2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

SİBELCİM BEN DE DOĞURMADIM DAHA ( 39 + 2 YİZ İKİMİZDE
meriçdemir 39+ 5 de doğum yapmış bakalım ne zaman gelecek bizmkiler kız mı senin kide

maşallahhh :) gözün aydın
stres yapmamk lazım her beebk bir olmuyor

geçmiş olsun canım aman şükür ki bişey olmamış

Kızlar sürem doldu hamilelik takvimim kapandı ama bebeğim gelmıooooo

buaksam konustum oğluşumla artık gelebilirsin dedim ama keyfi yerinde hiçççç niyeti yok gelmeye ...

..

sen de mi bekleyenlerdensin ben de bekliyom 39+ 2 bekelrim ama insan korkuyorrr
Allahım korusun

Son düzenleme:
bişiy sorucam arkadaşlarr...sabahtan beri hani her an regl olcakmışım gibi bir sızlama duyuyorum sürekli...reglden bir gün önce sürekli yumurtalıklarda hissedilen hafiffff sızıyı diyorum....sizde de var mı? uyandığımdan beri hiç dinmedi, kötü birşey mdir?????

kızlar slm.3 gündür giremiyorum,geçmişte yapamadım çok yorgunum.pzargünü doğum yaptım bebeği artık kucağımda darısı doğum yapacaklara.pazargünü sabaha karşı saat 5 buçukdakarnımda sancyla uyandım.yataktan kalkarken bi akıntı hissettim lavaboya giitiğde leke olduğuu gördüm.hastaneye gittik.3 cm de açılma olmuş.hemen yatış yaptılar.saat 7 de sancı odasına yatmıştım bile.sancılarım artmayınca saat 10 da suni sancı verdiler.bebebim 14.55 de normal doğumla dünyaya geldi.3 kilo 220 gr.boyuda 50cm.hastanede 1 gece kaldık.pazartesi günü evimize geldik.başka kimler doğum yaptı kızlar.

SİBELCİM BEN DE DOĞURMADIM DAHA ( 39 + 2 YİZ İKİMİZDE
meriçdemir 39+ 5 de doğum yapmış bakalım ne zaman gelecek bizmkiler kız mı senin kide
erkek canım benimkiii. bizim 39+5te kendi doktorumuz gelecek heralde oğluşum doktor ablasını bekliyoo...
tez vakitte doğururuz inşallahhhhhhhh
Kız sibel seni dün hiç görmeyince doğurdun sandık
yok canım yaaa maalesefff dün ara ara girdim okudum sadecee keşke doğurabilseydiiimmmmm

nasılsınız kızlarr???
Dayımlar vardı bizde az önce gittiler (bu arada yengem 44 yaşında 3. bebişini doğurdu :) Nasıl güzel bişey anlatamam!!! Gece Deniz ağlıyo ben uyku sersemi kalkıp meme vercektim nerdeyse.. bi an noluyoz dedim doğurdummu acaba falan.. bebek sesi duyunca evde... sonra ayılınca güldüm kendi kendime
yengeme dedim doğurmuşum da sanki benim bebeğim ağlıyo uyandı sandım diye gülüştük baya bi.. yengem de komedi diyoki ay hiç aklıma gelmezdi yeliz senle oturup bebek muhabbeti yapacağımız bebeklerimiz hakkında konuşacağımız.. Annen torun sahibi olmadan ben oldum sanki hihihi diye güldük eğlendik

dün babamıza usg videolarımızı yolladık.. kocaman olmuş benim kızım maşallah, babası 'sabırla bekliyor' kızını diye mesaj çekmiş aşkım :)

ay bu arada dünkü sevincimden beri deli danalar gibi yemek yiyorum almadığım kiloları heralde bu 10-15 gün içinde alıcam gibi

gözün aydın canım Allah sağlıcakla büyütmeide nasip etsin

ayy iki gündür aklımdasın sen canım ama valla tahmin ettim doğum yaptığınıııı....
ALLAH analı babalı büyütsün inşallah canım çok sevindim senin adınaaaa.. bizlerede dua eeettttttt günümüz geldi ama doğuramadık dahaaa

hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah bişi sorcam nasıl bi lekeydi dün bendende nişan geldi ara ara ağrılarım oluyo ama gitmedim gitmem gerekir mi canım

sibel saaa ben bir atak daha yaptım bak duaya devam ama hala tık yok

Canımmm!!!! Hayırlı olsun gözünüz aydın!!!

Darısı başımıza inşallah!!!

ARKADASLAR BİLEN VARSA CVP NOLURRR....DOKTOR GENE TATİLDE COK PİS TIRSIYORUM BEN....
sabahtan beri hani her an regl olcakmışım gibi bir sızlama duyuyorum sürekli...reglden bir gün önce sürekli yumurtalıklarda hissedilen hafiffff sızıyı diyorum....sizde de var mı? uyandığımdan beri hiç dinmedi, kötü birşey mdir?????BİŞİ YAPMALI MIYIMMMM?

canım gidilmezmi ben hemen gittim.sende git belki açılmanda vardır.akıntı şeffaf bir akıntı içindede kahverengi pembe leke karışık sümükümsü bişey.

Canım gözün aydın.Allah saglıkla büyütmek nasip etsin.Darısı bize insallah.yarın bana da sunni sancı verilebilir.Sunni sancının daha agrılı oldugunu söylüyorlar öyle mi? Tekrar tebrik ederim canım..

Mavimavisten haberler,suyu sinirda cikmis plesanta yaslanmaya baslamis 1 cm acilma varmis yatisi yapilmis dua bekliyor bizden.saglikla alir ins.kizini kucagina.

canım gidilmezmi ben hemen gittim.sende git belki açılmanda vardır.akıntı şeffaf bir akıntı içindede kahverengi pembe leke karışık sümükümsü bişey.

evet benimkide öyleydi hem dün 3kere parça halinde düştü ama benim o kadar acil vakalarım oldu ki sonu hep hüsran az daha bekliim diye diye gitmiyorum böle giderse evde doğurccam

bebekc gözünaydın cnm tebrik ediyorum seni...
normal doğum yapmışsın hele alnından öpüyorum yaa helal olsunnn
bende yapabilsem keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…