Selamlar..Doğum yapan arkadaşların gözleri aydın.Alllah analı-babalı uzun ömür nasip etsin inşallah.Benim gibi sabırsızlıkla bekleyen hamişlere de sağlıklı doğumlar diliyorum.Ben uzuuun zamandan beri girmedim foruma ama nadir de olsa bakıyordum.Artık zaman geçmek bilmiyor 37. haftanın içerisindeyim kızımı çok özledim,sürekli onu düşünüyorum kucağıma aldığım anı,onu kokladığımı...Benim doktorum özel bebek diye sanırım sezeryan yapacak.Son kontrolümde öyle söyledi ben de herşey yolunda giderse normal istediğimi söyledim.Ama korkuyorum yaa.Çatı muayenesi eylülün 6 sında..bakalım ne olacak. Arkadaşlar daha önce bana başka bir doktor rahim ağzının dar olduğunu söylemişti,bu normal doğumda sıkıntı yaratabilecek bir durum mudur acaba bilen var mı?
inşallah cnm görmedim çünkü onu görmeyi isterdim.allahım sabrından eksik bırakmasın dediğin gibi 4 yasında bi kızım var o olmasa ilk bebeğim olsa ve eşim bu kadar destek olmasa birde bebeğimi görsem herşydaha zor olurdu rabbim sizleri kimseyi meleklerinizden ayırmasın sağ salim kucağınıza alın inşallahmeleğin seni cennette bekliyor canım, Allah sabır versin. sanırım bir çocuğun daha var. senin için eşin ve o bir dayanak. Allah'ım başka kimseyi meleğinden ayırmasın. bizi yavrularımıza kavuştursun..
ben de bir an evvel sancım gelse de sezeryan gibi gunu saati belli herkesin hazırolda bekledigi bisey olmasa istiyorum.gittim dogurdum geldim demek istiyorum...Allah sağlıkla kavustursun ve kimseye muhtac etmeyecek gucu versin bana diye dua ediyorum sabah aksam...Unlu hastanelerin, suit odalarında, balonlarla ve tullerle suslenmis yatagımda, kafamda koccaman kırmızı kurdelem, boynumda nal kadar dogum hediyesi altın kolyemle bir yandan dogum fotocusuna sırıtıp bir yandan ah...uhhh diye naz yapmak degildir fantazim..ki bu da olabilirdi, dogal yani....benmkisi HUZUR YA HUZUR...hakkım degil mi? en zor ama en guzel ve ozel anımda...dogumumda huzur,lohusalığımda huzur..gidip bir tarlada mı dogursam tek basıma ne? göbek bagını da taşla ezerim artık....
heyyy kızlarsanırım benim nişanım geldi haydi bundan sonrası heyecanlı bekleyiş sanırım benim totem işe yaradııı Allahım inşallah daha fazla beklemem artık yaaaa
canım şu totem neymiş bizede söyle ama ama haftası dolsun ben öyle yaparım
nazarlar değmesin bebişine ayyyy bende heyecanlandım şimdi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunyadın bız kalktıkkkk :)))))
dün evlerımı temızledıler bızım gelınler saolsunlar..ütümüde yaptılar cantamızda hazırr...
bıtek kızım yok :))) sızler nasılsınzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz agrılar ne durumda bende tık yok herzamankı gıbı 9 saat kesıntısız uyku ..sımdıden keyfını cıkarıorm
kızlar uykusuz kaşıntılı ve berbat geçen bir geceden sonra bebeğimin hareket ettiğini duyduğumda kendimi süper zinde hiisedıyorum Allahımıza şükürler olsun...
günaydın herkese
bugun sancım gelir belki yagmur duası gibi sancı duası yok mu yaa
..
kızlar yaaa... benim tahammül sınırlarım beni çok zorlamaya başladı.
inanılmaz sakin,rahat, gayet relax olan ben hiçbir şeye tahammül edememeye başladım.
yanımda bir kız var.8 ay kadar oldu muhasebeye alındı. hala fatura keserken bana soruyor diye kızıyorum.gerçi çokta haksız değilimkendimi tutmasam aşağılayacağım yani 8 ay oldu diye o derece
halbuki ne var kızacak tekrar tekrar söyle gitsin ama yok tahammül edemiyorum.bu sadece bir örnekti yani...
bilio musunuz ben gidip tek basima sakin,huzur icinde dogumumu yapip evladimla ilk basbasa saatlerimi huzur icinde gecirmek ve oyle hatirlamak istiyorum..kimse olmasin yanimda..bir ben bir oglum...kimsenin nazari, negatif enerjisi gelmesin ustumuze..bari bu en ozel animiz bize kalsin..sadece ikimizin guzel,sicak anisi olsun....kimse olmasin..oglum ve ben yeteriz birbirimize...
arkadaşlar ben 2010 eylül annesiyim sizin heycanınızı görünce bende eski günlerimi hatırladım..hepinize sağlıklı sihatlı dogumlar diliyorum bir avazda alırsınız inşallah bebişleri kucagınıza
heyyy kızlarsanırım benim nişanım geldi haydi bundan sonrası heyecanlı bekleyiş sanırım benim totem işe yaradııı Allahım inşallah daha fazla beklemem artık yaaaa
Bende totem mi yapsam :) Bende dua ediyorum kızımın yeri daraldı sanırsam çok hafif kafif kayıyo karnımda bakalım perşembe gidecem suyum inşaallah normel olurda suniyi yemem eğer hareketleri azalrısa çarşamba gel dedi inşaallah bu akşam sancım olru suyum gelir de kızım kendiliğinden gelir 4o kere dersen olurmuş ya bende bi 4ooo lesemem mi
Çok şükür canım ya, sonunda geldi senin nişan, bu sefer ben doğurudum kızlar yazmanı bekliyoruz artık. Allah yardımcın olsun tatlım, Allah su gibi doğurmayı nasip etsin.
Bende de var canım bu tahammülsüzlük, insanlara katlanamaz oldum. En çok da evde kocişime çektiriyorum, bazen telefonda annemi dinlemekten yoruluyorum, iş yerimde doğuma ne kadar kaldı diyenlere özellikle de artık izne ayrıl burada doğuracan diyenlere deli oluyorum. Ben cahil değilim ya bir sıkıntım olsa tabiki de kendimi de bebeğimi de sıkıntıya sokmam, giderim evde dinlenirim ben çok mu meraklıyım bu halde çalışmaya, hem de doktorum da çalışmamı tavsiye etti. İnsanlar konuşup duruyor, çok düşüncesizler.
hadi hakkında hayırlısı canım yaa inşallah hakkında hayırlısı olur ama şunu anladım sterese hiiiç gerek yok doğacak gün şaşmayacağına göre sıkıntı yapıp bebiişleri rahatsız etmeyelim
valla nişan geldi ama ben yinede temkinli oluyorum sanki son gününe kadar gelmyecekmiş gibi rahatım çünkü benim konu baya uzadı yasizden başka kimsenn habeeri yok sölemedim sölemicemde millet bıktı valla doğurana kadar kimse tınlamıcak böle gidersse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?