- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
ya cnm bnm de kalçamın sol tarafında bi nokta var wc de otururken ya da bazen yururken bi ağrı girio ordan cok acıo ama neden kaynaklandığını anlayamadım
bende ole cnmm cok beklıyorumm maleseff hakkımızda hayırlsıı ama son zamanlar dahadaa streslıymıss benımdee normaal yada sezeryan bısey demıoo .. sımdılık normal bakıyorum dedı son anda degısbılırmıss
canım baya sıkıntılı geçmiş kontrol anlaşılan.idrar tahlili yaptırdınmı canım tansiyonun çok yüksek idrarda protein kaçağına falan bakıldımı.
normalmi sezeryanmı son ana kadar belli olmayabilir canım.özellikle devlet hastanesiyse büyük ihtimal son ana kadar normal diye bakıcaklar bi sorun olmassada normal olur zaten.
Okadar yürüyen ben yerimden kalkmak istemiyorum
dün temizlik yaptım ondan mı oldu ki
belim desem degil,kalçamın tek soldaki tek bir noktası..
dogumdan sonra bu agrılar gecer inşallah kızlar
inş geçer cnm bende geçer heralde vucud kendini doğuma hazırlıyor die düşünüyorum aynı dediğin yerde bnm de agrım enteresan bi yer yani..
kuzular son durumundan haberler wereyim size :) biraz daha deli cesareti geldi bana ya hadi hayrlısı :) istanbul üsküdarda özel yunus emre hastanesinde doğumumu yapmaya karar werdim hayrlısı bakalım...bugün doktr suyuna baktı 8 ltmi kg ne çıktı sınırdaymışım cumaertesi tekrar bakılıcak pazartesi yada salı doğum için hastaneye yatabileceğimi sölediler...2600 gr olmuş oğlum dr korkma endişelnme dedi rahatlkattı benı ilk kez gittiğim bi doktr ama çok içim ısındı :) bebeğimin aşağıya inmiş ama doğum kanalına girmemiş henüz..alttan muayene etcekler yatış yapıldııgnda epey bi akslik çıkmazsa suni sancıyla normal doğum yaptrmayı düşünüyolar kilosda çok yüksek değil rahat doğururm inşallah kızlar buna umut ediyorum :) olmadı sezeryan artık hayrlısı...duanızı eksik etmeyin...
bide nstde bişi çıkmadı sancı filan tık yok bakalımnapıcaz 37+0 a girdik bugün :)
doğum yapan arkadaşımızında gözü aydın Allah güzel günlerde büyütmeyi nasipetsin darısı hepimizin başına :)
bılmıyorumkı cnm ablamın kızıda 41 bekleyıpp 37oo dogmustu aynımı olucak nedırrcanım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun.inşallah en kısa zamanda alırsın kucağına bebeğini evinize dönersiniz.canını sıkma bu sarılık her bebekte olabiliyo.sen moralini bozmaki çıkınca bebeğinin sana ve sütüne ihtiyacı var.
canım hastaneye giden doğurup geliyo sende haber vermeyince acabamı dedim.bu arada maşallah elife tosuncuk maşallah.gününü doldurursa 3700 falan doğar sanıyorum.
benimde kontrol 3 ünde bakalım oğluşum neler yapıyo içerde.bu ağrılar sancılar açılma falan yapmışmı oğlum kaç kg olmuş merak ediyorum çok.
hayırlısıylaa kucagınaa al cnmm senın takvım bıle bıtmıss vallahhı bende olemı olcak nedır tık yokkız sen dur daha bekle var vaktin :)) ben napayım napayım takvimim bile bitti
cuma günü yatışım yapılcak cnm suni sancı vericek inş normal olur gerçi hayırlısı ne ise o olsun diyim
benımm vajınamda ck agrı var cnmm gecmıo hıccckalcamın üstü sol tarafıma bir agrı batıyor yürürken,
bu nereden çıktı ki ya resmen sızlıyorrr
var mı böyle agrısı olan ya da başlayan..
ı geceler kızlarr ben geldımm bılıyorum cok merak ettınızz amaa anca gırebıldım.. dr gıttıkk hersey yolundaa pztsı gene cagırdı elıfım 34oo gr olmus.. kafası kanala yerlesmıss elı kulagındaymıss. cok agrım oluyo dedım kasıklardaa .. normal dedıı .
normal dogumm gorunuo sımdılıkk hayırlısı olur ınsss .. benım zıllı kız annesını bekletıo .. hıc bu haftalaraaa kalırım demıodumm kaldımmmmmmmmmmmmmm
hayırlısı canım evet son zamanlar kesinlikle çok daha stresliymiş, Allahım yardımcımız olsun...
evet canım devlet hastanesi maalesef, önceden özele gidiyordum, 1 aydır devlet hastanesine döndüm, o yüzden bu ilgisizlikte beni çok sinirlendiriyor. Tansiyonum için bir ilaç verdi sadece başka tahlil yapmadı, ilacı da kullanmadım araştırdım baya hamile kullanmış ama yinede içime sinmiyor, ama kullanmak zorunda kalcam gibi korkmaya başladım çünkü.
iki hafta kadar önce idrar tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında protein kaçağı yoktu ama lökositim 500 dü, ama ilaç almadım, değişik bir durum yani benimkisi:44:
normal mi sezeryan mı ahh bi bilsem, nedense öğrenince rahat edecekmişim gibi geliyor, belkide ileriyi göremediğim için sabırsızlanıyorum bilmiyorum, yani ilgisizlikten ve ne olacağını bilememezlikten dolayı işte...
hayırlısı olsun İnşllh hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize canım maşallah bebişinin kilosu yerinde 36 haftalıkken kaç kiloydu bebişin hatırlıyomusun canım
kalcamın üstü sol tarafıma bir agrı batıyor yürürken,
bu nereden çıktı ki ya resmen sızlıyorrr
var mı böyle agrısı olan ya da başlayan..
KIZLAR BİŞİİİ SORACAĞIM
saçlarımı kestirmek istiyorum... doğumdan önce hem bakım hem moral olsun diye... herkes bişey söylüyor. iyi değilmiş diye duyunca hani insan inanmasa bile riske girmek istemiyor şurda 4 gün kaldı inşallah... ama kafama koyunca ben kendim bile keserdim ertesi günü beklemeden..... ne yapsam bilemedim.. Sizce hamileyken saç kestirmek ????...............
KIZLAR BİŞİİİ SORACAĞIM
saçlarımı kestirmek istiyorum... doğumdan önce hem bakım hem moral olsun diye... herkes bişey söylüyor. iyi değilmiş diye duyunca hani insan inanmasa bile riske girmek istemiyor şurda 4 gün kaldı inşallah... ama kafama koyunca ben kendim bile keserdim ertesi günü beklemeden..... ne yapsam bilemedim.. Sizce hamileyken saç kestirmek ????...............
KIZLAR BİŞİİİ SORACAĞIM
kızlar oturdugum yerde terlıorum ama enteresan olan hava soguk üsüyorum hatta ayagımda kalın bi çorap var üstüm de üşüo ama terlıorum ayyy doğum baslangıcı falan mı yoksa artık herşeyi doguma yoruorum kafayı yedim sanırsam
.
ben kestırmedım cnm dogumdan sonra hemen kestırmeyı dusunuyorumKIZLAR BİŞİİİ SORACAĞIM
kızlar oturdugum yerde terlıorum ama enteresan olan hava soguk üsüyorum hatta ayagımda kalın bi çorap var üstüm de üşüo ama terlıorum ayyy doğum baslangıcı falan mı yoksa artık herşeyi doguma yoruorum kafayı yedim sanırsam
.
Su yagmur gelene kadar ben öyleydim sıcaklardan illallah gelmişti terdennn
ama biraz düştü sıcaklık neden terliyor olabilirsin ki
stres yapma canım corabı cıkar bence
Ben yarın sabah kontrole gidecegim kızlarrr
dogumdan önceki son kontrolüm hayırlısıyla
KIZLAR BİŞİİİ SORACAĞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?