2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya kardiş bozmayın moralinizi..bak sancı mancı, bel agrısı filan belirti var en azından...benimkisi hala simit gibi sarıldı göbegime yan duruyo..gobek asagıya inmiyo, basasağıya dönmüyo,doğum belirtisine dair hiiiccc bisiy yok sizin bu dediklerinizden..bak beterin beteri var..doktor ise hep tatilde hep tatilde...simdi de 30 agustosu fırsat bilip vınnnnnn.....

Kızlar günaydın, biz yine işe geldik kızımla çalışıyoruz. Bugün de işler felaket yoğun çünkü herkes izinde. Hemen geçmiş yapamayacağım. Var mı bir gelişme, doğuran vs.?

Canım hiç bir şey olmuyor yemeden bir saat önce çıkar koy kenara çözülsün iyi oluyor hazır ve nazır :)

Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ne güzel normal doğum yapanlar artıyor darısı başıma...

Günaydın hanımlar.. Bende doktora gidiyorum suyum azdı doktor suya bakacak gerekrise tekrardan çatıya bakacak ve gerekli görürse suni sancı verip yatırcak öyle gidiyorum yanıma bişey almadım eğer suni sancı vercem derse eşim gelip alır hastane çok uzak bir daha onları taşıyamam taksiyle felan... Dualarınızı eksik etmeyin... Görüşmek üzere...

Günaydın herkese...ya bende neredeyse hic sancı yok arkadaslar, normal mi bu acaba? vücudum doguma hazırlanamıyor mu acaba?
kasılmaların ağrıların falan var mı???
döner cnm. doğumdan önce bile dönenler varmış. arkadaşım ebe. son anda bile dönüyor bebekler diyor
yok cnm sancıların olması iyi. yavaş yavaş doğuma hazırlıyor vücut. benimde tersti döndü.inşallah sizinkiler de döner.ama son anda bile dönenlerin olduğunu biliyorum.
benimki de bazen yan duruyor sanki.enlemesine yatıyor farkediyorum yani. durup durup dönüyor mu anlamadımki...
Kızlar günaydın, biz yine işe geldik kızımla çalışıyoruz. Bugün de işler felaket yoğun çünkü herkes izinde. Hemen geçmiş yapamayacağım. Var mı bir gelişme, doğuran vs.?

biz de çalışıyoruz kızımla. aybükemle meriçdemir doğum yapmış cnm

ayyy cnm bnm Allah yardımcın olsun. güzel haberlerini bekliyoruz.bizi de merakta bırakma

Çokkk sevindim senin adına ne güzel haberlerle gelmişsin. Bebişinde maşallah çok tatlı ve kocaman olmuş. Bugün benimde muayenem var 2350 gr. dı en son inşallah benimkide kilo almıştır. bdt miz hemen hemen aynı belki sezeryan günüde verir drumuz.

Canım geçmişlsun Allah tez zamanda yavruna kavuştursun inşallah. Üzülme az kalmış bişeycik olmaz Rabimin izniyle.

kasılmaların ağrıların falan var mı???

yooo :) o da yok. kasılma denilen seyi de cok anlayamıyorum, bebek hareketi mi yoksa kasılma mı diye. karnımda sertlesme oluyor bazen ama o hareket ettigi zamanlarda. bazende ates basıyor. hic dogurmıyacagım galiba :)

günaydınlar herkese
eylül ayı gelmeden eylül anneleri doğumlara başladı ne güzel. okudukça mutlu oluyorum,bebiş kokusu sardı evlerini ne güzel,inşallah biz bekleyenler de sorunsuz,sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi.
bizim de dün kontrolümüz vardı. kilomuz düşük çıktı yine,36+5te 2600g çıktı kızımın kilosu ,olması gerekenden 200g daha az ona üzülüyorum dünden beri

cnm kg su normal niye üzülüosun ki bnm 36. haftada 2600 dü 38. haftada 2800 dü düşün 2 haftada 200 gr almıştı en son 40. haftada bi anda 3,400 cıktı dr.umuz bile sasırdı aman kg almasın fazla nası dogurcaksın dedi.. bizde kg alcak die üzülüoz
üzülcek hiç bir nedenin yok cnm boşuna kendine stres yapma bebişlerın hafta hafta kg alışları farklı oluo ...

cnm ama elimde değil cok üzülüyorum kendiliğinden doğmuo die.. hayır bi sıkıntı da yok kanala girmiş başı yerleşmiş 1 cm acıklık da var gelse artık bugun 40+0 ız

günaydın kızlaaarrrrrr....
yine doğuramadım ben yaaaaaaa ayyyy sinir olmaya başladım artıııkkkkkk
dün yürürken öyle bi ayağımı burktum kiii anlatamam sizeeee eşiminde elinden tutmuyodummm yere yapıştımm ALLAHTAN karnım fln yerle temas etmedi zaten oğlumda kıpır kıpırdı çok şüküüürrr
bucart canım takvimin bitmişşş benimkide yakındır hehe
birde kızlar sizden ricam var arkadaşım yaklaşık 2 ay önce dış gebelik geçirmişti şimdi yine hamileymiş henüz kese oluşmaya yeni başlamış ama tam olarak oluşmamış 4 haftalık fln dua edin bu sefer tutsun çok istiyolar karı koca bebişleri olmasını dualarınızı esirgemeyin lütfen..

cevabın moral verdi canım,çok sağol,seni de yakından takip ediyorum,inşallah en yakın zamanda rahat ve sorunsuz bir doğumla sağlıkla kavuşursun bebişine :)

ay ben seni doğurdun sandımmm..

mericdemir de dogurdu cnm bnm takvim bitti zaten ne yapsam bilemıorum acaba 20 kere falan merdivenleri inip cıksam mı

amin cnm inş onlar da bebek sahibi olurlar

cevabın moral verdi canım,çok sağol,seni de yakından takip ediyorum,inşallah en yakın zamanda rahat ve sorunsuz bir doğumla sağlıkla kavuşursun bebişine :)

aynen cnm hiç üzülme yeterki bebek karnında küçülmesin yoksa az az kg alması normal sonra bi anda şişko oluverıolar anlamıoruz bile

amiiiiiiiiiiiiinnnn inşallah bugun bdt si doluo zaten bugun gelsin artık die dua edıorumm

hayırlı olsun tatlım dogum hıkayenı beklıorm bebısınıde gördum cok şeker..

sibelsaa bucart kızlar dogurmadınzmı sz dahaa :)))

mavıs ve suksuk dr gıdıcek hayırlı haberlerle gelın ıns

ve bızzzz agrısızzzzzzzzzzz gece sonunda kahvaltı yapıcazzzz herhalde ben ekım annesı olucak agrı sızı hıc bırsey yok :)))))

geçmiş olsun canım,bebişe zarar vermeden düşmüşsün neyseki. hadi bakalım takvimin 5 güne düşmüş,inşallah bu süre içinde gelir bebişin,daha fazla bekletmez seni :)
Arkadaşının hakkında da hayırlısı olsun,inşallah tutunur bu sefer bebeği...

artık hergün bi doğum haberi geliyo

meriçdemir allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
aybüke en kısa zamanda yanına gelir inş oğlun sağlıkla.

aniden bişey olsa da kolayca doğuruversem

doğuramadık daha tatlımm yaa belkiyoruzzzz.. mericdemir facede var mı canım yaaa:44::44:
ayy amin canım yaaaa iki güzel dileğin için de teşekkürlerrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…