- 31 Temmuz 2012
- 98
- 16
- 88
- 40
Merhaba anneler nasilsiniz? Gecmis yapamadim dogum yapanlar var mi bilemem ama benim kizim 1 haftalik oldu bugun bildiginiz hibi sezeryan dogum yaptim hic te dusundugum kadar korkunc degilmis daha 2. Gunu herseyi mi kendim yapmaya basladim kizimla cok rahat ilgilendim cok sukur ibizdrn haberler bole firsat buldukca yazmaya calisicam ama inanin vakit bulamiyosunuz kizim 3.50 gram 50 cm dunyaya geldi hepinizi opiyorum hayirli dogumlar herkese
ayy ne güzel canım yaaaa.. bizler için dua et noooluuurrsuuuunnnnnnnn....Merhaba anneler nasilsiniz? Gecmis yapamadim dogum yapanlar var mi bilemem ama benim kizim 1 haftalik oldu bugun bildiginiz hibi sezeryan dogum yaptim hic te dusundugum kadar korkunc degilmis daha 2. Gunu herseyi mi kendim yapmaya basladim kizimla cok rahat ilgilendim cok sukur ibizdrn haberler bole firsat buldukca yazmaya calisicam ama inanin vakit bulamiyosunuz kizim 3.50 gram 50 cm dunyaya geldi hepinizi opiyorum hayirli dogumlar herkese
doktorun başka bi doktora yönlendirmedi mi canım yani ben yokken şu doktora gel sorun olursa fln diyeee:26:aynen canım önden deseydi......sende de olduysa normal o zaman saol canım
her lavaboya gittiğimde kontrol ediyorum bende nişanımız olsada halay çeksek tey tey tey teyyyyyy kızlar karnım çüçüldü gibi neden acaba
filizyavuz ve mihrace doğurunca ümitlenmiştim yaa bizede geldi sıra diye ama nerdeeee....
filizyavuz 3 eylüldü bdt
mihracee 2 eylüldü bdt
mericdemir 27ağustostu bdt
mavişmaviş 2 eylüldü bdt maviş doğurmuş olabilir diğerleri heepp doğurduu...
peluska 3 eylül bdt
benim 3 eylül bdt
bucart 29 ağustostu ve biz beklemedeyiz şaka gibi yaaaa
(bdtleri doğru yazdım herhall:44::44::44:)
filizyavuz ve mihrace doğurunca ümitlenmiştim yaa bizede geldi sıra diye ama nerdeeee....
filizyavuz 3 eylüldü bdt
mihracee 2 eylüldü bdt
mericdemir 27ağustostu bdt
mavişmaviş 2 eylüldü bdt maviş doğurmuş olabilir diğerleri heepp doğurduu...
peluska 3 eylül bdt
benim 3 eylül bdt
bucart 29 ağustostu ve biz beklemedeyiz şaka gibi yaaaa
(bdtleri doğru yazdım herhall:44::44::44:)
en vahim durumda olan da benm canım yaaa
..
canım daha erken değilmi nişan beklemek için yine 38 haftayı doldursun bence
ayy sorma canım yaaaa..en vahim durumda olan da benm canım yaaa
..
cumartesi cnm kontrolümüzz.canım 5 gün ekle veya 5 gün eksit diyorlar bu bebeklerin mayasının ne zaman tuttuğunu bir allah biliracele etme canım ama kontrollerini aksatma her an olabilir seninki biz ne yapalım daha çookkkk var hem bebiş her durduğunda kilocuk almıyormu :44: :44: :44:
pardon canım yanlış hatırladım demekkiiii:26::26:mericdemir 30 ağustostu cnm en erken bendim hala beklemedeyim
..
ayy sorma canım yaaaa..
ne zaman gidecektin sen doktoraa:44::44::44:
cumartesi cnm kontrolümüzz.
durdukça kilo alıyo tabi hemde benim ufaklık daha 3 kgyani alsa iyi olur tabi ama insanın günü yaklaşıncaa panik oluyoooo..
senide göreceğizz günü yaklaşıncaaa
pardon canım yanlış hatırladım demekkiiii:26::26:
ayy amin inşallaahhhh. şimdilik eylül anneleri genel olarak normal doğum yapıyoo kalanlarda normal doğum yaparız inşallaaahhhhhcanım benimde yarın kontrol var bakalım ne olacak ben doğururken sen kucağında bebişinle ilgileniyor olacaksın bence ay bize az kaldı sayılır inşallah birde normal doğum olursa başka ne isteriz
bebişini severken bizi unutma ama
ayy amin inşallaahhhh. şimdilik eylül anneleri genel olarak normal doğum yapıyoo kalanlarda normal doğum yaparız inşallaaahhhhh
ayy baksanaa doğuranlar uğrayamıyo topiğeee.. inşallah uslu uslu bebişlerimiz olurda arada da olsa bi slm yazıp kaçabiliriizzz...
ayy hiiç unuturmuyum sizleriiii hep aklımda olursunuzzz... akşamları bilgisayarın şarjını fulleyip öyle uyuyorum gece fln bişey olursa sizlere haber verebileyim diyee
Canım gözün aydın.Allah saglıkla büyütmek nasip etsin.Darısı bize insallah.yarın bana da sunni sancı verilebilir.Sunni sancının daha agrılı oldugunu söylüyorlar öyle mi? Tekrar tebrik ederim canım..
kIZLAR BENİMDE DÜN RANDAVUM VARDI DOKTORDA......DOKTORUM TAM BENİM MUHTEMEL DOĞUM TARİHİMDE İZNE ÇIKIYOR....ÇOK SİNİR BOZUCU BU......ŞİMDİ SIFIRDAN BİR DOKTORA GİTMEK NE KADAR SİNİR BOZUCU........ÇATI MUAYNESİ YAPTI BİR SANTİMLİK ACIKLIK VAR DEDİ.......VE DÜNDEN BERİ KAHVE RENGİ KANAMAM VAR AZDA OLSA.....NORMAL DEDİ DOKTORUM MUAYNEDEN DOLAYI OLA BİLİRMİŞ.......SİZ BÖYLE BİŞEY YAŞADINIZ MI?????
Gecmis olsun braue, dünkü kazadan dolayı mı yasak asansör? yoksa sen korktugun icin mi binmiyorsun? bizim evde 4.katta, asansör acılmadı, yeni bina. 4 kat inip cıkıyorum, yakında erzak depolıycam heralde bir yere cıkabilecek halim kalmadı benimde.Ay bana evden çıkmakta yasak artık ev 4. Katta asansörü kullanamıyorum. Bebişim gelsinde onunla zaman geçireyim.
cnm ama elimde değil cok üzülüyorum kendiliğinden doğmuo die.. hayır bi sıkıntı da yok kanala girmiş başı yerleşmiş 1 cm acıklık da var gelse artık bugun 40+0 ız
kızlar slm.3 gündür giremiyorum,geçmişte yapamadım çok yorgunum.pzargünü doğum yaptım bebeği artık kucağımda darısı doğum yapacaklara.pazargünü sabaha karşı saat 5 buçukdakarnımda sancyla uyandım.yataktan kalkarken bi akıntı hissettim lavaboya giitiğde leke olduğuu gördüm.hastaneye gittik.3 cm de açılma olmuş.hemen yatış yaptılar.saat 7 de sancı odasına yatmıştım bile.sancılarım artmayınca saat 10 da suni sancı verdiler.bebebim 14.55 de normal doğumla dünyaya geldi.3 kilo 220 gr.boyuda 50cm.hastanede 1 gece kaldık.pazartesi günü evimize geldik.başka kimler doğum yaptı kızlar.
Mavimavisten haberler,suyu sinirda cikmis plesanta yaslanmaya baslamis 1 cm acilma varmis yatisi yapilmis dua bekliyor bizden.saglikla alir ins.kizini kucagina.
fotosunu koymayı çok isterim canım ama eşim kızıyoo şimdiden olmaz kesinlikle diyoominiğinin hemen resmini koy ama dua et canım bol bol sağlıklı doğsunlar ben başka bir şey istemiyorum 25 gün diyor bana ama bir asırmış gibi geliyor gerçi uzuuuuuuuuuuuuuuuun zamandır bekliyoruz dimiseninkide annesinin özlediğini belli mi olur cumartesi doğurursun belki
âyy cnm Allah yardimcin olsunKizlr bugundr randevumuz vardi.tansiyonum yine yuksek ve idarda protein pozitif cikti.gun boyu tansiyon takibi yapiyoruz ve yuksek gidiyor aksamda yuksek olursa sabah sezeryana giriyorum dua edin oglumla bizede..mavisten haber yok daha olunca yazicam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?