2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebeğimin hareketleri azaldı şartmı saatte 10 tekme benim kızım onları toplu yapıyor oynamaya başlayınca durdurana aşk olsun

aynen cnm bnmkininde ölen cok azz dr yeri dar geliodur dedi

bnmki de bugun o kadar az hareket ettiki anlatamam sola yatıorum minik bi tekme ama ufacık acaba doğcak da enerji mi topluo ama hareket etmıo die dr.a gidesim gelıo

fazla geniş geniş takıldılar dimi ayyyy kıyamam ben kuzularımıza kayınvalidem kontrole gelmiş doğurdum mu diye yeri dar fazla oynamıyor dedim olur böyle diyor sıkma canını dedi

ne güzel bnm k.v. olsa naptın hızlı mı hareket ettin bebeğe bi zarar mı verdin derdi

kızlar bu hafta bana hersey batıo cok mutsuzum

..

olmaz mı? tuvaletin kapısında bekliycem nerdeyse :)

kızlar merdiven inip çıkmakta açılmayı kolaylaştırıyormuş.bugünden itib<ren asansöre soonnn:)

bizim asansör acılmadı henüz, 3 aydır 4 kat inip cıkıyorum, bu hesaba göre simdiye kadar 100 cm olmam lazımdı :)

bu arada nie faceden takip etmiyosunuz aynı zaman da biz ordanda konuşuyoruz sizde gelin çoğunuz yok suksuk a söleyin o ekler sizi

bu ne efsane grupmus böyle ya, gizli servisin özel sayfası sanki. aramalarda cıkmıyor, cıktıgında icerik bulunamadı diyor.

kızlar daha önce ultrasonla alttan muayene olan var mıı ? yani bu çatı muayenesi ondanda mı kötü (
hic korkucak bisey yok merak etme, benim kontrolüm cok rahat gecti.

Son düzenleme:
bi arkadaşa daha doktoru bu yüzden sezeryan önermişti yanlış hatırlamıyosam canım ama tabiki senin bileceğin iş eğer bebiş için riskliyse sezeryan olman mantıklı ama bi sorun yoksa normalde olabilir bence yanii.

Son düzenleme:

Ay ne güzel şekerim patlıcanı nasıl yaptı annen kurutma mı kuruttu geçen sene bende 15 kilo domates yapmıştım alnıaçıkları biliyomusun orda domates çok güzeldi dün keşke eşime aldırsaydım 2 kasa. Bende kışın çok yapıyorum kurtarıcı :)

Ben cumartesş gidecektim ama suyum azalınca perşembe gel dedi. PErşembe çalışıymuş benim gittiğim hastane. Suni sancı istemiyorum ama İnşaallah kendi sancım gelir de öyle giderim hastaneye...

bebeğimin hareketleri azaldı şartmı saatte 10 tekme benim kızım onları toplu yapıyor oynamaya başlayınca durdurana aşk olsun

Bana gün içinde 10 tane olacak dedi. Bebekler 6 saat uyuyomuş 6 saat hareket etmezse dikkatli ol demişti...

kızlar felaket sancılarım başladı yinee sırtımdan kasıklarıma iniyo karnımı çevreliyo canım yanıyo tüylerim diken diken oluyo yaaa ne yapayım sizce hastaneye gideyim mii bazen nefesimi bile kesiyo gecede böyleydi geçmiştii ne yapsam ki

Sancı aralıklarını say canım 15 dakkada 3 kere 14 dakkada 4 kere 12 dakkada 5 keere artıyomu bi bak.. Hastane yakınsa bi git acile fayda var..

Sen misin hihoyott temizlik yapan doğurcam diye. Biraz yat uzan dinlen...

Kızlar tecrübeme binayen anlatayım
ben 4 yıl önce kızıma 40. haftamda rutin kontr. gittim ve ertesi gün sez yaptıım,hiç açılmam yoktu ve suyum azalmıştı,dr yarın alalım riske atmayalım bekleyemeyiz demişti
39. hafta bitene kadar rutin kontrollerinize gidin bi sorun yoksa zaten mutlaka normal doğumunuzu bekleyin
39. haftadan sonra mutlaka kont. olursunuz hı açılma yok,suyun azalmış, veya bebekle ilgili farklı bir risk gelişmişse zaten sez günü verilir hemen
yoksa bir risk normal doğuma gidersinişz yine belki o zman da olmadık bir terslik meytdana geldiyse
son dk sez alınırsınız artık o allahın takdiri...Hiç bir risk olmadan beklemeden sez tarihi almayın bence.

Sağol tatlım bilgin için ben sezeryan hiç istemiyıorum suni sancıda istemiyorum suyumu çok çok içsem artar mı ki suyum acaba :18::18: Bakalım perşembe belli olacak benim ne olacağım dua edin kızlar da kendi sancım gelsin suniye gerek kalmasın..

Sancı aralıklarını say canım 15 dakkada 3 kere 14 dakkada 4 kere 12 dakkada 5 keere artıyomu bi bak.. Hastane yakınsa bi git acile fayda var..

Sen misin hihoyott temizlik yapan doğurcam diye. Biraz yat uzan dinlen...
uzanınca geçiyo oturunca başlıyo ne iş anlamadım canım yaa...
birde çok düzensizz yaaaa...
benim doktorum hiç sezeryan taraftarı değil çok şükürr.. son haftama giriyorum hala kontroller haftada 1 kere sorun yok diyo hepp o yüzdende baya rahat kadın...
bencede en doğrusu risk durumunda sezeyan olmakkk... sağolasın canım

düzenli mi ona bak cnm ama doğum sancısı gibi resmen hadi hayırlısı bakalım

kızlar cok kasınıyorum cıldırıcam dusa girdim cıktım hiç fayda etmedi kıpkırmızı oldu vucudum (

çok moralim bozuk heryerim kaşınıo napsam yaaaaaa

durdugum yerde duramıom

mrb kızlar arada bir girip haber almaya çalışıyom sizlerden doğuran yok heralde filizden sonra bi iki sayfaya baktım sancılar falan sıklaşmış bizde öle bişe yok benim kızımı içerde çok sevdik o yüzden dışarı çıkmak istemiyo galiba elim ayağım fena kaşınıyo laşıtmamaya çalışıyorum ama zehir gibi yanıyolar uykudan uyandırıyo kalkıp suya tutuyorumda öle uyuyorum yarın doktora gitcem bakalım ne dicek :26:

Canım çok şükür bir risk yok sadece her ihtimale karşı diyor Allah korusun ters bi durum olursa hemen müdahele etmek için sezeryan diyo yinede seçimi bana bırakıyor off ne yapcam ya

kızlar cok kasınıyorum cıldırıcam dusa girdim cıktım hiç fayda etmedi kıpkırmızı oldu vucudum (

durdugum yerde duramıom

canım çok sıcaktan olabilir. ama daha fazla sürerse ve geçmezse doktora git derim,tehlike arz edebiliyor..bende de kaşıntı vardı ama bir ara oldu ve geçti sıcaktandı büyük ihtimal,vücut nemlenince de olabiliyor..

durdugum yerde duramıom

canım bende deli gibi kaşınıyom ama benişm sadece el ve ayaklarım başka bi yerimde yok ama çok rahatsız edici bişe iki saat kaşısam aynı hızla kaşınmaya devam ediyo napıcam bilşmem yarın doktoruma bi sölicem ama kesin başka doktora yönlendircek kaşınan yerlerde küçük küçük kabarıklıklar oldu fenalardayım

çok düzensiz canım yaa... ama inşallah doğum sancısıdırrrr......
sen niye kaşınıyosun ki yaaa.. bebe yağı fln yapsan geçer belkiii

canım sende tutturdun doğursam die al başladı sancılar geçmezse muhakkak git bi görün belkide doğurursun bende henüz tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…