2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ah canım yaa, sen beni görsen kendi haline sükredersin demek ki. 8 aydır fatura kesmeyi ögrenememis biriyle calısıyor olsaydım ben coktan onu öldürür ve su an hapishanede dogum yapmayı bekliyor olurdum heralde :) o derece sinirliyim. Dükkanda elbise bakarken "bu nasıl" diyen görevliye cemkirdim bugün, "yardıma ihtiyacım yokkk,onları bende görüyorum tamammmıı" diye..asırı tahammülsüzüm, cok cok kolay sinirleniyorum ben, kimseye tahammül edemiyorum, telefonum calıyor "yine hangi münasebetsiz arıyor" diye geciriyorum icimden..seninki hicbirsey degil üzülme sakın..

Mavis suni sancı sanırım cok korkulacak birsey degil, daha cok dozu önemli anladıgım kadarıyla..Cünkü zaten verdikleri madde oksidosin denilen ve bizim vücudumuzda da dogumu baslatan hormonmus. Yalnızca bazı hastanelerde uzun uzun ugrasmamak icin birdenbire fazla doz verebiliyorlarmıs, o zaman sıkıntı oluyormus.Bir hemsire söylemisti.

kızlar ben face den giriyorum artık orası daha kolay geliyor

Yine su efsane grup :) linkini biri atabilir mi? aramalarda bile cıkmıyor, admini kimdir acaba?

selamlar ben Allahın ıznıyle ekım annesıyım ama benım bebgımde buyuk ıhtımalle eylul sonu gelecek.snın bebegın sımdıden hayırlı ugurlu olsun.37. hafta zaten bebegın normal dogum haftası.35 sonrası erken dogum bıle sayılmıyor sen ıcını rahat tut.dogum Allahın ve tabıatının bıze mucızesı .suankı teknolojıden oturu bızler hafta bılıyor,suyunı takıp edıyor kılosunu bılıyoruz eskıler oylemıydı.sancı baslar dogurur nur topu gıbı derler ıkı gun anne sutu ıcer palazlanırmıs bebkler.bız teknolojıyı bıraz fazlamı kafaya takıyoruz acaba.demek ıstedıgım bılmesydın suyunu kılosunu haftasını dogurunca bıtecektı sıkıntılar.sımdıde oyle dusun ve rahat ol.bebegın artık buyumus tabııkı suyu azalacak ve artık bırsekılde gelecek.sımdıden hayırlı ugurlu olsun bebgın.Allahın hepımızın yuzunu guldursun.

kızlar bazı arkadaslar kek yapıp buzluga attım demıs, buzluktan cıkarınca çözüldüğünde sulanmıyor mu acaba ? ıslak ıslak olmuyor mu hıc ? ben de dusunuyorum yapıp buzluga atmayı ama hıc denemedım su ana kdr

yok canım çözüldüğünde yeni yapılmış gibi tazecik oluyor.Ekmeği filan da atarım ben hep buzluğa.Kendi kendine çözülürse sıkıntı olmuyor. Denersen pişman olmazsın, kolaylık oluyor.

canım öncelikle geçmiş olsun ayrıca hayırlı olsun şükürki erken farkedilmiş biliyorsunki bunun daha ileri pozisyonları var allah kurtarmış umarım tez zamandada kavuşursun bebeğine

Canım inşallah tüm anne adaylarımız yavrucuklarını sağlıkla ucağına alır. İnşallah sen de kuzucuğunu sağlıkla güle oynaya kucağına alacaksın... eğer normal doğum şansın varsa bence normali dene derim.. sonradan searyen olup da keşke normali deneseydim diyen çok tanıdığım var.

Dualarım seninle inşallah sağlıklı kolay bir doğum yapıp yavrunu sağlıkla kucağına alırsın tatlım.

mrb kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr
27.08.2012 pazartesi günü anne oldummm..........minik kızım normal doğumla dünyaya geldi..
ikimizde sağlıklıyız şükürler olsun......
kızm 3500 gr 51 cm ................
darısı tüm annişlerin başınaaaaaaaaa................
sabah 11 de hastaneden çıktık....ancak vaktim oldu
doğum hikayemi bi ara mutlaka yazıcam.............

tebrik ederim mericdemir, uzun mutlu bir ömrü olsun. allah analı babalı büyütsün

hayırlısı olsun allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

cnm seninde bebişininde hakkında hayırlısı olur inş 37 hafta erken sayılmaz inş sağ sağlim tek nefeste kurtulursun karın bölgesi geriliğini takma kafana bnmde doplerde 1 hafta geri çıkkmıştı bak sapasağlam doğacak bebişin inş sen güçlü olki oda güçlensin annesi hastane işinede fazla takılma belki tanımadığın doktor olması sende stres yapabilir ama bende devlete gidiyorum ve sabit bi doktorum yok doğumda hangi doktorun olacağı belli değil ama sorun etmiyorum sonuçta hepsi uzman herşeyden önemlisi bebişin sağlığı.... düşünme fazla bunları sadece bebeğine kavuşacağın anı hayal et... herşey gönlünce olsun inş

Kızlar sürem doldu hamilelik takvimim kapandı ama bebeğim gelmıooooo

buaksam konustum oğluşumla artık gelebilirsin dedim ama keyfi yerinde hiçççç niyeti yok gelmeye ...

..

tatlım bozma moralini en yakın zamanda gelecek inş oğluşun annesi zaten oğlanlar tam 40. haftayı doldururmuş kızlar erken gelirmiş senin oğlanda tam gününü bekliyo anlaşılan keyifçi olcak sıpa

meriçdemir2007

allah analı babalı büyütsün tatlım uzun ömürler versin yavruna rabbim inş... hikayeni bekliyoruz bakalım

ah cnm bende 2 dır senı soruyorum özlden de attım msj meraktaydım
cnm ben de 27 yıl önce 24 aağustos gunu aynı saatte aynı olaydan ölumden dönmuşu kadrerımz aynı ayberk bebekle ne tesdufturkı
cnm benım cok sukur bu kadarla atlatmısınız zaanında mudaheleyle rabbım evlatlarınla uzun ömurler nasıp etsın m
dualarım senınle

Son düzenleme:
hhayırlı ugurlu olsun.. Rabbim bizlere de hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah
..

anne için masaj yağını neden koyuyorsunuz??? ilk defa duydum

hiç duymadım, bizi de bilgilendirirsen iyi olur canım, ben sadece çatlaklar için bir bebe yağı kullandım sonra bi işe yaramadı diye onuda bıraktım
aslında bende bilmediğimden sordum, doğum çantası araştırırken anne için koyulan eşyalar içinde vardı.. Bele masaj yapıyorlardı sanırım bazı ebeler vajinaya yapıyor diyede okumuştum açılma olsun diye ama ne derece dogrudur klm yaptırır bilemem :) içeriği rahatlatma özelliğidir sanırım bilen varsa bizi aydınlatırsa sevinirim.. :44:

Allah analı babalı büyütsün canımmm

En kısa zamanda doğum hikayeni paylaş bizimle.. inan her doğum hikayesi güç oluyor bizlere.. (gazlaya gazlaya anlat kız bize hikayeni cmylmz gibi kesseler acımaz diyerek girelim doğuma )

perine masajı.. ben yaptırıcam şahsen.. kendim becerebilir miyim bilmiyorum yetişemem ama sanırım.. youtube.da ilgili videolar var baya kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…