hoşgeldin canım, bu dediğin şey sanırım hepimizde var, benim de aşağıya acayip baskı yapıyor, birden çömelip kalıyorum. Dün dr. a gittim normal dedi, doğum kanalına gitmeye başlamış ama daha tam girmemiş, yani bunlar bir süre daha olacak. Ben de dr.uma dedim, çıkmak ister gibi vuruyor herhalde artık gelmek istiyor dedim, dr.um eğer çıkmak isteseydi çıkardı, bebekler doğumu kendileri başlatırlar dedi, doğumu asıl başlatan şey tam olarak bilinmiyormuş ama genel kanı; bebeğin artık bulunduğu ortamdan huzursuz olmasıyla doğumu bebeğin başlattığı şeklindeymiş. yani keyiflerini beklicez.
mrb bayanlar, ben de geldim. ben de 24 eylül de bebegimi bekliyorum, erkek bebek... ama benimkinin pek beklemeye niyeti yok, özellikle aksamlari cok güclü bir sekilde kendini asagi dogru bastiriyorm, cikmak ister gibi, ben de telaslaniyorum dogum zamani geldi diye ama sonra vazgeciyor gelmekten, ayni seyi yasayan var mi acaba aranizda??????????????
bizde seninle aynı günlerde doğum bekliyoruz canim..ve özellikle son 3-4 gündür akşamları hayat bana zehir oluyo...karnım taş gibi, oğluş vitesi boşa almış gibi, yatsam olmuyo, kalksam olmuyo..nefes bile zor alıp veriyorum...aksamları regl oluyomusum gibi bir agrı sızı...gündüzleri rahatım ama..bilmiyorum sende de tam boyle mi...
ben de evi temzilemek istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum, haftasonu annemle ablam gelecek bir daha camları silicez, dip köşe silip süpürücez. Ayrıca mutfak dolaplarını ve banyoyu bir daha yapmamız lazım. Yap yap yine aynısı oluyo. Ben de doğuma gidince evim pırıl pırıl olsun istiyorum ama bigün yapmasan yine aynı oluyo, hergün de ev dip köşe temizlenmezki canım.
Mesela dün değil ondan önceki gün de kendi temziliğimi yapıp dr.a gittim, şimdi doğsa temiz olucam ama haftaya tam çıkmıcaklar bile ne saçma işler ya, üstelik haftaya alttan muayene var, kadın olmak ne zor, bunları düünmekten bıktım. sürekli aklıma bişeyler geliyor, onu da yapmadım daha bu var falan
Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...
ayy maşallahhh sizeeedun aksam saatlerinde cemrecik geldiiiii, cok tatli kuzum benimmmmmm, paronayak gibi surekli ona bakiyorum.
normal dogum oldu sevgili arkadaslar...3 kilo 550 gram ve 52 cm...hastanede yattim sayilmaz... 4-5 cm acilma ile sabaha karsi hastanemize gittik ve aksam 9 da eve donduk...
henuz dogurmayanlara bol sans diliyorum...
bi sorun olmamasına sevindim canım....günaydın kızlarrrr, kociş kahvaltı hazırladı..Mamamızı yedik.Şimdi sacımla basımla ugrasıyorum olur da dogum olursa dieRandevumuz 8,30da.Gelişmelerden haberdar ederim.Herkese güzel bir gün diliyorum ( bol dogumlu mümkünse:))
hayırlı haberlerle gelin canımmmmGünaydın güzel anneler ...Bizsabah 7de kalktık güzel oğluşumla ama baş ağrısından dolayı malesefÖyle başım ağrıyor ki, annem kalktı patates bağladı filan bakalım inşallah geçer . Bir de üstüne istifra ettim aç karnına Ne oluyor böyle doğuma aZ kala anlamadaım,üşüttüm sanırım havalar serinleyince . Bizim de kontrolümüz var saat 11 de , dönünce yazarım buraya Bugün kendi doktorum da yok başka doktora gidicez bakalım o nasıl çıkacak , neler dicek merak ediyoruz :26: Bir de ben hala çatı muayenesi olmadım yapmasını isticem , çok meraklardayım benim çatı müsait mi diye , kendi doktorum hala bakamadı da ...1 hafta kala diyip durdu ben sordukça , iyi de ben bu arada doğuruversem nolucak
Bu ara şikayetlerim; adet ağrısına benzer ağrılar, gece tuvalete kalkarken kemiklerim( alt vajinal bölgedeki ve uyluklar) kırılıyormuş gibi yürüyemiyorum.Sanırım sona yaklaşıyoruz hadi hayırlısıİnşallah hayırlı haberlerle döneriz , bizi bekleyin anacım bayyy
dualarımızı sizinle kızlarrrr hadi bakalımmmmKizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...
herkese merhabalarr,,,
bizde geldık ogluşumla, babamı kaybedelı 26 gun oldu, ogluma kavuşmama 4 gun var nasıpse. saglıkla ınşallah. hayat ne garıp..
ptesı aksam sezeryan olcam, sabırsızlıkla beklıyorum. herkes ııdır umarım, topkten cok uzak kaldım, dogum yapanları cook merak edıyorum
veriyor canım ama az..daha önce soluma falan yatnca hemen tekmelerdi şimdi tık yok
çok az kalmış hadi hayırlısıyla al oğlunu kucağına inşallah. Doğum yapan çok var, gerçekten bayaadır yoktun.
Ecrin'le maviş doğuruyor şu anda. belki maviş doğurmuştur bile. Mihracee doğurdu, zevzekbayanı biliyorsundur zaten değil mi?, bebekc de doğum yaptı, kesin unuttuklarım var, hatırlayan bi el atsın lütfen.
herkese merhabalarr,,,
bizde geldık ogluşumla, babamı kaybedelı 26 gun oldu, ogluma kavuşmama 4 gun var nasıpse. saglıkla ınşallah. hayat ne garıp..
ptesı aksam sezeryan olcam, sabırsızlıkla beklıyorum. herkes ııdır umarım, topkten cok uzak kaldım, dogum yapanları cook merak edıyorum
Selamlar sana:3
bucart canım inşallah sende bugün sancıların açılman başlar yarında kendi sancılarınla normal doğuma girersin.
Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...
herkese merhabalarr,,,
herkese günaydın arkadaşlar. doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun.sağlıcakla büyüsün melekleriniz .benim de cmrts son kontrol.normal bekliyorum .2.dogumum . ilçede oturuyorum ilde hastanem 1 saat 15dk.sürüyor yol.yetisememe endişem var.um
arım sorun olmaz. deniz eda'mızı bekliyoruz sabırsılıkla.
ayy bende seni merak etmiştim canım iyi olmana çok sevindimm..herkese merhabalarr,,,
oo maşalllah Serra hanımaaameraba kızlar... ayyy artık ikişer ikişer gönderizyoz kızları doğuma demek ne güzelrabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepiciğimize inş ben dün doktora gittim kızımı gördüm bir iri burunki benden beter annesi yesin burnundan ama artık kesinki bana benzicek serram doktorumuz herşeyi çok beğendi bi sıkıntı yok dedi sadece suyum azalmış ama artık tamamen bitsede sıkıntı olmaz çünkü sen hamileliği bitirmişsin dedi bu haftasonu diil sonraki haftasonu doğurabilirsin bile dedi normal doğum için herşey müsaitmiş ki doktor bey biraz sezeryancı bana öle demesine çok sevindim bu arada 1 ay önce 2 kilo olan kızım artık 3.200 gr bu ay ii bakmışım kızıma bizden haberler böle... haaa bu arada hala deli gibi kaşınıyorum ve kaşıntı gitgide yayılıyo doğurunca anca geçermiş :2:
kız doğurdun sandım haaaaa.....kızlar 2 gün önce boğazlarım yanıodu dünden beri de burnum tıkalı ya da akıo çok kötü ya doğuma selpaklarla mı gircem burnum aka aka doğum mu yapıcam yaaaa
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?