aman şükret canım olmaz inş bi dahada benimde tüm vücudumda diil allahtan bi ellerim ve ayaklarım ama yetiyo yaniBu kasıntı bulasıcı mıdır nedır,dun gece bende cok kasındım yaaa,ama suan yok cok sukur
ahh ahhh kaşıntı gıbısı yokmus canım Allah hepimize yardım etsin..
bilio musunuz ben gidip tek basima sakin,huzur icinde dogumumu yapip evladimla ilk basbasa saatlerimi huzur icinde gecirmek ve oyle hatirlamak istiyorum..kimse olmasin yanimda..bir ben bir oglum...kimsenin nazari, negatif enerjisi gelmesin ustumuze..bari bu en ozel animiz bize kalsin..sadece ikimizin guzel,sicak anisi olsun....kimse olmasin..oglum ve ben yeteriz birbirimize...
arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü verdi SİZE TAVSİYEM SON ZAMANLARINIZ ÇOK DİKKAT EDİN HAREKETLERİNE GERÇKTEN TEKME FALAN ATTIĞINA EMİN OLUN HİİÇ DEĞİLSE AİLE DR UNUZA GİDİN EBE BAKSIN TABİİİ NASİP RABBİMİN TAKDİRİ AMA DİKKATİNİZİ ÇKEN BİŞEY OLDUMU HİİİÇ BEKLEMEDEN BİŞEYLER YAPIN BEN ANLAMADIM HAREKET ETMEDİĞİNİ BELKİ ANLASAMDA OACAKTI BİLEMEYİZ.K.İ.BAKIN ALLAHA EMANET OLUN MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA SORABİLİRSİNİZ UNUTMAZ KONUYA GRERSEM YARIN FALAN BAKARIM
kızlar uykusuz kaşıntılı ve berbat geçen bir geceden sonra bebeğimin hareket ettiğini duyduğumda kendimi süper zinde hiisedıyorum Allahımıza şükürler olsun...
günaydın herkese
bugun sancım gelir belki yagmur duası gibi sancı duası yok mu yaa
..
evet cnm sabrı verdi gerçekten sağol senin durumun daha baska ama yinede takip etmeyi hiç ihmal etme bnm hareket etmediiğini anlassam bile bişey olmazdı kakasını yuttugu için ya doğar sonra ölürmüş yaşamazmış.evet bi kızım var 4 yaasında rabbim onun acısını göstermesin.kimsenin evladının göstermesinRabbim çok büyük mutlaka sabrını vermiştir ama çok zor bir durum yaşamışsınız Allah yardımcınız olsun okurken bile acı veriyor insana.. Haklısınız bebek hareketlerini kontrol etmek gerekiyor benim drda bana kordonu basına çok yakın hareketlerine dikkat et diyerek uyarıyor, korkmuyor değilim açıkçası ama ilk bebek olunca bilmiyorum çoğu şeyi inşallah sağ salim kulağımıza almayı nasip eder Rabbim.. Sizede diğer evlatlarınız varsa onların hiç acısını yasatmasın inş..
sağol cnm inşallah inanıyorum yavrumu orda göreceğime o gül yüzünü görmedim çünkü hiç bi babası gördü rabbim hepimizin yardımcısı olsun sag salim alın büütün bebişleriniziAllah sabırlar versin cnm çok kötü bir durum ama Allahın takdiri dediğin gibi ömrü bu kadarmış melek olarak cennette seni beklicek inşallah böyle teselli et kendini Rabbim yar ve yardımcın olsun..
sağol cnm hemen düşünmem ama nasip tabii dediğin gibi dayanılıyo rabbim veriyo sabrını eşimde senin gibi bizim için bi sınavmış bu diyo napalım hayırlısıAllah sabır versin canım..takdiri ilahi..insallah en kısa zamanda yeniden anne olursun. Allah kimseye dayanamayacagı dert vermezmiş.Senin de sınavın buymuş.Hakkında hayırlısı olsun canım
sağol cnm üzüldük çooooook üzüldük ama dediğin gibi söylenecek bişey yokOy oy allah sabirlar versinnnnn cok uxuldum soyleyeve birsey bulamiyorumm..
aman şükret canım olmaz inş bi dahada benimde tüm vücudumda diil allahtan bi ellerim ve ayaklarım ama yetiyo yani
amin amin canım ama burdada çok insanda oluyo die biraz rahatlatıyorum kendimi demekki olabilir bişe die sizde kaşınmasanız ben kafayı yerdim herhalbide nette araştırdım son haftalarda arta östrojen hormonu kaşıntıya sebep olabiliyomuş bizim hormonlar tavan yaptı sanırsam
aynen ben de böyle hissediyorum, bi eşim olsa yanımda yeter. anneler gelmeden aniden doğuruversem diye hayal kuruyorum.
sırf bu yüzden sezeryan demişti dr, normali zorlıcam, çabuk kendime geleyim diye.
sanırım anne bencilliği busonuçta babanne dedenin de orda olma hakkı vardır yanii
Canimmm bence dua ederken dikkat eten azından de ki doktorlar hemşirelerden baska kimse olmasın. Allah muhafaza bı de dedigin gibi oluverir. Çünkü benim farkli bir konuda oyle bir duam kabul oldu ne oldugumu şaşırmıştım. Tek ikimiz deme yani:) Gerci ne demek istediğin belli ama sen gene de tedbiri elden bırakma...
ben de bir an evvel sancım gelse de sezeryan gibi gunu saati belli herkesin hazırolda bekledigi bisey olmasa istiyorum.gittim dogurdum geldim demek istiyorum...Allah sağlıkla kavustursun ve kimseye muhtac etmeyecek gucu versin bana diye dua ediyorum sabah aksam...Unlu hastanelerin, suit odalarında, balonlarla ve tullerle suslenmis yatagımda, kafamda koccaman kırmızı kurdelem, boynumda nal kadar dogum hediyesi altın kolyemle bir yandan dogum fotocusuna sırıtıp bir yandan ah...uhhh diye naz yapmak degildir fantazim..ki bu da olabilirdi, dogal yani....benmkisi HUZUR YA HUZUR...hakkım degil mi? en zor ama en guzel ve ozel anımda...dogumumda huzur,lohusalığımda huzur..gidip bir tarlada mı dogursam tek basıma ne? göbek bagını da taşla ezerim artık....
şartlarını bilmiyorum ama her durumda huzurlu olabilmek bize bağlı.
etrafında kim olursa olsun kim ne derse desin bebeğine odaklanırsan olur gider.
ben öyle yapmaya karar verdim, sağlıkla doğsun kucağıma alayım, başka hiçbişeyi umursamıcam..
en güzel anımız sonuçta doya doya yaşamak lazım..
Ay benim vücudum yara icinde. Hele bacaklarım maymun seysine dondü. Ellerim zaten insanlıktan çıktı. Nasil geçecek bilmiyorum. Kendimi uyuzdan her tarafı yara olmuş insanlar gibi hissediyorum. Bittim tükendim kasinmaktan(
HAyırlısını iste canımbilio musunuz ben gidip tek basima sakin,huzur icinde dogumumu yapip evladimla ilk basbasa saatlerimi huzur icinde gecirmek ve oyle hatirlamak istiyorum..kimse olmasin yanimda..bir ben bir oglum...kimsenin nazari, negatif enerjisi gelmesin ustumuze..bari bu en ozel animiz bize kalsin..sadece ikimizin guzel,sicak anisi olsun....kimse olmasin..oglum ve ben yeteriz birbirimize...
kızlaar günaydınnn
nasılız bugün izmir serin ohhhh süper yaa dünya varmış oğlumla çıktık yürüdük biraz şimdi tarçınlı süt içiyoruz sizde sütünüzü unutmayınn:)
sırası gelenler hadi ama doğurun artık da sıranızı alalım tabiki en önemlisi sağlıcakla hayırlı doğum:)
Selamlar..Doğum yapan arkadaşların gözleri aydın.Alllah analı-babalı uzun ömür nasip etsin inşallah.Benim gibi sabırsızlıkla bekleyen hamişlere de sağlıklı doğumlar diliyorum.Ben uzuuun zamandan beri girmedim foruma ama nadir de olsa bakıyordum.Artık zaman geçmek bilmiyor 37. haftanın içerisindeyim kızımı çok özledim,sürekli onu düşünüyorum kucağıma aldığım anı,onu kokladığımı...Benim doktorum özel bebek diye sanırım sezeryan yapacak.Son kontrolümde öyle söyledi ben de herşey yolunda giderse normal istediğimi söyledim.Ama korkuyorum yaa.Çatı muayenesi eylülün 6 sında..bakalım ne olacak. Arkadaşlar daha önce bana başka bir doktor rahim ağzının dar olduğunu söylemişti,bu normal doğumda sıkıntı yaratabilecek bir durum mudur acaba bilen var mı?
Al bendende o kadar.. Bekliyorum bugün benim kızda tık yok hareket etsin diye bekliyorum bazen böyle yapıyor sesi çıkmıyo akşama kadar sonra kop kop kop yapıyo içerde :)) sende 1 gün kalmış Alalhın izniyle sağlıkla gelselerde bizde rahatlasak...
Hanmlar sabah keyifsiz kalktım son gün psikolojisi herhalde bi kaç bişe yedim kız oynasın diye kafasına buyruk ne olacak uyanmadı daha bekliyorum biraz daha beklicem sonra olmassa doktoru ararım. Çamaşarıları makineye attım evde kirli çamaşır olmasın bebek gelirse diye annem diyo biri gelip çamaşır sepetinemi bakacakderli toplu olsun diyorum ne olur ne olmaz az kaldı çünkü... Bu arada tuvalatten çıkmıyorum ya zırt pırt gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?