2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım bebişin hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza artık:))

ayy ne güzel canım yaaaa.. bizler için dua et noooluuurrsuuuunnnnnnnn....
ayrıca fırsat bulursan doğum hikayenidee yazarmısıınnnn
bebişinide bizim yerimize bool bool koklaaa
aynen canım önden deseydi......sende de olduysa normal o zaman saol canım
doktorun başka bi doktora yönlendirmedi mi canım yani ben yokken şu doktora gel sorun olursa fln diyeee:26:

en vahim durumda olan da benm canım yaaa

..

canım 5 gün ekle veya 5 gün eksit diyorlar bu bebeklerin mayasının ne zaman tuttuğunu bir allah bilir acele etme canım ama kontrollerini aksatma her an olabilir seninki biz ne yapalım daha çookkkk var hem bebiş her durduğunda kilocuk almıyormu :44: :44: :44:

canım daha erken değilmi nişan beklemek için yine 38 haftayı doldursun bence

canım haklısında psikolojik aşağıya düşmüş deyince doktor ben iyice evham yapıyorum nedense bana kalsa hepsi aynı gün olsun eşimin aileside hep çalışıyor evde tek takılıyorum o yüzden panik oluyorum herkesi bir akşam görüyorum insan tek kalınca çok şey düşünüyor

en vahim durumda olan da benm canım yaaa

..
ayy sorma canım yaaaa..
ne zaman gidecektin sen doktoraa:44::44::44:
cumartesi cnm kontrolümüzz.
durdukça kilo alıyo tabi hemde benim ufaklık daha 3 kg yani alsa iyi olur tabi ama insanın günü yaklaşıncaa panik oluyoooo..
senide göreceğizz günü yaklaşıncaaa
mericdemir 30 ağustostu cnm en erken bendim hala beklemedeyim

..
pardon canım yanlış hatırladım demekkiiii:26::26:

canım benimde yarın kontrol var bakalım ne olacak ben doğururken sen kucağında bebişinle ilgileniyor olacaksın bence ay bize az kaldı sayılır inşallah birde normal doğum olursa başka ne isteriz

bebişini severken bizi unutma ama

ayy amin inşallaahhhh. şimdilik eylül anneleri genel olarak normal doğum yapıyoo kalanlarda normal doğum yaparız inşallaaahhhhh
ayy baksanaa doğuranlar uğrayamıyo topiğeee.. inşallah uslu uslu bebişlerimiz olurda arada da olsa bi slm yazıp kaçabiliriizzz...
ayy hiiç unuturmuyum sizleriiii hep aklımda olursunuzzz... akşamları bilgisayarın şarjını fulleyip öyle uyuyorum gece fln bişey olursa sizlere haber verebileyim diyee

miniğinin hemen resmini koy ama dua et canım bol bol sağlıklı doğsunlar ben başka bir şey istemiyorum 25 gün diyor bana ama bir asırmış gibi geliyor gerçi uzuuuuuuuuuuuuuuuun zamandır bekliyoruz dimi seninkide annesinin özlediğini belli mi olur cumartesi doğurursun belki

Canımsuni sancıdan ziyade onun dozuymus önemli olan, bana hastanede hemsire anlattı, bazı yerlerde cok ugrasmamak icin heme yüksek doz veriyorlar o zaman daha agrılı oluyor tabi ama baslangıc dozu az tutuldugunda korkulacak bisey degil demisti.Vüudumuzda sancıyı baslatan hormonu veriyorlarmıs dısardan.

Benim doktorumda tahmini dogum tarihimde 4 gün izinli..Sapka ve gözlük takıp doktorumla aynı yere tatile gitmeyi düsünüyorum :)

Ay bana evden çıkmakta yasak artık ev 4. Katta asansörü kullanamıyorum. Bebişim gelsinde onunla zaman geçireyim.
Gecmis olsun braue, dünkü kazadan dolayı mı yasak asansör? yoksa sen korktugun icin mi binmiyorsun? bizim evde 4.katta, asansör acılmadı, yeni bina. 4 kat inip cıkıyorum, yakında erzak depolıycam heralde bir yere cıkabilecek halim kalmadı benimde.

cnm ama elimde değil cok üzülüyorum kendiliğinden doğmuo die.. hayır bi sıkıntı da yok kanala girmiş başı yerleşmiş 1 cm acıklık da var gelse artık bugun 40+0 ız

canım merak etme bebeğin kendi için en uygun zamanda gelicek gerçi doktorun beklemiycekmiş ama suni muni bi şekilde gelicek hakkınızda hayırlısı olsun canım.belki bu gece birden suyun gelicek gidip 2 saatte doğurup geliceksin bellimi olur.

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün .süper ya arka arkaya ne güzel haberler aldık böyle.sende normal doığum yapmışsın darısı başımıza inşallah.sendemi zekai tahirde doğum yaptın canım kısmetse bende orda yapıcam nasıl iyimiydi hastane doğum açısından.

Mavimavisten haberler,suyu sinirda cikmis plesanta yaslanmaya baslamis 1 cm acilma varmis yatisi yapilmis dua bekliyor bizden.saglikla alir ins.kizini kucagina.

oyy oyy maviş de doğurcak demek.dualarımız onunla inşallah bebeğini istediği gibi normal doğumla sağlıkı bi şekilde kolaycacık dünyaya getirir.

MAŞALLAH SİZE YAAAAA ÇOK TATLISINIZ.

fotosunu koymayı çok isterim canım ama eşim kızıyoo şimdiden olmaz kesinlikle diyoo
ayy inşallah doktor teyzesinin izinden dönmesini bekliyodur birde tam 1 eylülde kontrol eylül bebekleri ya hakkını vereyim bari dedi heralde içerde çocukk..

QUOTE=sibel_saa;26209097]filizyavuz ve mihrace doğurunca ümitlenmiştim yaa bizede geldi sıra diye ama nerdeeee....
filizyavuz 3 eylüldü bdt
mihracee 2 eylüldü bdt
mericdemir 27ağustostu bdt
mavişmaviş 2 eylüldü bdt maviş doğurmuş olabilir diğerleri heepp doğurduu...
peluska 3 eylül bdt
benim 3 eylül bdt
bucart 29 ağustostu ve biz beklemedeyiz şaka gibi yaaaa
(bdtleri doğru yazdım herhall:44::44::44:)[/QUOTE]

sen ben bucart kaldı işte bds önde olanlardan tembel 3 bebek

Kizlr bugundr randevumuz vardi.tansiyonum yine yuksek ve idarda protein pozitif cikti.gun boyu tansiyon takibi yapiyoruz ve yuksek gidiyor aksamda yuksek olursa sabah sezeryana giriyorum dua edin oglumla bizede..mavisten haber yok daha olunca yazicam ben.

Mavisten haber geldi.suni sanci verildi sancisi artmaya baslamis bu gece dogar demis doktoru bekliyorlar..

heyyyy kızlar hastane odasından yazıyorum size. bebekc den cesaret aldım zaten dün nişanım gelmişti o cesaretle duşumu aldım makyajımı yaptım kimseciklere bişi sölemeden atladım taksiye düştüm gata yollarına önce nstye bağlandım sonra dr çatı muayenesi yaptı ve 4 cm açıklık deyip yatış yaptılar en geç sabaha kucağımda bebişim onsuz geçen son geccem. şuanda sancının sıklaşmasını ve açılmayı bekliyoruz dualarınız eksik etmeyin öpüldünüz sibel saaa hadi çok bekleme sürüdüm ayağımı peşimden bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…