doğumsancısı düzenli olur diye biliyorum. saate bak. dün gece benim de 2 satte bir girdi senin anlattığın gibi ama uzun sürmüyordu.kızlar felaket sancılarım başladı yinee sırtımdan kasıklarıma iniyo karnımı çevreliyo canım yanıyo tüylerim diken diken oluyo yaaa ne yapayım sizce hastaneye gideyim mii bazen nefesimi bile kesiyo gecede böyleydi geçmiştii ne yapsam ki
Sağol tatlım bilgin için ben sezeryan hiç istemiyıorum suni sancıda istemiyorum suyumu çok çok içsem artar mı ki suyum acaba :18::18: Bakalım perşembe belli olacak benim ne olacağım dua edin kızlar da kendi sancım gelsin suniye gerek kalmasın..
ayy yalancı sancılarsa daa şükür sonunda uğradı bbanadaacanım korkmana gerek yok doğum sancıları pozisyon değiştirmekle geçmeyen ağrılardır.muhtemelen bunlar hazırlayıcı sancılar,hadi hayırlısı başlamış canım dikkatli ol ...
mrb kızlar arada bir girip haber almaya çalışıyom sizlerden doğuran yok heralde filizden sonrabi iki sayfaya baktım sancılar falan sıklaşmış bizde öle bişe yok benim kızımı içerde çok sevdik o yüzden dışarı çıkmak istemiyo galiba elim ayağım fena kaşınıyo laşıtmamaya çalışıyorum ama zehir gibi yanıyolar uykudan uyandırıyo kalkıp suya tutuyorumda öle uyuyorum yarın doktora gitcem bakalım ne dicek :26:
ayy hoşgeldiniz efemm nerelerdesiniz siiiizzzzzzzz
canım sende tutturdun doğursam die al başladı sancılar geçmezse muhakkak git bi görün belkide doğurursunbende henüz tık yok
dün gece benim 1 saat fln 15dkde bir geldii sonra duş aldım hooop gitti sancı şimdi yine başladı ama bu sefer düzensizz ayy düzene girsin diye dua ediyorumm artıııkkk..doğumsancısı düzenli olur diye biliyorum. saate bak. dün gece benim de 2 satte bir girdi senin anlattığın gibi ama uzun sürmüyordu.
doğum sancısı değildi yani.bunu sen rahatça anlayabilirsin endişelenme...
ayy yalancı sancılarsa daa şükür sonunda uğradı bbanadaa
ayy hoşgeldiniz efemm nerelerdesiniz siiiizzzzzzzz
mihracee doğurdu canım ondan haberin yok galibaaaa....
ama zamanı geldi teyzesiii gelsinn artıkk EFE'm
dün gece benim 1 saat fln 15dkde bir geldii sonra duş aldım hooop gitti sancı şimdi yine başladı ama bu sefer düzensizz ayy düzene girsin diye dua ediyorumm artıııkkk..
ama bunada şükürr tık yoktuu
5te suyu gelmiş 7de doğum yapmış canım maşallah 2 saatte pırtlatmış daha hiç girmedi topiğeee
aaaayyyyy ne diyosun mihracemi doğurduyaaa ben bi filizin doğumunu yakalayabildim herkesler benden habersiz doğuruyo tlf vericem en son doğuran bana yazsın die... ne zaman doğurdu nasıl doğurdu yazdımı doğum hikayesini aayyy hemen bakayım
ayy inşallaahhh çook dua ediyorum günlerdir gelsin diyeeeehadi bakalım o zaman bekliyoruz
doğumsancısı düzenli olur diye biliyorum. saate bak. dün gece benim de 2 satte bir girdi senin anlattığın gibi ama uzun sürmüyordu.
doğum sancısı değildi yani.bunu sen rahatça anlayabilirsin endişelenme...
cnm su içmeyle su artmaz. sol tarafına yatman gerekiyor sürekli. fazla hareket etmemen gerekiyor. bol bol dinlenmen gerekiyor yani
5te suyu gelmiş 7de doğum yapmış canım maşallah 2 saatte pırtlatmış daha hiç girmedi topiğeee
:
ayy amiiiinnnnnnnaradım taradım facede buldum haberi maşallah kuthana 2 saatte fırtlamış annesini çok bekletmemiş ne güzel yaaa hepiciğimiz böle doğururuz inş inş inş
Ay ne güzel şekerim patlıcanı nasıl yaptı annen kurutma mı kuruttu geçen sene bende 15 kilo domates yapmıştım alnıaçıkları biliyomusun orda domates çok güzeldi dün keşke eşime aldırsaydım 2 kasa. Bende kışın çok yapıyorum kurtarıcı :)
Son havadislerimizi vereyim..
bugün kolestaz için test yapıldı.. Allah'ıma şükürler olsunki sorun çıkmadı. Ama başka 7-8 değerimde oynamalar var..
nst'de dünkü gibi az sancılarım çıktı..
4 tane ilaç yazdı dr..
Açıklığım evam ediyor 1cm'deyiz..
yürüyüş ayakta durma bilimum bu tarz şeyler YaSSSSağğğ dedi doktorum..
popo büyütçem evde yatıp habire..
Babamızı uğurladık az önce, baba kız anlaşma yaptılar baba en az 3 kere gelicek Eylül Hanım öyle doğucak (kendi aralarında konuştular ben kulak misafiri oldum:)
İnşallah açıklığımız büyümez böyle kalır..(doktor gerçi maksimum 15 gün dayanacağını düşünüyorum dedi ama bakalım hayırlısı neyse onu versin Rabbim.. kaç gün kalırsa içerde o kadar iyi ciğerleri kilosu için..)
Yarın kendi doktorcuum teşrif ediyorlar artık ülke sınırlarına şükür..
gidip havalimanında mı beklesem acaba 'bak sen beni bırakıp gittin başımıza neler geldi ' diye bi karşılama mı hazırlasamNeyse geyik şaka bi yana bizde durumlar şu an itibariyle stabil.
(bu arada ay bizim siteye nolmuş böyle yaaaa... sırf reklam nasıl kapatıcaz bunları ?)
bi sorun olmamasına sevindim canım...Son havadislerimizi vereyim..
bugün kolestaz için test yapıldı.. Allah'ıma şükürler olsunki sorun çıkmadı. Ama başka 7-8 değerimde oynamalar var..
4 tane ilaç yazdı dr..
Babamızı uğurladık az önce, baba kız anlaşma yaptılar baba en az 3 kere gelicek Eylül Hanım öyle doğucak (kendi aralarında konuştular ben kulak misafiri oldum:)
İnşallah açıklığımız büyümez böyle kalır..(doktor gerçi maksimum 15 gün dayanacağını düşünüyorum dedi ama bakalım hayırlısı neyse onu versin Rabbim.. kaç gün kalırsa içerde o kadar iyi ciğerleri kilosu için..)
gidip havalimanında mı beklesem acaba 'bak sen beni bırakıp gittin başımıza neler geldi ' diye bi karşılama mı hazırlasamNeyse geyik şaka bi yana bizde durumlar şu an itibariyle stabil.
(bu arada ay bizim siteye nolmuş böyle yaaaa... sırf reklam nasıl kapatıcaz bunları ?)
Son havadislerimizi vereyim..
4 tane ilaç yazdı dr..
inşallaaah çoook kolay doğumlar yaparız ve çokk güzel hikayeler yazarız canım...:119::119::119::119:Doğuranları sancı çekenleri duyunca bi hoş oldum :26::26: bizim doğum hikayemiz nası olacak acaba :26::26::26::26:
canım korkun ne yani sancılardan mı korkuyosun çekeceğin acıdan mıı yoksa deformasyondan mıı...kızlar birde size çok özeniyorum ya; yani doğum konusunda
ben çok korkuyorum, eminim sizde korkuyorsunuz ama benimkisi bir farklı sanki sizi okudukça onu anlıyorum...
yani o anı aklıma getiremiyorum felan o derece ve zaman yaklaştıkça bu endişem çok daha fazla artıyor, cesaretli olmak istiyorum, o güzelliği düşünmek istiyorum, kimseyle de paylaşamıyorum bu durumu ama o kadar çok korkuyorum ki size anlatamam :26:
kızlar birde size çok özeniyorum ya; yani doğum konusunda
ben çok korkuyorum, eminim sizde korkuyorsunuz ama benimkisi bir farklı sanki sizi okudukça onu anlıyorum...
yani o anı aklıma getiremiyorum felan o derece ve zaman yaklaştıkça bu endişem çok daha fazla artıyor, cesaretli olmak istiyorum, o güzelliği düşünmek istiyorum, kimseyle de paylaşamıyorum bu durumu ama o kadar çok korkuyorum ki size anlatamam :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?