günaydın kızlaaarrrrrr....
yine doğuramadım ben yaaaaaaa ayyyy sinir olmaya başladım artıııkkkkkk
dün yürürken öyle bi ayağımı burktum kiii anlatamam sizeeee eşiminde elinden tutmuyodummm yere yapıştımm ALLAHTAN karnım fln yerle temas etmedi zaten oğlumda kıpır kıpırdı çok şüküüürrr
bucart canım takvimin bitmişşş benimkide yakındır hehe
birde kızlar sizden ricam var arkadaşım yaklaşık 2 ay önce dış gebelik geçirmişti şimdi yine hamileymiş henüz kese oluşmaya yeni başlamış ama tam olarak oluşmamış 4 haftalık fln dua edin bu sefer tutsun çok istiyolar karı koca bebişleri olmasını dualarınızı esirgemeyin lütfen..
kızlarrr!!!!! doktorumuza gittik.. usg-nst-çatı muayenesi.. herşeyimizi ayrıntılı ayrıntılı yaptı doktorumuz.. kuzum diğer dr.un dediği gibi 2300 falan değil tamm 2700gr!! çıktı..Kaç kera yaptı ölçümleri.. dedim 2300 dedi hastanedeki dr diye doktorum da yok imkansız keç kere aynı ölçümleri yaptım max. +/- 150 oynar dedi :)))
ay ölcem mutluluktannnnn!!!
nst'de braxton hicks kasılmaları çıktı sadece 20-30 en büyüğü.. çatı muayenem de maşallah çok iyi çıktı.. açılman yok dedi, gerilemiş ne yaptıysan devam et dedi, bol bol yat dinlen ayakta çok kalma şu an için herşeyin çok normal ve çok iyi dedi..
usg'de kuzumu gördük.. cadı kızım ağzını kocaman bi açtı elini ağzına sokto emdi :) ardından kolunu emmeye başladı.. Allah'ım nasıl mutluyum anlatamamm!!!
doğum tarihi için de bir ayı bulmaz ama 15-20 güne gelir Eylül Hanım dedi :)
kızlar günlerdir çektiğim çile şükür bitti..
aynen dediğim gibi kendi doktorunuz dışındakiler olayları dramatize ederek siz kendisine bağlamaya çalışıyorlar.. bana öyle bir tablo çizmiştiki hastanedeki doktor.. ardından da muayene tarihi al hemen diyordu kendi sekreterinden...
kızlar doktorunuza güveninn..
çoooooooooookkkkkkkkkkk mutluyum çok.. ağladım mutluluktan.. eşim de yazık yatıdaydı bugün ankara'da, hemen haberlerimizi verdik videolarımızı resimlerimizi yolladık babamız da çoook mutlu oldu duygulandı.. içimiz rahat etti şükürler olsun Allah'ıma!
bu da güzel kızım, pıtırcığımın resmi kızlar Maşallah'ınızı esirgemeyin.. .çooook stresli korkulu günler yaşadık.. Allah kimseye yaşatmasınn(amin.)
Eki Görüntüle 498020
selam herkeze nasılsınız 24 agustos günü saat 10:30 ayberkimi dünyaya getirdim 3 360 gr agırlıgında ama benim sizelere anlatıcak güzel bir doğum hikayem yok bebeğimi göremeden koklayamadan benden alıp götürdüler
Kızlar sürem doldu hamilelik takvimim kapandı ama bebeğim gelmıooooo
buaksam konustum oğluşumla artık gelebilirsin dedim ama keyfi yerinde hiçççç niyeti yok gelmeye ...
..
erkek canım benimkiii. bizim 39+5te kendi doktorumuz gelecek heralde oğluşum doktor ablasını bekliyoo...SİBELCİM BEN DE DOĞURMADIM DAHA( 39 + 2 YİZ İKİMİZDE
meriçdemir 39+ 5 de doğum yapmış bakalım ne zaman gelecek bizmkiler kız mı senin kide
yok canım yaaa maalesefff dün ara ara girdim okudum sadecee keşke doğurabilseydiiimmmmmKız sibel seni dün hiç görmeyince doğurdun sandık
kızlar slm.3 gündür giremiyorum,geçmişte yapamadım çok yorgunum.pzargünü doğum yaptım bebeği artık kucağımda darısı doğum yapacaklara.pazargünü sabaha karşı saat 5 buçukdakarnımda sancyla uyandım.yataktan kalkarken bi akıntı hissettim lavaboya giitiğde leke olduğuu gördüm.hastaneye gittik.3 cm de açılma olmuş.hemen yatış yaptılar.saat 7 de sancı odasına yatmıştım bile.sancılarım artmayınca saat 10 da suni sancı verdiler.bebebim 14.55 de normal doğumla dünyaya geldi.3 kilo 220 gr.boyuda 50cm.hastanede 1 gece kaldık.pazartesi günü evimize geldik.başka kimler doğum yaptı kızlar.
ayy iki gündür aklımdasın sen canım ama valla tahmin ettim doğum yaptığınıııı....kızlar slm.3 gündür giremiyorum,geçmişte yapamadım çok yorgunum.pzargünü doğum yaptım bebeği artık kucağımda darısı doğum yapacaklara.pazargünü sabaha karşı saat 5 buçukdakarnımda sancyla uyandım.yataktan kalkarken bi akıntı hissettim lavaboya giitiğde leke olduğuu gördüm.hastaneye gittik.3 cm de açılma olmuş.hemen yatış yaptılar.saat 7 de sancı odasına yatmıştım bile.sancılarım artmayınca saat 10 da suni sancı verdiler.bebebim 14.55 de normal doğumla dünyaya geldi.3 kilo 220 gr.boyuda 50cm.hastanede 1 gece kaldık.pazartesi günü evimize geldik.başka kimler doğum yaptı kızlar.
kızlar slm.3 gündür giremiyorum,geçmişte yapamadım çok yorgunum.pzargünü doğum yaptım bebeği artık kucağımda darısı doğum yapacaklara.pazargünü sabaha karşı saat 5 buçukdakarnımda sancyla uyandım.yataktan kalkarken bi akıntı hissettim lavaboya giitiğde leke olduğuu gördüm.hastaneye gittik.3 cm de açılma olmuş.hemen yatış yaptılar.saat 7 de sancı odasına yatmıştım bile.sancılarım artmayınca saat 10 da suni sancı verdiler.bebebim 14.55 de normal doğumla dünyaya geldi.3 kilo 220 gr.boyuda 50cm.hastanede 1 gece kaldık.pazartesi günü evimize geldik.başka kimler doğum yaptı kızlar.
hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallahbişi sorcam nasıl bi lekeydi dün bendende nişan geldi ara ara ağrılarım oluyo ama gitmedim gitmem gerekir mi canım
sibel saaa ben bir atak daha yaptım bak duaya devam ama hala tık yok
canım gidilmezmi ben hemen gittim.sende git belki açılmanda vardır.akıntı şeffaf bir akıntı içindede kahverengi pembe leke karışık sümükümsü bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?