2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım hayırlısı olsun hakkınızda inşallah hayırlısıyla alırsın oğlunu kucağına.proten kaçağı riskli bişey bilidğim kadarıyla neyseki erken doğum olmayacak hayırlısı osun canım hkkınızda.haber ver bize mutlaka.

kız naptııın sennnnn bbak yalnız bıraktın beniiiii ayy ALLAHIMMM SAĞ SALİM KURTULURSUNUZ İNŞALLAH CANIMMM...
sen doğuruyon maviş doğuruyoo anam biz ne yapalım başımızı alıp nerelere gidelim yahuuuu

bebekc

canım Allah bağışlasın çok tatlı çıkmışsınız, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

ecrin

canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla al bebeğini kucağına sapasağlam inşallah, dualarımız seninle

Mavisten haber geldi.suni sanci verildi sancisi artmaya baslamis bu gece dogar demis doktoru bekliyorlar..

ayyy hadi inşallah allahım gönlüne göre versin. sanırım istediği gibi normal doğurabiecek.güzel haberleri bekliyoruz.

4 cm açıklıkmı biraz daha gitmeseyişsin doktorlara bişey kalmıycakmış canım gidi doğurup gelicekmşsin. şaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.sağlıcaka alırsın inşallah bebeğini kucağına.

DOĞUM HİKAYELERİNİZİ BEKLİYORUZ KIZLAR.BEBİŞLERİ UYUTUP YAZARSINIZ Bİ ARA

maviş - hatunirem

canlarım sizin de Allah yardımcınız olsun, inşallah çok kolay olur doğumlarınız, sağsalim kavuşun bebişlerinize inşallah.

ay ne güzel herkes doğuruyor tek tek, biri ayağını sürüdü sanırım. darısı hayırlısıyla kalanlarımızın başına.

ay ne güzel herkes doğuruyor tek tek, biri ayağını sürüdü sanırım. darısı hayırlısıyla kalanlarımızın başına.

hehehe inan yereinde olmayı istemezdim canım yaaa ama çok heyecnlıyım yaa doğum esnasında dua edicem özzelliklede sana arkamdn gel diye

maviş - hatunirem

canlarım sizin de Allah yardımcınız olsun, inşallah çok kolay olur doğumlarınız, sağsalim kavuşun bebişlerinize inşallah.

ayy sorma canım yaaaa..
ne zaman gidecektin sen doktoraa:44::44::44:

cnm benm cuma yatışım var sabah 10 da Allahtan cok bekletmıo dr. birde bnm sat a gore bdt 29 ağustos ama radyolojı organlarını incelerken ölçüm yapmıştı bdt 30 ağustos kemik ölçümlerine göre falan dedi... yani belki bu gece gelirr.. amiinnn inşallah

ayyyy amin cnm inşallahhhhhhh

maşallahhh dökülün bakalımmmm oğluşum azcık kıskansa sizin bebişleri de gelmeye niyet etsee birazcıkk

ayy kim ayağını sürüdüysee iyi etmiş hehe
hehehe inan yereinde olmayı istemezdim canım yaaa ama çok heyecnlıyım yaa doğum esnasında dua edicem özzelliklede sana arkamdn gel diye
bool bool dua et canımm...
bdtlerimiz aynı seninleee drısı başıma darısı başımaaaaa
suni verecek dimi canım doktorr... ayy hadi senden de güzeel haberler bekliyoruz inşallaaahhhhhh.....

Canım Allah yardımcın olsun.Güzel haberler ver bize insallahhh..Sancı cekerken bize de dua etmeyi unutma:)) Bu arada Ankara Gata'da mısın?

geçmiş olsun ecrin benimde tansiyon yükselmişti idrarda protein görülmedi dr tansiyon ilacı verdi 12-9 olan tansiyon 11-8 ,11-8.5 arasında gidip geliyor..
senin tansiyon kaç çıkıyor bugunlerde ...

hmmm doğurmayanlar çocuklarınızı kendinizemi saklıyonuz yoksa ilkokula kadar içinizdemi tutcanız hadi doğurunda babalarda görsün meleklerini:)

buarada hanımlar daha önce biri paylaşmıştı sanırım ama bende hatırlatym. Yere oturun hiçbiryere yaslanmayın bacaklarınızı uzatın sağ ayak topuğunuzu sol ayak parmağınıza destek almadan değirmeye çalışın değiremezseniz doğuma 1 yada 2 gün var demektir haberiniz ola :)

dişleri çıkıversin diye bekliyoruz canımm
ben yapıyorum onu hala yaaaaaaa

korkudan cnm. Bizim asansörün zaten miadı dolmuş. Ev sahipleri biraz daha idare etsin demiş yani yeni asansör gelse bile yemez artık asansöre binmek. Ay erzak durumundada halısın valla inip çıkmıyorum kendl başıma akşam eşim gelince markete gitmeli bari depo yapıyım.

canıımm hadi kolay gele allahım yardımcın olsun. Tez zamanda sende mavişde kavuşsun bebeğine ve hastanede yada günü gelen tüm anneler kavuşsun artık :)

canım geçmiş olsun limon suyu içmeyi denedinmi o biraz düşürür tansiyonu dikkat et

ay sizin yine iyimiş, ben bu halimle 12 kat çıkıyorum.Hem de uzun uzun merdivenlerden.Mecbur kalmadıkca cıkmıorum evden ama mesela dün kontol için gittim, yarın bidaha gidecem.İnişler kolay da çıkışlar canıma okuyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…