- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
ayy canım zor oldu ama sırf belki doğumu başlatır diye bi kerecik denedikk ama yoook anacım dahamı denemem artıkkk
normal dedi canımm hiiiç ağzından sezeryanın s'si çıkmadı yani bakalım cumartesi tekrar gideceğiz 39+5oluyoruz doktorum ne diyecek çok merak ediyorum..:18::18:
aaa ilk defa duydumtatlım 1.50nın altındakılerı dırek sezeryan yapıolar bılıordum maşallah arkadşının arkadşına
ayy canım zor oldu ama sırf belki doğumu başlatır diye bi kerecik denedikk ama yoook anacım dahamı denemem artıkkk
selam kızlar herkes iyidir inşallah... ben iki gündür acayip sinirliyim herşey batıyo sanki beklemekten de sıkıldım artık yaaaa....
kızlar slm.3 gündür giremiyorum,geçmişte yapamadım çok yorgunum.pzargünü doğum yaptım bebeği artık kucağımda darısı doğum yapacaklara.pazargünü sabaha karşı saat 5 buçukdakarnımda sancyla uyandım.yataktan kalkarken bi akıntı hissettim lavaboya giitiğde leke olduğuu gördüm.hastaneye gittik.3 cm de açılma olmuş.hemen yatış yaptılar.saat 7 de sancı odasına yatmıştım bile.sancılarım artmayınca saat 10 da suni sancı verdiler.bebebim 14.55 de normal doğumla dünyaya geldi.3 kilo 220 gr.boyuda 50cm.hastanede 1 gece kaldık.pazartesi günü evimize geldik.başka kimler doğum yaptı kızlar.
maşşallah doğuranlara Rabbim bizede nasip etsin inş.. bende bugün doktora gittim nst de sancı falan hiçbişi yok.. dr um hadi doğur artık dio yaaa.. dedm niye boşver diyo daha kilo almasın yoksa dio normal doğum zor olur... bide ilişkiye girin doğumun yaklaşır dioo.. of offfffff ... kadın niyeti bozdu doğurtck beni haftaya doğrmazsan çarşmba yine gel dedi... ama ilişkiye gir bak doğrurursun dioo...kararsız kalldım böyleykende ilişkiş düşünülmüoki ya...
bu arada prensesim 3,100 gr boyuda 48 cm..bnde toplamda 14 kilo aldım
cnm bnde nette okudum ilişkiye girin dio hatta yakın çevremde girin dio doğumu başlatıomuş ... ama bnm en son ne zamandı onu bile hatırlamıorum .. şimdi de yeğenim bende nası yapım ayollkocişin ödü patlıo bebeğe bişi olcak die ben bebeğe zararı olmadığını biliorum dr. yasaklamadığı müddetçe ama bu göbişle bu psikoloji ile olmuorr olmuorrrr
İnternet öyle diyor daa
babalar yavrulara birsey olur diye ödleri patlıyo
Ben öpmesem bazen onun aklına bile gelmiyor valla kaçacak delik arıyor sanki benden
o kadar mı ürkütücü görünüyoruz kızlarrr ne dersinizz
İnternet öyle diyor daa
Ben öpmesem bazen onun aklına bile gelmiyor valla kaçacak delik arıyor sanki benden
di mi:))) valla dokunacağım diye ödü patlıyor sanki benim eşimin de
doğumdan sonra zor olur mu acaba normale dönmek:44:
evet canım yaa....
3 gün önce ilişki denedikk gelsin diyee
sonra halı sildim sonra yerleri çömelerek sildimm habirede geziyorum ama gelmiyoo bu oğlan gelmiyorrrrr bdtsi benle olanların hepsi doğurdu nerdeyse yaaaa
di mi:))) valla dokunacağım diye ödü patlıyor sanki benim eşimin de
doğumdan sonra zor olur mu acaba normale dönmek:44:
ayy sorma cnm sonra bunalıma giresim gelıo beni begenmıomu artık falan dieeee trıp de atıom.. :))
aşkım bebişe bişi oluurrr ama dıooo ya anlarsa dıoo heyyarabbiiimm
kızlar slm.3 gündür giremiyorum,geçmişte yapamadım çok yorgunum.pzargünü doğum yaptım bebeği artık kucağımda darısı doğum yapacaklara.pazargünü sabaha karşı saat 5 buçukdakarnımda sancyla uyandım.yataktan kalkarken bi akıntı hissettim lavaboya giitiğde leke olduğuu gördüm.hastaneye gittik.3 cm de açılma olmuş.hemen yatış yaptılar.saat 7 de sancı odasına yatmıştım bile.sancılarım artmayınca saat 10 da suni sancı verdiler.bebebim 14.55 de normal doğumla dünyaya geldi.3 kilo 220 gr.boyuda 50cm.hastanede 1 gece kaldık.pazartesi günü evimize geldik.başka kimler doğum yaptı kızlar.
wala aynı şeyi bende düşünüyorum nası olcak normale döner mi die.. şimdi kardeş gibi olduk kocişleee
dikkat et canım kendineeeee....kızlar o sinirlilik halini gelin bANA SORUN... sabahtan beri burnum kanıodu ablamla konustum tansiyonun çıkmasın ölç dedi ole deyınce dank etti basım donuo midem bulanıo falan.. nese ölçtük biraz yuksektı yattım dinlendim 12-8 olmuş şimdi
benimkide öyleee yaklaşmıyoo sadece sırnaşıyoo bazennnİnternet öyle diyor daa
canım bence panik yapmana gerek yok ,benimde bugün kontrolüm vardı,minnak kızım 3360 gr 51 cm olmuşyine açılmam çıkmadı,ama daha da aşağıya ilerlemiş bebişim,bazı şeyler başlamış artık dedi haftasonu daha da şekillenirmiş doktora niye böyle niye gelmiyor diye sorduğumda neden acele ediyorsun zamanı daha dolmadı herşey yolunda o geleceği zamanı bilir dedi bana,anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyiymiş :) gününü doldurması en iyisi yani seninde daha günün var,5 günde neler olur nelerrr bende çok sıkıldım ve öyle büyüdü ki karnım patlıcak gibi duruyor 9 ay bekledik az bir zaman daha bekleyelim bebişlerimiz içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?