2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yuuhhhh diyorum başkada bişi diyemiyorum. Ya biz zaten öle ev tutamazdık eşimde kapalı yer korkusu var asansöre binemiyor.

Kızlar bende şu kontenjanları beklerken doğurucam. Dua edin banada çook yakın biyere hayırlısıyla atamam olsun. Okadar karışıkki durumum. Doktorum 11lnden sonra bekleyin bebişi diyor. Meb'de 11inde göreve başlama diyor. Uzak biyer olurda benim mutlaka işlemler için gitmem gerekirse yollarda doğururum herhalde bari kızcem haftaya gelsede kızımla gitsek nereye gitceksek. Tabi atanıp atanmıycağımda belli değil ama 5 senedir uğraşıyorum artık bu sene olsun yaaa

ALLAH gönlüne göre versin canım yaaaa. hayırlısı neyse o oluyoo biz ne desek boş aslındaa.
ama dualarım seninle yinedeeee

cnm ben değdiremıorum ama sanki bunu ilk okudugumda denemiştim yine değdirememiştim gibi hatırlıorumm

hadi ya umarım yanlış hatırlıyorsundur buda bir belirtidir ve bugün yarın doğar kuzun artık bekletmeden

ayy amin cnm inşallahhh ...

buarada eylül anneleri doğum hikayelerine bir normal doğum hikayesi daha eklenmiş okumayanlara duyrulur ....
Maşallah eylül annelerine hep normalden gidiyorlar darısı başıma inşallahhhhh

Neeeeee ay allah kolaylık versin canım ya, o cok daha betermis. Ben 4 kata söyleniyorum hergün arıyorum insaat sirketini, seninki daha zor.inislerde bisey yok tabi, cıkıslar insanın canını okuyor. Hele sezeryan falan olursam o dikislerle nasıl cıkıcam diye düsünüyorum simdiden. Umarım senin icin de en iyisi,en kolayı olur.

amin canım teşekkür ederim.Ben dogum sonrası anneme gidecem sırf bu sebepten. mümkün degil cıkılmaz o kadar merdiven o halde. Bina sakinleri sırf benim için ugrasıyorlar baya bi tamirci filan geldi bugun ama yok asansör ölmüş de aglayanı yok.Mecbur degişecek hiç güvenli degil dediler. o lafı duyduktan sonra zaten çalıssa da binmem bebeğimle filan.

ya benim karnım biraz aşşağı doğru indi ama hala bu kaburgamla sırtıma verdiği baskı bitmedi,
bide bugün çok kasılıyo bebiş aşşağı doğru baskı veriyo

kuzular son durumundan haberler wereyim size :) biraz daha deli cesareti geldi bana ya hadi hayrlısı :) istanbul üsküdarda özel yunus emre hastanesinde doğumumu yapmaya karar werdim hayrlısı bakalım...bugün doktr suyuna baktı 8 ltmi kg ne çıktı sınırdaymışım cumaertesi tekrar bakılıcak pazartesi yada salı doğum için hastaneye yatabileceğimi sölediler...2600 gr olmuş oğlum dr korkma endişelnme dedi rahatlkattı benı ilk kez gittiğim bi doktr ama çok içim ısındı :) bebeğimin aşağıya inmiş ama doğum kanalına girmemiş henüz..alttan muayene etcekler yatış yapıldııgnda epey bi akslik çıkmazsa suni sancıyla normal doğum yaptrmayı düşünüyolar kilosda çok yüksek değil rahat doğururm inşallah kızlar buna umut ediyorum :) olmadı sezeryan artık hayrlısı...duanızı eksik etmeyin...
bide nstde bişi çıkmadı sancı filan tık yok bakalımnapıcaz 37+0 a girdik bugün :)

doğum yapan arkadaşımızında gözü aydın Allah güzel günlerde büyütmeyi nasipetsin darısı hepimizin başına :)

kızlar bide 2 gündür ayıptır sölemesi ishal oldum biyerde okudum da doğum öncesi belirtilerden miş vücut doğuma1veya 2 gün önce kendini temizliyomuşş öle yazıyodu

kızlar cuma kızımız dünyaya geldi ama sarılıkdan dolayı pazar hastaneye yatırdık 1 hafta falan kalacak çok canım sıkkın yazamadım sizede ne olursun dua edin kızım sağlığına kavussun kendimize gelelim uzun uzun yazacağım size

kızlar bacaklarımın iç tarafına doğru ara ara kramp giriyor. neden böyle olduğunu bilen varmı?
canım nerelerdesin sen nasılsın iyi misinnnn??
bende de oluyo canım normal çatı genişliyoo
ya benim karnım biraz aşşağı doğru indi ama hala bu kaburgamla sırtıma verdiği baskı bitmedi,
bide bugün çok kasılıyo bebiş aşşağı doğru baskı veriyo
benimde öyle canım başı kanala yerleşik olduğu halde kaburgalarıma hala tekmeler yiyorummm...
o ishal durumu 4 gündür var bendeee

canım ALLAH analı babalı büyütsünnn. sarılık her bebişin başına geliyoo sen üzülme ki sütün olsun sarılığa en iyi gelen şey anne sütü biliyosun dualarım seninleee

uzun zamandır eylül annelerini takip ediyorum, yazmak bu günü kısmetmiş. bugün sabah doktora gittim, 2 cm açıklık var dedi eve geldim, ama akşam saat 19 da da nişanım geldi. bu ikinci bebeğim, ilki çok daha kısa sürmüştü, şimdi de kasılmalar devam ediyor. bu gece veya yarın doğum olacak gibi ama hala epiduralle mi yoksa epiduralsiz mi doğum yapsam karar veremiyorum. ilk oğlumun doğumunda doktor 7 cm açıklıktan sonra ağrı kesici bir iğne yapmıştı, o bile ıkınmalarımı etkilemişti. çok kararsızım... şimdiye kadar epidural olsun diyordum taaa ki belden uyuşturulacağımı düşünene kadar... Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin... emir_bebek:Bu arada 39 haftanın içindeyim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…