2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya cnm bnm de kalçamın sol tarafında bi nokta var wc de otururken ya da bazen yururken bi ağrı girio ordan cok acıo ama neden kaynaklandığını anlayamadım

Okadar yürüyen ben yerimden kalkmak istemiyorum
dün temizlik yaptım ondan mı oldu ki
belim desem degil,kalçamın tek soldaki tek bir noktası..
dogumdan sonra bu agrılar gecer inşallah kızlar

hayırlısı canım evet son zamanlar kesinlikle çok daha stresliymiş, Allahım yardımcımız olsun...

evet canım devlet hastanesi maalesef, önceden özele gidiyordum, 1 aydır devlet hastanesine döndüm, o yüzden bu ilgisizlikte beni çok sinirlendiriyor. Tansiyonum için bir ilaç verdi sadece başka tahlil yapmadı, ilacı da kullanmadım araştırdım baya hamile kullanmış ama yinede içime sinmiyor, ama kullanmak zorunda kalcam gibi korkmaya başladım çünkü.

iki hafta kadar önce idrar tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında protein kaçağı yoktu ama lökositim 500 dü, ama ilaç almadım, değişik bir durum yani benimkisi:44:

normal mi sezeryan mı ahh bi bilsem, nedense öğrenince rahat edecekmişim gibi geliyor, belkide ileriyi göremediğim için sabırsızlanıyorum bilmiyorum, yani ilgisizlikten ve ne olacağını bilememezlikten dolayı işte...

Okadar yürüyen ben yerimden kalkmak istemiyorum
dün temizlik yaptım ondan mı oldu ki
belim desem degil,kalçamın tek soldaki tek bir noktası..
dogumdan sonra bu agrılar gecer inşallah kızlar

inş geçer cnm bende geçer heralde vucud kendini doğuma hazırlıyor die düşünüyorum aynı dediğin yerde bnm de agrım enteresan bi yer yani..

inş geçer cnm bende geçer heralde vucud kendini doğuma hazırlıyor die düşünüyorum aynı dediğin yerde bnm de agrım enteresan bi yer yani..

Yükümüz agırlastıkça vücut da zorlanıyor galibaa
sol dedim ya pardon sagımda benim sızı.
Bazısı da erkek cocuk da öyle agrılar olurmuş bel kalca cıvarlarında diyor

hayırlısı olsn canm ben de orda doğum yapıcam inş. doktorun kim.. bu arada eğer normal olcaksa çok şanslısın çünkü mükemmel bi ebe var orda doktorlarndan daha çok duydum ismini.. hayırlısı olsn inş.

Kızlar rahimotu (fatma anamızın eli otu) annem suya koymuş doğum yaklaştıgında suya koyuluomuş 3 gün içinde doğum oluomuş bide suyundan içmek gerekıomus ..

nese annem dün akşam suya koymus gittik annemden aldık bir yudum içtim sonuçta bunu yaptım die normal ve kolay bir dogum olucak diye bir şart yok ama bi zararı da olmaz die düşündüm hadi hayırlısı bakalım ..

bılmıyorumkı cnm ablamın kızıda 41 bekleyıpp 37oo dogmustu aynımı olucak nedırr
kız sen dur daha bekle var vaktin :)) ben napayım napayım takvimim bile bitti

cuma günü yatışım yapılcak cnm suni sancı vericek inş normal olur gerçi hayırlısı ne ise o olsun diyim

hayırlısıylaa kucagınaa al cnmm senın takvım bıle bıtmıss vallahhı bende olemı olcak nedır tık yok
kalcamın üstü sol tarafıma bir agrı batıyor yürürken,
bu nereden çıktı ki ya resmen sızlıyorrr
var mı böyle agrısı olan ya da başlayan..
benımm vajınamda ck agrı var cnmm gecmıo hıccc

hayırlısı olsun İnşllh hepimiz sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize canım maşallah bebişinin kilosu yerinde 36 haftalıkken kaç kiloydu bebişin hatırlıyomusun canım

amın cnmm benımm de devlet has... ama sıksık ıdrar kan tahlıllerım oluo .. cok ılgı goremesemmdee yınede fena deıl .. buarada normal dogumaada dr gırıomuss bugun onu ogrendımm .. bende senın gıbıyımm normal olucagı kesın olmadıgı ıcın streslenıyorumm sancılı gıdıpte sezeryana gırmek var bıde 41 haftadaaa

KIZLAR BİŞİİİ SORACAĞIM
saçlarımı kestirmek istiyorum... doğumdan önce hem bakım hem moral olsun diye... herkes bişey söylüyor. iyi değilmiş diye duyunca hani insan inanmasa bile riske girmek istemiyor şurda 4 gün kaldı inşallah... ama kafama koyunca ben kendim bile keserdim ertesi günü beklemeden..... ne yapsam bilemedim.. Sizce hamileyken saç kestirmek ????...............

boswer ya kestırme bence...

cnm bende cok istedim ama batıl inanç oldugunu bile bile kestiremedim ah işte ana yüreği ya bişi olursa die korktum .. ablam kesitrmişti hamileyken hiç bişi de olmadı ama işte korkuttular beni yapamadım aslında isterdim yrn gidiyim saçlarımı kesitiriyim ohh misss ama geçti artık doğumdan sonra kesitirip boyatıcam 2 ayda bir dip boyası yaptırırdım artık dip falan kalmadı 9 aydır oyuzden logusalık sonrası guzel bi bakım planlıyorum suan için

Bence de kestirme canım batıl inanç ama olsun
15 gün sonra gider hem kasını aldırır hem sacını kestirirsin :13:

kızlar oturdugum yerde terlıorum ama enteresan olan hava soguk üsüyorum hatta ayagımda kalın bi çorap var üstüm de üşüo ama terlıorum ayyy doğum baslangıcı falan mı yoksa artık herşeyi doguma yoruorum kafayı yedim sanırsam

.

Su yagmur gelene kadar ben öyleydim sıcaklardan illallah gelmişti terdennn
ama biraz düştü sıcaklık neden terliyor olabilirsin ki
stres yapma canım corabı cıkar bence

Ben yarın sabah kontrole gidecegim kızlarrr
dogumdan önceki son kontrolüm hayırlısıyla

ben kestırmedım cnm dogumdan sonra hemen kestırmeyı dusunuyorum

burasıda cok serınledıı 2 gundurr epey yagmuryagdıı .. camlar kapalı yatıyoruzz uzun bı sure sonra terlemııyorumm sonundaaa

hayırlı haberlerle gel ıns cnm

ben kestirdim cnm hiçte bişe olmuyo hepsi batıl inanç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…