hayırlı uğurlu uzun ve sağlıklı ömürlü olsun inşallah!! kokla onu benim için.. merakla bekliyorum doğum hikayeni canım. allah bize de nasip etsin sağ salim kucaklarımıza almayı..mrb kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr
27.08.2012 pazartesi günü anne oldummm..........minik kızım normal doğumla dünyaya geldi..
ikimizde sağlıklıyız şükürler olsun......
kızm 3500 gr 51 cm ................
darısı tüm annişlerin başınaaaaaaaaa................
sabah 11 de hastaneden çıktık....ancak vaktim oldu
doğum hikayemi bi ara mutlaka yazıcam.............
kızlar ben de uyuyamıyorum... doğum hikayelerini okudum bizim kızların. inşallah pazartesi ben de sabah sezeryana giriyorum gün yaklaştıkça heyecan basıyor.. ondan da uyuyamıyorum.. kızım da alttan tekme atıyor mesaneme... durmadan wcye taşınıyoruz :)))))))) sabah şafak sökmeden yatmayacağız galiba...
meraba canım benim de sezeryan günüm pazartesi aynı gün hastanede olacagız seninle
ay inanmıyorum!!! Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. pazt. sabah 9da giriyorum ben.. sen?
Ben de 8:30da ...
1 saat önceden hastanede ol dedi
ilk dogumum geneldi bu spinal olacak kısmetse amaa
ya çok heyeccan yaparsam diye şimdiden korkuyorum..
Senin nasıl olacak?
bana da 7de gel dedi doktorum.. epidural sezeryan olacak inşallah.. şimdilik cesurum ki iğneden korkan ben inşallah böyle girerim doğuma da :)
hmmm bakalım kim önce doğuracak :)))))) özelden telefonunu yaz canım haberleşelim..
mrb kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr
27.08.2012 pazartesi günü anne oldummm..........minik kızım normal doğumla dünyaya geldi..
evet yaa ben haklıyım yani yoksa sinirlenmemAh canım yaa, sen beni görsen kendi haline sükredersin demek ki. 8 aydır fatura kesmeyi ögrenememis biriyle calısıyor olsaydım ben coktan onu öldürür ve su an hapishanede dogum yapmayı bekliyor olurdum heralde :) o derece sinirliyim. Dükkanda elbise bakarken "bu nasıl" diyen görevliye cemkirdim bugün, "yardıma ihtiyacım yokkk,onları bende görüyorum tamammmıı" diye..asırı tahammülsüzüm, cok cok kolay sinirleniyorum ben, kimseye tahammül edemiyorum, telefonum calıyor "yine hangi münasebetsiz arıyor" diye geciriyorum icimden..seninki hicbirsey degil üzülme sakın..
Allah analı babalı büyütsün. darısı hepimizin başınamrb kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr
aslında bende bilmediğimden sordum, doğum çantası araştırırken anne için koyulan eşyalar içinde vardı.. Bele masaj yapıyorlardı sanırım bazı ebeler vajinaya yapıyor diyede okumuştum açılma olsun diye ama ne derece dogrudur klm yaptırır bilemem :) içeriği rahatlatma özelliğidir sanırım bilen varsa bizi aydınlatırsa sevinirim.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?