2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yarın agdacıma gidecegim kızlar bacaklarda çıktı ama
malüm bölgeye bakıyorum nerdeyse çıkmamış ne yapsam ki
p.tesi de doğuma giricem ama

yok canım yaa panik değildee sabırsızlık felaket bişey yaaaa... cumartesi tekrar kontrolüm varr 39+5oluyoruz bakalım doktorum ne diyecek.
ben doktorumla daha hiiiçbirşey konuşmadımm ama izne çıkmadan önce ayın 30unda izinden dönüyorum son bi kontrolünü yaparımm,ağustos ayını çıkartırız eylül başı doğum olur demiştii ayy bakalım çoook heyecanlıyım yaaaa....
salı günü kontrole gittiğimde hiiiç açılmam fln yoktuu sancıda hiç 20den yukarı çıkmadııı..
37+1 deyım bugun.
dogum yapan annelerı tebrık edıyorum, saglıkla buyutsunler ınsallah yavrularını.

henuz nişan vs gelmedı benden. sabırla beklıyorum :)
bendede ne söz ne nişan ne düğün hiiiç bişecikler yokkk

kIZLAR BENİMDE DÜN RANDAVUM VARDI DOKTORDA......DOKTORUM TAM BENİM MUHTEMEL DOĞUM TARİHİMDE İZNE ÇIKIYOR....ÇOK SİNİR BOZUCU BU......ŞİMDİ SIFIRDAN BİR DOKTORA GİTMEK NE KADAR SİNİR BOZUCU........ÇATI MUAYNESİ YAPTI BİR SANTİMLİK ACIKLIK VAR DEDİ.......VE DÜNDEN BERİ KAHVE RENGİ KANAMAM VAR AZDA OLSA.....NORMAL DEDİ DOKTORUM MUAYNEDEN DOLAYI OLA BİLİRMİŞ.......SİZ BÖYLE BİŞEY YAŞADINIZ MI?????

Son günlerinde mi söylenir ki yaa
daha önceden söyleseydi sen de ona göre dr arasaydın

Selamlar hanımlar nevar ne yok ? Ya ben buara çok uyumaya başladım. Gerçi dün gece uyuyana kadar hep asansörün düştüğü gözümün önüne geldi. Buaradayönetici nolur nolmaz diye daha önce asansörün altına 1metre beton döküş. Eğerki dökmiyeymiş nolurdu düşünemiyorum hiçbişey olmasa bile dibe çöktüğü için kapıda açılmıycaktı kimsede duymadı. Ayyyyyy aklıma getirmek istemiyorum. Neyse dün gece haricinde 10 12 ssaate yakın uyuyabiliyorum. 1 2 haftadır kan ilacımı içmiyorum ondanmı acaba ???

ayy canım çook çoook geçmiş olsun yaa.. geçmiş yaparken okumuştum ama alıntı yapmamışım..
verilmiş sadaknız varmış ALLAHIM daha beterinden korusun inşallahh..

Son düzenleme:
ayy canım çook çoook geçmiş olsun yaa.. geçmiş yaparken okumuştum ama alıntı yapmamışım..
verilmiş sadaknız varmış ALLAHIM daha beterinden korusun inşallahh..

saol cnm allah cümlemizi korusun vede bebişlerimizi :) buarada forum pek sakin olmaya başladı milet teker teker doğuruyor galiba :)

yaşadım cnm 2 kez çatıya baktı ikisinde de kahve rengi kanama oldu ve tam 1 gun surdu

saol cnm allah cümlemizi korusun vede bebişlerimizi :) buarada forum pek sakin olmaya başladı milet teker teker doğuruyor galiba :)
ayy galiba canım yaaa zaten bizde doğuramayanlar klübü kuracağız yakındaaa başroldede bucart ben ve peluska hehe
ayyy panikduygu süt arıyordu ne yaptı acaba
aaaa eveettt doğru valla inşallah bi çözüm bulmuşturrr...
birde asilemirden haber yok dimi kızlaarrr

her lavaboya gittiğimde kontrol ediyorum bende nişanımız olsada halay çeksek tey tey tey teyyyyyy kızlar karnım çüçüldü gibi neden acaba

her lavaboya gittiğimde kontrol ediyorum bende nişanımız olsada halay çeksek tey tey tey teyyyyyy kızlar karnım çüçüldü gibi neden acaba

aşağıya inince biraz küçülmüş gibi geliyor cnm insana. Valla kendi nişanımı bile böle beklememiştim:

hahaha hadi siz sıranızı savında bize gelsin sıra. Umarım hepiciğimiz doğumu mihraceninki gibi olur. Ay bana evden çıkmakta yasak artık ev 4. Katta asansörü kullanamıyorum. Bebişim gelsinde onunla zaman geçireyim.

filizyavuz ve mihrace doğurunca ümitlenmiştim yaa bizede geldi sıra diye ama nerdeeee....
filizyavuz 3 eylüldü bdt
mihracee 2 eylüldü bdt
mericdemir 27ağustostu bdt
mavişmaviş 2 eylüldü bdt maviş doğurmuş olabilir diğerleri heepp doğurduu...
peluska 3 eylül bdt
benim 3 eylül bdt
bucart 29 ağustostu ve biz beklemedeyiz şaka gibi yaaaa
(bdtleri doğru yazdım herhall:44::44::44:)

Merhaba anneler nasilsiniz? Gecmis yapamadim dogum yapanlar var mi bilemem ama benim kizim 1 haftalik oldu bugun bildiginiz hibi sezeryan dogum yaptim hic te dusundugum kadar korkunc degilmis daha 2. Gunu herseyi mi kendim yapmaya basladim kizimla cok rahat ilgilendim cok sukur i bizdrn haberler bole firsat buldukca yazmaya calisicam ama inanin vakit bulamiyosunuz kizim 3.50 gram 50 cm dunyaya geldi hepinizi opiyorum hayirli dogumlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…