Kizlr bugundr randevumuz vardi.tansiyonum yine yuksek ve idarda protein pozitif cikti.gun boyu tansiyon takibi yapiyoruz ve yuksek gidiyor aksamda yuksek olursa sabah sezeryana giriyorum dua edin oglumla bizede..mavisten haber yok daha olunca yazicam ben.
kız naptııın sennnnn bbak yalnız bıraktın beniiiii ayy ALLAHIMMM SAĞ SALİM KURTULURSUNUZ İNŞALLAH CANIMMM...heyyyy kızlar hastane odasından yazıyorum size. bebekc den cesaret aldım zaten dün nişanım gelmişti o cesaretle duşumu aldım makyajımı yaptım kimseciklere bişi sölemeden atladım taksiye düştüm gata yollarına önce nstye bağlandım sonra dr çatı muayenesi yaptı ve 4 cm açıklık deyip yatış yaptılar en geç sabaha kucağımda bebişim onsuz geçen son geccem. şuanda sancının sıklaşmasını ve açılmayı bekliyoruz dualarınız eksik etmeyin öpüldünüzsibel saaa hadi çok bekleme sürüdüm ayağımı peşimden bekliyorum
Mavisten haber geldi.suni sanci verildi sancisi artmaya baslamis bu gece dogar demis doktoru bekliyorlar..
heyyyy kızlar hastane odasından yazıyorum size. bebekc den cesaret aldım zaten dün nişanım gelmişti o cesaretle duşumu aldım makyajımı yaptım kimseciklere bişi sölemeden atladım taksiye düştüm gata yollarına önce nstye bağlandım sonra dr çatı muayenesi yaptı ve 4 cm açıklık deyip yatış yaptılar en geç sabaha kucağımda bebişim onsuz geçen son geccem. şuanda sancının sıklaşmasını ve açılmayı bekliyoruz dualarınız eksik etmeyin öpüldünüzsibel saaa hadi çok bekleme sürüdüm ayağımı peşimden bekliyorum
hehehekız naptııın sennnnn bbak yalnız bıraktın beniiiii ayy ALLAHIMMM SAĞ SALİM KURTULURSUNUZ İNŞALLAH CANIMMM...
sen doğuruyon maviş doğuruyoo anam biz ne yapalım başımızı alıp nerelere gidelim yahuuuu
bebekc
canım Allah bağışlasın çok tatlı çıkmışsınız, Allah analı babalı büyütsün inşallah.
ecrin
canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla al bebeğini kucağına sapasağlam inşallah, dualarımız seninle
ayyy hadi inşallah allahım gönlüne göre versin. sanırım istediği gibi normal doğurabiecek.güzel haberleri bekliyoruz.
4 cm açıklıkmı biraz daha gitmeseyişsin doktorlara bişey kalmıycakmış canım gidi doğurup gelicekmşsin. şaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.sağlıcaka alırsın inşallah bebeğini kucağına.
öle valla ağrı olmayınca nişandan sonra su gelsin die bekledim ama bi cesaret atlayıp gidim dedim iyi ki de yapmışım şimdi heyecanla bebğimi bekliyorum doğsun hemen yazarımmm tabisi
DOĞUM HİKAYELERİNİZİ BEKLİYORUZ KIZLAR.BEBİŞLERİ UYUTUP YAZARSINIZ Bİ ARA
maviş - hatunirem
canlarım sizin de Allah yardımcınız olsun, inşallah çok kolay olur doğumlarınız, sağsalim kavuşun bebişlerinize inşallah.
ayy sorma canım yaaaa..
ne zaman gidecektin sen doktoraa:44::44::44:
canım merak etme bebeğin kendi için en uygun zamanda gelicek gerçi doktorun beklemiycekmiş ama suni muni bi şekilde gelicek hakkınızda hayırlısı olsun canım.belki bu gece birden suyun gelicek gidip 2 saatte doğurup geliceksin bellimi olur.
heyyyy kızlar hastane odasından yazıyorum size. bebekc den cesaret aldım zaten dün nişanım gelmişti o cesaretle duşumu aldım makyajımı yaptım kimseciklere bişi sölemeden atladım taksiye düştüm gata yollarına önce nstye bağlandım sonra dr çatı muayenesi yaptı ve 4 cm açıklık deyip yatış yaptılar en geç sabaha kucağımda bebişim onsuz geçen son geccem. şuanda sancının sıklaşmasını ve açılmayı bekliyoruz dualarınız eksik etmeyin öpüldünüzsibel saaa hadi çok bekleme sürüdüm ayağımı peşimden bekliyorum
heheheinan yereinde olmayı istemezdim canım yaaa ama çok heyecnlıyım yaa doğum esnasında dua edicem özzelliklede sana arkamdn gel diye
ayy kim ayağını sürüdüysee iyi etmiş heheay ne güzel herkes doğuruyor tek tek, biri ayağını sürüdü sanırım. darısı hayırlısıyla kalanlarımızın başına.
bool bool dua et canımm...heheheinan yereinde olmayı istemezdim canım yaaa ama çok heyecnlıyım yaa doğum esnasında dua edicem özzelliklede sana arkamdn gel diye
suni verecek dimi canım doktorr... ayy hadi senden de güzeel haberler bekliyoruz inşallaaahhhhhh.....cnm benm cuma yatışım var sabah 10 da Allahtan cok bekletmıo dr. birde bnm sat a gore bdt 29 ağustos ama radyolojı organlarını incelerken ölçüm yapmıştı bdt 30 ağustos kemik ölçümlerine göre falan dedi... yani belki bu gece gelirr.. amiinnn inşallah
geçmiş olsun ecrin benimde tansiyon yükselmişti idrarda protein görülmedi dr tansiyon ilacı verdi 12-9 olan tansiyon 11-8 ,11-8.5 arasında gidip geliyor..Kizlr bugundr randevumuz vardi.tansiyonum yine yuksek ve idarda protein pozitif cikti.gun boyu tansiyon takibi yapiyoruz ve yuksek gidiyor aksamda yuksek olursa sabah sezeryana giriyorum dua edin oglumla bizede..mavisten haber yok daha olunca yazicam ben.
filizyavuz ve mihrace doğurunca ümitlenmiştim yaa bizede geldi sıra diye ama nerdeeee....
filizyavuz 3 eylüldü bdt
mihracee 2 eylüldü bdt
mericdemir 27ağustostu bdt
mavişmaviş 2 eylüldü bdt maviş doğurmuş olabilir diğerleri heepp doğurduu...
peluska 3 eylül bdt
benim 3 eylül bdt
bucart 29 ağustostu ve biz beklemedeyiz şaka gibi yaaaa
(bdtleri doğru yazdım herhall:44::44::44:)
dişleri çıkıversin diye bekliyoruz canımmhmmm doğurmayanlar çocuklarınızı kendinizemi saklıyonuz yoksa ilkokula kadar içinizdemi tutcanızhadi doğurunda babalarda görsün meleklerini:)
buarada hanımlar daha önce biri paylaşmıştı sanırım ama bende hatırlatym. Yere oturun hiçbiryere yaslanmayın bacaklarınızı uzatın sağ ayak topuğunuzu sol ayak parmağınıza destek almadan değirmeye çalışın değiremezseniz doğuma 1 yada 2 gün var demektir haberiniz ola :)
Canımsuni sancıdan ziyade onun dozuymus önemli olan, bana hastanede hemsire anlattı, bazı yerlerde cok ugrasmamak icin heme yüksek doz veriyorlar o zaman daha agrılı oluyor tabi ama baslangıc dozu az tutuldugunda korkulacak bisey degil demisti.Vüudumuzda sancıyı baslatan hormonu veriyorlarmıs dısardan.
Benim doktorumda tahmini dogum tarihimde 4 gün izinli..Sapka ve gözlük takıp doktorumla aynı yere tatile gitmeyi düsünüyorum :)
Gecmis olsun braue, dünkü kazadan dolayı mı yasak asansör? yoksa sen korktugun icin mi binmiyorsun? bizim evde 4.katta, asansör acılmadı, yeni bina. 4 kat inip cıkıyorum, yakında erzak depolıycam heralde bir yere cıkabilecek halim kalmadı benimde.
Mavisten haber geldi.suni sanci verildi sancisi artmaya baslamis bu gece dogar demis doktoru bekliyorlar..
Kizlr bugundr randevumuz vardi.tansiyonum yine yuksek ve idarda protein pozitif cikti.gun boyu tansiyon takibi yapiyoruz ve yuksek gidiyor aksamda yuksek olursa sabah sezeryana giriyorum dua edin oglumla bizede..mavisten haber yok daha olunca yazicam ben.
korkudan cnm. Bizim asansörün zaten miadı dolmuş. Ev sahipleri biraz daha idare etsin demiş yani yeni asansör gelse bile yemez artık asansöre binmek. Ay erzak durumundada halısın valla inip çıkmıyorum kendl başıma akşam eşim gelince markete gitmeli bari depo yapıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?