kızlar 2 gün önce boğazlarım yanıodu dünden beri de burnum tıkalı ya da akıo çok kötü ya doğuma selpaklarla mı gircem burnum aka aka doğum mu yapıcam yaaaa
.
oo maşalllah Serra hanımaaaanası gibi güzel olacak deseneeeee
:
sancı falan kalmadı canım yaaa arada bi yokluyoo sonra gidiyoooo..... şöyle bi gelsee gitmesee bende bi doğursam artıkkkktşk ederiz tesesi valla maşallahı var kızımın büyümüş serpilmiş güzelleşmiş hakikattensenin sancılar ne alemde ?
herkese merhabalarr,,,
bizde geldık ogluşumla, babamı kaybedelı 26 gun oldu, ogluma kavuşmama 4 gun var nasıpse. saglıkla ınşallah. hayat ne garıp..
ptesı aksam sezeryan olcam, sabırsızlıkla beklıyorum. herkes ııdır umarım, topkten cok uzak kaldım, dogum yapanları cook merak edıyorum
sancı falan kalmadı canım yaaa arada bi yokluyoo sonra gidiyoooo..... şöyle bi gelsee gitmesee bende bi doğursam artıkkkk
bacım hala burda mısın
kız doğurdun sandım haaaaa.....
bende sümüklüyüm korkmaaa
canım sen daha doğuramadınmıböle beklemekte zor allah yardımcın olsun hayırlısıyla kolaylıkla doğurursun inş... kaşıntıların ne alemde
cnm seni merak etmiştik. oğluşumla geldik diyince doğdu sandımaz kalmış senin de. güzel haberlerinibekliyoruz.doğum hikayeni de:)
ahh ahh artık ben yarın sabah sapa sağlam hast.ye yatışımı yaparım
dün belim çok ağrıdı ha sancı geldi ha gelcek dedim tık yok
beklemek cok kotu kızlarrrrr
ayy yok canm, bizim velet gelcek gıbı olduda durdu snra:)) göbişimde hala. vallahı sezeryan günü dün bellı oldu, bukadar gun gectıde bu 4 gün gecermı bılmıyorum, coook heyecanlıyım
evet cnm yaaa senin yerin de olmak çok zor gerçekten
bebeğinin hareketlerini takip etmeyi unutmatabii bu hepimiz için geçerli
gün yaklaştıkça daha bi sıkıntı basıyo yaaa stres oluyorum artık eşim zaten benden stres sağ salim kucağımıza bi alsak yavrularımızı derin bi ohhh çekeceğim yaaaaaa
valla dün çok daralmıştım doktor işimiz sıkıntılı oldu biraz bide hala karar veremedim özeldemi devlettemi doğursam die iice kafam kazan oldu dün çıldırdım aaayyy yeter dedim bi doğsada kızım sağsalim bu düşüncelerden doktor randevularından bi kurtulsam ama akşama kızımı tombik tombik görünce içim çok rahatladı stresimde geçti dursun içimde serram biraz daha bastırsın kolunu bacağını boşuma boşumaannesi yesin kolundan bacağından
canım inşallah sancın gelir yaaaa sabaha kadarrrahh ahh artık ben yarın sabah sapa sağlam hast.ye yatışımı yaparım
dün belim çok ağrıdı ha sancı geldi ha gelcek dedim tık yok
beklemek cok kotu kızlarrrrr
niye sezeryan canım senin ben bişey mi kaçırdımm:26::26:ayy yok canm, bizim velet gelcek gıbı olduda durdu snra:)) göbişimde hala. vallahı sezeryan günü dün bellı oldu, bukadar gun gectıde bu 4 gün gecermı bılmıyorum, coook heyecanlıyım
fazla söze vaktim yok kızlar ;kısaca bnm minik kızım geldi...daha sonra doğum hikayemi paylaşıcam inşallah
fazla söze vaktim yok kızlar ;kısaca bnm minik kızım geldi...daha sonra doğum hikayemi paylaşıcam inşallah
annaaaammmm akşam ne kadan çok konuşmuşsunuz. anca bitirdim geçmişi. kahvaltı bile yapmadık geçmiş yapacağız diye
ayyyy ne güzelllşimdi bebişi kucağında emziriyordur belki
ayy ben de saçımı makyajımı yapıp gitmek istiyorum:)))) inşallah belirtilerim olurda yapar giderim.şu an seninde bebişin kollarındadır.öp kokla ohhhhhh misssss
son durum ne oldu?? hayırlısıyla sen de kucağına almışsındır inşallahhhh
ben yapabiliyorum:)))) ama artık bacak bacak üstüne atamıyorum.
anammmmmmmbenim 5. kat ve ağzım açık çıkıyorum. doğumda acil bişey olursa nasıl inerim diye düşünüyorum.
Allah gönlüne göre verir inşallah.seni çok iyi anlıyorum. ben de deniyorum deniyorum olmuyor. özeldeyim şu an ama o kadar yorucu ve sinir ki.bol bol kullanılıyorsun üç kuruş paraya. bu sene girmemiştim ama önümüzdeki yıl tekrar hazırlanacağım kızımla:))))
Allah analı babalı büyütsünnnnnsesi çıkmayanlar meğer doğurmaya gitmişşşş ne güzellllll bekliyoruz hikayeni
cnm yaaa tansiyon çok yüksek değil mi.....ben korktum açıkçası. bugün sağlık ocağına falan gitsen yine...lökositte 500 diyorsun. lökosit sınırın çok üstü gibi geldi bana. sen hiç ihmal etme bu durumu...
ben de getirttim arkadaşa umreden. ama daha benim var. sancılarımda koyacağız.sen geç bile kaldın koymakta
ben kestirdimmmmRabbim korusun
Allah analı babalı büyütsün cnm seninkini dehayırlı evlat olur inşallah senin yavrun da
ayyy cnm sen yazmıssın ben cıkmısım selamlarrr sana daa
amin cnm inşallah zaten boyle pek içime sinmio sezeryana gider gibi hissedıorum gerçi her zaman dıorum hayırlısı sezeryansa ole olsun ama işte gönül yine normalden yana ...
Allah yardımcınız olsun .. umarım mavismavis sabaha kadar sancı çekip ardından sezeryana alınmamıstır
Allah yardımcın olsun cnm o an doğum olur demiştik bak hala beklıo bebişin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
amın canım,,, vallahı, bende dogcak sandım ama göbişte hala :)) hepimiz hayırlısıyla kavusalım kuzulara..
inşallah herşey yolunda gider 2. bebekler biraz daha hızlıca gelıo ama bnm tanıdığım 2. bebeğinde 1.5 saat yol gidip hast.ye yehtişti sadece hast.ye vardığında açılma 8 cm falan oluo bu da senin için ii bişi olur :)) bende doğum başlarsa 1 saatlik yol gidicem Allahın izniyle
ayy bende seni merak etmiştim canım iyi olmana çok sevindimm..
sagol canım, iyiyiz cok şükür. kuzumu beklıyorum artık, ptesı sezeryan, gecermı bu 4 gun
oo maşalllah Serra hanımaaaanası gibi güzel olacak deseneeeee
kız doğurdun sandım haaaaa.....
bende sümüklüyüm korkmaaa
AMİN CANIMM, cok sagol, bende oyle, bıraz daha gıremeseydım topiğe, kımse kalmıcakmış dogurmayan :)))
canım allah sabırversin oğluna sevdiklerine sağlıklı uzun ömür versin inş... bende doğum yapanları hep sonrada öğreniyorum ama mavişle ecrindi galiba hastanedeydiler belkide doğurmuşturlar
geçmez valla heyecanlanılmayacak gibi de değil ki
senin mdr ne yapıyor sensiz bu arada ben onu da merak ettim
gün yaklaştıkça daha bi sıkıntı basıyo yaaa stres oluyorum artık eşim zaten benden stres sağ salim kucağımıza bi alsak yavrularımızı derin bi ohhh çekeceğim yaaaaaa
canım inşallah sancın gelir yaaaa sabaha kadarrr
niye sezeryan canım senin ben bişey mi kaçırdımm:26::26:
hmmm anladım canım neyse yaaa ikiniz içinde sağlıklısı oysa mecbur sezeryan artıkk.. ayy ALLAHIM sağ salim kurtarsın ikinizide inşallaah..benim kemık yapım uygun deılmış canım, aslında doktorum da 3 kez muayene ettı ama , kemık yassıymış, buyuzden bebegın cıkması zor olurmuş, zorunlu sezeryan yanı, doktorumda normal dogum taraftarı aslında, bende normal ıstıyordum ama nasıp işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?