2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eğer normal doğumu gerçekten istersen canım, oluyo bi şekilde..Benim ilk doğumumda çatın dar normal doğum yapamazsın demişlerdi ama 2 saat içinde doğum gerçekleşti..Açılman yeterli olursa gerçekten normal yapabilirsin..

meleğin seni cennette bekliyor canım, Allah sabır versin. sanırım bir çocuğun daha var. senin için eşin ve o bir dayanak. Allah'ım başka kimseyi meleğinden ayırmasın. bizi yavrularımıza kavuştursun..
inşallah cnm görmedim çünkü onu görmeyi isterdim.allahım sabrından eksik bırakmasın dediğin gibi 4 yasında bi kızım var o olmasa ilk bebeğim olsa ve eşim bu kadar destek olmasa birde bebeğimi görsem herşydaha zor olurdu rabbim sizleri kimseyi meleklerinizden ayırmasın sağ salim kucağınıza alın inşallah

cnm senin canını birileri sıkmış galiba benm de sıktıLAR şimdi kaşım kaşım kaşınıyorum .. sanırım sinirsel oldu bu kaşıntı bende hiç kimseyi takma kafana bende kocişle gitmek istiyorum doguma annem gelmek istemıo cok heyecanlı tansıyonu falan dusuo fenalasıo .. k.v. de beni de götürün dıo ama o da cok panık bana bişiler soleyip canımı sıkıp dogum sancısı cekerken bide onun stresini yasamak istemıorum eşimle beraber Allah izin verirse sancılar gelince ver elini hastane .. bebişi kucağımıza alınca herkes buyursun gelsin :))

heyyy kızlar sanırım benim nişanım geldi haydi bundan sonrası heyecanlı bekleyiş sanırım benim totem işe yaradııı Allahım inşallah daha fazla beklemem artık yaaaa

doktordan geldik kızım artık hazırlanıyor kesin aşagıya düşmüş minik kalbinin sesini duydum küt küt küt toplam 15 kilo almışım herşey yolunda yani bügün mutluyuzzzzz ama bizim için asıl gün PERŞEMBE sabırsızlıkla bekliyorummm

yagmur çok güzel yağıyor yağmaya devam etsin

heyyy kızlar sanırım benim nişanım geldi haydi bundan sonrası heyecanlı bekleyiş sanırım benim totem işe yaradııı Allahım inşallah daha fazla beklemem artık yaaaa

canım şu totem neymiş bizede söyle ama ama haftası dolsun ben öyle yaparım

nazarlar değmesin bebişine ayyyy bende heyecanlandım şimdi

canım şu totem neymiş bizede söyle ama ama haftası dolsun ben öyle yaparım

nazarlar değmesin bebişine ayyyy bende heyecanlandım şimdi

daha yenilerde mihrace akşam ne sancım var ne ağrım demiş sabahına doğum yapmış ya bende bide bu yolu deneyim dedim topiğe yazdım ama tamamiyle öylesine tesadüf işte. ben uzun zamandır 1 cm açıklıkla dolanıom dün dr kontrolüm vardı 2 cm olmuş dr orayı uyarıyorum şimdi dedi ve eliyle bişiler yaptı kurcaladı sanırım bugün sabah bi kalktım küçük parmağımın uznuluğunda et parçası gibi sümüğümsü bişi öğlene doğru yine aynı şey sordum soruşturdum mukus tıkacı denilen şeymiş hayırlısı bakalım

Ohhh miss gibi olmuşunuz, güle güle kirletin canım. Herşeyin tamam artık, kızın da gelsin hayırlarla inşallah. Bizim de ütümüz bitti hafta sonu, bir tek çantasını hazırlamak kaldı.

FatmaBeyza; Allah sabır versin canım, umarım en kısa ve en hayırlı zamanda Allah bir bebek daha nasip eder.

Az kaldı canım biraz daha sabır, ben senden güzel haberi bugün yarın bekliyorum artık. Bebişin gelecek ve tüm sıkıntılar bitecek.

Bende de var canım bu tahammülsüzlük, insanlara katlanamaz oldum. En çok da evde kocişime çektiriyorum, bazen telefonda annemi dinlemekten yoruluyorum, iş yerimde doğuma ne kadar kaldı diyenlere özellikle de artık izne ayrıl burada doğuracan diyenlere deli oluyorum. Ben cahil değilim ya bir sıkıntım olsa tabiki de kendimi de bebeğimi de sıkıntıya sokmam, giderim evde dinlenirim ben çok mu meraklıyım bu halde çalışmaya, hem de doktorum da çalışmamı tavsiye etti. İnsanlar konuşup duruyor, çok düşüncesizler.

Kıs bu bebişi sen tek başına mı yaptın, babanız ne olacak, onu da mı istemiyorsun?

Selam kızlar;

ben de sabırsızlanıyorum aslında kızımın bir an önce doğması için,(aslında biraz da sıkıldım böyle karnım burnumda gezmekten de o yüzden,çaktırmayın ) ama burda tek başımayım,annem gelmeden doğarsa baya sıkıntılı olcak benim için,o yüzden her gün doğururum diye endişe üstüne endişe yaşıyorum,uykularım kaçmaya başladı artık. Kıyafetlerini de yıkadım ama ütüleyip de hazırlarsam sanki artık her şey hazır geliveriyim diycekmiş gibi geliyo :26: Cumartesi doktor kontrolüm vardı,suyu azalmış bebişin,o da erken doğum gibi bi şeyler ima etti,kilosu 2900 şu an,baş aşağı duruyo bi de,ay öyle diyince beni aldı bi panik,ya birden gelirse diye. Kızım sana kıyamam ama lütfen biraz daha bekle diye konuşuyorum kızımla

Canım teşekkürler güzel dileklerin için, 2 yaşına getirmişin bebişini , darısı bizim başımıza

Bende totem mi yapsam :) Bende dua ediyorum kızımın yeri daraldı sanırsam çok hafif kafif kayıyo karnımda bakalım perşembe gidecem suyum inşaallah normel olurda suniyi yemem eğer hareketleri azalrısa çarşamba gel dedi inşaallah bu akşam sancım olru suyum gelir de kızım kendiliğinden gelir 4o kere dersen olurmuş ya bende bi 4ooo lesemem mi

Çok şükür canım ya, sonunda geldi senin nişan, bu sefer ben doğurudum kızlar yazmanı bekliyoruz artık. Allah yardımcın olsun tatlım, Allah su gibi doğurmayı nasip etsin.

hadi hakkında hayırlısı canım yaa inşallah hakkında hayırlısı olur ama şunu anladım sterese hiiiç gerek yok doğacak gün şaşmayacağına göre sıkıntı yapıp bebiişleri rahatsız etmeyelim

Çok şükür canım ya, sonunda geldi senin nişan, bu sefer ben doğurudum kızlar yazmanı bekliyoruz artık. Allah yardımcın olsun tatlım, Allah su gibi doğurmayı nasip etsin.

valla nişan geldi ama ben yinede temkinli oluyorum sanki son gününe kadar gelmyecekmiş gibi rahatım çünkü benim konu baya uzadı ya sizden başka kimsenn habeeri yok sölemedim sölemicemde millet bıktı valla doğurana kadar kimse tınlamıcak böle gidersse

evde eşime ayrı çektiriyorum zaten. en ufak bişeyde azarı yiyor.Allahtan hiççç bişey demiyor.hatta kırılmıyor bile. ayyy bir de o alıngan olsa ağlar dururum. ağlama da var çünkü ben de iyice çekilmez oldum anlayacağın

Ay bıkmak ne demek canım öyle söyleme, senin kız biraz şakacı çıktı o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…