2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm geçen hafta bende oldu o korku acaip strese girddim nası doğurcam die.. ama şimdi bekle bekle sancı gelmıo o da ayrı bi stres kendime şaşırıorum ama sancı basslasın die bekleyip duruorum resmen

ya kızlar hepsinden işte hepsinden korkuyorum yani ne bileyim size anlatamıyorum şu anda psikolojik herhalde fobi gibi birşey oluştu bende nette biraz araştırdım olabiliyormuş ama paylaşmanız gerekiyor diyor yani endişenizi korkularınızı paylaşın diyor bende sizle paylaştım işte, Allahıma sığınıyorum o güç verecek biliyorum ama şu anki psikolojim bu durumda...

Bikaç gün önce paylaştım sizle de arkadaşımın doğumu çok zor geçti ama yinede diyorki hepsini unuttum oğlum için o anı yine yaşarım yine yaşarım dedi...

ama işte şu anda bunları bu koca kafama sokamıyorum:18:

cnm şimdi korkman normal ben sezeryanı hiç istmıorum düşün bir iki hafta once normal dogumdan bi korku geldi bi anda sezeryan mı dusunseydim die aklımdan gecmedi değil.. ama sonra bi anda o korku kendiliğinden geçti şimdi sancım baslasın die dua edıorum sancı gırınce göbek atcaz biz sibelle

..

paylaş tabi canımm...
belki biraz zaman geçince düzelecektirr hiiiç olumsuz düşünmee hep bebeğini düşün kucağına verdikleri anııı emzirdiğin anıı uykusuz gecelere rağmen saatlerce onu izlemenin güzelliğini düşün canım doğum öncesini at kafandan gitsinn canım sonrasını düşün herşey çoook güzel olacaakkkk
aynen canım ayyyneeeennnnnn... inşallah hastanede kablosuz net vardır varsa var yaaa kesin haberdar ederim sizleriii ssancı çekerken bileeee.. hatta aynen şöyle olacağım sancılar gelincee doğum başlayıncaaa

aynen canım ayyyneeeennnnnn... inşallah hastanede kablosuz net vardır varsa var yaaa kesin haberdar ederim sizleriii ssancı çekerken bileeee.. hatta aynen şöyle olacağım sancılar gelincee doğum başlayıncaaa

sancı aralarında gobek atarız cnm

hobaaaaaaaaaaaa

kızlar bugün doktoruma sordum eğer günü gelipde doğmazsa nolacak diye, 41+3 e kadar gelmesini bekliyoruz sonra suni veririz druma göre dedi ayy 41i duyunca bi tuhaf oldummm, inşallah çok bekletmez tam gününde gelir bizim bebik

kızlar bugün doktoruma sordum eğer günü gelipde doğmazsa nolacak diye, 41+3 e kadar gelmesini bekliyoruz sonra suni veririz druma göre dedi ayy 41i duyunca bi tuhaf oldummm, inşallah çok bekletmez tam gününde gelir bizim bebik

inş cnm beklemek cok zor bnmde 40+2 yatısım yapılcak cuma gunu eger gelmezse tabı sancılarr

sancı aralarında gobek atarız cnm

hobaaaaaaaaaaaa
ayynen öyle tatlımm:124::124::124::124::124::118::118:
diğer topiklerde okurdum işte yine doğuramadım falan filan diye amaannn derdim ne stres yapıyolar ki 40 dolunca gelir nasılsa derdim ama anladım kiii öyle olmuyomuşşşş insan sabırsızlanıyoooo.........
ayy iki günün kaldı canım hadi gününü doldurur doldurmaz gelsin senin ufaklık inşallahhh..
ayyy cümlemizinki canımmm hepsi zamanında gelir inşallaaahhhhhhhh...

sağolun kızlar, inşallah bendeki bu korkular endişeler de bir an önce biter gider...

psikolojik mi başka bişey mi bilmiyorum ama yediğimi de sürekli çıkartıyorum afedersiniz, bir haftadır böyle...

şimdi bahsettim ya size, yine geldiler bana hopp lavaboya...

yarın doktora soracağım bakalım noluyoruz

canım yaaa sanki çok içine atmışsın ve bu konuyu çok içinde büyütmüşsünn keşke daha önce paylaşsaydınn yaaa iyi olmaya çalış lütfenn inan endişelendim senin için yaaa mutlaka doktorunada bi danışş ama psikolojikk üzülme lütfen bi sürede olsa doğum fikrini aklından çıkartmaya çalışş..

kısmetse sezeryaanımn c
hakkımıza hayırlısı inşallah

benimkininde suyu çok az sen şimdi beni ürküttün maviş yok suyu azalan kaka yer felan tırsıttın valla

selam kızlar.. geçen cuma bizim vodemi kırdım kaç gündür giremiyordum nete doğru düzgün.. ama şükürki bu gün yeniledik girebiliyorum. net olmadan yaşamak berbat bişey ya heleki uğraşacak başka bişey yoksa.. bu arada bu pazar annem ve kaınvalidem geliyor. onlar geldiğinde 39. haftama yenice girmiş olcam erken çağırmamışım dimi çok??

Korkma bacım, korkunun ecele faydası yok :)) Şöyle düşün (ki ben bizzat öyle yapıyorum) Havva annemizden beri tüm insanlar hatta tüm memeliler doğum yapıyor hem de kaç sefer... Önce Allah sonra doktorlar ebeler yardım ediyor bizlere şanslıyız bir bakıma. Çekilen ağrıların en güzeli sonunda bebişine kavuşuyorsun,
herşeyi unutuyorsun, unutulmasa kimse ikinci çocuğu yapmazdı. Elbette pembe bir tablo olmayabiliyor (olabilir de belli mi olur) ağrı sancı acı vs. çekilebilir, çekilirse çekilsin boşveeeerrr :)) Tahminimce aynı günlerde doğum yapıcaz umarım her ikimiz (tabii diğer tüm hamişlerle birlikte) kolayca doğururuz sonra bu yazdıklarımıza bakar güleriz :))

hoşgeldin canım...
yok yaa bence erken değil ne olur ne olmaz heran gelebilir ufaklık...

Kundera, korkman da çok önemli değil, boşver, önemli olan paniklememen. Benim annem de çok korkmuş, başkaları da ama bak bizler buradayız, sen de korka korka doğurursun :) Sonra da girip yazarsın bize korkulacak bişey yokmuş diye. İster istemez korku oluyor aslında, bizi farklı kılan korkuyla nasıl mücadele ettiğimiz. Ben o kadar saçma şeylerden korkarım ki, millet dalga geçer, herkesin paniklediği yerlerde de buz gibi dururum sinir olurlar :) Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu arada bugün kontrole gittik. kızım büyümüş teyzoşları, doktorum daha 3 haftan var tabii daha geç de olabilir dedi! Biz de bugün yarın gelir mi ki diyorduk. Kordonumuz falan normal çıktı suyum biraz azalmış, kızımın yeri kalmamış artık çıkma vakti geldi aslında. Tüm gün in çık tahlil yaptır vs. derken acayip yorulmuşum oturur oturmaz kasılmalarım başladı, bizim kızın hareketlerine yorduğumuz şey aslında kasılmaymış acemilik işte :) Karnın taş gibi olunca ve hareket etsen de geçmeyince, bi de düzenli girmeye başlayınca gelin dedi doktorumuz. İlaçlara devam... Beklemeye devam...

benimde öğlen misafirim geldi yardımları oldu ama yinede ben pek oyuramıyorum şu dönem misafir zor iş
kızlar şu sizin bahsettiğiniz enerji patlaması bende niye hiç olmuyoo hep halsizlik mide bulantısı evde yapılacak birsürü iş var bi enerji patlamasıda ben yaşasam yapsam şu işlerimi
senin enerji patlaman için günün daha var biraz daha sona yaklaş bak nasıl patlıyorsun>:))
son zamanlarda anne çok gergin olurmuş sinirlilik hali artarmış ben şu sıra çok gerginim gerçi hamileliğimin başından beri çok sıkıntılıyım ama şu sıra daha başka
seninde bu yüzden heralde

bugun ısyerınde son ıs gunumdu, artık dogum ıznıne ayrılmıs bulunuyorum

keske yuruyus yapabılsem, bıraz gezıp dolasabılsem son zamanlarımda ama oyle bır çatı agrım var kı hıc yerımden kalkmak ıstemıyorum. gecen hafta oglumuz 3 kg cıkmıstı, cuma gunu kontrolumuz var, kg sunu cok merak edıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…