- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
kızlar slm.3 gündür giremiyorum,geçmişte yapamadım çok yorgunum.pzargünü doğum yaptım bebeği artık kucağımda darısı doğum yapacaklara.pazargünü sabaha karşı saat 5 buçukdakarnımda sancyla uyandım.yataktan kalkarken bi akıntı hissettim lavaboya giitiğde leke olduğuu gördüm.hastaneye gittik.3 cm de açılma olmuş.hemen yatış yaptılar.saat 7 de sancı odasına yatmıştım bile.sancılarım artmayınca saat 10 da suni sancı verdiler.bebebim 14.55 de normal doğumla dünyaya geldi.3 kilo 220 gr.boyuda 50cm.hastanede 1 gece kaldık.pazartesi günü evimize geldik.başka kimler doğum yaptı kızlar.
yoook canım hala doğuramadımmmmmmmkızlarrr süksükle sibelden haber yok di mi? hiç görmedim bugün
sibelin dün bel ağrısı falan da vardı doğurdu mu acep
canım dualarımız seninle tez zamanda kavuşursun inşallah yavrunaaaa...selam herkeze nasılsınız 24 agustos günü saat 10:30 ayberkimi dünyaya getirdim 3 360 gr agırlıgında ama benim sizelere anlatıcak güzel bir doğum hikayem yok bebeğimi göremeden koklayamadan benden alıp götürdüler
çoook güzell canımmm ağız tadıyla dağıtın inşallahhhhhSelam kızlar!
Geçmiş yapamadım.. umarım herkes iyidir, >Doğuran var mııı? :)))))
Teyzemiz ile bugün düştük yollara Kemeraltında toptancılara gittik, tabi ilk bulduğumuz yerden kaptık malzemeleri veeee güzel kızımın şeker mi şeker bebek şekerini yaptıııkkkk!!!... İnternetten bir dolu örnek gördük ama bunun gibisi yoktu.. >Eşsiz olmalı benim şekerimin şekeriher şeyinle tek tek uğraştık ama değdi bence... Sizce nasıl olmuş? Eh zamanımız az kaldı bizim 6 günümüz var Allah nasip ederse.. siz ne yaptınız şekerleri aldınız yaptınız mı? Teyzemiz sipariş alabilirim dedi ilgilenenlere duyurayım )
doğum hikayeni bekliyoruz canım çooook çoook sevindim darısı başımızaaaaamrb kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr
27.08.2012 pazartesi günü anne oldummm..........minik kızım normal doğumla dünyaya geldi..
ikimizde sağlıklıyız şükürler olsun......
kızm 3500 gr 51 cm ................
darısı tüm annişlerin başınaaaaaaaaa................
sabah 11 de hastaneden çıktık....ancak vaktim oldu
doğum hikayemi bi ara mutlaka yazıcam.............
kilosu gayet iyi canım yaaa.. benimki 39.haftada 3kg idi takma kafanaaaaagünaydınlar herkese
eylül ayı gelmeden eylül anneleri doğumlara başladı ne güzel. okudukça mutlu oluyorum,bebiş kokusu sardı evlerini ne güzel,inşallah biz bekleyenler de sorunsuz,sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi.
bizim de dün kontrolümüz vardı. kilomuz düşük çıktı yine,36+5te 2600g çıktı kızımın kilosu ,olması gerekenden 200g daha azona üzülüyorum dünden beri
hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallahbişi sorcam nasıl bi lekeydi dün bendende nişan geldi ara ara ağrılarım oluyo ama gitmedim gitmem gerekir mi canım
sibel saaa ben bir atak daha yaptım bak duaya devam ama hala tık yok
günlerdir o ağrı ara ara yokluyo beni canım bişey olduğunu zannetmiyorum ama için rahat etmezse başka bi doktora sor istersennn..ARKADASLAR BİLEN VARSA CVP NOLURRR....DOKTOR GENE TATİLDE COK PİS TIRSIYORUM BEN....
sabahtan beri hani her an regl olcakmışım gibi bir sızlama duyuyorum sürekli...reglden bir gün önce sürekli yumurtalıklarda hissedilen hafiffff sızıyı diyorum....sizde de var mı? uyandığımdan beri hiç dinmedi, kötü birşey mdir?????BİŞİ YAPMALI MIYIMMMM?
ARKADASLAR BİLEN VARSA CVP NOLURRR....DOKTOR GENE TATİLDE COK PİS TIRSIYORUM BEN....
sabahtan beri hani her an regl olcakmışım gibi bir sızlama duyuyorum sürekli...reglden bir gün önce sürekli yumurtalıklarda hissedilen hafiffff sızıyı diyorum....sizde de var mı? uyandığımdan beri hiç dinmedi, kötü birşey mdir?????BİŞİ YAPMALI MIYIMMMM?
karnımdaki sertleşmeyi ben de bebeğim diyordum ama kasılmaymışyooo :) o da yok. kasılma denilen seyi de cok anlayamıyorum, bebek hareketi mi yoksa kasılma mı diye. karnımda sertlesme oluyor bazen ama o hareket ettigi zamanlarda. bazende ates basıyor. hic dogurmıyacagım galiba :)
ayyy cnm bnm yaaaa sancıların boşuna değilmiş:)kızlar slm.3 gündür giremiyorum,geçmişte yapamadım çok yorgunum.pzargünü doğum yaptım bebeği artık kucağımda darısı doğum yapacaklara.pazargünü sabaha karşı saat 5 buçukdakarnımda sancyla uyandım.yataktan kalkarken bi akıntı hissettim lavaboya giitiğde leke olduğuu gördüm.hastaneye gittik.3 cm de açılma olmuş.hemen yatış yaptılar.saat 7 de sancı odasına yatmıştım bile.sancılarım artmayınca saat 10 da suni sancı verdiler.bebebim 14.55 de normal doğumla dünyaya geldi.3 kilo 220 gr.boyuda 50cm.hastanede 1 gece kaldık.pazartesi günü evimize geldik.başka kimler doğum yaptı kızlar.
benim de oluyor aynı şekilde önemsemiyorum .öyle bişey yokmuş gibi davranıyorumARKADASLAR BİLEN VARSA CVP NOLURRR....DOKTOR GENE TATİLDE COK PİS TIRSIYORUM BEN....
ayyy hadi bakalım. Rabbim bir avazda kurtarsınMavimavisten haberler,suyu sinirda cikmis plesanta yaslanmaya baslamis 1 cm acilma varmis yatisi yapilmis dua bekliyor bizden.saglikla alir ins.kizini kucagina.
kızlar slm.3 gündür giremiyorum,geçmişte yapamadım çok yorgunum.pzargünü doğum yaptım bebeği artık kucağımda darısı doğum yapacaklara.pazargünü sabaha karşı saat 5 buçukdakarnımda sancyla uyandım.yataktan kalkarken bi akıntı hissettim lavaboya giitiğde leke olduğuu gördüm.hastaneye gittik.3 cm de açılma olmuş.hemen yatış yaptılar.saat 7 de sancı odasına yatmıştım bile.sancılarım artmayınca saat 10 da suni sancı verdiler.bebebim 14.55 de normal doğumla dünyaya geldi.3 kilo 220 gr.boyuda 50cm.hastanede 1 gece kaldık.pazartesi günü evimize geldik.başka kimler doğum yaptı kızlar.
ayy ayy maşallah diyelim kızanammmmmmmmmmmmmm bızımm topic hepp normal doğuruoooooooooooooo oleyyyyyyyyyyyydarısııı bzeeeeeeeeeeeee artıkkkkkk
ayy ayy maşallah diyelim kızanammmmmmmmmmmmmm bızımm topic hepp normal doğuruoooooooooooooo oleyyyyyyyyyyyydarısııı bzeeeeeeeeeeeee artıkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?