bebeğimin hareketleri azaldı şartmı saatte 10 tekme benim kızım onları toplu yapıyoroynamaya başlayınca durdurana aşk olsun
aynen cnm bnmkininde ölen cok azz dr yeri dar geliodur dedi
fazla geniş geniş takıldılar dimi ayyyy kıyamam ben kuzularımıza kayınvalidem kontrole gelmiş doğurdum mu diye yeri dar fazla oynamıyor dedim olur böyle diyor sıkma canını dedi
Merhabalar herkese,
Ben 2 haftadir izinliyim, evde dinleniyorum yani artik. Bu arada surekli evde oldugumdan midir nedir, esim mesai saati disinda hep yanimda olsun istiyorum. Kisa sureli de olsa disari gitmesini istemiyorum, onu da bunaltiyorum galiba gittiginde bozuk atarak. Sized de var mi boyle haller, normalden fazla duskunluk?
kızlar merdiven inip çıkmakta açılmayı kolaylaştırıyormuş.bugünden itib<ren asansöre soonnn:)
bu arada nie faceden takip etmiyosunuz aynı zaman da biz ordanda konuşuyoruz sizde gelin çoğunuz yok suksuk a söleyin o ekler sizi
hic korkucak bisey yok merak etme, benim kontrolüm cok rahat gecti.kızlar daha önce ultrasonla alttan muayene olan var mıı ? yani bu çatı muayenesi ondanda mı kötü(
cnm zor bi karar Allah yardımcın olsun ya sezeryandan korkuorum ben nie bole bi korku geldi içime bilmem ama yine de hayırlısı ne ise o olsun ..
bi arkadaşa daha doktoru bu yüzden sezeryan önermişti yanlış hatırlamıyosam canım ama tabiki senin bileceğin iş eğer bebiş için riskliyse sezeryan olman mantıklı ama bi sorun yoksa normalde olabilir bence yanii.kızlar bugün doktora gittim 34+5 kızım 2730 grmış tekrardan 14üne randevu verdi o zaman çatı muayenesi yapacakmış gerçi doktor sezeryan önerdi malum bizimki aşılamayla olmuştu tedaviyle olanları riske atmamak için sezeryan yapıyoruz dedi ama yinede sen bilirsin dedi çok kararsız kaldım ne yapsam acaba
Yattığım yerden bi kalksam gerisi gelecek zaten..koca totomu kaldıramıyorum malesefYemek fikri hoşuma gitti valla.Ama cıkamam evden, söyleyiveririz dışardan.Ugrasamicam bu sıcakta
ay saolsun annem dün 10 kilo domates 3 kilo patlıcan yapıvermiş bana. Ben domatesi cok arıyorum kışın.annem olmasa yiyemicektik bu sene
yuruyuste yapıorum cnm ama pek fayda etmedi yer silmeyi deniycem hava biraz serinlesin akşam üzeri şimdi sıcak cesaret edemıom
bu perşembe mi yani cnm ozaman dediği gibi olursa bizimkiler kendiliğinden gelmezse sen benden önce alcan bebişi kucağına ay perş. gunu 30 agustosmus dr.um tatilmiş oyuzden bana cuma dedi keşke perşembe gel deseydi....
bebeğimin hareketleri azaldı şartmı saatte 10 tekme benim kızım onları toplu yapıyoroynamaya başlayınca durdurana aşk olsun
kızlar felaket sancılarım başladı yinee sırtımdan kasıklarıma iniyo karnımı çevreliyo canım yanıyo tüylerim diken diken oluyo yaaa ne yapayım sizce hastaneye gideyim mii bazen nefesimi bile kesiyo gecede böyleydi geçmiştii ne yapsam ki
Kızlar tecrübeme binayen anlatayım
ben 4 yıl önce kızıma 40. haftamda rutin kontr. gittim ve ertesi gün sez yaptıım,hiç açılmam yoktu ve suyum azalmıştı,dr yarın alalım riske atmayalım bekleyemeyiz demişti
39. hafta bitene kadar rutin kontrollerinize gidin bi sorun yoksa zaten mutlaka normal doğumunuzu bekleyin
39. haftadan sonra mutlaka kont. olursunuz hı açılma yok,suyun azalmış, veya bebekle ilgili farklı bir risk gelişmişse zaten sez günü verilir hemen
yoksa bir risk normal doğuma gidersinişz yine belki o zman da olmadık bir terslik meytdana geldiyse
son dk sez alınırsınız artık o allahın takdiri...Hiç bir risk olmadan beklemeden sez tarihi almayın bence.
uzanınca geçiyo oturunca başlıyo ne iş anlamadım canım yaa...Sancı aralıklarını say canım 15 dakkada 3 kere 14 dakkada 4 kere 12 dakkada 5 keere artıyomu bi bak.. Hastane yakınsa bi git acile fayda var..
Sen misin hihoyott temizlik yapan doğurcam diye. Biraz yat uzan dinlen...
benim doktorum hiç sezeryan taraftarı değil çok şükürr.. son haftama giriyorum hala kontroller haftada 1 kere sorun yok diyo hepp o yüzdende baya rahat kadın...Kızlar tecrübeme binayen anlatayım
ben 4 yıl önce kızıma 40. haftamda rutin kontr. gittim ve ertesi gün sez yaptıım,hiç açılmam yoktu ve suyum azalmıştı,dr yarın alalım riske atmayalım bekleyemeyiz demişti
39. hafta bitene kadar rutin kontrollerinize gidin bi sorun yoksa zaten mutlaka normal doğumunuzu bekleyin
39. haftadan sonra mutlaka kont. olursunuz hı açılma yok,suyun azalmış, veya bebekle ilgili farklı bir risk gelişmişse zaten sez günü verilir hemen
yoksa bir risk normal doğuma gidersinişz yine belki o zman da olmadık bir terslik meytdana geldiyse
son dk sez alınırsınız artık o allahın takdiri...Hiç bir risk olmadan beklemeden sez tarihi almayın bence.
kızlar felaket sancılarım başladı yinee sırtımdan kasıklarıma iniyo karnımı çevreliyo canım yanıyo tüylerim diken diken oluyo yaaa ne yapayım sizce hastaneye gideyim mii bazen nefesimi bile kesiyo gecede böyleydi geçmiştii ne yapsam ki
uzanınca geçiyo oturunca başlıyo ne iş anlamadım canım yaa...
birde çok düzensizz yaaaa...
canım korkmana gerek yok doğum sancıları pozisyon değiştirmekle geçmeyen ağrılardır.muhtemelen bunlar hazırlayıcı sancılar,hadi hayırlısı başlamış canım dikkatli ol ...
bi arkadaşa daha doktoru bu yüzden sezeryan önermişti yanlış hatırlamıyosam canım ama tabiki senin bileceğin iş eğer bebiş için riskliyse sezeryan olman mantıklı ama bi sorun yoksa normalde olabilir bence yanii.
kızlar cok kasınıyorum cıldırıcam dusa girdim cıktım hiç fayda etmedi kıpkırmızı oldu vucudum(
çok moralim bozuk heryerim kaşınıo napsam yaaaaaa
durdugum yerde duramıom
kızlar cok kasınıyorum cıldırıcam dusa girdim cıktım hiç fayda etmedi kıpkırmızı oldu vucudum(
çok moralim bozuk heryerim kaşınıo napsam yaaaaaa
durdugum yerde duramıom
çok düzensiz canım yaa... ama inşallah doğum sancısıdırrrr......düzenli mi ona bak cnm ama doğum sancısı gibi resmen hadi hayırlısı bakalım
çok düzensiz canım yaa... ama inşallah doğum sancısıdırrrr......
sen niye kaşınıyosun ki yaaa.. bebe yağı fln yapsan geçer belkiii
çok düzensiz canım yaa... ama inşallah doğum sancısıdırrrr......
sen niye kaşınıyosun ki yaaa.. bebe yağı fln yapsan geçer belkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?