2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Çok geçmiş olsun bebegini de allah analı babalı hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.....
Darısı basımıza inşallah...

.......................msj tekrarı

Son düzenleme:
kızlarrr süksükle sibelden haber yok di mi? hiç görmedim bugün
sibelin dün bel ağrısı falan da vardı doğurdu mu acep
yoook canım hala doğuramadımmmmmmm
maşallaaahhhhh Eylüle canım....
canım dualarımız seninle tez zamanda kavuşursun inşallah yavrunaaaa...
üzülmemeye çalış ki sütün gitmesin oğluşunun sana ihtiyacı var....
çoook güzell canımmm ağız tadıyla dağıtın inşallahhhhh

doğum hikayeni bekliyoruz canım çooook çoook sevindim darısı başımızaaaaa
kilosu gayet iyi canım yaaa.. benimki 39.haftada 3kg idi takma kafanaaaaa

günlerdir o ağrı ara ara yokluyo beni canım bişey olduğunu zannetmiyorum ama için rahat etmezse başka bi doktora sor istersennn..

çooook tatlısınızzzzzzzz

Canim ihmal etme bence aklında kalacağına git görün. Bende 3 haftadır var o ağrılar ama erken dogum riskim de var. Gerci bu soruna daha iyi cevabı 38-39 haftadakiler verebilir sana. Ama en azından saglık ocagina gidebilirsin

yooo :) o da yok. kasılma denilen seyi de cok anlayamıyorum, bebek hareketi mi yoksa kasılma mı diye. karnımda sertlesme oluyor bazen ama o hareket ettigi zamanlarda. bazende ates basıyor. hic dogurmıyacagım galiba :)
karnımdaki sertleşmeyi ben de bebeğim diyordum ama kasılmaymışhatta şu anda var:))
ayyy cnm bnm yaaaa sancıların boşuna değilmiş:)
Allah analı babalı büyütüsn inşallah
benim de oluyor aynı şekilde önemsemiyorum .öyle bişey yokmuş gibi davranıyorum
Mavimavisten haberler,suyu sinirda cikmis plesanta yaslanmaya baslamis 1 cm acilma varmis yatisi yapilmis dua bekliyor bizden.saglikla alir ins.kizini kucagina.
ayyy hadi bakalım. Rabbim bir avazda kurtarsın

çok duygulandımm maşallah yaaa Rabbim yüzünü güldürsün hep.

Selam kızlar! Doğumları duydukça içim içime sığmıyor, Allah herkese yardım etsin.

Kasılmalarım neredeyse kayboldu, bebişim hareket ediyor Allahtan yoksa panikle doktora koşardım.
Bir taraftan en kısa zamanda kızımı kucağıma almak istiyorum diğer taraftan da kendi ne zaman isterse o zaman doğsun diyorum, plesentada yaşlanma yok; fakat su cebimiz tek kalmış kızım da kocaman olmuş zarar görecek diye korkuyorum. Ben de yürüyüşlerimi günde ikiye çıkartacağım, merdiven inip çıkıyorum hala. Aslında doğumu hızlandırdığını duyduğum pekçok şey var; ama cesaret de edemiyorum her ne kadar doktorum artık ne zaman doğarsa doğsun demesine rağmen :) Bari Eylül' ü beklesin diyorum.

Her ne kadar düğünümde gelinlik giymiş olsam da hiç içime sinmemişti, hayalim kızımın birinci yaş gününde onunla birlikte gelinlikli bir poz vermek, ona da cicili bicili bi gelinlik giydireceğim. Kız annesi olmanın en güzel yanı bu herhalde birlikte süslenebilmek, Allah' ın onu bana arkadaş olması için verdiğine inanıyorum, ben de annemle arkadaş gibiyimdir. Gerçi erkek olsa da ben onunla neler neler yaparım birlikte matkap bile kullanırız da kız farklı tabii, yapacak birşey bulamıyorum o yüzden hamileliğimin son günlerini keyifle geçirmeye karar verdim artık ne denk gelirse.

Oooo taze bir bebek daha . Gözün aydın canım, Alllah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir insan ve evlat olmayı nasip etsin inşallah.

kızlar benden dünden beri uzun sümüksü bi akıntı geliyo ama rengi beyaz sarı gibi,acaba son haftalarda böylemi oluyo akıntı

anammmmmmmmmmmmmm bızımm topic hepp normal doğuruoooooooooooooo oleyyyyyyyyyyyy darısııı bzeeeeeeeeeeeee artıkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…