ben de kendime nazar değdirdimuyuyorum uyuyorum dedim bu gece uyuyamadım. aslında uyudum ama sancılarım oldu gece. çok şaşırdım. ama öyle böyle değil belimden bir girdi kımıldayamadım sesim bile çıkmadı eşimi uyandıramadım. baya bir sürdü. sonra yavaş yavaş geçti.sonra ara ara tekrar girdi sabaha kadar.ama onlar o kadar şiddetli değildi.( bu sancı aralarında uyudum ama yine de ))
kızlar bazı arkadaslar kek yapıp buzluga attım demıs, buzluktan cıkarınca çözüldüğünde sulanmıyor mu acaba ? ıslak ıslak olmuyor mu hıc ? ben de dusunuyorum yapıp buzluga atmayı ama hıc denemedım su ana kdr
mrb kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr
27.08.2012 pazartesi günü anne oldummm..........minik kızım normal doğumla dünyaya geldi..
ikimizde sağlıklıyız şükürler olsun......
kızm 3500 gr 51 cm ................
darısı tüm annişlerin başınaaaaaaaaa................
sabah 11 de hastaneden çıktık....ancak vaktim oldu
doğum hikayemi bi ara mutlaka yazıcam.............
kasılmaların ağrıların falan var mı???Günaydın herkese...ya bende neredeyse hic sancı yok arkadaslar, normal mi bu acaba? vücudum doguma hazırlanamıyor mu acaba?
döner cnm. doğumdan önce bile dönenler varmış. arkadaşım ebe. son anda bile dönüyor bebekler diyorgünaydınlarrrr...dün gece oğluş saatlerce ritmik cimnastik dalında olimpiyatlara hazırlandı...aha dedim sonunda dönüyorr herhalde..sabah bir kalktım yok!!!halaa yan duruyo..ayaklarını bariz sag tarafta hissediyorum su an....36+2deyiz...döner mi sizce??cok mu gec kaldıııkk???
yok cnm sancıların olması iyi. yavaş yavaş doğuma hazırlıyor vücut. benimde tersti döndü.inşallah sizinkiler de döner.ama son anda bile dönenlerin olduğunu biliyorum.ya kardiş bozmayın moralinizi..bak sancı mancı, bel agrısı filan belirti var en azından...benimkisi hala simit gibi sarıldı göbegime yan duruyo..gobek asagıya inmiyo, basasağıya dönmüyo,doğum belirtisine dair hiiiccc bisiy yok sizin bu dediklerinizden..bak beterin beteri var..doktor ise hep tatilde hep tatilde...simdi de 30 agustosu fırsat bilip vınnnnnn.....
Kızlar günaydın, biz yine işe geldik kızımla çalışıyoruz. Bugün de işler felaket yoğun çünkü herkes izinde. Hemen geçmiş yapamayacağım. Var mı bir gelişme, doğuran vs.?
Günaydın hanımlar.. Bende doktora gidiyorum suyum azdı doktor suya bakacak gerekrise tekrardan çatıya bakacak ve gerekli görürse suni sancı verip yatırcak öyle gidiyorum yanıma bişey almadım eğer suni sancı vercem derse eşim gelip alır hastane çok uzak bir daha onları taşıyamam taksiyle felan... Dualarınızı eksik etmeyin... Görüşmek üzere...
kızlarrr!!!!! doktorumuza gittik.. usg-nst-çatı muayenesi.. herşeyimizi ayrıntılı ayrıntılı yaptı doktorumuz.. kuzum diğer dr.un dediği gibi 2300 falan değil tamm 2700gr!! çıktı..Kaç kera yaptı ölçümleri.. dedim 2300 dedi hastanedeki dr diye doktorum da yok imkansız keç kere aynı ölçümleri yaptım max. +/- 150 oynar dedi :)))
ay ölcem mutluluktannnnn!!!
nst'de braxton hicks kasılmaları çıktı sadece 20-30 en büyüğü.. çatı muayenem de maşallah çok iyi çıktı.. açılman yok dedi, gerilemiş ne yaptıysan devam et dedi, bol bol yat dinlen ayakta çok kalma şu an için herşeyin çok normal ve çok iyi dedi..
usg'de kuzumu gördük.. cadı kızım ağzını kocaman bi açtı elini ağzına sokto emdi :) ardından kolunu emmeye başladı.. Allah'ım nasıl mutluyum anlatamamm!!!
doğum tarihi için de bir ayı bulmaz ama 15-20 güne gelir Eylül Hanım dedi :)
kızlar günlerdir çektiğim çile şükür bitti..
aynen dediğim gibi kendi doktorunuz dışındakiler olayları dramatize ederek siz kendisine bağlamaya çalışıyorlar.. bana öyle bir tablo çizmiştiki hastanedeki doktor.. ardından da muayene tarihi al hemen diyordu kendi sekreterinden...
kızlar doktorunuza güveninn..
çoooooooooookkkkkkkkkkk mutluyum çok.. ağladım mutluluktan.. eşim de yazık yatıdaydı bugün ankara'da, hemen haberlerimizi verdik videolarımızı resimlerimizi yolladık babamız da çoook mutlu oldu duygulandı.. içimiz rahat etti şükürler olsun Allah'ıma!
bu da güzel kızım, pıtırcığımın resmi kızlar Maşallah'ınızı esirgemeyin.. .çooook stresli korkulu günler yaşadık.. Allah kimseye yaşatmasınn(amin.)
Eki Görüntüle 498020
bebeğim kakasını yutmuş akciğerine enfeksiyon kapmış midesi falan yıkanmış ıkımızde ölümden döndük yenibosnadfa safa hast yoğun bakımda şuanda solunum cihazına bağlı dün saat 4 ten beri cihazdan çıkmış sadfece oksijen veriyorlasr sarılıktanda ışın tedavisi görüyor şuan mideden besleniyor yrn yada öbür gün agızdan beslemeye başlayacaklar allah kısmet nasip edersde haftasonuna kadar kavuşucam dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri
kasılmaların ağrıların falan var mı???
günaydınlar herkese
eylül ayı gelmeden eylül anneleri doğumlara başladı ne güzel. okudukça mutlu oluyorum,bebiş kokusu sardı evlerini ne güzel,inşallah biz bekleyenler de sorunsuz,sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi.
bizim de dün kontrolümüz vardı. kilomuz düşük çıktı yine,36+5te 2600g çıktı kızımın kilosu ,olması gerekenden 200g daha azona üzülüyorum dünden beri
bucart canım seninde takvimin bitmiş bugün senin bebiş bekleticek sanırım.gerçi cuma yatırcakmış doktorun hastaneye.hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
günü yaklaşanlar doğum yapsın hayırlısıyla kolayca sırada bizlere gelsin inşallah.
cnm kg su normal niye üzülüosun ki bnm 36. haftada 2600 dü 38. haftada 2800 dü düşün 2 haftada 200 gr almıştı en son 40. haftada bi anda 3,400 cıktı dr.umuz bile sasırdı aman kg almasın fazla nası dogurcaksın dedi.. bizde kg alcak die üzülüoz
üzülcek hiç bir nedenin yok cnm boşuna kendine stres yapma bebişlerın hafta hafta kg alışları farklı oluo ...
günaydın kızlaaarrrrrr....
yine doğuramadım ben yaaaaaaa ayyyy sinir olmaya başladım artıııkkkkkk
dün yürürken öyle bi ayağımı burktum kiii anlatamam sizeeee eşiminde elinden tutmuyodummm yere yapıştımm ALLAHTAN karnım fln yerle temas etmedi zaten oğlumda kıpır kıpırdı çok şüküüürrr
bucart canım takvimin bitmişşş benimkide yakındır hehe
birde kızlar sizden ricam var arkadaşım yaklaşık 2 ay önce dış gebelik geçirmişti şimdi yine hamileymiş henüz kese oluşmaya yeni başlamış ama tam olarak oluşmamış 4 haftalık fln dua edin bu sefer tutsun çok istiyolar karı koca bebişleri olmasını dualarınızı esirgemeyin lütfen..
cevabın moral verdi canım,çok sağol,seni de yakından takip ediyorum,inşallah en yakın zamanda rahat ve sorunsuz bir doğumla sağlıkla kavuşursun bebişine :)
günaydın kızlaaarrrrrr....
yine doğuramadım ben yaaaaaaa ayyyy sinir olmaya başladım artıııkkkkkk
dün yürürken öyle bi ayağımı burktum kiii anlatamam sizeeee eşiminde elinden tutmuyodummm yere yapıştımm ALLAHTAN karnım fln yerle temas etmedi zaten oğlumda kıpır kıpırdı çok şüküüürrr
bucart canım takvimin bitmişşş benimkide yakındır hehe
birde kızlar sizden ricam var arkadaşım yaklaşık 2 ay önce dış gebelik geçirmişti şimdi yine hamileymiş henüz kese oluşmaya yeni başlamış ama tam olarak oluşmamış 4 haftalık fln dua edin bu sefer tutsun çok istiyolar karı koca bebişleri olmasını dualarınızı esirgemeyin lütfen..
anammmm mericdemir doğurdu muuay ben seni doğurdun sandımmm..
mericdemir de dogurdu cnm bnm takvim bitti zaten ne yapsam bilemıorum acaba 20 kere falan merdivenleri inip cıksam mı
amin cnm inş onlar da bebek sahibi olurlar
doğuramadık daha tatlımm yaa belkiyoruzzzz.. mericdemir facede var mı canım yaaa:44::44:hayırlı olsun tatlım dogum hıkayenı beklıorm bebısınıde gördum cok şeker..
sibelsaa bucart kızlar dogurmadınzmı sz dahaa :)))
mavıs ve suksuk dr gıdıcek hayırlı haberlerle gelın ıns
ve bızzzz agrısızzzzzzzzzzz gece sonunda kahvaltı yapıcazzzz herhalde ben ekım annesı olucak agrı sızı hıc bırsey yok :)))))
ayy amin canım yaaaa iki güzel dileğin için de teşekkürlerrrr...geçmiş olsun canım,bebişe zarar vermeden düşmüşsün neyseki. hadi bakalım takvimin 5 güne düşmüş,inşallah bu süre içinde gelir bebişin,daha fazla bekletmez seni :)
Arkadaşının hakkında da hayırlısı olsun,inşallah tutunur bu sefer bebeği...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?