ay sizin yine iyimiş, ben bu halimle 12 kat çıkıyorum.Hem de uzun uzun merdivenlerden.Mecbur kalmadıkca cıkmıorum evden ama mesela dün kontol için gittim, yarın bidaha gidecem.İnişler kolay da çıkışlar canıma okuyor valla
ALLAH gönlüne göre versin canım yaaaa. hayırlısı neyse o oluyoo biz ne desek boş aslındaa.yuuhhhh diyorum başkada bişi diyemiyorum. Ya biz zaten öle ev tutamazdık eşimde kapalı yer korkusu var asansöre binemiyor.
Kızlar bende şu kontenjanları beklerken doğurucam. Dua edin banada çook yakın biyere hayırlısıyla atamam olsun. Okadar karışıkki durumum. Doktorum 11lnden sonra bekleyin bebişi diyor. Meb'de 11inde göreve başlama diyor. Uzak biyer olurda benim mutlaka işlemler için gitmem gerekirse yollarda doğururum herhalde bari kızcem haftaya gelsede kızımla gitsek nereye gitceksek. Tabi atanıp atanmıycağımda belli değil ama 5 senedir uğraşıyorum artık bu sene olsun yaaa
hmmm doğurmayanlar çocuklarınızı kendinizemi saklıyonuz yoksa ilkokula kadar içinizdemi tutcanızhadi doğurunda babalarda görsün meleklerini:)
buarada hanımlar daha önce biri paylaşmıştı sanırım ama bende hatırlatym. Yere oturun hiçbiryere yaslanmayın bacaklarınızı uzatın sağ ayak topuğunuzu sol ayak parmağınıza destek almadan değirmeye çalışın değiremezseniz doğuma 1 yada 2 gün var demektir haberiniz ola :)
ALLAH gönlüne göre versin canım yaaaa. hayırlısı neyse o oluyoo biz ne desek boş aslındaa.
ama dualarım seninle yinedeeee
cnm ben değdiremıorum ama sanki bunu ilk okudugumda denemiştim yine değdirememiştim gibi hatırlıorumm
hadi ya umarım yanlış hatırlıyorsundur buda bir belirtidir ve bugün yarın doğar kuzun artık bekletmeden
ay sizin yine iyimiş, ben bu halimle 12 kat çıkıyorum.Hem de uzun uzun merdivenlerden.Mecbur kalmadıkca cıkmıorum evden ama mesela dün kontol için gittim, yarın bidaha gidecem.İnişler kolay da çıkışlar canıma okuyor valla
kızlar bacaklarımın iç tarafına doğru ara ara kramp giriyor. neden böyle olduğunu bilen varmı?
Neeeeeeay allah kolaylık versin canım ya, o cok daha betermis. Ben 4 kata söyleniyorum hergün arıyorum insaat sirketini, seninki daha zor.inislerde bisey yok tabi, cıkıslar insanın canını okuyor. Hele sezeryan falan olursam o dikislerle nasıl cıkıcam diye düsünüyorum simdiden. Umarım senin icin de en iyisi,en kolayı olur.
bıçak batar gibi oluo bana da sanırım çatı genişlio o sebeple oluo olabilir .. ama dr.um normal demişti..
canım nerelerdesin sen nasılsın iyi misinnnn??kızlar bacaklarımın iç tarafına doğru ara ara kramp giriyor. neden böyle olduğunu bilen varmı?
benimde öyle canım başı kanala yerleşik olduğu halde kaburgalarıma hala tekmeler yiyorummm...ya benim karnım biraz aşşağı doğru indi ama hala bu kaburgamla sırtıma verdiği baskı bitmedi,
bide bugün çok kasılıyo bebiş aşşağı doğru baskı veriyo
canım ALLAH analı babalı büyütsünnn. sarılık her bebişin başına geliyoo sen üzülme ki sütün olsun sarılığa en iyi gelen şey anne sütü biliyosun dualarım seninleeekızlar cuma kızımız dünyaya geldi ama sarılıkdan dolayı pazar hastaneye yatırdık 1 hafta falan kalacak çok canım sıkkın yazamadım sizede ne olursun dua edin kızım sağlığına kavussun kendimize gelelim uzun uzun yazacağım size
Canım Allah yardımcın olsun.Güzel haberler ver bize insallahhh..Sancı cekerken bize de dua etmeyi unutma:)) Bu arada Ankara Gata'da mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?