2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm kizimiz dogmus son gunlerde giremiodun ya hep aklima geldin dogurdumu acaba die ALlah anali babali buyutsun ayy cok heyecanlandim bnm de dogurmam lazim artik ;-);-) dogum hikayeni en kisa zamanda paylasirsin ins cnm bende okumadan doguma gitmiym darisi basima insallahhhhhh

kizlar sibelsaa da dogurdu kesin bugun hic gormedim onu topikte hadi bakalim bi ben kaldim agustos bdt li gerci buaksam nanayim biraz belime hafif agrilar girio ama kesin yalanci sancidir.. bana gercegi ugramio pek..

kızlar ben de uyuyamıyorum... doğum hikayelerini okudum bizim kızların. inşallah pazartesi ben de sabah sezeryana giriyorum gün yaklaştıkça heyecan basıyor.. ondan da uyuyamıyorum.. kızım da alttan tekme atıyor mesaneme... durmadan wcye taşınıyoruz :)))))))) sabah şafak sökmeden yatmayacağız galiba...

hayırlı uğurlu uzun ve sağlıklı ömürlü olsun inşallah!! kokla onu benim için.. merakla bekliyorum doğum hikayeni canım. allah bize de nasip etsin sağ salim kucaklarımıza almayı..

kızlar topiğimizin ilk sayfalarına göz attım da... ne günler yaşamışız.. hamileyim yaşasın haberlerimiz kontrol bilgilerine dönmüş... şimdi de doğum haberleri birer birer... suksuk iyi ki bu topiği yapmışsın iyi ki ben de denk gelmişim... ) çooooooooookkkk önce geçmişi yapmak duygulandırdı beni.... o günlere gittim... zaten uyuyamıyorum.. haydi bakalım şimdi hiç uyuyamam :)))))))

meraba canım benim de sezeryan günüm pazartesi aynı gün hastanede olacagız seninle

ay inanmıyorum!!! Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. pazt. sabah 9da giriyorum ben.. sen?

Ben de 8:30da ...
1 saat önceden hastanede ol dedi
ilk dogumum geneldi bu spinal olacak kısmetse amaa
ya çok heyeccan yaparsam diye şimdiden korkuyorum..
Senin nasıl olacak?

Ben de 8:30da ...
1 saat önceden hastanede ol dedi
ilk dogumum geneldi bu spinal olacak kısmetse amaa
ya çok heyeccan yaparsam diye şimdiden korkuyorum..
Senin nasıl olacak?

bana da 7de gel dedi doktorum.. epidural sezeryan olacak inşallah.. şimdilik cesurum ki iğneden korkan ben inşallah böyle girerim doğuma da :)
hmmm bakalım kim önce doğuracak :)))))) özelden telefonunu yaz canım haberleşelim..

eveeeettttt şafak söktü artık karnımız acıktı bu arada bebe bisküvisi ile çay içiyoruz babamız da eşlik ediyor bize :))) uyku tuttmuyor heyecandan yaaaaaaaaa :))))))))) internetten film izliyoruz bu saatte :)))))))))))))))) bu geceki 3. film... kemal sunal izliyoruz artık aksiyondan komediye geçtik :)))))))))

eveeeettttt şafak söktü artık karnımız acıktı bu arada bebe bisküvisi ile çay içiyoruz babamız da eşlik ediyor bize :))) uyku tuttmuyor heyecandan yaaaaaaaaa :))))))))) internetten film izliyoruz bu saatte :)))))))))))))))) bu geceki 3. film... kemal sunal izliyoruz artık aksiyondan komediye geçtik :)))))))))

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.ne güzel bi normal doğum daha.hikayeni bekliyoruz canım. bize güç ve moral oluyo bu doğum hikayeleri.
miniğinide kokla bizim yerimizede.

AYBÜKE canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda alıcaksın bebeğini kucağına.yapılabilecek herşey yapılmış zaten sen bebeğin için güçlü olmaya çalış ki emebilecek duruma geldiğinde bol bol emsin seni.

günaydın kızlar artık hızlanıyo sanırım doğumlar listemi yapılsa kimler nasıl ne zaman kaç kilo doğurdu diye.

süksükcüm bugün kontrolün varmış güzel haberlerle gel inşallah.

sibel sea girmemiş ama doğurmamıştır heralde. hastaneden size canlı yayın yapıcam diyodu çünkü.haberimiz olurdu muhakkak.tabi aksi bi durum olmadıysa ve heycandan yazmayı unutmadıysa.

bucart canım seninde takvimin bitmiş bugün senin bebiş bekleticek sanırım.gerçi cuma yatırcakmış doktorun hastaneye.hayırlı haberlerle gel inşallah canım.

günü yaklaşanlar doğum yapsın hayırlısıyla kolayca sırada bizlere gelsin inşallah.

evet yaa ben haklıyım yani yoksa sinirlenmem senşin ki daha hoş ama .ayyy güldürdün beni bak sabah sabah
Allah analı babalı büyütsün. darısı hepimizin başına

valla onu yurtdışında yapıyorlar diye duydum. buradada yapan yerler vardır ama daha iyi hastanelerde yapılıyordur belki. benim gittiğimde yapılmıyordur

ben de kendime nazar değdirdim uyuyorum uyuyorum dedim bu gece uyuyamadım. aslında uyudum ama sancılarım oldu gece. çok şaşırdım. ama öyle böyle değil belimden bir girdi kımıldayamadım sesim bile çıkmadı eşimi uyandıramadım. baya bir sürdü. sonra yavaş yavaş geçti.sonra ara ara tekrar girdi sabaha kadar.ama onlar o kadar şiddetli değildi.( bu sancı aralarında uyudum ama yine de))

Günaydın herkese...ya bende neredeyse hic sancı yok arkadaslar, normal mi bu acaba? vücudum doguma hazırlanamıyor mu acaba?

günaydınlarrrr...dün gece oğluş saatlerce ritmik cimnastik dalında olimpiyatlara hazırlandı...aha dedim sonunda dönüyorr herhalde..sabah bir kalktım yok!!!halaa yan duruyo..ayaklarını bariz sag tarafta hissediyorum su an....36+2deyiz...döner mi sizce??cok mu gec kaldıııkk???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…