2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hakkında hayırlısı olsun tatlım artık dua edıcezz yapıcak bırsey yok

selam kızlar biz kontrolden geldik, oğluşum 2900gr olmuş boyu da 50cm, ilk defa nst ye girdim, biraz sancım varmış, ben de 200gr alıp 66,5 olmuşum, yani toplamda 12,5 kilo aldım
haftaya çatı kontrolü var, o da normalse %90 normal doğum olur dedi. bizden böyle sizde var mı yeni havadisler?

cnm maşallah çok tatlısınız Allah analı babalı buyutsun ... allah nazarlardan korusun sizi

cnm bnde nette okudum ilişkiye girin dio hatta yakın çevremde girin dio doğumu başlatıomuş ... ama bnm en son ne zamandı onu bile hatırlamıorum .. şimdi de yeğenim bende nası yapım ayoll kocişin ödü patlıo bebeğe bişi olcak die ben bebeğe zararı olmadığını biliorum dr. yasaklamadığı müddetçe ama bu göbişle bu psikoloji ile olmuorr olmuorrrr

kızlar o sinirlilik halini gelin bANA SORUN... sabahtan beri burnum kanıodu ablamla konustum tansiyonun çıkmasın ölç dedi ole deyınce dank etti basım donuo midem bulanıo falan.. nese ölçtük biraz yuksektı yattım dinlendim 12-8 olmuş şimdi

İnternet öyle diyor daa
babalar yavrulara birsey olur diye ödleri patlıyo
Ben öpmesem bazen onun aklına bile gelmiyor valla kaçacak delik arıyor sanki benden
o kadar mı ürkütücü görünüyoruz kızlarrr ne dersinizz

allahım yarın olsun bebişimi göreyim bende kilosu ne oldu geliyormu açılma varmı sabaha kadar artık uyamıyorum daha yeni uyandım heyecan bastı beni panik atak oldum

Kızlar sureyi bugun okudum hamişlerin doğum için okuması gerekıomuş daha sonra da mealini okudum içim ferahladı sanki..

ezberlemek lazım bu süreyi sancılar tuttukça okumak lazım..

meali :

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,

8. Yalnız Rabbine yönel.

di mi:))) valla dokunacağım diye ödü patlıyor sanki benim eşimin de
doğumdan sonra zor olur mu acaba normale dönmek:44:

ayy sorma cnm sonra bunalıma giresim gelıo beni begenmıomu artık falan dieeee trıp de atıom.. :))

aşkım bebişe bişi oluurrr ama dıooo ya anlarsa dıoo heyyarabbiiimm

evet canım yaa....
3 gün önce ilişki denedikk gelsin diyee
sonra halı sildim sonra yerleri çömelerek sildimm habirede geziyorum ama gelmiyoo bu oğlan gelmiyorrrrr bdtsi benle olanların hepsi doğurdu nerdeyse yaaaa

canım bence panik yapmana gerek yok ,benimde bugün kontrolüm vardı,minnak kızım 3360 gr 51 cm olmuş yine açılmam çıkmadı,ama daha da aşağıya ilerlemiş bebişim,bazı şeyler başlamış artık dedi haftasonu daha da şekillenirmiş doktora niye böyle niye gelmiyor diye sorduğumda neden acele ediyorsun zamanı daha dolmadı herşey yolunda o geleceği zamanı bilir dedi bana,anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyiymiş :) gününü doldurması en iyisi yani seninde daha günün var,5 günde neler olur nelerrr bende çok sıkıldım ve öyle büyüdü ki karnım patlıcak gibi duruyor 9 ay bekledik az bir zaman daha bekleyelim bebişlerimiz içinn

di mi:))) valla dokunacağım diye ödü patlıyor sanki benim eşimin de
doğumdan sonra zor olur mu acaba normale dönmek:44:

40tan sonra zor olmaz da şu günlerde kaçmak yerine ufak buseleri bize cok görmeseler daha iyi tabiii
birileri hatırlatsa onlara bunu..
ayy sorma cnm sonra bunalıma giresim gelıo beni begenmıomu artık falan dieeee trıp de atıom.. :))

aşkım bebişe bişi oluurrr ama dıooo ya anlarsa dıoo heyyarabbiiimm

Bebişe bişey olmaz diye biliyorum heryerde öyle yazıyor ama babalar öyle düşünmüyor
onlar bebegin orda neyi nasıl hissedecegini çok biliyormuş gibi
ne yaptıgımızı nerden bilecek bebişler ama ,onlara sorsan anlıyor bebişler

canım allah bağışlasın çooook sevindim. Fotolarınıza bayıldımmm:)

37+1 deyım bugun.
dogum yapan annelerı tebrık edıyorum, saglıkla buyutsunler ınsallah yavrularını.

henuz nişan vs gelmedı benden. sabırla beklıyorum :)

dikkat et canım kendineeeee....
benimkide öyleee yaklaşmıyoo sadece sırnaşıyoo bazennn zorda olsa geçen gün ben ikna ettim dönüyo dönüyo hala zararı olur mu yaaa diyooo. ama yoook hala ne doğum başladıı ne bişey yyaaa
ayy yok yaa ürkütücü gözüktüğümüzü düşünmüyorum açıkçasıııı... sadece babalık damarları ağır basıyoo sankii...

maşallah bebişine herkes doğurunca bizlerede bir sabırsızlık düştü herhalde hemen istiyoruz küçüklerimizi benim daha var büyüsün zaten karnımda şimdi doğsa erken doğdu diye ağlardım herhalde analık duygularımız tavan yapıyor herhalde seninde az kalmış allah bebişine biran önce kavuşmak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…