2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrr süksükle sibelden haber yok di mi? hiç görmedim bugün
sibelin dün bel ağrısı falan da vardı doğurdu mu acep

kızlarrr!!!!! doktorumuza gittik.. usg-nst-çatı muayenesi.. herşeyimizi ayrıntılı ayrıntılı yaptı doktorumuz.. kuzum diğer dr.un dediği gibi 2300 falan değil tamm 2700gr!! çıktı.. Kaç kera yaptı ölçümleri.. dedim 2300 dedi hastanedeki dr diye doktorum da yok imkansız keç kere aynı ölçümleri yaptım max. +/- 150 oynar dedi :)))

ay ölcem mutluluktannnnn!!!

nst'de braxton hicks kasılmaları çıktı sadece 20-30 en büyüğü.. çatı muayenem de maşallah çok iyi çıktı.. açılman yok dedi, gerilemiş ne yaptıysan devam et dedi, bol bol yat dinlen ayakta çok kalma şu an için herşeyin çok normal ve çok iyi dedi..

usg'de kuzumu gördük.. cadı kızım ağzını kocaman bi açtı elini ağzına sokto emdi :) ardından kolunu emmeye başladı.. Allah'ım nasıl mutluyum anlatamamm!!!

doğum tarihi için de bir ayı bulmaz ama 15-20 güne gelir Eylül Hanım dedi :)

kızlar günlerdir çektiğim çile şükür bitti..

aynen dediğim gibi kendi doktorunuz dışındakiler olayları dramatize ederek siz kendisine bağlamaya çalışıyorlar.. bana öyle bir tablo çizmiştiki hastanedeki doktor.. ardından da muayene tarihi al hemen diyordu kendi sekreterinden...

kızlar doktorunuza güveninn..

çoooooooooookkkkkkkkkkk mutluyum çok.. ağladım mutluluktan.. eşim de yazık yatıdaydı bugün ankara'da, hemen haberlerimizi verdik videolarımızı resimlerimizi yolladık babamız da çoook mutlu oldu duygulandı.. içimiz rahat etti şükürler olsun Allah'ıma!

bu da güzel kızım, pıtırcığımın resmi kızlar Maşallah'ınızı esirgemeyin.. .çooook stresli korkulu günler yaşadık.. Allah kimseye yaşatmasınn(amin.)

tam yelız yok dedım,senın yazın geldı canım,ayy benı de gözyaslarına boğdun canım yaaaa,cok sevındım,masallah o guzel kızına 41 kere Neyse artık doktorun gelmış,baskalarına gıtmek zorunda kalmıcannn:)

maşallah canım haftasıyla uyumlu bebeğin allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin

ıı gecelerr kızlarr doguran varmıı bakaaalımm .. bende daha tık yok vajınamm cok agrıoo yarın dr a gıdıcez.. hayırlısıylaa bakalımm neler olcak gelınce yazarım

selam herkeze nasılsınız 24 agustos günü saat 10:30 ayberkimi dünyaya getirdim 3 360 gr agırlıgında ama benim sizelere anlatıcak güzel bir doğum hikayem yok bebeğimi göremeden koklayamadan benden alıp götürdüler

hayırlı olsun canım neden aldılar senden bişey mi kaçırdım anlamadım

Allah analı babalı büyütsün çook geçmiş olsunnn
küveze mi aldılar bebegini cnm

gozun aydın cnmm neden aldılar bebegını hayırdırrr:26:

Canım hayırlı olsun da bebeğin nerde küvözemi aldılar?

Çatlamasam iyidir yedim yedim durdum pof ya ne vardı o kadar yicekkkk Doğurmasam iyidir
sen daha dogurmadınmı kızzzzzzzzzzzzzz
kızlarrr süksükle sibelden haber yok di mi? hiç görmedim bugün
sibelin dün bel ağrısı falan da vardı doğurdu mu acep
benımde cok agrım var cnm ama bunlar normal gelmeye basladıı vajınamm sankı ayrılıcak gıbıı cok sıddetlı agrıoo yarın dr gıdıcem bakalım nedıycekk sancı cıkıcakmı nstdee :26::26::26::26:

masalahh eylulumuzeee.... once elıf gelsın sona eylull gelsınn

yelizcim maşallah size eylül ha ım da çok tatlı maşaaalllahhh hadi bakalım beklesin zamanını

bebeğim kakasını yutmuş akciğerine enfeksiyon kapmış midesi falan yıkanmış ıkımızde ölümden döndük yenibosnadfa safa hast yoğun bakımda şuanda solunum cihazına bağlı dün saat 4 ten beri cihazdan çıkmış sadfece oksijen veriyorlasr sarılıktanda ışın tedavisi görüyor şuan mideden besleniyor yrn yada öbür gün agızdan beslemeye başlayacaklar allah kısmet nasip edersde haftasonuna kadar kavuşucam dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri

cok gecmıs olsun cnmm dualarımızz senınle ıns hemencıkk gecer..

ne olduki acaba çok merak ettim.. inşallah bir sıkıntı yokturdur:26:

Dualarımız seninle canım inş hayırlısıyla kavusursun bebegine
geçmiş olsun çokk allah yardımcınız olur inşallah dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…