2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

doğumsancısı düzenli olur diye biliyorum. saate bak. dün gece benim de 2 satte bir girdi senin anlattığın gibi ama uzun sürmüyordu.
doğum sancısı değildi yani.bunu sen rahatça anlayabilirsin endişelenme...

cnm su içmeyle su artmaz. sol tarafına yatman gerekiyor sürekli. fazla hareket etmemen gerekiyor. bol bol dinlenmen gerekiyor yani

canım korkmana gerek yok doğum sancıları pozisyon değiştirmekle geçmeyen ağrılardır.muhtemelen bunlar hazırlayıcı sancılar,hadi hayırlısı başlamış canım dikkatli ol ...
ayy yalancı sancılarsa daa şükür sonunda uğradı bbanadaa

canım sende tutturdun doğursam die al başladı sancılar geçmezse muhakkak git bi görün belkide doğurursun bende henüz tık yok
ayy hoşgeldiniz efemm nerelerdesiniz siiiizzzzzzzz
mihracee doğurdu canım ondan haberin yok galibaaaa....
ama zamanı geldi teyzesiii gelsinn artıkk EFE'm

dün gece benim 1 saat fln 15dkde bir geldii sonra duş aldım hooop gitti sancı şimdi yine başladı ama bu sefer düzensizz ayy düzene girsin diye dua ediyorumm artıııkkk..
ama bunada şükürr tık yoktuu

aaaayyyyy ne diyosun mihracemi doğurdu yaaa ben bi filizin doğumunu yakalayabildim herkesler benden habersiz doğuruyo tlf vericem en son doğuran bana yazsın die... ne zaman doğurdu nasıl doğurdu yazdımı doğum hikayesini aayyy hemen bakayım

5te suyu gelmiş 7de doğum yapmış canım maşallah 2 saatte pırtlatmış daha hiç girmedi topiğeee
hadi bakalım o zaman bekliyoruz
ayy inşallaahhh çook dua ediyorum günlerdir gelsin diyeeee

Öylemi hep soluma yatıyorum tamam dinlenirim yarında temizlik yapacaktım güya :2::2: Poffidik ya neyse benden ve bebişimden önemli değil dinlenirim iki gün ne olacak.

5te suyu gelmiş 7de doğum yapmış canım maşallah 2 saatte pırtlatmış daha hiç girmedi topiğeee

:

aradım taradım facede buldum haberi maşallah kuthana 2 saatte fırtlamış annesini çok bekletmemiş ne güzel yaaa hepiciğimiz böle doğururuz inş inş inş

Son havadislerimizi vereyim..
bugün kolestaz için test yapıldı.. Allah'ıma şükürler olsunki sorun çıkmadı. Ama başka 7-8 değerimde oynamalar var..
nst'de dünkü gibi az sancılarım çıktı..
4 tane ilaç yazdı dr..
Açıklığım evam ediyor 1cm'deyiz..

yürüyüş ayakta durma bilimum bu tarz şeyler YaSSSSağğğ dedi doktorum..

popo büyütçem evde yatıp habire..

Babamızı uğurladık az önce, baba kız anlaşma yaptılar baba en az 3 kere gelicek Eylül Hanım öyle doğucak (kendi aralarında konuştular ben kulak misafiri oldum:)

İnşallah açıklığımız büyümez böyle kalır..(doktor gerçi maksimum 15 gün dayanacağını düşünüyorum dedi ama bakalım hayırlısı neyse onu versin Rabbim.. kaç gün kalırsa içerde o kadar iyi ciğerleri kilosu için..)

Yarın kendi doktorcuum teşrif ediyorlar artık ülke sınırlarına şükür..
gidip havalimanında mı beklesem acaba 'bak sen beni bırakıp gittin başımıza neler geldi ' diye bi karşılama mı hazırlasam Neyse geyik şaka bi yana bizde durumlar şu an itibariyle stabil.

(bu arada ay bizim siteye nolmuş böyle yaaaa... sırf reklam nasıl kapatıcaz bunları ?)

Canım patlıcanlar közleyip koyduk.Ali nazik için güzel oluyor.Kurutulmuş henüz yapmadık.Bugun de kırmızı biber almıs onları yapıvercek sagolsun. Alnıacıklar güzel hem de cok ucuz. ama inanılmaz sıra oluyor ne zaman gitsem oraya.Aradan kaynak yapanlar filan hep bi kavga oluyo muhakkak heyecan oluyor

Kızlar babacı olur bekler eylülün babasını:) Benim tüm ısrarlarıma ragmen gelmedi kızım bugun babamız döndü artık teşrif ederler umarım tez zamanda. Kolastaz çıkmadıgına sevindim, dikkat et kendine.çömelerek iş yapma, mümkün oldugunca dinlen açıklıgın artmaması için.Geçmiş olsun canım

bi sorun olmamasına sevindim canım...
booool boool yat artık canım ne yapacaksınnn.. biz açılsın diye uğraşıyoruz sen açılmasın diyeee
EYLÜL hanım hem babasını beklesinnn hemde sırasınıııı

Doğuranları sancı çekenleri duyunca bi hoş oldum :26::26: bizim doğum hikayemiz nası olacak acaba :26::26::26::26:

Çok merak ettim seni iyi olduğunuza sevindim inş hayırlı zamanda alırsın Eylül hanımı kucağına sende bol bol yat dinlen
Bu arada en son ki kontrolmde kordon dolanmştı dünde çok döndüm sağa sola hiç yatamadım umarım bebişim etkilenmemiştr ama bu gidişle sezeryan olurum gibi gelio yinede hayırlısı :26:

mihroş doğurmuş, çok sevindim bizede öyle kolay doğumlar nasip etsin Allahım

Benimde yarın kontrolüm var bakalım ne çıkacak, bugün çok zorlandım ilk defa böyle oldu yerimden kalkamadım, sancım yoktu ama kemiklerim kırılıyor hani çatı tarafındaki

kızlar birde size çok özeniyorum ya; yani doğum konusunda

ben çok korkuyorum, eminim sizde korkuyorsunuz ama benimkisi bir farklı sanki sizi okudukça onu anlıyorum...

yani o anı aklıma getiremiyorum felan o derece ve zaman yaklaştıkça bu endişem çok daha fazla artıyor, cesaretli olmak istiyorum, o güzelliği düşünmek istiyorum, kimseyle de paylaşamıyorum bu durumu ama o kadar çok korkuyorum ki size anlatamam :26:

canım korkun ne yani sancılardan mı korkuyosun çekeceğin acıdan mıı yoksa deformasyondan mıı...
onlarca normal doğum videosu izledim ben nedense hiiiç içimde korku yokk acıymış sancıymışş oranın doğum anında genişlemesiymişş nedense hiçbiri korkutmuyooo aksine kesilmek korkutuyoo beniii..
şöyle düşünnnn ki birçoook normal doğum yapan kadınların dediği aynı şeyyy ''bebeğimi görünce bütün acılarımı unuttum''
düşünsene bi anda ağrılar kesiliyomuş bebiş çıkıncaaa herşeyi unutacaksın yavrunu görüncee güzel şeyler düşün yaniiii..

cnm geçen hafta bende oldu o korku acaip strese girddim nası doğurcam die.. ama şimdi bekle bekle sancı gelmıo o da ayrı bi stres kendime şaşırıorum ama sancı basslasın die bekleyip duruorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…