- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
bebeğim kakasını yutmuş akciğerine enfeksiyon kapmış midesi falan yıkanmış ıkımızde ölümden döndük yenibosnadfa safa hast yoğun bakımda şuanda solunum cihazına bağlı dün saat 4 ten beri cihazdan çıkmış sadfece oksijen veriyorlasr sarılıktanda ışın tedavisi görüyor şuan mideden besleniyor yrn yada öbür gün agızdan beslemeye başlayacaklar allah kısmet nasip edersde haftasonuna kadar kavuşucam dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri
kızlarrr!!!!! doktorumuza gittik.. usg-nst-çatı muayenesi.. herşeyimizi ayrıntılı ayrıntılı yaptı doktorumuz.. kuzum diğer dr.un dediği gibi 2300 falan değil tamm 2700gr!! çıktı..Kaç kera yaptı ölçümleri.. dedim 2300 dedi hastanedeki dr diye doktorum da yok imkansız keç kere aynı ölçümleri yaptım max. +/- 150 oynar dedi :)))
ay ölcem mutluluktannnnn!!!
nst'de braxton hicks kasılmaları çıktı sadece 20-30 en büyüğü.. çatı muayenem de maşallah çok iyi çıktı.. açılman yok dedi, gerilemiş ne yaptıysan devam et dedi, bol bol yat dinlen ayakta çok kalma şu an için herşeyin çok normal ve çok iyi dedi..
usg'de kuzumu gördük.. cadı kızım ağzını kocaman bi açtı elini ağzına sokto emdi :) ardından kolunu emmeye başladı.. Allah'ım nasıl mutluyum anlatamamm!!!
doğum tarihi için de bir ayı bulmaz ama 15-20 güne gelir Eylül Hanım dedi :)
kızlar günlerdir çektiğim çile şükür bitti..
aynen dediğim gibi kendi doktorunuz dışındakiler olayları dramatize ederek siz kendisine bağlamaya çalışıyorlar.. bana öyle bir tablo çizmiştiki hastanedeki doktor.. ardından da muayene tarihi al hemen diyordu kendi sekreterinden...
kızlar doktorunuza güveninn..
çoooooooooookkkkkkkkkkk mutluyum çok.. ağladım mutluluktan.. eşim de yazık yatıdaydı bugün ankara'da, hemen haberlerimizi verdik videolarımızı resimlerimizi yolladık babamız da çoook mutlu oldu duygulandı.. içimiz rahat etti şükürler olsun Allah'ıma!
bu da güzel kızım, pıtırcığımın resmi kızlar Maşallah'ınızı esirgemeyin.. .çooook stresli korkulu günler yaşadık.. Allah kimseye yaşatmasınn(amin.)
Eki Görüntüle 498020
bebeğim kakasını yutmuş akciğerine enfeksiyon kapmış midesi falan yıkanmış ıkımızde ölümden döndük yenibosnadfa safa hast yoğun bakımda şuanda solunum cihazına bağlı dün saat 4 ten beri cihazdan çıkmış sadfece oksijen veriyorlasr sarılıktanda ışın tedavisi görüyor şuan mideden besleniyor yrn yada öbür gün agızdan beslemeye başlayacaklar allah kısmet nasip edersde haftasonuna kadar kavuşucam dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri
allah yardımcınız olsun tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm
hepinize merhaba kızlarr ben geldim bunalım takılmıycam bugün sizlere güçlü olucam we başından gecenleri yazıcam uzun uzun size :) inşallah herşey ii olur diye başlıyayım pazartesi doktora gittik bebeğimin karın bölgesini 3 hafta geri ölçtü doktorum sora doplere yolladı orda 2 hafta geri çıktı..zaten 2 aydr 2 hafta geriydi karın bölgesi...ama doktorum şüphelendi we beni eğitim araştrma hastanesine yönlendirdi..bende üniversitede çalışıyorum hemen kurumun hastanesinde bi prof hocamıza gttim bugün hoca ölçümlerini yaptı bebeğimin karın bölgesi için acil bi durum görmedi ama suyum kritik sewiyede çok azalmış 37. haftasında alınması gerekiyo dedi yani bikaç gün sora...tabi ben şaşkınım halada öleyim..küwez çok olmasada gerekebilir dedi...akciğerleri gelişisin diye iğne weerdi birini bu akşam wuruldum diğerini yarın sabah wurulucam...kendi hastaneme doktoruma geldik o da çekındı bana doğum yaptrmaya çünkü yeni doğan yogun bakım yok hastanede...ben istedim kendı doktotumla doğum yapayım o da cumaya alalım bebeği dedi ama ewe gelınce düşündümde küwez gerekse ambulansla sewkedicekler bebeğimi başka bi yere bunu göze alamam o yüzden yarın yeni doğum yapan bi arkadaşımın hastanesine gtcez onun doktruyla görüşcez bakalım ne zaman alır benı doğuma..orda yeni doğan yogun bakımı war...hiç bilmedğim bi hastane we yeni grücegim bi doktr bilmiyorum nasıl olucak..aslında bebeğimın başı aşağıda..prof olan hoca suni sancıyla normal doğum denenebilir dedi..ama bilemiyorum bakalım napıcaklar ne diycekler..suyu çok az niye az bilinmiyo...dualarınıza çok ihtiyacım war güçlüyüm ii olucak bebeğimde bende atlatıcaz bugünleri güçlüyüz...inşaaalllah güzel olucak.. boool dua istiyyrum hepinizden we tawsişyelerının tecrübe we bilgileriniz warsa yazın bana iyki warsınız Allah hepimizin ewladını bağışlasın benımkınıde sağlıkla bana bağışlasın inşallla..dilerim siz sorunsuz günnde hop diye alırsınız ewlatlarınızı...eğer cuma doğum olursa bizim minikte erken gelip eylülü beklemeyenlerden olucak teyzoşları hayrlısı artık :)
Kızlar sürem doldu hamilelik takvimim kapandı ama bebeğim gelmıooooo
buaksam konustum oğluşumla artık gelebilirsin dedim ama keyfi yerinde hiçççç niyeti yok gelmeye ...
..
Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin , mutlaka yeni doğan yoğun bakım olan hast. tercih et gerçi gerekmeyebilir bnm komşumda 37+0 da doğum yaptı bebeği küveze girmedi hakkınızda hayırlısı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?