kızlar cuma kızımız dünyaya geldi ama sarılıkdan dolayı pazar hastaneye yatırdık 1 hafta falan kalacak çok canım sıkkın yazamadım sizede ne olursun dua edin kızım sağlığına kavussun kendimize gelelim uzun uzun yazacağım size
uzun zamandır eylül annelerini takip ediyorum, yazmak bu günü kısmetmiş. bugün sabah doktora gittim, 2 cm açıklık var dedi eve geldim, ama akşam saat 19 da da nişanım geldi. bu ikinci bebeğim, ilki çok daha kısa sürmüştü, şimdi de kasılmalar devam ediyor. bu gece veya yarın doğum olacak gibi ama hala epiduralle mi yoksa epiduralsiz mi doğum yapsam karar veremiyorum. ilk oğlumun doğumunda doktor 7 cm açıklıktan sonra ağrı kesici bir iğne yapmıştı, o bile ıkınmalarımı etkilemişti. çok kararsızım... şimdiye kadar epidural olsun diyordum taaa ki belden uyuşturulacağımı düşünene kadar... Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin...emir_bebek:Bu arada 39 haftanın içindeyim)
hadi yaaa bak bu duruma çok sevindiimmmmmmcnm ağustos annelerinde iki kişi daha buldum günü geçen ...
hatta birinin dr.u 8 ine kadar bekleriz demiş ayy Allaha şükür bnm dr. bekletmıo o kadar anlıcan yalnız değiliz :)))
peluska da vardı dimi .. ama belki günlerini beklıolardır ya da eylülü illa eylül bebeği olcaz dıolardırD
selam bi türlü doğuramayan annelerbugün benim bebiş acayip baskı yaptı aşağıya çatı ağrım var çok yaaa valla neler oluyo çok merak ediyorum kontrolümede daha var yaaa 3 eylülde of zamanda geçmiyo kız bucart anacım bi renk yokmu sende daha sancı falan
nasılsınızzz bakalım dogum yapan war mı:) ben hala kasınmakla ve kaısnan yerlerımın batmasıyla ugrasıyorum.cok zorr yaaa
kızlar cuma kızımız dünyaya geldi ama sarılıkdan dolayı pazar hastaneye yatırdık 1 hafta falan kalacak çok canım sıkkın yazamadım sizede ne olursun dua edin kızım sağlığına kavussun kendimize gelelim uzun uzun yazacağım size
ayy amin cnm inşallahhh ...
buarada eylül anneleri doğum hikayelerine bir normal doğum hikayesi daha eklenmiş okumayanlara duyrulur ....
Maşallah eylül annelerine hep normalden gidiyorlar darısı başıma inşallahhhhh
merhaba kızlar
dün bende kontrole gittim, berbat bir gündü, sabah 10 da gittiğim hastaneden 5.30 da çıktım, doktorla 1.5 dakika görüşebildim sadece!
koca koca hastaneler yapıp; içine doktor koymayan, vatandaşı bu kadar zora sokan zihniyete yazıklar olsun ne diyeyim!!!
nst mde sancı çıktı ama normalmiş, ve ben hala normal mi sezeryan mı doğum yapcam bilmiyorum, tansiyonum 15den aşağı düşmüyor, elim, yüzüm, ayaklarım çok şiş, sadece bir ilaçla geçiştirdi beni strese girmek istemiyorum ama bu belirsizlikle kim strese girmez ki, zaten başka sıkıntılarım var kendimle ilgili!!!
Allahıma sığınıyorum tamamen, elimden bişey gelmiyor...
Neyse.... doğum yapan arkadaşlar olmuş tebrik ediyorum hepsini, geride kalanlara da kolaylıklar inşallah....
ı geceler kızlarr ben geldımm bılıyorum cok merak ettınızz amaa anca gırebıldım.. dr gıttıkk hersey yolundaa pztsı gene cagırdı elıfım 34oo gr olmus.. kafası kanala yerlesmıss elı kulagındaymıss. cok agrım oluyo dedım kasıklardaa .. normal dedıı .
normal dogumm gorunuo sımdılıkk hayırlısı olur ınsss .. benım zıllı kız annesını bekletıo .. hıc bu haftalaraaa kalırım demıodumm kaldımmmmmmmmmmmmmm
sen daha dogurmadınmı cnmmmmmmmmmmmmmm drr ne dedıı .. dogur artık ..benım kızcemde gelmıo gelmıo gelmıoo
merhaba kızlar
dün bende kontrole gittim, berbat bir gündü, sabah 10 da gittiğim hastaneden 5.30 da çıktım, doktorla 1.5 dakika görüşebildim sadece!
koca koca hastaneler yapıp; içine doktor koymayan, vatandaşı bu kadar zora sokan zihniyete yazıklar olsun ne diyeyim!!!
nst mde sancı çıktı ama normalmiş, ve ben hala normal mi sezeryan mı doğum yapcam bilmiyorum, tansiyonum 15den aşağı düşmüyor, elim, yüzüm, ayaklarım çok şiş, sadece bir ilaçla geçiştirdi beni strese girmek istemiyorum ama bu belirsizlikle kim strese girmez ki, zaten başka sıkıntılarım var kendimle ilgili!!!
Neyse.... doğum yapan arkadaşlar olmuş tebrik ediyorum hepsini, geride kalanlara da kolaylıklar inşallah....
merhaba kızlar
kalcamın üstü sol tarafıma bir agrı batıyor yürürken,
bu nereden çıktı ki ya resmen sızlıyorrr
var mı böyle agrısı olan ya da başlayan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?