canı havlu peçete koyabilirsin,kirlilerinizi koyacağın poşet yada kirli torbası koyabilirsin.ben senden farkı olarak 2 pijama koydum.
terlik gereklimi bilmiyorum hastanede veriyorlardır büyük ihtimal koysakmı acaba.
ben o önlüğü koydum emzirirken yakası ıslanmasın yada kusunca diye
kalcamın üstü sol tarafıma bir agrı batıyor yürürken,
bu nereden çıktı ki ya resmen sızlıyorrr
var mı böyle agrısı olan ya da başlayan..
hastane yakınmış cnm istersen kalabalık etme.eve gidip alabilecek varsa aksi bir durumda getirirozamannn bi takım dahamı koysam acaba cnm?
yada alt koyarım sadece:26:
terlik gerekli kesinlikle. hastane tek kullanımlık veriyorsa bilemem ama herkese verdiğini veriyorsa giyemem bencanı havlu peçete koyabilirsin,kirlilerinizi koyacağın poşet yada kirli torbası koyabilirsin.ben senden farkı olarak 2 pijama koydum.
terlik gereklimi bilmiyorum hastanede veriyorlardır büyük ihtimal koysakmı acaba.
Kadinlar kukubu saolsun daha once deneyimli annelerin onerilerini okumustum o yuzden hastane cantama bebe onlugude koydum bebisin salyasi kusmugu gogsunu islatmasin usumesin diye
canı havlu peçete koyabilirsin,kirlilerinizi koyacağın poşet yada kirli torbası koyabilirsin.ben senden farkı olarak 2 pijama koydum.
dun aksam saatlerinde cemrecik geldiiiii, cok tatli kuzum benimmmmmm, paronayak gibi surekli ona bakiyorum.
normal dogum oldu sevgili arkadaslar...3 kilo 550 gram ve 52 cm...hastanede yattim sayilmaz... 4-5 cm acilma ile sabaha karsi hastanemize gittik ve aksam 9 da eve donduk...
henuz dogurmayanlara bol sans diliyorum...
günaydın...bugün psikopat gibi temizlik yapasım var..nerden baslasam, neyi nasıl yapsam die aranıyorum..sanki doğuma gitsem arkamdan evi teftiş edip "tüh rezilll..doğuma giderken ev böle mi bırakılır diye not vercekler"..kikikikikiki
Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...
slm kızlar nasılsınız? ya biraz canım sıkkın oğluşumun hareketleri çok yavaşladı yarın kontrolüm var acaba beklemesemde bugünden mi gitsem.hareket etmiyor değil ama 1-2 gün öncesine göre daha az hareket ediyor :18:
okşayınca tepki vermiyor mu, bi denesene.
Allah yardımcınız olsun cnm. mavişin suniyle olmadı sanırımKizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...
mrb bayanlar, ben de geldim. ben de 24 eylül de bebegimi bekliyorum, erkek bebek... ama benimkinin pek beklemeye niyeti yok, özellikle aksamlari cok güclü bir sekilde kendini asagi dogru bastiriyorm, cikmak ister gibi, ben de telaslaniyorum dogum zamani geldi diye ama sonra vazgeciyor gelmekten, ayni seyi yasayan var mi acaba aranizda??????????????
veriyor canım ama az..daha önce soluma falan yatnca hemen tekmelerdi şimdi tık yok
slm kızlar nasılsınız? ya biraz canım sıkkın oğluşumun hareketleri çok yavaşladı yarın kontrolüm var acaba beklemesemde bugünden mi gitsem.hareket etmiyor değil ama 1-2 gün öncesine göre daha az hareket ediyor :18:
mrb bayanlar, ben de geldim. ben de 24 eylül de bebegimi bekliyorum, erkek bebek... ama benimkinin pek beklemeye niyeti yok, özellikle aksamlari cok güclü bir sekilde kendini asagi dogru bastiriyorm, cikmak ister gibi, ben de telaslaniyorum dogum zamani geldi diye ama sonra vazgeciyor gelmekten, ayni seyi yasayan var mi acaba aranizda??????????????
hg cnm:)) benim de 28 eylül ama sancılarım başladı. ağrılarım kasılmalarım yoğun. bunları doğuma hazırlık sancıları ve ağrıları diye biliyorum.herkes bir an önce gelsin diye dua ediyor ama benim bebeğim daha gelmesin.hem erken hem de başka problemler var. zamanında sağlıcakla gelsin benim yavrum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?