- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
hayırlı haberlerle gel ıns cnm
cumartesi 2900küsür demişti drum 5 günde ne kadar artmış olabilir bilmem ama merak ediyorum
dogumda 3ü geçer demişti görecegiz inşallah..
iyi geceler kızlar, saat 10 da yatmıştım şimdi geri uyandım.Doguran var mı diye bi bakim dedim..Mavişi merak ettim bir de..Haber varmı mavişten??
cnm ağustos annelerinde iki kişi daha buldum günü geçen ...
hatta birinin dr.u 8 ine kadar bekleriz demiş ayy Allaha şükür bnm dr. bekletmıo o kadar anlıcan yalnız değiliz :)))
peluska da vardı dimi .. ama belki günlerini beklıolardır ya da eylülü illa eylül bebeği olcaz dıolardırD
evet ben de varım :))
bucart seni doktor kaçıncı ahftada yatırmış oluyor suni mi verecek açılma olsun diye
dun aksam saatlerinde cemrecik geldiiiii, cok tatli kuzum benimmmmmm, paronayak gibi surekli ona bakiyorum.
normal dogum oldu sevgili arkadaslar...3 kilo 550 gram ve 52 cm...hastanede yattim sayilmaz... 4-5 cm acilma ile sabaha karsi hastanemize gittik ve aksam 9 da eve donduk...
henuz dogurmayanlara bol sans diliyorum...
KIZLAR BİŞİİİ SORACAĞIM
saçlarımı kestirmek istiyorum... doğumdan önce hem bakım hem moral olsun diye... herkes bişey söylüyor. iyi değilmiş diye duyunca hani insan inanmasa bile riske girmek istemiyor şurda 4 gün kaldı inşallah... ama kafama koyunca ben kendim bile keserdim ertesi günü beklemeden..... ne yapsam bilemedim.. Sizce hamileyken saç kestirmek ????...............
dun aksam saatlerinde cemrecik geldiiiii, cok tatli kuzum benimmmmmm, paronayak gibi surekli ona bakiyorum.
normal dogum oldu sevgili arkadaslar...3 kilo 550 gram ve 52 cm...hastanede yattim sayilmaz... 4-5 cm acilma ile sabaha karsi hastanemize gittik ve aksam 9 da eve donduk...
henuz dogurmayanlara bol sans diliyorum...
Çocuğun ömrü kısa oluyormuş. Allahın verdiği ömrün uzunluğunu iki tel saçmı belirleyecek
ilk defa duydum... bu tarz hurafeleri hiç sevmiyorum.. o zaman oramızı buramızı da aldırmayalım.. ay çok saçmaymışş..
daha komiği bazı küçük yerlerde kuaförler kesmiyor sen istesende. Saçmalığın daniskası
kızlar lavaboya kalktım, ama mide yanmasından uyuyamadım.....süt içiyorum......arada oluyordu ama bugünki aşırı.....burda da kimsecikler yok......herkez mışıl mışıl uyuyor galiba.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?