2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Çok beğendim bebek şekerini ben hala karar veremedim bi tek o kaldı

maşşallah doğuranlara Rabbim bizede nasip etsin inş.. bende bugün doktora gittim nst de sancı falan hiçbişi yok.. dr um hadi doğur artık dio yaaa.. dedm niye boşver diyo daha kilo almasın yoksa dio normal doğum zor olur... bide ilişkiye girin doğumun yaklaşır dioo.. of offfffff ... kadın niyeti bozdu doğurtck beni haftaya doğrmazsan çarşmba yine gel dedi... ama ilişkiye gir bak doğrurursun dioo...kararsız kalldım böyleykende ilişkiş düşünülmüoki ya...
bu arada prensesim 3,100 gr boyuda 48 cm..bnde toplamda 14 kilo aldım

kız nevsen 3710 kg normal dogurdu ayşede 3550 normal dogurdu..senınkı 3100 daha en fazla 3500 olsa bıle normal olur takma dr tatlım:))

pardon nasıl doktor o öyle yaaaa... bana hiç doğur artık demedi doktorumm normal doğumdan yana hep bi sorun yoksa doktorumda sorun etmiyo ki benim günüm dolmak üzeree..
sibelll suksuku doğrtamadım ılk onu dogurtcaktımmm tombiş kızınıııııı ..sıra sendeeeeeeeeeeeee kız hade artıkkkkkkkkkkkkk gitt ye hurmaaaaaaaaaaaaaa :)))
sorma canım yaa şükriyeyi doğurtamadık gerçektennn...
ayy mavişde bugün doğuracak bu gidişleee biz tembel çıktık oğluşumlaaaa
doğum başlasın diyee neler neler yaptım ama yoookkkk... cumartesi kontrole gideceğim ayy inşallah doğurdum yazarım sizleredeeee..

3100 bişey değil ki..kalmış 2 hafta. haftada 150-200 gr alsa bile 3500 anca olur.bu doktorlar da niye korkutur ki insanı anlamıyorum ben yaaa....
böyle de nasıl ilişkiye girilir bilemedim sen bir dene olursa biz de yaparız:)))

kız nevsen 3710 kg normal dogurdu ayşede 3550 normal dogurdu..senınkı 3100 daha en fazla 3500 olsa bıle normal olur takma dr tatlım:))

canım dr bni minyon gördü gözü korkuyo heralde :))) ya ne bileyim kafamı karıştırdı aslında 3500 e kadar kolay oluyo doğumlar ama o da sıkıldı herlde bizi görmekten :)))

sibelciimm bnde anlamadım normal kontrole gittim sabah...beni gördüğü gibi sen hala doğurmadın mı die takıldı sonrada bak ilişkiye girrin kolay olur herşey dedi... bnde şaştım kaldım bu kadın kesin beni haftaya doğurtturur ..çarşamba yine çağırdı

ayy bende şok oldum inan seni okuyunca canım... hadi günün dolsa bebiş çoook iri olsa yada bi sorun olsa neyse de niye böyle dedi şaşırdımm AYY ALLAHIM inşallah kendi sancıların fln gelir öyle doğuruverirsin canım...

selam kızlar Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebeklerimizi hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallah benimde tek eksigim bebek şekeri tavsiyesi olan varsa memnun olurum

selam kızlar herkes iyidir inşallah... ben iki gündür acayip sinirliyim herşey batıyo sanki beklemekten de sıkıldım artık yaaaa....

canım dr bni minyon gördü gözü korkuyo heralde :))) ya ne bileyim kafamı karıştırdı aslında 3500 e kadar kolay oluyo doğumlar ama o da sıkıldı herlde bizi görmekten :)))

yaaa 2 gün önce arkadaşım anlattı.onun bir arkdaşı varmış. 1.48 di boyu diyor çatır çatır normal doğurmuş. yaparsın yani ne olacak. sen bakma doktoruna. dualrını eksik etme yeter...

evet canım yaa....
3 gün önce ilişki denedikk gelsin diyee
sonra halı sildim sonra yerleri çömelerek sildimm habirede geziyorum ama gelmiyoo bu oğlan gelmiyorrrrr bdtsi benle olanların hepsi doğurdu nerdeyse yaaaa

kız nasıl yaptın ben sarılamıyorum bile

evet canım yaa....
sonra halı sildim sonra yerleri çömelerek sildimm habirede geziyorum ama gelmiyoo bu oğlan gelmiyorrrrr bdtsi benle olanların hepsi doğurdu nerdeyse yaaaa

yerını begenmıs senın oglan tatlımm ayyy valla herkes pıt pıt cıkarıo sen okdr işe ragmen tık yok.. oğlun nazlı senın tatlım :))) Allahn ıznıyle gelir artık..dr normal dogummu dedı sana .. sezeryana alcakmı artık

yaaa 2 gün önce arkadaşım anlattı.onun bir arkdaşı varmış. 1.48 di boyu diyor çatır çatır normal doğurmuş. yaparsın yani ne olacak. sen bakma doktoruna. dualrını eksik etme yeter...

tatlım 1.50nın altındakılerı dırek sezeryan yapıolar bılıordum maşallah arkadşının arkadşına

evet canım yaa....

ben bişe diicemm son haftalarda ilişki yasak değilmi bebeğin enfeksiyon alma riski fazla olur diye biliyorum benn,doğumumu kolaylaştırıyomuşş

kız nasıl yaptın ben sarılamıyorum bile
ayy canım zor oldu ama sırf belki doğumu başlatır diye bi kerecik denedikk ama yoook anacım dahamı denemem artıkkk
normal dedi canımm hiiiç ağzından sezeryanın s'si çıkmadı yani bakalım cumartesi tekrar gideceğiz 39+5oluyoruz doktorum ne diyecek çok merak ediyorum..:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…