2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaşlara bebişleriyle uzun uzun ömürler diliyorum benimde pazartesi kontrolüm vardı bebeğim iyiydi şükür 3100 kg olmuş benim önceden planlandığı için doğumum ayın 4 ü ile 10 u arası olacak artık her hafta kontrole gideceğim yani doğum 2 hafta içinde çok heyecanlıyım

Ben de koca cocuklarımı uyuttum küçük oğlumla da uyuyalım artık
sabah erken kalkacagım ki zaten uyuyamam da neyse
iyi geceler güzel anneler ve küçük bebişleriiii

iyi geceler kızlar, saat 10 da yatmıştım şimdi geri uyandım.Doguran var mı diye bi bakim dedim..Mavişi merak ettim bir de..Haber varmı mavişten??

birkaç gün daha dayanacağım :) bebeğim için batıl matıl sıkayım dişimi :))))) hatta hastaneden kuaföre giderim bakarsınız :)))))))))))))) bu arada ben bütün bakım ve modellerimi kendim yaparım kesimi bile... en son ne zaman gittim kuföre bilmem.. :))))

cumartesi 2900küsür demişti drum 5 günde ne kadar artmış olabilir bilmem ama merak ediyorum
dogumda 3ü geçer demişti görecegiz inşallah..

canım hadi hayırlı haberlerle gel.. benim cuma nst randevum son kez alınacak işte sonra malum 3 eylül miladındayız :)))))))))
benim peri kızım da 3200 gr 49 cm idi... bakalım cuma kaç olmuş olacak? senin kesin 3400-3600 arası olur inşallah sağlıkla

iyi geceler kızlar, saat 10 da yatmıştım şimdi geri uyandım.Doguran var mı diye bi bakim dedim..Mavişi merak ettim bir de..Haber varmı mavişten??

maviş hastanede imiş canım plasenta yaşlanması çıkmış.. yatırmışlar. son edinilen bilgi öyleydi hayırlısıyla doğurmuş bile olabilir..! :)))))))))))))

evet ben de varım :))
bucart seni doktor kaçıncı ahftada yatırmış oluyor suni mi verecek açılma olsun diye

Son düzenleme:
dun aksam saatlerinde cemrecik geldiiiii, cok tatli kuzum benimmmmmm, paronayak gibi surekli ona bakiyorum.
normal dogum oldu sevgili arkadaslar...3 kilo 550 gram ve 52 cm...hastanede yattim sayilmaz... 4-5 cm acilma ile sabaha karsi hastanemize gittik ve aksam 9 da eve donduk...
henuz dogurmayanlara bol sans diliyorum...

Son düzenleme:

oh masallah..analı babalı büyüsün, güzel günler görsün insallah

ben 4 aylıkken kestirdim doğumdan önce gene kestircem hurafe onlar hiçbir elle tutur yanı yok. Ozaman tüylerimizide almıyalım tırnaklarımızıda kestirmeyelim

ayy ne güzel allahh bağışlasın çook sevindim :):) sanada geçmiş olsuunn:)

Çocuğun ömrü kısa oluyormuş. Allahın verdiği ömrün uzunluğunu iki tel saçmı belirleyecek

ilk defa duydum... bu tarz hurafeleri hiç sevmiyorum.. o zaman oramızı buramızı da aldırmayalım.. ay çok saçmaymışş..

kızlar lavaboya kalktım, ama mide yanmasından uyuyamadım.....süt içiyorum......arada oluyordu ama bugünki aşırı.....burda da kimsecikler yok......herkez mışıl mışıl uyuyor galiba.......

daha komiği bazı küçük yerlerde kuaförler kesmiyor sen istesende. Saçmalığın daniskası

aynen dediğin gibi.. saçmalığın daniskası...

kızlar lavaboya kalktım, ama mide yanmasından uyuyamadım.....süt içiyorum......arada oluyordu ama bugünki aşırı.....burda da kimsecikler yok......herkez mışıl mışıl uyuyor galiba.......

ben geldim canım... yine konumuzun bekçiliğini yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…