Selamlar sana:3
hayırlısı canım evet son zamanlar kesinlikle çok daha stresliymiş, Allahım yardımcımız olsun...
evet canım devlet hastanesi maalesef, önceden özele gidiyordum, 1 aydır devlet hastanesine döndüm, o yüzden bu ilgisizlikte beni çok sinirlendiriyor. Tansiyonum için bir ilaç verdi sadece başka tahlil yapmadı, ilacı da kullanmadım araştırdım baya hamile kullanmış ama yinede içime sinmiyor, ama kullanmak zorunda kalcam gibi korkmaya başladım çünkü.
iki hafta kadar önce idrar tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında protein kaçağı yoktu ama lökositim 500 dü, ama ilaç almadım, değişik bir durum yani benimkisi:44:
normal mi sezeryan mı ahh bi bilsem, nedense öğrenince rahat edecekmişim gibi geliyor, belkide ileriyi göremediğim için sabırsızlanıyorum bilmiyorum, yani ilgisizlikten ve ne olacağını bilememezlikten dolayı işte...
dun aksam saatlerinde cemrecik geldiiiii, cok tatli kuzum benimmmmmm, paronayak gibi surekli ona bakiyorum.
normal dogum oldu sevgili arkadaslar...3 kilo 550 gram ve 52 cm...hastanede yattim sayilmaz... 4-5 cm acilma ile sabaha karsi hastanemize gittik ve aksam 9 da eve donduk...
henuz dogurmayanlara bol sans diliyorum...
Günaydın güzel anneler ...Bizsabah 7de kalktık güzel oğluşumla ama baş ağrısından dolayı malesefÖyle başım ağrıyor ki, annem kalktı patates bağladı filan bakalım inşallah geçer . Bir de üstüne istifra ettim aç karnına Ne oluyor böyle doğuma aZ kala anlamadaım,üşüttüm sanırım havalar serinleyince . Bizim de kontrolümüz var saat 11 de , dönünce yazarım buraya Bugün kendi doktorum da yok başka doktora gidicez bakalım o nasıl çıkacak , neler dicek merak ediyoruz :26: Bir de ben hala çatı muayenesi olmadım yapmasını isticem , çok meraklardayım benim çatı müsait mi diye , kendi doktorum hala bakamadı da ...1 hafta kala diyip durdu ben sordukça , iyi de ben bu arada doğuruversem nolucak
Bu ara şikayetlerim; adet ağrısına benzer ağrılar, gece tuvalete kalkarken kemiklerim( alt vajinal bölgedeki ve uyluklar) kırılıyormuş gibi yürüyemiyorum.Sanırım sona yaklaşıyoruz hadi hayırlısıİnşallah hayırlı haberlerle döneriz , bizi bekleyin anacım bayyy
biz kızımla yine işe geldikçok zor uyandık zaten 1 haftam kaldı inşallahhhh
ayyyy ne güzelllMavisten haber geldi.suni sanci verildi sancisi artmaya baslamis bu gece dogar demis doktoru bekliyorlar..
ayy ben de saçımı makyajımı yapıp gitmek istiyorum:)))) inşallah belirtilerim olurda yapar giderim.şu an seninde bebişin kollarındadır.öp kokla ohhhhhh misssssheyyyy kızlar hastane odasından yazıyorum size. bebekc den cesaret aldım zaten dün nişanım gelmişti o cesaretle duşumu aldım makyajımı yaptım kimseciklere bişi sölemeden atladım taksiye düştüm gata yollarına önce nstye bağlandım sonra dr çatı muayenesi yaptı ve 4 cm açıklık deyip yatış yaptılar en geç sabaha kucağımda bebişim onsuz geçen son geccem. şuanda sancının sıklaşmasını ve açılmayı bekliyoruz dualarınız eksik etmeyin öpüldünüzsibel saaa hadi çok bekleme sürüdüm ayağımı peşimden bekliyorum
son durum ne oldu?? hayırlısıyla sen de kucağına almışsındır inşallahhhhKizlr bugundr randevumuz vardi.tansiyonum yine yuksek ve idarda protein pozitif cikti.gun boyu tansiyon takibi yapiyoruz ve yuksek gidiyor aksamda yuksek olursa sabah sezeryana giriyorum dua edin oglumla bizede..mavisten haber yok daha olunca yazicam ben.
ben yapabiliyorum:)))) ama artık bacak bacak üstüne atamıyorum.hmmm doğurmayanlar çocuklarınızı kendinizemi saklıyonuz yoksa ilkokula kadar içinizdemi tutcanızhadi doğurunda babalarda görsün meleklerini:)
buarada hanımlar daha önce biri paylaşmıştı sanırım ama bende hatırlatym. Yere oturun hiçbiryere yaslanmayın bacaklarınızı uzatın sağ ayak topuğunuzu sol ayak parmağınıza destek almadan değirmeye çalışın değiremezseniz doğuma 1 yada 2 gün var demektir haberiniz ola :)
anammmmmmmay sizin yine iyimiş, ben bu halimle 12 kat çıkıyorum.Hem de uzun uzun merdivenlerden.Mecbur kalmadıkca cıkmıorum evden ama mesela dün kontol için gittim, yarın bidaha gidecem.İnişler kolay da çıkışlar canıma okuyor valla
Allah gönlüne göre verir inşallah.seni çok iyi anlıyorum. ben de deniyorum deniyorum olmuyor. özeldeyim şu an ama o kadar yorucu ve sinir ki.bol bol kullanılıyorsun üç kuruş paraya. bu sene girmemiştim ama önümüzdeki yıl tekrar hazırlanacağım kızımla:))))Kızlar bende şu kontenjanları beklerken doğurucam. Dua edin banada çook yakın biyere hayırlısıyla atamam olsun. Okadar karışıkki durumum. Doktorum 11lnden sonra bekleyin bebişi diyor. Meb'de 11inde göreve başlama diyor. Uzak biyer olurda benim mutlaka işlemler için gitmem gerekirse yollarda doğururum herhalde bari kızcem haftaya gelsede kızımla gitsek nereye gitceksek. Tabi atanıp atanmıycağımda belli değil ama 5 senedir uğraşıyorum artık bu sene olsun yaaa
Allah analı babalı büyütsünnnnnkızlar cuma kızımız dünyaya geldi ama sarılıkdan dolayı pazar hastaneye yatırdık 1 hafta falan kalacak çok canım sıkkın yazamadım sizede ne olursun dua edin kızım sağlığına kavussun kendimize gelelim uzun uzun yazacağım size
cnm yaaa tansiyon çok yüksek değil mi.....ben korktum açıkçası. bugün sağlık ocağına falan gitsen yine...lökositte 500 diyorsun. lökosit sınırın çok üstü gibi geldi bana. sen hiç ihmal etme bu durumu...merhaba kızlar
dün bende kontrole gittim, berbat bir gündü, sabah 10 da gittiğim hastaneden 5.30 da çıktım, doktorla 1.5 dakika görüşebildim sadece!
koca koca hastaneler yapıp; içine doktor koymayan, vatandaşı bu kadar zora sokan zihniyete yazıklar olsun ne diyeyim!!!
nst mde sancı çıktı ama normalmiş, ve ben hala normal mi sezeryan mı doğum yapcam bilmiyorum, tansiyonum 15den aşağı düşmüyor, elim, yüzüm, ayaklarım çok şiş, sadece bir ilaçla geçiştirdi beni strese girmek istemiyorum ama bu belirsizlikle kim strese girmez ki, zaten başka sıkıntılarım var kendimle ilgili!!!
Allahıma sığınıyorum tamamen, elimden bişey gelmiyor...
Neyse.... doğum yapan arkadaşlar olmuş tebrik ediyorum hepsini, geride kalanlara da kolaylıklar inşallah....
ben de getirttim arkadaşa umreden. ama daha benim var. sancılarımda koyacağız.sen geç bile kaldın koymaktaKızlar rahimotu (fatma anamızın eli otu) annem suya koymuş doğum yaklaştıgında suya koyuluomuş 3 gün içinde doğum oluomuş bide suyundan içmek gerekıomus ..
nese annem dün akşam suya koymus gittik annemden aldık bir yudum içtim sonuçta bunu yaptım die normal ve kolay bir dogum olucak diye bir şart yok ama bi zararı da olmaz die düşündüm hadi hayırlısı bakalım ..
ben kestirdimmmmKIZLAR BİŞİİİ SORACAĞIM
saçlarımı kestirmek istiyorum... doğumdan önce hem bakım hem moral olsun diye... herkes bişey söylüyor. iyi değilmiş diye duyunca hani insan inanmasa bile riske girmek istemiyor şurda 4 gün kaldı inşallah... ama kafama koyunca ben kendim bile keserdim ertesi günü beklemeden..... ne yapsam bilemedim.. Sizce hamileyken saç kestirmek ????...............
dun aksam saatlerinde cemrecik geldiiiii, cok tatli kuzum benimmmmmm, paronayak gibi surekli ona bakiyorum.
normal dogum oldu sevgili arkadaslar...3 kilo 550 gram ve 52 cm...hastanede yattim sayilmaz... 4-5 cm acilma ile sabaha karsi hastanemize gittik ve aksam 9 da eve donduk...
henuz dogurmayanlara bol sans diliyorum...
Kızlar ben geldim doktordan..Nstmiz, suyumuz, tahlilerimiz iyi çıktı.Çok şükür kolestaz yok. Sunni sancıya gerek duymadı doktor öyle olunca.Salıya kadar kendiliğinden gelmezse müdahale edeceğini söyledi..Şimdilik iyiyiz çok sükür...
bu 1 hafta çabucak geçer inşallah.evinde dinlenirsin son haftalında canım.
Kızlar günaydınlarrr..
Hastane çantasını hazırladık ama pijamalarım henüz gelmedi.Onuda getiricek kuzenim..
Hastane çantasına bebek için;
2 takım hastane çıkışı
2 iç zıbın
2 çıtlıtlı badi
2 çorap
1 biberon
1 emzik (daha koymadım kaynatıcam)
sarı tülbent
3 tane ağız silme bezi
bebeğe iğne oyalı yüz örtüsü
1 paket ıslak mendil
hastane çıkışının battaniyesi,
Kundak battaniye çıkarken,
5-6 adet çocuk bezi.
Kendim içinse;
1 paket ped.
1 adet pijama takımı(eğer çok kirlenirse zaten evimiz yakın gidip alırlar annemler 2 taneye gerek yok)
1-2 adet çorap
lohusa tacı
Diş fırçamı koyucam macunumu..
makyaj malzemeleri,düzleştirici(çantama koymıcam yengem getirir kalabalığa gerek yok)
1 emzirme südyeni
3-4 külot alacağım
Hasta bezini hastane veriyor zaten.
Başka varmı kızlar atladığım? hastane çantama hastane çıkışının yakalığını koymadım ben kızlar...gerek yok dimi takılmaz
ozamannn bi takım dahamı koysam acaba cnm?bebişin altı için yedek koymadın mı?? patikli patiksiz altlardan da koy istersen. gerçi 2 hastane çıkışı koymuşsun am yedek olabilir.
cnm normalde hastanede hemen önlük takılıomuydu bebeklere ben unuttumda:)Hastane setlerindeki bebek onluklerinin amaci bebek emip kustugunda gogsu islanip usumesin diye
Kızlar günaydınlarrr..
Hastane çantasını hazırladık ama pijamalarım henüz gelmedi.Onuda getiricek kuzenim..
Hastane çantasına bebek için;
2 takım hastane çıkışı
2 iç zıbın
2 çıtlıtlı badi
2 çorap
1 biberon
1 emzik (daha koymadım kaynatıcam)
sarı tülbent
3 tane ağız silme bezi
bebeğe iğne oyalı yüz örtüsü
1 paket ıslak mendil
hastane çıkışının battaniyesi,
Kundak battaniye çıkarken,
5-6 adet çocuk bezi.
Kendim içinse;
1 paket ped.
1 adet pijama takımı(eğer çok kirlenirse zaten evimiz yakın gidip alırlar annemler 2 taneye gerek yok)
1-2 adet çorap
lohusa tacı
Diş fırçamı koyucam macunumu..
makyaj malzemeleri,düzleştirici(çantama koymıcam yengem getirir kalabalığa gerek yok)
1 emzirme südyeni
3-4 külot alacağım
Hasta bezini hastane veriyor zaten.
Başka varmı kızlar atladığım? hastane çantama hastane çıkışının yakalığını koymadım ben kızlar...gerek yok dimi takılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?