kızlar yaaa... benim tahammül sınırlarım beni çok zorlamaya başladı.
inanılmaz sakin,rahat, gayet relax olan ben hiçbir şeye tahammül edememeye başladım.
yanımda bir kız var.8 ay kadar oldu muhasebeye alındı. hala fatura keserken bana soruyor diye kızıyorum.gerçi çokta haksız değilimkendimi tutmasam aşağılayacağım yani 8 ay oldu diye o derece
halbuki ne var kızacak tekrar tekrar söyle gitsin ama yok tahammül edemiyorum.bu sadece bir örnekti yani...
Ay yazdıklarınız bana ilaç oldu ya.. Tem,zlik delisine döndüm ama yapamıyorum normal doğum çok istiyorm ama suyum benimde az perşembe gidecektim doktor perşembe yokmuş yarın gel diye aradı eğer suyum azsa yarın yiyorum suni sancıyı Allahım hayılrıısnı nasip etsin hakkımızda... Allah analı babalı büyütsün bebişini canım... Darısı başımıza...
kızlar ben face den giriyorum artık orası daha kolay geliyor
hepinize merhaba kızlarr ben geldim bunalım takılmıycam bugün sizlere güçlü olucam we başından gecenleri yazıcam uzun uzun size :) inşallah herşey ii olur diye başlıyayım pazartesi doktora gittik bebeğimin karın bölgesini 3 hafta geri ölçtü doktorum sora doplere yolladı orda 2 hafta geri çıktı..zaten 2 aydr 2 hafta geriydi karın bölgesi...ama doktorum şüphelendi we beni eğitim araştrma hastanesine yönlendirdi..bende üniversitede çalışıyorum hemen kurumun hastanesinde bi prof hocamıza gttim bugün hoca ölçümlerini yaptı bebeğimin karın bölgesi için acil bi durum görmedi ama suyum kritik sewiyede çok azalmış 37. haftasında alınması gerekiyo dedi yani bikaç gün sora...tabi ben şaşkınım halada öleyim..küwez çok olmasada gerekebilir dedi...akciğerleri gelişisin diye iğne weerdi birini bu akşam wuruldum diğerini yarın sabah wurulucam...kendi hastaneme doktoruma geldik o da çekındı bana doğum yaptrmaya çünkü yeni doğan yogun bakım yok hastanede...ben istedim kendı doktotumla doğum yapayım o da cumaya alalım bebeği dedi ama ewe gelınce düşündümde küwez gerekse ambulansla sewkedicekler bebeğimi başka bi yere bunu göze alamam o yüzden yarın yeni doğum yapan bi arkadaşımın hastanesine gtcez onun doktruyla görüşcez bakalım ne zaman alır benı doğuma..orda yeni doğan yogun bakımı war...hiç bilmedğim bi hastane we yeni grücegim bi doktr bilmiyorum nasıl olucak..aslında bebeğimın başı aşağıda..prof olan hoca suni sancıyla normal doğum denenebilir dedi..ama bilemiyorum bakalım napıcaklar ne diycekler..suyu çok az niye az bilinmiyo...dualarınıza çok ihtiyacım war güçlüyüm ii olucak bebeğimde bende atlatıcaz bugünleri güçlüyüz...inşaaalllah güzel olucak.. boool dua istiyyrum hepinizden we tawsişyelerının tecrübe we bilgileriniz warsa yazın bana iyki warsınız Allah hepimizin ewladını bağışlasın benımkınıde sağlıkla bana bağışlasın inşallla..dilerim siz sorunsuz günnde hop diye alırsınız ewlatlarınızı...eğer cuma doğum olursa bizim minikte erken gelip eylülü beklemeyenlerden olucak teyzoşları hayrlısı artık :)
kızlar bazı arkadaslar kek yapıp buzluga attım demıs, buzluktan cıkarınca çözüldüğünde sulanmıyor mu acaba ? ıslak ıslak olmuyor mu hıc ? ben de dusunuyorum yapıp buzluga atmayı ama hıc denemedım su ana kdr
bebeğim kakasını yutmuş akciğerine enfeksiyon kapmış midesi falan yıkanmış ıkımızde ölümden döndük yenibosnadfa safa hast yoğun bakımda şuanda solunum cihazına bağlı dün saat 4 ten beri cihazdan çıkmış sadfece oksijen veriyorlasr sarılıktanda ışın tedavisi görüyor şuan mideden besleniyor yrn yada öbür gün agızdan beslemeye başlayacaklar allah kısmet nasip edersde haftasonuna kadar kavuşucam dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri
hepinize merhaba kızlarr ben geldim bunalım takılmıycam bugün sizlere güçlü olucam we başından gecenleri yazıcam uzun uzun size :) inşallah herşey ii olur diye başlıyayım pazartesi doktora gittik bebeğimin karın bölgesini 3 hafta geri ölçtü doktorum sora doplere yolladı orda 2 hafta geri çıktı..zaten 2 aydr 2 hafta geriydi karın bölgesi...ama doktorum şüphelendi we beni eğitim araştrma hastanesine yönlendirdi..bende üniversitede çalışıyorum hemen kurumun hastanesinde bi prof hocamıza gttim bugün hoca ölçümlerini yaptı bebeğimin karın bölgesi için acil bi durum görmedi ama suyum kritik sewiyede çok azalmış 37. haftasında alınması gerekiyo dedi yani bikaç gün sora...tabi ben şaşkınım halada öleyim..küwez çok olmasada gerekebilir dedi...akciğerleri gelişisin diye iğne weerdi birini bu akşam wuruldum diğerini yarın sabah wurulucam...kendi hastaneme doktoruma geldik o da çekındı bana doğum yaptrmaya çünkü yeni doğan yogun bakım yok hastanede...ben istedim kendı doktotumla doğum yapayım o da cumaya alalım bebeği dedi ama ewe gelınce düşündümde küwez gerekse ambulansla sewkedicekler bebeğimi başka bi yere bunu göze alamam o yüzden yarın yeni doğum yapan bi arkadaşımın hastanesine gtcez onun doktruyla görüşcez bakalım ne zaman alır benı doğuma..orda yeni doğan yogun bakımı war...hiç bilmedğim bi hastane we yeni grücegim bi doktr bilmiyorum nasıl olucak..aslında bebeğimın başı aşağıda..prof olan hoca suni sancıyla normal doğum denenebilir dedi..ama bilemiyorum bakalım napıcaklar ne diycekler..suyu çok az niye az bilinmiyo...dualarınıza çok ihtiyacım war güçlüyüm ii olucak bebeğimde bende atlatıcaz bugünleri güçlüyüz...inşaaalllah güzel olucak.. boool dua istiyyrum hepinizden we tawsişyelerının tecrübe we bilgileriniz warsa yazın bana iyki warsınız Allah hepimizin ewladını bağışlasın benımkınıde sağlıkla bana bağışlasın inşallla..dilerim siz sorunsuz günnde hop diye alırsınız ewlatlarınızı...eğer cuma doğum olursa bizim minikte erken gelip eylülü beklemeyenlerden olucak teyzoşları hayrlısı artık :)
Kızlar sürem doldu hamilelik takvimim kapandı ama bebeğim gelmıooooo
buaksam konustum oğluşumla artık gelebilirsin dedim ama keyfi yerinde hiçççç niyeti yok gelmeye ...
..
mrb kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr
27.08.2012 pazartesi günü anne oldummm..........minik kızım normal doğumla dünyaya geldi..
ikimizde sağlıklıyız şükürler olsun......
kızm 3500 gr 51 cm ................
darısı tüm annişlerin başınaaaaaaaaa................
sabah 11 de hastaneden çıktık....ancak vaktim oldu
doğum hikayemi bi ara mutlaka yazıcam.............
27.08.2012 pazartesi günü anne oldummm..........minik kızım normal doğumla dünyaya geldi..
Kızlar sürem doldu hamilelik takvimim kapandı ama bebeğim gelmıooooo
buaksam konustum oğluşumla artık gelebilirsin dedim ama keyfi yerinde hiçççç niyeti yok gelmeye ...
..
bebeğim kakasını yutmuş akciğerine enfeksiyon kapmış midesi falan yıkanmış ıkımızde ölümden döndük yenibosnadfa safa hast yoğun bakımda şuanda solunum cihazına bağlı dün saat 4 ten beri cihazdan çıkmış sadfece oksijen veriyorlasr sarılıktanda ışın tedavisi görüyor şuan mideden besleniyor yrn yada öbür gün agızdan beslemeye başlayacaklar allah kısmet nasip edersde haftasonuna kadar kavuşucam dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri
hhayırlı ugurlu olsun.. Rabbim bizlere de hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallahmrb kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr
anne için masaj yağını neden koyuyorsunuz??? ilk defa duydum
aslında bende bilmediğimden sordum, doğum çantası araştırırken anne için koyulan eşyalar içinde vardı.. Bele masaj yapıyorlardı sanırım bazı ebeler vajinaya yapıyor diyede okumuştum açılma olsun diye ama ne derece dogrudur klm yaptırır bilemem :) içeriği rahatlatma özelliğidir sanırım bilen varsa bizi aydınlatırsa sevinirim.. :44:hiç duymadım, bizi de bilgilendirirsen iyi olur canım, ben sadece çatlaklar için bir bebe yağı kullandım sonra bi işe yaramadı diye onuda bıraktım
aslında bende bilmediğimden sordum, doğum çantası araştırırken anne için koyulan eşyalar içinde vardı.. Bele masaj yapıyorlardı sanırım bazı ebeler vajinaya yapıyor diyede okumuştum açılma olsun diye ama ne derece dogrudur klm yaptırır bilemem :) içeriği rahatlatma özelliğidir sanırım bilen varsa bizi aydınlatırsa sevinirim.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?