arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü verdi SİZE TAVSİYEM SON ZAMANLARINIZ ÇOK DİKKAT EDİN HAREKETLERİNE GERÇKTEN TEKME FALAN ATTIĞINA EMİN OLUN HİİÇ DEĞİLSE AİLE DR UNUZA GİDİN EBE BAKSIN TABİİİ NASİP RABBİMİN TAKDİRİ AMA DİKKATİNİZİ ÇKEN BİŞEY OLDUMU HİİİÇ BEKLEMEDEN BİŞEYLER YAPIN BEN ANLAMADIM HAREKET ETMEDİĞİNİ BELKİ ANLASAMDA OACAKTI BİLEMEYİZ.K.İ.BAKIN ALLAHA EMANET OLUN MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA SORABİLİRSİNİZ UNUTMAZ KONUYA GRERSEM YARIN FALAN BAKARIM
arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü verdi SİZE TAVSİYEM SON ZAMANLARINIZ ÇOK DİKKAT EDİN HAREKETLERİNE GERÇKTEN TEKME FALAN ATTIĞINA EMİN OLUN HİİÇ DEĞİLSE AİLE DR UNUZA GİDİN EBE BAKSIN TABİİİ NASİP RABBİMİN TAKDİRİ AMA DİKKATİNİZİ ÇKEN BİŞEY OLDUMU HİİİÇ BEKLEMEDEN BİŞEYLER YAPIN BEN ANLAMADIM HAREKET ETMEDİĞİNİ BELKİ ANLASAMDA OACAKTI BİLEMEYİZ.K.İ.BAKIN ALLAHA EMANET OLUN MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA SORABİLİRSİNİZ UNUTMAZ KONUYA GRERSEM YARIN FALAN BAKARIM
rabbim sabır versin canım benim bol bol dua etarkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü verdi SİZE TAVSİYEM SON ZAMANLARINIZ ÇOK DİKKAT EDİN HAREKETLERİNE GERÇKTEN TEKME FALAN ATTIĞINA EMİN OLUN HİİÇ DEĞİLSE AİLE DR UNUZA GİDİN EBE BAKSIN TABİİİ NASİP RABBİMİN TAKDİRİ AMA DİKKATİNİZİ ÇKEN BİŞEY OLDUMU HİİİÇ BEKLEMEDEN BİŞEYLER YAPIN BEN ANLAMADIM HAREKET ETMEDİĞİNİ BELKİ ANLASAMDA OACAKTI BİLEMEYİZ.K.İ.BAKIN ALLAHA EMANET OLUN MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA SORABİLİRSİNİZ UNUTMAZ KONUYA GRERSEM YARIN FALAN BAKARIM
arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü verdi SİZE TAVSİYEM SON ZAMANLARINIZ ÇOK DİKKAT EDİN HAREKETLERİNE GERÇKTEN TEKME FALAN ATTIĞINA EMİN OLUN HİİÇ DEĞİLSE AİLE DR UNUZA GİDİN EBE BAKSIN TABİİİ NASİP RABBİMİN TAKDİRİ AMA DİKKATİNİZİ ÇKEN BİŞEY OLDUMU HİİİÇ BEKLEMEDEN BİŞEYLER YAPIN BEN ANLAMADIM HAREKET ETMEDİĞİNİ BELKİ ANLASAMDA OACAKTI BİLEMEYİZ.K.İ.BAKIN ALLAHA EMANET OLUN MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA SORABİLİRSİNİZ UNUTMAZ KONUYA GRERSEM YARIN FALAN BAKARIM[/QUO
Canım benim çok üzüldüm gerçekten... Allah sabır versin
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunyadın bız kalktıkkkk :)))))
dün evlerımı temızledıler bızım gelınler saolsunlar..ütümüde yaptılar cantamızda hazırr...
bıtek kızım yok :))) sızler nasılsınzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz agrılar ne durumda bende tık yok herzamankı gıbı 9 saat kesıntısız uyku ..sımdıden keyfını cıkarıorm
günaydın kızlar keyifler yerindedir umarımbenim ellerim ayaklarım feci kaşınıyo hala sabah 6 da uyandım kaşıntıdan uyuyamadım ama olsun bunada elhamdülillah ağrım sızım yok sanki çokda kolay doğuracakmışım gibi geliyo hadi bakak görek
günaydın kızlar keyifler yerindedir umarımbenim ellerim ayaklarım feci kaşınıyo hala sabah 6 da uyandım kaşıntıdan uyuyamadım ama olsun bunada elhamdülillah ağrım sızım yok sanki çokda kolay doğuracakmışım gibi geliyo hadi bakak görek
sağol cnm güzel dileklerin için bende inannıyorum zaten bundada bi hayır vardır verende alanda yaradan...cnm bnm rabbim sana sabırların en büyüğünü versin inş ama herşey rabbimin taktiri işte verende o alanda inş tez zamanda yeniden bebiş sahibi olursunda tüm acılarını unutursun güzelim ben ağustos anneleri topiğinde okudum hikayeni ve o kadar üzüldüm ki anlatamam ama herşeyde vardır bi hayır rabbim bol sabır ve dayanma gücü versin.... kaderin önüne geçilmiyo ne yazıkki biz elimizden geleni yapalım da gerisi allaha kalmış.. allaha emanet ol....
sağol cnm bilemiyorumki bnm bide kist çıktı sezeryan sırasında onu ptolojiye yolladı dr ondanda olmuş olabilir dedi ama kaka yutması illaki gün geçince olmuyomuş bende öyle sanıyodum.nasip değilmiş cnm yaa düşününce neden nasıl dicek şey çok napalım nasip değilmişcanım allah sabır versin. Anlamadığım şey senin hala bdt'ne var. Nasıl geçiyorki günü?
bilio musunuz ben gidip tek basima sakin,huzur icinde dogumumu yapip evladimla ilk basbasa saatlerimi huzur icinde gecirmek ve oyle hatirlamak istiyorum..kimse olmasin yanimda..bir ben bir oglum...kimsenin nazari, negatif enerjisi gelmesin ustumuze..bari bu en ozel animiz bize kalsin..sadece ikimizin guzel,sicak anisi olsun....kimse olmasin..oglum ve ben yeteriz birbirimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?