2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mavismavis ne becerikli hatunsun sen yahu.. sepet süslemeler konserveler kışlıklar maşallah :)

en mantıklısı bu zaten yaa bende beklemek istiyorm ama bizimde kilo problemmz var 4 kg ile normal doğuranları okuyorm hep ama insan korkuyo yaa cesaret edemiyorm.. senn ilk sezryan nasıldı cnm kötü müydü sonrası

evet çok su içmek artırıyomuş bana dr hep öyle dedi.. bi de karpuz çok artırıyomş suyu..

Kundera'cım ayyyneeenn bende senin gibi hissediyoru canım, yalnız degilsin. Arkadasları okuyorum böyle güle oynaya sancı bekleyenler, ah bir dogursam falan diyenler, bir tuhaf hissediyorum kendimi. Ben sanki daha hazır degilim daha erkenmis gibi. Halbuki acele etmenin de korkup o gün gec gelsin diye ummanın da bir manası yok, dogum icin bir günümüz var, o gün gelip cattıgında olacak tabi ama bende hem cok korkuyorum hemde günleri sayınca cok az kaldı diye hissediyorum. Kendime üç vakte kadar güzel bir dogum sonrası depresyonu görüyorum ama hadi hayırlısı :) yani bende tabi ki bebegimi kucagıma almak icin sabırsızlanıyorum ama o gün gelip cattıgında ve dogum yapacagım gün geldiginde heyecanımı kontrol edemeyecegimden korkuyorum ama tabiki korkunun ecele faydası yok

ohh ne güzel zaman geçer işte sohbet muhabbet zira geçmiyo hiç son günler(

ben de aynen bunları yaşıyodumm nasıl olcak bile bile lades yani elbet gelicek o günn ama sonra bikaç şey duyunca yeterki sağ sağlim gelsn hatta bir an önce gelsn demeye başladm hiç o acıları düşünemiyorm şuanda Allah bebişlermzn acısını yaşatmasın hepsi gelir geçer inş..

nasılsınız arklarrr:) var mı dogum yapan:) bu arada benım gebelık allerjım kotu hala yaa ıkı tane ıgne oldum etkılemedı cok zormus...

nasılsınız arklarrr:) var mı dogum yapan:) bu arada benım gebelık allerjım kotu hala yaa ıkı tane ıgne oldum etkılemedı cok zormus...

çok geçmiş olsn canm doğuran olmaz mı sıra sıra geliyo bebişler en son nerde kalmıştın en son bugün sibelyüce sezeyrana giricekti gelmiştr herhalde bebiş

Gecmis olsun Chem27, gebelik alerjisi dedidgin sey kolestaz mı? Bende kasınıyorum ellerim boynum ama cok fazla degil, hafif bir kasıntıdan bahsetmiyoruz herhalde degil mi?

oyyy kızlar yaaaa bugün bilerek o kadar yürüyüş yaptım o kadar evi temizledim ama hala tık yok yaaa artık gözlerim çıkacak yerinden iç çamaşırına bakmaktan belki nişan gelmiştir die... bide çok akıntım oluyo sürekli geliyo bende sürekli bakıyom ama hep hayal kırıklığı oy oyyy gelse artık şu bıdıklar yaaa kontrolümede 1 hafta var

arkadaslar, dogumdan sonra nasıl korunmayı dusunuyorsunuz ?
dogumdan hemen sonra amelıyathaneden cıkmadan spıral mı taktırsam dıye dusunuyorum.
en az 3 yıl cocuk dusunmuyorum, kazara hamıle kalırsam da asla aldırmam ama bu da bızı sıkıntıya sokar tabı kı.

ahhh ahh canım oo hayal kırıklığıı günlerdir var bendeeee...
dün deli gibi ev temizledimmm sancı uğradı sadece şimdide ara ara yokluyooo sürekli tuvalete gidiyorum ALLAHIm diyorum şu işaret bi gelsin artık ama yok yok yooookkkk

ah tatlım yaa valla hep aynı sıkıntıları yaşıyoruz yaaa yarım kilo medine hurması aldım bugün onu yiyorum şimdi kasılmaları tetikleyip doğumu başlatıcı etkisi varmış içim dışım hurma oldu valla kafayı yedim artık ya sonunda suniyi yiyecem gibi geliyo bana yaa:18:

spıral denen şeyi bile doğumdan 3-4 gün sonra takıyorlar bildiğim kadarıyla ama sen tüm yöntemleri araştır en iyi sonucu doktorun verir sana

yarın kontrol var öğleden önce minikimle kahvaltımızı yapıp doktor abisinin yanına gideceğiz bakalım neler olacak perşembe günüde özwl hastanemizde doktor ablasını göreceğiz perşembede bizim için özel kızımı 25 gündür görmedim çok özletti kendisini dayanamıyorum artık renkli renkli göreyim minnişimi nts mizde var ilk defa gireceğiz allahım perşembe olsa hemen gitsek heyecanla bekliyorum düğünümü bu kadar heyecanla beklememiştim yav:)))))

Evet canım ya çok ucuz orası bize uzak ama servisi işe yarıyor.. biberi ben geçen sene 4 tl ye almıştım 4,5 kilosunu 6 aldık çok uygun.. PAtlıcan bende közleyip koyayım benden başka yiyen yok ama olsun acil misafire süpero luyo. Ay yarın bendey apsamda hazır dursalar ama işte dinlenmem lazım sanki kurt var bi yerlerimde

Kızlar bebek doğsun diye iş yapmayın yaa sonra Allah kourusn yorulacaksınız bişey olacak... Dinlenin oturun oturduğunuz yerde

teyzoşlar acilden gelıyoruz kasıntım cok arttı vucudum kıpkırmızı oldu burun deliğim kulagımın içi heryerim kasınıodu dr.umu arayınca hap geçirmez iğne dedi burda bi hastaneye gittik iğnemizi yedik geldik hala devam edıo kaşıntılar bakalım beklıorum geçmesini

canım o kaşıntılardan bende muzdaribim özellikle jkarın bölgesinden kollarımda bacaklarımda vee bilumum vücudumun heryerinde pötür pötür şeyler çıktı bugün dra gittim enzimlere baktılar normal cildiyeye yolladılar gittim dr bi karışım vericem eczane yapıcak en geç 2 yada 3 güne geçer dedi vee akşamına rahatlattı beni resmen cayır cayır yanıodu karnım tişört değince deli oludom ama maşallah çok iyi geldi geçmezse cildiyeye gitmeni tavsiye ederim

cnm bende bi ara coktu dediğin gibi tahlil yapıldı kolestaz cıkmadı alerjıdır dedim bide yogun değildi kendiliğinden geçti dun yine başladı bugun şiddetlenince son cozum igne oldu bakalım azaldı bıraz kasıntım inş gecer de rahatca uyurum buaksam

cnm ben aylardır oğlusum son gune kadar bekler dıodum dua niyetine geçti heralde gelmıo takvime bak 2 gün dıo ama bende yalancı sancı bile kalmadı DD

haha vallada öle olmuş heee oğluşun hemende alınmış annesi valla böle giderse bende 41 i görecem gibi kızım anca göbeğimi yamultup duruyo ayakları hala çok yukarda aşağı bile inmedi sanırsam rabbim yardımcımız olsun yaa

o kaşıntı belası bendede başladı yaaaa göğüslerim ve karnım felaket kaşınıyo kontrolümde 1 hafta sonra doktora söleyecem bakalım yapacakmı kolestaz testini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…