merhaba bende ekim annesiyim bahsettiğiniz kaşıntıdan bende son derece muzdaribim.. karnım ve bacaklarım deli gibi kaşınıyo durduramıyorum.. kolestoz mu neydi o bi hastalık mı yani riskli mi ? cuma günü doktora gidicem o zamana kadar maalesef kaşınmaya devam
gebelik kolestazı karaciğerle alakalı bi rahatsızlık cnm gebelikten kaynaklanıyo kandaki safra asitleri artıyomuş oda kaşıntıya sebeb oluyomuş ve malesef bebiş içinde tehlike yaratan bi rahatsızlık ilerleyen zamanda sarılığa çeviriyo oda bebği olumsuz etkiliyo o yüzden sıkı takip yapılması gerek kontrole gittiğinde mutlaka doktoruna söle test yapsın ben sölücem
yaa inşallah değildir yaa sorucam hemen cuma günü kollarımda yok da bacaklarım işte.. soğuk suya girince geçiyo ama sonra yine başlıyo
teyzoşlar acilden gelıyoruz kasıntım cok arttı vucudum kıpkırmızı oldu burun deliğim kulagımın içi heryerim kasınıodu dr.umu arayınca hap geçirmez iğne dedi burda bi hastaneye gittik iğnemizi yedik geldik hala devam edıo kaşıntılar bakalım beklıorum geçmesini
iyi geceler hatunlar.. Geçmiş yapıyım derken saati kaç ettik oğluşlaSabırsızlanan anneler görüyorum bende de var aynısı Hatta eşim benden de sabırsız, her gün çocuğa baskı yapıyo oğlum doğ artık diye Beni de 2 arkadaş rüyasında görmüş doğuruyormuşum , heyecan yaptım acaba mı diye Evde kurbanlık koyun gibi beklemedeyim eşim de çalışıyo
Bu arada sancı gelmemesinden muzdarip arkadaşlara ; Sancı bir anda gelip doğuma götürürmüş, yalancı sancı olmayabilirmiş de...
Etrafta konuştuklarım sonucu bunu anladım, bir gelip pir gelicek sanırım..Ya da Mihrace gibi suyumuz gelir bi anda hastaneye, hoopp doğuma :119:
Yani az daha sabır , beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
Gecmis olsun Chem27, gebelik alerjisi dedidgin sey kolestaz mı? Bende kasınıyorum ellerim boynum ama cok fazla degil, hafif bir kasıntıdan bahsetmiyoruz herhalde degil mi?
benimde aksine eşim çok rahat ben gün sayıp duruyorum:) ya insan beklemekten de sıkılıyo bi süre sonra .. bende bütün duygular karmaşık hal aldı bi yandan sancı ne zaman gelecek doğum nasıl başlıcak nerde yakalıcak endişesi bi yandan bebişimin özlemi hasreti bi yandan korku telaş vs herşey karışık yanivalla inş bi anda suyumuz gelirde öle hastaneye gideriz ordada fazla beklemeden pırtlatırız oh ne güzel hayaller kuruyorum demi
ne dıyorsun walla dun ıkı tane ıgne oldum hıc etkılemedı bıle...oldurdu bu kasıntılar benı bır haftadır.gece gunduz dınmez oldu ozellıkle geceler...cok sınır bozucu ya...kollarım bacaklarım mahvoldu...
Ya ben de karmakarışığım bu aralar..Azcık sinir, azcık stres, çok gerginlik, çok düşünme, çoook miktarda da sersemlik hali
Bunlar doğum belirtileri olsaydı ne güzel olurduEvet en güzeli su gelmesi sanırım,orda da hiç beklemeyelim hemen doğuralım hemencecik de evimize çıkalım bebeğimizle SONRA DA KK YA GİRİP DOĞUM HİKAYEMİZİ YAZALIM, İNŞALLAH İNŞALLAH
cnm igne fayda eder sandim ama nafile suan krizdeyim resmen
cnm igne fayda eder sandim ama nafile suan krizdeyim resmen
artık walla kasıntısı olmayanlara dıyorum ya oyle stress falan yapmayın...kasıntınız yoksa sukredın...hos ben yıne de ıyıkı bebegımız var ondan kasıntımız var dıyorum ama artık sınırlerım bozuldu...
arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü verdi SİZE TAVSİYEM SON ZAMANLARINIZ ÇOK DİKKAT EDİN HAREKETLERİNE GERÇKTEN TEKME FALAN ATTIĞINA EMİN OLUN HİİÇ DEĞİLSE AİLE DR UNUZA GİDİN EBE BAKSIN TABİİİ NASİP RABBİMİN TAKDİRİ AMA DİKKATİNİZİ ÇKEN BİŞEY OLDUMU HİİİÇ BEKLEMEDEN BİŞEYLER YAPIN BEN ANLAMADIM HAREKET ETMEDİĞİNİ BELKİ ANLASAMDA OACAKTI BİLEMEYİZ.K.İ.BAKIN ALLAHA EMANET OLUN MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA SORABİLİRSİNİZ UNUTMAZ KONUYA GRERSEM YARIN FALAN BAKARIM
arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü verdi SİZE TAVSİYEM SON ZAMANLARINIZ ÇOK DİKKAT EDİN HAREKETLERİNE GERÇKTEN TEKME FALAN ATTIĞINA EMİN OLUN HİİÇ DEĞİLSE AİLE DR UNUZA GİDİN EBE BAKSIN TABİİİ NASİP RABBİMİN TAKDİRİ AMA DİKKATİNİZİ ÇKEN BİŞEY OLDUMU HİİİÇ BEKLEMEDEN BİŞEYLER YAPIN BEN ANLAMADIM HAREKET ETMEDİĞİNİ BELKİ ANLASAMDA OACAKTI BİLEMEYİZ.K.İ.BAKIN ALLAHA EMANET OLUN MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA SORABİLİRSİNİZ UNUTMAZ KONUYA GRERSEM YARIN FALAN BAKARIM
Rabbim çok büyük mutlaka sabrını vermiştir ama çok zor bir durum yaşamışsınız Allah yardımcınız olsun okurken bile acı veriyor insana.. Haklısınız bebek hareketlerini kontrol etmek gerekiyor benim drda bana kordonu basına çok yakın hareketlerine dikkat et diyerek uyarıyor, korkmuyor değilim açıkçası ama ilk bebek olunca bilmiyorum çoğu şeyi inşallah sağ salim kulağımıza almayı nasip eder Rabbim.. Sizede diğer evlatlarınız varsa onların hiç acısını yasatmasın inş..arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü verdi SİZE TAVSİYEM SON ZAMANLARINIZ ÇOK DİKKAT EDİN HAREKETLERİNE GERÇKTEN TEKME FALAN ATTIĞINA EMİN OLUN HİİÇ DEĞİLSE AİLE DR UNUZA GİDİN EBE BAKSIN TABİİİ NASİP RABBİMİN TAKDİRİ AMA DİKKATİNİZİ ÇKEN BİŞEY OLDUMU HİİİÇ BEKLEMEDEN BİŞEYLER YAPIN BEN ANLAMADIM HAREKET ETMEDİĞİNİ BELKİ ANLASAMDA OACAKTI BİLEMEYİZ.K.İ.BAKIN ALLAHA EMANET OLUN MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA SORABİLİRSİNİZ UNUTMAZ KONUYA GRERSEM YARIN FALAN BAKARIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?