2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kızlar, rüyamda yine doğurdum. kendi kendime " ya ne kadar kolaymış,boşuna stres olmuşum" diyordum.uyandıgımda ayırt edemedim rüyamı gerçekmi.Kızım "anne kendine gel" dercesine bir tepti..ah dedim keske güzel rüyalar gerçek olsa

Son düzenleme:

Allah sabır versin canım..takdiri ilahi..insallah en kısa zamanda yeniden anne olursun. Allah kimseye dayanamayacagı dert vermezmiş.Senin de sınavın buymuş.Hakkında hayırlısı olsun canım

Oy oy allah sabirlar versinnnnn cok uxuldum soyleyeve birsey bulamiyorumm..

Günaydın hanımlar...

Bende tık yok ne sancı ne bişe.. Dua ediyorum Alllahım hayırlısını ver ama kendi sancım gelsin öyle doktora gideyim diye... İnşaallah gelir bugün yarın sancım suni sancıya gerek kalmaz

rabbim sabır versin canım benim bol bol dua et

Günaydın kızlar bugün sabah 7 de uyandık kızımla sıcacık pideyle kahvaltı yaptık Gece yine sağa sola dolanmaktan uyuyamadım (( topikteki yazılaarı okumaktan hep sancıyla ilgili rüyalar gördüm doktora muayene olmak için sıra bekliyodum Allah hayır etsin :26:

allah sabır versin başka acı yaşatmasın yeniden hemen hamile kal

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunyadın bız kalktıkkkk :)))))

dün evlerımı temızledıler bızım gelınler saolsunlar..ütümüde yaptılar cantamızda hazırr...

bıtek kızım yok :))) sızler nasılsınzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz agrılar ne durumda bende tık yok herzamankı gıbı 9 saat kesıntısız uyku ..sımdıden keyfını cıkarıorm

hadi bakalım sıra bebişte...buyursun gelsin
valla ben de uyuyanlardanım. hele şu izne bir ayrılayım hiç kalkmayacağım

kızlar uykusuz kaşıntılı ve berbat geçen bir geceden sonra bebeğimin hareket ettiğini duyduğumda kendimi süper zinde hiisedıyorum Allahımıza şükürler olsun...

günaydın herkese

bugun sancım gelir belki yagmur duası gibi sancı duası yok mu yaa

..

günaydın kızlar keyifler yerindedir umarım benim ellerim ayaklarım feci kaşınıyo hala sabah 6 da uyandım kaşıntıdan uyuyamadım ama olsun bunada elhamdülillah ağrım sızım yok sanki çokda kolay doğuracakmışım gibi geliyo hadi bakak görek

Bu kasıntı bulasıcı mıdır nedır,dun gece bende cok kasındım yaaa,ama suan yok cok sukur

ahh ahhh kaşıntı gıbısı yokmus canım Allah hepimize yardım etsin..

kızlar yaaa... benim tahammül sınırlarım beni çok zorlamaya başladı.
inanılmaz sakin,rahat, gayet relax olan ben hiçbir şeye tahammül edememeye başladım.
yanımda bir kız var.8 ay kadar oldu muhasebeye alındı. hala fatura keserken bana soruyor diye kızıyorum.gerçi çokta haksız değilim kendimi tutmasam aşağılayacağım yani 8 ay oldu diye o derece
halbuki ne var kızacak tekrar tekrar söyle gitsin ama yok tahammül edemiyorum.bu sadece bir örnekti yani...

bilio musunuz ben gidip tek basima sakin,huzur icinde dogumumu yapip evladimla ilk basbasa saatlerimi huzur icinde gecirmek ve oyle hatirlamak istiyorum..kimse olmasin yanimda..bir ben bir oglum...kimsenin nazari, negatif enerjisi gelmesin ustumuze..bari bu en ozel animiz bize kalsin..sadece ikimizin guzel,sicak anisi olsun....kimse olmasin..oglum ve ben yeteriz birbirimize...

sağol cnm güzel dileklerin için bende inannıyorum zaten bundada bi hayır vardır verende alanda yaradan...

canım allah sabır versin. Anlamadığım şey senin hala bdt'ne var. Nasıl geçiyorki günü?
sağol cnm bilemiyorumki bnm bide kist çıktı sezeryan sırasında onu ptolojiye yolladı dr ondanda olmuş olabilir dedi ama kaka yutması illaki gün geçince olmuyomuş bende öyle sanıyodum.nasip değilmiş cnm yaa düşününce neden nasıl dicek şey çok napalım nasip değilmiş

aynen ben de böyle hissediyorum, bi eşim olsa yanımda yeter. anneler gelmeden aniden doğuruversem diye hayal kuruyorum.
sırf bu yüzden sezeryan demişti dr, normali zorlıcam, çabuk kendime geleyim diye.
sanırım anne bencilliği bu sonuçta babanne dedenin de orda olma hakkı vardır yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…