canım korkun ne yani sancılardan mı korkuyosun çekeceğin acıdan mıı yoksa deformasyondan mıı...
onlarca normal doğum videosu izledim ben nedense hiiiç içimde korku yokk acıymış sancıymışş oranın doğum anında genişlemesiymişş nedense hiçbiri korkutmuyooo aksine kesilmek korkutuyoo beniii..
şöyle düşünnnn ki birçoook normal doğum yapan kadınların dediği aynı şeyyy ''bebeğimi görünce bütün acılarımı unuttum''
düşünsene bi anda ağrılar kesiliyomuş bebiş çıkıncaaa herşeyi unutacaksın yavrunu görüncee güzel şeyler düşün yaniiii..
cnm geçen hafta bende oldu o korku acaip strese girddim nası doğurcam die.. ama şimdi bekle bekle sancı gelmıo o da ayrı bi stres kendime şaşırıorum ama sancı basslasın die bekleyip duruorum resmen
ya kızlar hepsinden işte hepsinden korkuyorum yani ne bileyim size anlatamıyorum şu anda psikolojik herhalde fobi gibi birşey oluştu bende nette biraz araştırdım olabiliyormuş ama paylaşmanız gerekiyor diyor yani endişenizi korkularınızı paylaşın diyor bende sizle paylaştım işte, Allahıma sığınıyorum o güç verecek biliyorum ama şu anki psikolojim bu durumda...
Bikaç gün önce paylaştım sizle de arkadaşımın doğumu çok zor geçti ama yinede diyorki hepsini unuttum oğlum için o anı yine yaşarım yine yaşarım dedi...
ama işte şu anda bunları bu koca kafama sokamıyorum:18:
paylaş tabi canımm...ya kızlar hepsinden işte hepsinden korkuyorum yani ne bileyim size anlatamıyorum şu anda psikolojik herhalde fobi gibi birşey oluştu bende nette biraz araştırdım olabiliyormuş ama paylaşmanız gerekiyor diyor yani endişenizi korkularınızı paylaşın diyor bende sizle paylaştım işte, Allahıma sığınıyorum o güç verecek biliyorum ama şu anki psikolojim bu durumda...
Bikaç gün önce paylaştım sizle de arkadaşımın doğumu çok zor geçti ama yinede diyorki hepsini unuttum oğlum için o anı yine yaşarım yine yaşarım dedi...
ama işte şu anda bunları bu koca kafama sokamıyorum:18:
aynen canım ayyyneeeennnnnn... inşallah hastanede kablosuz net vardır varsa var yaaa kesin haberdar ederim sizleriii ssancı çekerken bileeee.. hatta aynen şöyle olacağım sancılar gelincee doğum başlayıncaaacnm şimdi korkman normal ben sezeryanı hiç istmıorum düşün bir iki hafta once normal dogumdan bi korku geldi bi anda sezeryan mı dusunseydim die aklımdan gecmedi değil.. ama sonra bi anda o korku kendiliğinden geçti şimdi sancım baslasın die dua edıorum sancı gırınce göbek atcaz biz sibelle
..
aynen canım ayyyneeeennnnnn... inşallah hastanede kablosuz net vardır varsa var yaaa kesin haberdar ederim sizleriii ssancı çekerken bileeee.. hatta aynen şöyle olacağım sancılar gelincee doğum başlayıncaaa
kızlar bugün doktoruma sordum eğer günü gelipde doğmazsa nolacak diye, 41+3 e kadar gelmesini bekliyoruz sonra suni veririz druma göre dedi ayy 41i duyunca bi tuhaf oldummm, inşallah çok bekletmez tam gününde gelir bizim bebik
ayynen öyle tatlımm:124::124::124::124::124::118::118:sancı aralarında gobek atarız cnm
hobaaaaaaaaaaaa
ayyy cümlemizinki canımmm hepsi zamanında gelir inşallaaahhhhhhhh...kızlar bugün doktoruma sordum eğer günü gelipde doğmazsa nolacak diye, 41+3 e kadar gelmesini bekliyoruz sonra suni veririz druma göre dedi ayy 41i duyunca bi tuhaf oldummm, inşallah çok bekletmez tam gününde gelir bizim bebik
inş cnm beklemek cok zor bnmde 40+2 yatısım yapılcak cuma gunu eger gelmezse tabı sancılarr
canım yaaa sanki çok içine atmışsın ve bu konuyu çok içinde büyütmüşsünn keşke daha önce paylaşsaydınn yaaa iyi olmaya çalış lütfenn inan endişelendim senin için yaaa mutlaka doktorunada bi danışş ama psikolojikk üzülme lütfen bi sürede olsa doğum fikrini aklından çıkartmaya çalışş..sağolun kızlar, inşallah bendeki bu korkular endişeler de bir an önce biter gider...
psikolojik mi başka bişey mi bilmiyorum ama yediğimi de sürekli çıkartıyorum afedersiniz, bir haftadır böyle...
şimdi bahsettim ya size, yine geldiler bana hopp lavaboya...
yarın doktora soracağım bakalım noluyoruz
kısmetse sezeryaanımn csürekli takip ediyoruz zaten hareketlerini canım. çok şükür gayet iyii maşallaahh
Birde doktor son haftalarımda olmama rağmen taa 1 hafta sonraya randevu verdiii kendi doktorum olmadığı içinn taa ayın 1inde kontrol oda sabırsız yaptı benii nedensee..
Sezeryan mı olacak canım seninkii
hakkımıza hayırlısı inşallahgaliba ameliyathane ürkütüyo benii azıcık kesiyolarmış gerçi.. Hatta şimdilik benim sezeryanlık bi durum yok suyu normal baş geliş pozisyonda tek sorun sancı yok ondada suni verirler en kötü ihtimal heraldee hakkımızda hayırlısı tabi eğer oğlum ve ben tehlikeye girersek tabikide sezeryan mecburenn..
herkese merhaba... Doktordan geldik. Nst de yine sancı çıkmadı. Bebişimizin gelişimi iyi 4 günde 260 gr aldı kuzum. 3260 olduk. Normal doğumu bekliyo keyfi yerinde. Pazar günü günüm doluyor doktor cumartesi gelirsin sonra doğmazsa 3 günde bir gelirsin nst ne bakarız dedi. Sonra usg ye baktı suyumu az buldu cumartesi değil perşembe gel bebek suyu fazlalaştırmadıysa suni sancı verip yatırcam dedi. Hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşaallah suni sancıya gerek kalmadan gelir kızım allahın izniyle... Bizden büle...
kızlar birde size çok özeniyorum ya; yani doğum konusunda
ben çok korkuyorum, eminim sizde korkuyorsunuz ama benimkisi bir farklı sanki sizi okudukça onu anlıyorum...
yani o anı aklıma getiremiyorum felan o derece ve zaman yaklaştıkça bu endişem çok daha fazla artıyor, cesaretli olmak istiyorum, o güzelliği düşünmek istiyorum, kimseyle de paylaşamıyorum bu durumu ama o kadar çok korkuyorum ki size anlatamam :26:
hoşgeldin canım...selam kızlar.. geçen cuma bizim vodemi kırdım kaç gündür giremiyordum nete doğru düzgün.. ama şükürki bu gün yeniledik girebiliyorum. net olmadan yaşamak berbat bişey ya heleki uğraşacak başka bişey yoksa.. bu arada bu pazar annem ve kaınvalidem geliyor. onlar geldiğinde 39. haftama yenice girmiş olcam erken çağırmamışım dimi çok??
doğru söylüyorsun canım. keşke hemen gelse benim kuzum.. doğurmaktan zerre kadar korkmuyorumhoşgeldin canım...
yok yaa bence erken değil ne olur ne olmaz heran gelebilir ufaklık...
benimde öğlen misafirim geldi yardımları oldu ama yinede ben pek oyuramıyorum şu dönem misafir zor işseni çok iyi anlıyorum. ben de hala çalışıyorumeve gidince hep yatmak istiyorum. kaç gündür misafir gelecek. hergün dua ediyorum bugün gelmesinler bugün gelmesinler diye halbuki akşam çaya gelecekler.ama işte hiççç halim olmuyor ki
evdeki o kanepenin bir dili olsabir sağa bir sola
senin enerji patlaman için günün daha var biraz daha sona yaklaş bak nasıl patlıyorsun>:))kızlar şu sizin bahsettiğiniz enerji patlaması bende niye hiç olmuyoo hep halsizlik mide bulantısı evde yapılacak birsürü iş var bi enerji patlamasıda ben yaşasam yapsam şu işlerimi
son zamanlarda anne çok gergin olurmuş sinirlilik hali artarmış ben şu sıra çok gerginim gerçi hamileliğimin başından beri çok sıkıntılıyım ama şu sıra daha başkabnmki de bugun o kadar az hareket ettiki anlatamam sola yatıorum minik bi tekme ama ufacık acaba doğcak da enerji mi topluo ama hareket etmıo die dr.a gidesim gelıo
ne güzel bnm k.v. olsa naptın hızlı mı hareket ettin bebeğe bi zarar mı verdin derdi
kızlar bu hafta bana hersey batıo cok mutsuzum
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?