2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hb tesekkurler, gercektennnnnn bunlarin gönlünün olmasini beklersek daha coooooooook bekleyebiliriz :S

bizde seninle aynı günlerde doğum bekliyoruz canim..ve özellikle son 3-4 gündür akşamları hayat bana zehir oluyo...karnım taş gibi, oğluş vitesi boşa almış gibi, yatsam olmuyo, kalksam olmuyo..nefes bile zor alıp veriyorum...aksamları regl oluyomusum gibi bir agrı sızı...gündüzleri rahatım ama..bilmiyorum sende de tam boyle mi...

ben de evi temzilemek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum, haftasonu annemle ablam gelecek bir daha camları silicez, dip köşe silip süpürücez. Ayrıca mutfak dolaplarını ve banyoyu bir daha yapmamız lazım. Yap yap yine aynısı oluyo. Ben de doğuma gidince evim pırıl pırıl olsun istiyorum ama bigün yapmasan yine aynı oluyo, hergün de ev dip köşe temizlenmezki canım.

Mesela dün değil ondan önceki gün de kendi temziliğimi yapıp dr.a gittim, şimdi doğsa temiz olucam ama haftaya tam çıkmıcaklar bile ne saçma işler ya, üstelik haftaya alttan muayene var, kadın olmak ne zor, bunları düünmekten bıktım. sürekli aklıma bişeyler geliyor, onu da yapmadım daha bu var falan[/QUOTE]

kessinlikleeeee katılıyorum her bir kelimeye..hergün pislenio ev..artık hava soğusun camları acmiyim de ev pislenmesin diye dua etmeye basladım..banyoyu temizlesem, mutfak batıyo,balkon les gibi oluyo,nevresimleri degistir gene pislenio offff....kendi sahsi temizligime girmiyorum bileee, bıktım

kesinlikle tam böyle, asagiya dogru okadar guclu bastiriyor ki minnacik seyde bukadar guc nasil oluyor hayret ve bu arada diger el ayak hareketleri de son derece sert, sanki karate yapiyor karnimda benimle :)) bir de adet olmadan bir gun önce agrilar olur ya adet olacagini ordan anlarsin, ayni o agrilardan var. her aksam hastaneye gitme heyecani basarken gündüzleri durum degisiyor, sadece feci bi sirt agrisi kaliyor digerlerinden geriye.....

kessinlikleeeee katılıyorum her bir kelimeye..hergün pislenio ev..artık hava soğusun camları acmiyim de ev pislenmesin diye dua etmeye basladım..banyoyu temizlesem, mutfak batıyo,balkon les gibi oluyo,nevresimleri degistir gene pislenio offff....kendi sahsi temizligime girmiyorum bileee, bıktım[/QUOTE]

hava soğusa da camları açmasam diye ben de dün düşündüm, al birimizi vur ötekimize

herkese merhabalarr,,,
bizde geldık ogluşumla, babamı kaybedelı 26 gun oldu, ogluma kavuşmama 4 gun var nasıpse. saglıkla ınşallah. hayat ne garıp..
ptesı aksam sezeryan olcam, sabırsızlıkla beklıyorum. herkes ııdır umarım, topkten cok uzak kaldım, dogum yapanları cook merak edıyorum

babamız hazırlanadek bizde girelim dedik doktora gitmeden önce birazcık geçmiş yapabildim şimdi çıkıyoruz giderkene çikolata alayımda uyanıkken yakalayayım ya her gittiğimde horul horul uyuyor yaaaaa ((((

ayy maşallahhh sizeee kolay bi dğum olmuş ALLAH bizlerede nasip eder inşallaahhh
bi sorun olmamasına sevindim canım....
hayırlı haberlerle gelin canımmmm
Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...
dualarımızı sizinle kızlarrrr hadi bakalımmmm

çok az kalmış hadi hayırlısıyla al oğlunu kucağına inşallah. Doğum yapan çok var, gerçekten bayaadır yoktun.

Ecrin'le maviş doğuruyor şu anda. belki maviş doğurmuştur bile. Mihracee doğurdu, zevzekbayanı biliyorsundur zaten değil mi?, bebekc de doğum yaptı, kesin unuttuklarım var, hatırlayan bi el atsın lütfen.

herkese günaydın arkadaşlar. doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun.sağlıcakla büyüsün melekleriniz .benim de cmrts son kontrol.normal bekliyorum .2.dogumum . ilçede oturuyorum ilde hastanem 1 saat 15dk.sürüyor yol.yetisememe endişem var.um
arım sorun olmaz. deniz eda'mızı bekliyoruz sabırsılıkla.

Amin canım inşallah. kavusalım artık kuzuma:))
babamın vefatından 4 gün snra nısanım gelmıstı, ondan snra yatıp durdum, cok şükürki bu hafta iyiyim canm, evde bılgs bozuk gıremıyorum, telden de pek baglanamıyoruz, kaynanmlar da geldı,
hay maşallah yaa, baya dogum yapan olmuş :)) darısı basımıza hayırlısıyla ınşallah...

meraba kızlar... ayyy artık ikişer ikişer gönderizyoz kızları doğuma demek ne güzel rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepiciğimize inş ben dün doktora gittim kızımı gördüm bir iri burunki benden beter annesi yesin burnundan ama artık kesinki bana benzicek serram doktorumuz herşeyi çok beğendi bi sıkıntı yok dedi sadece suyum azalmış ama artık tamamen bitsede sıkıntı olmaz çünkü sen hamileliği bitirmişsin dedi bu haftasonu diil sonraki haftasonu doğurabilirsin bile dedi normal doğum için herşey müsaitmiş ki doktor bey biraz sezeryancı bana öle demesine çok sevindim bu arada 1 ay önce 2 kilo olan kızım artık 3.200 gr bu ay ii bakmışım kızıma bizden haberler böle... haaa bu arada hala deli gibi kaşınıyorum ve kaşıntı gitgide yayılıyo doğurunca anca geçermiş :2:

normal dogum yapanlar dogumdan birgun once yasadiklarini yazsinlar lutfeeeeeeeen, cooooook merak ediyorum neler oluyor, bu sekilde kendi dogumumla ilgili tahmin de yürütebilirimmmm

cnm seni merak etmiştik. oğluşumla geldik diyince doğdu sandım az kalmış senin de. güzel haberlerinibekliyoruz.doğum hikayeni de:)

Selamlar sana :3

ayyy cnm sen yazmıssın ben cıkmısım selamlarrr sana daa

bucart canım inşallah sende bugün sancıların açılman başlar yarında kendi sancılarınla normal doğuma girersin.

amin cnm inşallah zaten boyle pek içime sinmio sezeryana gider gibi hissedıorum gerçi her zaman dıorum hayırlısı sezeryansa ole olsun ama işte gönül yine normalden yana ...

Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...

Allah yardımcınız olsun .. umarım mavismavis sabaha kadar sancı çekip ardından sezeryana alınmamıstır

Allah yardımcın olsun cnm o an doğum olur demiştik bak hala beklıo bebişin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

inşallah herşey yolunda gider 2. bebekler biraz daha hızlıca gelıo ama bnm tanıdığım 2. bebeğinde 1.5 saat yol gidip hast.ye yehtişti sadece hast.ye vardığında açılma 8 cm falan oluo bu da senin için ii bişi olur :)) bende doğum başlarsa 1 saatlik yol gidicem Allahın izniyle

kızlar 2 gün önce boğazlarım yanıodu dünden beri de burnum tıkalı ya da akıo çok kötü ya doğuma selpaklarla mı gircem burnum aka aka doğum mu yapıcam yaaaa

.

ayy bende seni merak etmiştim canım iyi olmana çok sevindimm..
oo maşalllah Serra hanımaaa anası gibi güzel olacak deseneeeee
kızlar 2 gün önce boğazlarım yanıodu dünden beri de burnum tıkalı ya da akıo çok kötü ya doğuma selpaklarla mı gircem burnum aka aka doğum mu yapıcam yaaaa

.
kız doğurdun sandım haaaaa.....
bende sümüklüyüm korkmaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…