2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Offf kizlar. Bugun bana aksam olmak bilmedi ya deli olucam.okadar is yaptim yemek tatali yaptim hala saat 5 oyyyyy.esim gelsede kizimi birakip disari atsam kendimi bari.:26:

Bazen bana da oluyor aynısı yat vur kafayı ya... Uy geçer zaman :) Bende temizlik yapıyorum yemek yapıyorum geçmek bilmiyor.. Bugün yemeğimizi yaptık evimizi süpürdük yarın ne olur ne olmaz diye annem de çok yoruldu viledada yapsam süper olurdu ama yapamam herhalde o da eksik kalsın

sağol canım, şu ara her öneriye açığız.. sen ine aklına gelen olursa yaz..

arkadaslar bu hastane çantasınsa anne için masaj yağı koyuluyor ya, içeriği nedir acaba bunun yerine bebe yağı koysak olur mu?

hiç duymadım, bizi de bilgilendirirsen iyi olur canım, ben sadece çatlaklar için bir bebe yağı kullandım sonra bi işe yaramadı diye onuda bıraktım

ohh enerji yine bizim kızlarda, temizlikler yapılmış. ben de kendimi topiğin en tembeli ilan ediyorum :)))

Bendede enerji patlaması var yarın doğursamda rahatlasam ya neyse gidip pasta yapayım yarın doğurursam pastam hazır olsun

offf kızlar zorla ev işi yaptım daha yemek yapıcam canım hiç bişe yapmak istemiyo ben yine halsizim ( biirgünde şöyle enerji dolu uyansam doğuracak olsam ıkınmaya bile gücüm yokkk

Selam hanımlar nevar ne yok bizde yine olay var. Öğlenleyin akadaşla kahvaltıya gidelim dedik. Asansöre bindik tam zemine gelirken halat koptu sanırım asansör çakıldı.çıkmak için düğmelere bastık yok bu sefer bişeyler patladı tepemizde tam korku filmi gibiydi.alarma bastık kimse duymadı. Kapıyı yumrukladık falan açıldı allahtan kapı. Ama biz bizden gittik. Yaşadığım korkuyu ve şoku anlatamam. Sonra hemen acile. Okadar ağladımki korkudan. Sonra mstye falan girdik gayet iyiymiş kızcem. Şimdi evdeyiz sorun yok şimdilik. Bi başım ağrıyo hepsi o.

çok geçmiş olsun canım tehlikeli şeyler bunlar son zamanlar ama allahım koruyo işte.ben de dün hastanede kontrolümü beklerken kadının birinin çocuğu balonun üstüne bi oturdu balon güüüm ben bi korktum zaten tansiyonum düşmüş 5 6 saattir hastanedeyim kadın bi de demez mi: korktunuz mu?ben iyice sinir oldum kolonyalı mendil falan verdiler...

geçmiş olsun gerçekten korku filmi gibi
ben de hep korkarım halat kopmasından
Allahtan zemine yakınmışsınız

aslında hazırda bişeyler bulundurmak iyi olur
biz de annemle kek yapıp buzluga koyalım diyoruz :)

Börekler yaptım gözleme var kurabiye var keke var buzlukta biberde közledim koydum patlıcanda közleyip koycam bide kışlık melemni yaptımmı benden iyisi şamda kayısı olur herhalde

ohhh bize de gönder pastaaaa :))) sen bu enerji ile pırt diye doğurursun herhalde kız :))))

Ay inşaallah yeterki doğursam herkese yaparım ben pasta

Çok geçmiş olsun iyi bir korku yemişssin Allahtan korkudan kızçene bişey olmamış canım olacağı varmış Rabbim görünür görünmez kazalardan korusun saklasın cümlemizi....

geçmiş olsun cnm Allah koruyor gerçekten yat uyu dinlen biraz

Canim Allah sabir versin ne desem bos amabizimle paylasip uyardigin icin Allah razi olsun senden bisey diyemiyorum dualarim seninle

Canim Allah sabir versin ne desem bos amabizimle paylasip uyardigin icin Allah razi olsun senden bisey diyemiyorum dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…