2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlarrrr, kociş kahvaltı hazırladı..Mamamızı yedik.Şimdi sacımla basımla ugrasıyorum olur da dogum olursa die Randevumuz 8,30da.Gelişmelerden haberdar ederim.Herkese güzel bir gün diliyorum ( bol dogumlu mümkünse:))

Günaydın güzel anneler ...Bizsabah 7de kalktık güzel oğluşumla ama baş ağrısından dolayı malesef Öyle başım ağrıyor ki, annem kalktı patates bağladı filan bakalım inşallah geçer . Bir de üstüne istifra ettim aç karnına Ne oluyor böyle doğuma aZ kala anlamadaım,üşüttüm sanırım havalar serinleyince . Bizim de kontrolümüz var saat 11 de , dönünce yazarım buraya Bugün kendi doktorum da yok başka doktora gidicez bakalım o nasıl çıkacak , neler dicek merak ediyoruz :26: Bir de ben hala çatı muayenesi olmadım yapmasını isticem , çok meraklardayım benim çatı müsait mi diye , kendi doktorum hala bakamadı da ...1 hafta kala diyip durdu ben sordukça , iyi de ben bu arada doğuruversem nolucak
Bu ara şikayetlerim; adet ağrısına benzer ağrılar, gece tuvalete kalkarken kemiklerim( alt vajinal bölgedeki ve uyluklar) kırılıyormuş gibi yürüyemiyorum.Sanırım sona yaklaşıyoruz hadi hayırlısı İnşallah hayırlı haberlerle döneriz , bizi bekleyin anacım bayyy

canım benimkide devlet hastanesi benim doğum şekilde belli değil ama ben normal doğum olarak bakıyorum.çünkü devlet hastanesinde genelde normal doğum oluyo.ha bi aksilik olur sezeryan olur onuda şimdiden bilemeyiz ne biz ne doktorlar canım.biraz rahatlamaya çalış sen normal doğum olur diye düşün aksilik olursa sezeryan olur yani her ikisinede alıştırmış olursun kendini.ben şuan normal doğumdan korkmuyorum ama sezeryan olursa diye çok tırsıyorum.ama bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alallımda gerisi hiç önemli değil.

bi normal doğum daha valla iyice korkum falan gitti doğumdan yana.herkez bir bir doğurup geliyo ne güzel.allah analı babalı büyütsün canım.tebrik ederim.

maşallah bizim topiğin annelerine doğumlar hep kolay olmuş.darısı bizim başımıza inşallah.

canım hemen hemen aynı bdtlerimiz.aynı şikayetler bendede var baş ağrısı hele bugün hat safhada.özel bölgede bebek baskı yaptıkça feci sızlama oluyo.alt taraftaki kemiklerde sanırım çatı kemikleri sürekli bi ağrı.yatarken sağa sola dönemiyorum bile.wc ye giderkende çok ağrıyo.yürüyüşten sonra otururken falan.adet sancısı gibi ağrılar gün içinde sürekli oluyo bide bel ağrıları aynı adet olucakmışım gibi.kasılmalar hele sık sık oluyo.ama bunların hiçbiri düzene girmiyo işte.düzene girse koşucam hemen hastaneye.daha bekliycez sanırım.göbeğimde iyice aşağı düştü.üst tarafım bom boş kaldı sanki öyle hissediyorum.

güzel haberlerle gel inşallah canım hastaneden.

Son düzenleme:
dün doğuma gidenlerden inşallah güzel haberler gelir.

bucart canım inşallah sende bugün sancıların açılman başlar yarında kendi sancılarınla normal doğuma girersin.

Gunaydin hanimlar dun gece 4 e kadar uyuyamadim carpintidan. Sonra dalmisim. Ruyamda sacimi boyatiyodum sac diplerine deymeden saniim burada yazilanlardan etkilendim

Kızlar ben geldim doktordan..Nstmiz, suyumuz, tahlilerimiz iyi çıktı.Çok şükür kolestaz yok. Sunni sancıya gerek duymadı doktor öyle olunca.Salıya kadar kendiliğinden gelmezse müdahale edeceğini söyledi..Şimdilik iyiyiz çok sükür...

annaaaammmm akşam ne kadan çok konuşmuşsunuz. anca bitirdim geçmişi. kahvaltı bile yapmadık geçmiş yapacağız diye
Mavisten haber geldi.suni sanci verildi sancisi artmaya baslamis bu gece dogar demis doktoru bekliyorlar..
ayyyy ne güzelllşimdi bebişi kucağında emziriyordur belki
ayy ben de saçımı makyajımı yapıp gitmek istiyorum:)))) inşallah belirtilerim olurda yapar giderim.şu an seninde bebişin kollarındadır.öp kokla ohhhhhh misssss
son durum ne oldu?? hayırlısıyla sen de kucağına almışsındır inşallahhhh
ben yapabiliyorum:)))) ama artık bacak bacak üstüne atamıyorum.
anammmmmmm benim 5. kat ve ağzım açık çıkıyorum. doğumda acil bişey olursa nasıl inerim diye düşünüyorum.
Allah gönlüne göre verir inşallah.seni çok iyi anlıyorum. ben de deniyorum deniyorum olmuyor. özeldeyim şu an ama o kadar yorucu ve sinir ki.bol bol kullanılıyorsun üç kuruş paraya. bu sene girmemiştim ama önümüzdeki yıl tekrar hazırlanacağım kızımla:))))

Allah analı babalı büyütsünnnnn sesi çıkmayanlar meğer doğurmaya gitmişşşş ne güzellllllbekliyoruz hikayeni
cnm yaaa tansiyon çok yüksek değil mi.....ben korktum açıkçası. bugün sağlık ocağına falan gitsen yine...lökositte 500 diyorsun. lökosit sınırın çok üstü gibi geldi bana. sen hiç ihmal etme bu durumu...
ben de getirttim arkadaşa umreden. ama daha benim var. sancılarımda koyacağız.sen geç bile kaldın koymakta
ben kestirdimmmm Rabbim korusun

Allah analı babalı büyütsün cnm seninkini dehayırlı evlat olur inşallah senin yavrun da

canım sevindim kolestaz çıkmamasına.inşallah o zamana kadar bebeğin kendiliğinden gelmeni yollarını yapar.

Kızlar günaydınlarrr..
Hastane çantasını hazırladık ama pijamalarım henüz gelmedi.Onuda getiricek kuzenim..
Hastane çantasına bebek için;
2 takım hastane çıkışı
2 iç zıbın
2 çıtlıtlı badi
2 çorap
1 biberon
1 emzik (daha koymadım kaynatıcam)
sarı tülbent
3 tane ağız silme bezi
bebeğe iğne oyalı yüz örtüsü
1 paket ıslak mendil
hastane çıkışının battaniyesi,
Kundak battaniye çıkarken,
5-6 adet çocuk bezi.

Kendim içinse;
1 paket ped.
1 adet pijama takımı(eğer çok kirlenirse zaten evimiz yakın gidip alırlar annemler 2 taneye gerek yok)
1-2 adet çorap
lohusa tacı
Diş fırçamı koyucam macunumu..
makyaj malzemeleri,düzleştirici(çantama koymıcam yengem getirir kalabalığa gerek yok)
1 emzirme südyeni
3-4 külot alacağım
Hasta bezini hastane veriyor zaten.

Başka varmı kızlar atladığım? hastane çantama hastane çıkışının yakalığını koymadım ben kızlar...gerek yok dimi takılmaz

Son düzenleme:

bebişin altı için yedek koymadın mı?? patikli patiksiz altlardan da koy istersen. gerçi 2 hastane çıkışı koymuşsun am yedek olabilir.

günaydın arkadaşlar,
ne güzel haberdir bu doğum haberleri,insan çok seviniyo heyecanlanıyo.
yaa benim göbüşüm felaket kaşınıyo çıldırıcam....

Hastane setlerindeki bebek onluklerinin amaci bebek emip kustugunda gogsu islanip usumesin diye

bebişin altı için yedek koymadın mı?? patikli patiksiz altlardan da koy istersen. gerçi 2 hastane çıkışı koymuşsun am yedek olabilir.
ozamannn bi takım dahamı koysam acaba cnm?
yada alt koyarım sadece:26:
Hastane setlerindeki bebek onluklerinin amaci bebek emip kustugunda gogsu islanip usumesin diye
cnm normalde hastanede hemen önlük takılıomuydu bebeklere ben unuttumda:)
yani ben bi yerden bakıp hazırlamadım çantamı.tamamen kendi kendimiz düşünüp koyduk

Son düzenleme:

canı havlu peçete koyabilirsin,kirlilerinizi koyacağın poşet yada kirli torbası koyabilirsin.ben senden farkı olarak 2 pijama koydum.

terlik gereklimi bilmiyorum hastanede veriyorlardır büyük ihtimal koysakmı acaba.

ben o önlüğü koydum emzirirken yakası ıslanmasın yada kusunca diye

Kadinlar kukubu saolsun daha once deneyimli annelerin onerilerini okumustum o yuzden hastane cantama bebe onlugude koydum bebisin salyasi kusmugu gogsunu islatmasin usumesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…