2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım Allah şifasını versinnnn dualarım seninle... Allahım bir an önce kavuştursun inşaallah canım senin tansiyonun mu yükseldi ya da suuyunmu azaldı da kakasını yedi zamanın daha bitmemişti bildiğim kadarıyla... Rabbim sana sabır versin bebişine de şifa inşaallah....

drum tatildeydi ermeni hast surp purgıç doğum yaptım kıozımıda orda doğurdum dr çok seviyor ve güveniyordum sancım geldi bayrama 2 gün kala nidilatla durduruldu drumun gelmesini beklediler drum perşembe geldi akşlam cuma sabah aç gel dedi doğum stresine girdi sanırım drum muhtemelen perşembe günü kakasını yaptı dedi olmayacak bişiydi ne hayallerim vardı odayı süsledik lohusa şerbetleri bardakları şuan iyiy gidiyo kuzum en önemlisi o gerisi boş

maşallah kuzuna da sanada ne güzel bir kızçe sanki suratında bir ifade var sanki çok enteresan

Allah yardımcınız olsun dualarımız sen ve oğlunla canım
aynı zamanda hayırlı olsun sonu iyi bitmiş Allahtan

aybukem geçmiş olsun tez zamanda iyileşip kucaklaşırsınız bebeğinle inşallahh..güzel haberlerini bekliyoruz..

Aybukem :

Allah anali babali buyutsun hic uzlme buna sukur insallah en kisa zamanda kucagina da alirsin koklarsin bebegini.. anne stres olunca mi yiomus kakasini ben bugun cok stres oldum k.v. den dolayi sonrada 1saat agladim aslinda relax olup kimseyi kafaya takmamaliyiz bebisler icin hersey...

allah yardımcınız olsun tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah cnm

Aybukem çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede kuzucuğunu alıcaksın kucağına sen sıkıntı stres yapma, bak stres senin de sütünü etkiler, aman diyim canım bebişinin sana çok ihtiyacı olacak sakın kendini üzme ve stres yapma.

Selam kızlar!
Geçmiş yapamadım.. umarım herkes iyidir, >Doğuran var mııı? :)))))
Teyzemiz ile bugün düştük yollara Kemeraltında toptancılara gittik, tabi ilk bulduğumuz yerden kaptık malzemeleri veeee güzel kızımın şeker mi şeker bebek şekerini yaptıııkkkk!!!... İnternetten bir dolu örnek gördük ama bunun gibisi yoktu.. >Eşsiz olmalı benim şekerimin şekeri her şeyinle tek tek uğraştık ama değdi bence... Sizce nasıl olmuş? Eh zamanımız az kaldı bizim 6 günümüz var Allah nasip ederse.. siz ne yaptınız şekerleri aldınız yaptınız mı? Teyzemiz sipariş alabilirim dedi ilgilenenlere duyurayım )

Eklentiler

• $545948_10151120701244268_67148945_n.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 50
aybükem

çok geçmiş olsun tatlım yaaa şükürki durumu ii bebişinin rabbim sağ sağlim kavuşmanı nasip eder inş

off bu duyduğum 3. kaka mevzusu yaaa insan duydukça stres oluyo:18: rabbim korusun yaaaa

canımmmmm şimdi okudum çok geçmiş olsun.... neyse ki hastane önlemlerini almış bebeciğin de tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.. Allah onların yardımcısı melek onlar canım sen kalbini ferah tut... kollarına al inşallah tez vakitte canım benimm.......

hepinize merhaba kızlarr ben geldim bunalım takılmıycam bugün sizlere güçlü olucam we başından gecenleri yazıcam uzun uzun size :) inşallah herşey ii olur diye başlıyayım pazartesi doktora gittik bebeğimin karın bölgesini 3 hafta geri ölçtü doktorum sora doplere yolladı orda 2 hafta geri çıktı..zaten 2 aydr 2 hafta geriydi karın bölgesi...ama doktorum şüphelendi we beni eğitim araştrma hastanesine yönlendirdi..bende üniversitede çalışıyorum hemen kurumun hastanesinde bi prof hocamıza gttim bugün hoca ölçümlerini yaptı bebeğimin karın bölgesi için acil bi durum görmedi ama suyum kritik sewiyede çok azalmış 37. haftasında alınması gerekiyo dedi yani bikaç gün sora...tabi ben şaşkınım halada öleyim..küwez çok olmasada gerekebilir dedi...akciğerleri gelişisin diye iğne weerdi birini bu akşam wuruldum diğerini yarın sabah wurulucam...kendi hastaneme doktoruma geldik o da çekındı bana doğum yaptrmaya çünkü yeni doğan yogun bakım yok hastanede...ben istedim kendı doktotumla doğum yapayım o da cumaya alalım bebeği dedi ama ewe gelınce düşündümde küwez gerekse ambulansla sewkedicekler bebeğimi başka bi yere bunu göze alamam o yüzden yarın yeni doğum yapan bi arkadaşımın hastanesine gtcez onun doktruyla görüşcez bakalım ne zaman alır benı doğuma..orda yeni doğan yogun bakımı war...hiç bilmedğim bi hastane we yeni grücegim bi doktr bilmiyorum nasıl olucak..aslında bebeğimın başı aşağıda..prof olan hoca suni sancıyla normal doğum denenebilir dedi..ama bilemiyorum bakalım napıcaklar ne diycekler..suyu çok az niye az bilinmiyo...dualarınıza çok ihtiyacım war güçlüyüm ii olucak bebeğimde bende atlatıcaz bugünleri güçlüyüz...inşaaalllah güzel olucak.. boool dua istiyyrum hepinizden we tawsişyelerının tecrübe we bilgileriniz warsa yazın bana iyki warsınız Allah hepimizin ewladını bağışlasın benımkınıde sağlıkla bana bağışlasın inşallla..dilerim siz sorunsuz günnde hop diye alırsınız ewlatlarınızı...eğer cuma doğum olursa bizim minikte erken gelip eylülü beklemeyenlerden olucak teyzoşları hayrlısı artık :)

Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin , mutlaka yeni doğan yoğun bakım olan hast. tercih et gerçi gerekmeyebilir bnm komşumda 37+0 da doğum yaptı bebeği küveze girmedi hakkınızda hayırlısı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Aybukem canım çok geçmiş olsun.İnsallah tez zamanda güzel haberler verirsin bize. Allah yardımcısınız olsun.Kısa zamanda kavus meleğine insallah..

Kızlar sürem doldu hamilelik takvimim kapandı ama bebeğim gelmıooooo

buaksam konustum oğluşumla artık gelebilirsin dedim ama keyfi yerinde hiçççç niyeti yok gelmeye ...

..

Kızlar sürem doldu hamilelik takvimim kapandı ama bebeğim gelmıooooo

buaksam konustum oğluşumla artık gelebilirsin dedim ama keyfi yerinde hiçççç niyeti yok gelmeye ...

..

üzülmee annesi gelir gelirr hemde hop diye geliwerir : ) benımkınınde pek gelesi yok ama doktrlar gelmesi gerek diyo napalım nasip...

inşallahh canım hepimiz hayırla alırız ewlatlarımızı kucagımıza inşaallahh doğuma giderkende yazarım size inşallah bol dua ediyorum hepinizden...güç wericek bana dularınız inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…