti saati belli ama ben artık yoruldum sanırım..
terlemek , agrılar , kaşıntılar vs.vs. ağlamak gelıo içimden ...
tamam canım kızma yaaaabi daha kötü şeyler düşünmeyeceğiimmmmm...
zaten hep hareketlerini kontrol ediyorumm maşallah kıpır kıpır yaramaz oğlummmm.. ama iştee günler azalıncaa sabırsız oluyo insann..
ayyy güzel dileklerin için sağol canım yaaa
sürekli takipteyim canım hareketlerini zatenn....Canım düşünme öyle şeyler ben doktora sordum bugün kaka yeme durumunu gününü geçen bebeklerde, annenin tansiyonu yükseldiğinde birde bebek susuz kaldığında olabiliyormuş. Bebeğin hareketleri günde 10 tane olcak onları takip etmek gerekli... Allahın izniyle sağ salim alacaz bebişlerimiizi kucağımıza...
Herkese merhaba... Doktordan geldik. Nst de yine sancı çıkmadı. Bebişimizin gelişimi iyi 4 günde 260 gr aldı kuzum. 3260 olduk. Normal doğumu bekliyo keyfi yerinde. Pazar günü günüm doluyor doktor cumartesi gelirsin sonra doğmazsa 3 günde bir gelirsin nst ne bakarız dedi. Sonra usg ye baktı suyumu az buldu cumartesi değil perşembe gel bebek suyu fazlalaştırmadıysa suni sancı verip yatırcam dedi. Hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşaallah suni sancıya gerek kalmadan gelir kızım Allahın izniyle... Bizden büle...
maşallah kız iyi bakmışsın ufaklığaaaHerkese merhaba... Doktordan geldik. Nst de yine sancı çıkmadı. Bebişimizin gelişimi iyi 4 günde 260 gr aldı kuzum. 3260 olduk. Normal doğumu bekliyo keyfi yerinde. Pazar günü günüm doluyor doktor cumartesi gelirsin sonra doğmazsa 3 günde bir gelirsin nst ne bakarız dedi. Sonra usg ye baktı suyumu az buldu cumartesi değil perşembe gel bebek suyu fazlalaştırmadıysa suni sancı verip yatırcam dedi. Hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşaallah suni sancıya gerek kalmadan gelir kızım Allahın izniyle... Bizden büle...
aynen canım ayynen hareket etmedi mii hoop hastane olmadı sağlık ocağına gideriz ne olacak ki ayağımız mı aşınacak en azından içimiz rahatlarrr...aynen cnm şu an sadece dua edip günümüzü bekleyecğiz yapabilecek başka bişeyimiz yok. ve hareketlerini kontrol edeceğiz.hareket takibi önemli.bugün hiç hareket etmedi diyip oturmayacağız.kim ne derse desin hemen gideceğiz hastaneye...Tüm bebişler Rabbime emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?