2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm Allah analı babalı buyutsun inşallah en kısa sürede kucağına alırsın bebeğini allah yardımcın olsun

bnm ablam ilk doğumunda normal doğum olmuştu ikincisinde epidural normal istemişti ama dr.u ilkini normal yaptığı için ikincisinin daha kolay olacağını ve gerek olmadığını söyleyip ikna etmiş gerçekten de sancılarını anlayıp hast.ye gitiğinde 8,5 cm acıklığı varmıs ee o kadar acıldıktan sonra o da yaptırmamıs zaten ama bnm ilk dogumum olucak bide suni sancı yıcem muhtemelen cunku oğluşum 40+0 olmasına ragmen gelmedi hala oyusden epidural istiyorum

cnm ağustos annelerinde iki kişi daha buldum günü geçen ...

hatta birinin dr.u 8 ine kadar bekleriz demiş ayy Allaha şükür bnm dr. bekletmıo o kadar anlıcan yalnız değiliz :)))

peluska da vardı dimi .. ama belki günlerini beklıolardır ya da eylülü illa eylül bebeği olcaz dıolardırD

selam bi türlü doğuramayan anneler bugün benim bebiş acayip baskı yaptı aşağıya çatı ağrım var çok yaaa valla neler oluyo çok merak ediyorum kontrolümede daha var yaaa 3 eylülde of zamanda geçmiyo kız bucart anacım bi renk yokmu sende daha sancı falan

nasılsınızzz bakalım dogum yapan war mı:) ben hala kasınmakla ve kaısnan yerlerımın batmasıyla ugrasıyorum.cok zorr yaaa

hadi yaaa bak bu duruma çok sevindiimmmmmm
evet canım peluskada varrr... ayy hadi bakalım inş ayın 1 inde doğururum artıkkkk

ahhh ahhh yok şekerim bnm bu oğlan yerini pek bi begendi rahat ettirdim onu cıkmak istemıo

nasılsınızzz bakalım dogum yapan war mı:) ben hala kasınmakla ve kaısnan yerlerımın batmasıyla ugrasıyorum.cok zorr yaaa

cnm bnm kaşıntılar azaldı biraz sinirseldi sanırım ağladım sinirlendim kişiye içimdekileri soledim azaldı kaşıntılarım

ı geceler kızlarr ben geldımm bılıyorum cok merak ettınızz amaa anca gırebıldım.. dr gıttıkk hersey yolundaa pztsı gene cagırdı elıfım 34oo gr olmus.. kafası kanala yerlesmıss elı kulagındaymıss. cok agrım oluyo dedım kasıklardaa .. normal dedıı .

normal dogumm gorunuo sımdılıkk hayırlısı olur ınsss .. benım zıllı kız annesını bekletıo .. hıc bu haftalaraaa kalırım demıodumm kaldımmmmmmmmmmmmmm

alahh analı babalı buyutsun cnmm bı bebııss daha geldı masalhhhhhhhhh dualarım senınlee cnmmmmmmmmmmmmm

sen daha dogurmadınmı cnmmmmmmmmmmmmmm drr ne dedıı .. dogur artık .. benım kızcemde gelmıo gelmıo gelmıoo

merhaba kızlar

dün bende kontrole gittim, berbat bir gündü, sabah 10 da gittiğim hastaneden 5.30 da çıktım, doktorla 1.5 dakika görüşebildim sadece!

koca koca hastaneler yapıp; içine doktor koymayan, vatandaşı bu kadar zora sokan zihniyete yazıklar olsun ne diyeyim!!!

nst mde sancı çıktı ama normalmiş, ve ben hala normal mi sezeryan mı doğum yapcam bilmiyorum, tansiyonum 15den aşağı düşmüyor, elim, yüzüm, ayaklarım çok şiş, sadece bir ilaçla geçiştirdi beni strese girmek istemiyorum ama bu belirsizlikle kim strese girmez ki, zaten başka sıkıntılarım var kendimle ilgili!!!

Allahıma sığınıyorum tamamen, elimden bişey gelmiyor...

Neyse.... doğum yapan arkadaşlar olmuş tebrik ediyorum hepsini, geride kalanlara da kolaylıklar inşallah....

bende ole cnmm cok beklıyorumm maleseff hakkımızda hayırlsıı ama son zamanlar dahadaa streslıymıss benımdee normaal yada sezeryan bısey demıoo .. sımdılık normal bakıyorum dedı son anda degısbılırmıss

canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun.inşallah en kısa zamanda alırsın kucağına bebeğini evinize dönersiniz.canını sıkma bu sarılık her bebekte olabiliyo.sen moralini bozmaki çıkınca bebeğinin sana ve sütüne ihtiyacı var.

canım hastaneye giden doğurup geliyo sende haber vermeyince acabamı dedim.bu arada maşallah elife tosuncuk maşallah.gününü doldurursa 3700 falan doğar sanıyorum.

benimde kontrol 3 ünde bakalım oğluşum neler yapıyo içerde.bu ağrılar sancılar açılma falan yapmışmı oğlum kaç kg olmuş merak ediyorum çok.

sen daha dogurmadınmı cnmmmmmmmmmmmmmm drr ne dedıı .. dogur artık .. benım kızcemde gelmıo gelmıo gelmıoo

kız sen dur daha bekle var vaktin :)) ben napayım napayım takvimim bile bitti

cuma günü yatışım yapılcak cnm suni sancı vericek inş normal olur gerçi hayırlısı ne ise o olsun diyim

canım baya sıkıntılı geçmiş kontrol anlaşılan.idrar tahlili yaptırdınmı canım tansiyonun çok yüksek idrarda protein kaçağına falan bakıldımı.

normalmi sezeryanmı son ana kadar belli olmayabilir canım.özellikle devlet hastanesiyse büyük ihtimal son ana kadar normal diye bakıcaklar bi sorun olmassada normal olur zaten.

kalcamın üstü sol tarafıma bir agrı batıyor yürürken,
bu nereden çıktı ki ya resmen sızlıyorrr
var mı böyle agrısı olan ya da başlayan..

cnm stres cok kotu bnmde k.v ye kızdıgım için tansiyonum fırladı gerçi tansiyonumun cıktıgını anlamadım burnum kanadı bu sabah ablam akıl etti tansiyonunu ölçtür die yüksekti yattım dinlendim geçti çok şükür hiç bişi takmamak lazım ama elimizde değil hele hast.de yaşadığın sorunlar hepten kötü Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunn

kalcamın üstü sol tarafıma bir agrı batıyor yürürken,
bu nereden çıktı ki ya resmen sızlıyorrr
var mı böyle agrısı olan ya da başlayan..

ya cnm bnm de kalçamın sol tarafında bi nokta var wc de otururken ya da bazen yururken bi ağrı girio ordan cok acıo ama neden kaynaklandığını anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…