2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet havlu ve havlu peçetede konulabilir düşündükçe aklıma geliyo işte cnm.ama çantaya extralar sığmaz ayrı bi poşet yaparım onuda.pijamayı bende tek alım dedim zaten ev yakın ihtiyaç dahilinde gider alırlar
terlik gereklidir ama zaten terlikle gideriz bence hastaneye dimi.

kalcamın üstü sol tarafıma bir agrı batıyor yürürken,
bu nereden çıktı ki ya resmen sızlıyorrr
var mı böyle agrısı olan ya da başlayan..

o ben de de oluyo arasıra...sol tarafta tek bir nokta neredeyse...boyle kas gerilmesi falan gibi bisiy diye dusundum ben,zira karın kası filan heryer deli gibi gerildi ya artık, belki ondandır...

herkeze gunaydın doğum yapan arkadaşları hayırlı uğrlu olsun allah analı babalı buyusun inşşşşşşşşşşşşşşşş. darısı de basımıza.bende kaç gundur mısafırım var giremıyorum.cumartesı gunu de kaynanam gelıyor.ara sıra gizlı kaçıp sızı okuyorum merak edıyorum doğran varmı dıye:))) bide ben doğrsam oğlumu kucama alabılsem ahhhhhhh ahhhhhhhh

ozamannn bi takım dahamı koysam acaba cnm?
yada alt koyarım sadece:26:
hastane yakınmış cnm istersen kalabalık etme.eve gidip alabilecek varsa aksi bir durumda getirir
önlükkoy cnm kusarsa, salyası akarsa üşümesin bebiş

terlik gerekli kesinlikle. hastane tek kullanımlık veriyorsa bilemem ama herkese verdiğini veriyorsa giyemem ben
şu beyaz sabo terliklerden alacağım ben. rahat oluyor. hatta dün bimde gördüm indirimdeydi:)))
Kadinlar kukubu saolsun daha once deneyimli annelerin onerilerini okumustum o yuzden hastane cantama bebe onlugude koydum bebisin salyasi kusmugu gogsunu islatmasin usumesin diye

benim çevremde bana yardım edecek kimse yok. hemen herşeyi burda öğrendim ben de.
şu an doğum sonrası topikleri bile okuyorum.

Son düzenleme:

Ben terlik de koydum, önlük de.2 pijama bi gecelik koydum.Hastane çıkışı için giyecek rahat bişler almayı unutmayım.Özellikle sezeryan ihtimaline karsın beli yüksek şeyler tercih edin

günaydın...bugün psikopat gibi temizlik yapasım var..nerden baslasam, neyi nasıl yapsam die aranıyorum..sanki doğuma gitsem arkamdan evi teftiş edip "tüh rezilll..doğuma giderken ev böle mi bırakılır diye not vercekler"..kikikikikiki

Merhaba arkadaşlar deneyimli anne olarak sizi bir iki tavsiyem olucak nacizane ...hastane cantanıza göüs ucu kremi ni mutlaka koyun .bebek için pişik kremi ilk güden itibaren kullanmanızı tevsiye ederim ben geç kullanmaya başladım pişikten çok çektim o yüzden ..ayrıca biberon ,sütününüz gelmezse bebegin sarılık olmaması için ara ara mama verebilirsiniz....kendiniz için atlet mutlaka koymalıısnız dogumdan sonra çok teliyor insan

ayrıca meme ucu yarası olmaması için dogumdan önce e vitamin kapsülleri satılıyor eczanelerde onlardan kullanabilirsiniz meme uclarınızıa.. Bebek kıyafetlerini ben tek tek buzdolabı boşetlerine koyup o şekilde cantaya yerleştirmiştim daha düzenli ve temiz oluyor aklıma gelenler bunlar.... Hepinize hayırlı dogumlarr...

slm kızlar nasılsınız? ya biraz canım sıkkın oğluşumun hareketleri çok yavaşladı yarın kontrolüm var acaba beklemesemde bugünden mi gitsem.hareket etmiyor değil ama 1-2 gün öncesine göre daha az hareket ediyor :18:

Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...

etlidolma sende mi doğurdun, gerçekten hep normal doğum oluyor darısı başımıza, Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğine hayırlı, sağlıklı, mutlu, uzun bi ömür versin Rabbim.

ben de evi temzilemek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum, haftasonu annemle ablam gelecek bir daha camları silicez, dip köşe silip süpürücez. Ayrıca mutfak dolaplarını ve banyoyu bir daha yapmamız lazım. Yap yap yine aynısı oluyo. Ben de doğuma gidince evim pırıl pırıl olsun istiyorum ama bigün yapmasan yine aynı oluyo, hergün de ev dip köşe temizlenmezki canım.

Mesela dün değil ondan önceki gün de kendi temziliğimi yapıp dr.a gittim, şimdi doğsa temiz olucam ama haftaya tam çıkmıcaklar bile ne saçma işler ya, üstelik haftaya alttan muayene var, kadın olmak ne zor, bunları düünmekten bıktım. sürekli aklıma bişeyler geliyor, onu da yapmadım daha bu var falan

okşayınca tepki vermiyor mu, bi denesene.

mrb bayanlar, ben de geldim. ben de 24 eylül de bebegimi bekliyorum, erkek bebek... ama benimkinin pek beklemeye niyeti yok, özellikle aksamlari cok güclü bir sekilde kendini asagi dogru bastiriyorm, cikmak ister gibi, ben de telaslaniyorum dogum zamani geldi diye ama sonra vazgeciyor gelmekten, ayni seyi yasayan var mi acaba aranizda??????????????

Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...
Allah yardımcınız olsun cnm. mavişin suniyle olmadı sanırım
haberlerinizi bekliyoruz...

hg cnm:)) benim de 28 eylül ama sancılarım başladı. ağrılarım kasılmalarım yoğun. bunları doğuma hazırlık sancıları ve ağrıları diye biliyorum.herkes bir an önce gelsin diye dua ediyor ama benim bebeğim daha gelmesin.hem erken hem de başka problemler var. zamanında sağlıcakla gelsin benim yavrum....

sağlık ocağına git istersen cnm. ya da zaten yarınmış randevun bugünde gidebilirsin.ya da bugün sağlık ocağına yarın hastaneye git 2 gün de görmüş duymuş olursun bebişini. stres yapma yani.için nasıl rahat edecekse öyle yap.

hoşgeldin canım, bu dediğin şey sanırım hepimizde var, benim de aşağıya acayip baskı yapıyor, birden çömelip kalıyorum. Dün dr. a gittim normal dedi, doğum kanalına gitmeye başlamış ama daha tam girmemiş, yani bunlar bir süre daha olacak. Ben de dr.uma dedim, çıkmak ister gibi vuruyor herhalde artık gelmek istiyor dedim, dr.um eğer çıkmak isteseydi çıkardı, bebekler doğumu kendileri başlatırlar dedi, doğumu asıl başlatan şey tam olarak bilinmiyormuş ama genel kanı; bebeğin artık bulunduğu ortamdan huzursuz olmasıyla doğumu bebeğin başlattığı şeklindeymiş. yani keyiflerini beklicez.

hb canim Allah en uygun zamanda kucagina almani nasip eder insallah, ben bi an önce kucaima almak istiyorum, cok heyecanliyiiiiiiiim ama senin gibi kasilmalar falan yok sadece kendini cok güclü asagi bastiriyor, zaten dogum kanalina yerlestigini söylemisti doktor fakat sancim falan yok, bakalim hayirlisi hepimiz icin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…