2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar 2 gün önce boğazlarım yanıodu dünden beri de burnum tıkalı ya da akıo çok kötü ya doğuma selpaklarla mı gircem burnum aka aka doğum mu yapıcam yaaaa

.

canım sen daha doğuramadınmı böle beklemekte zor allah yardımcın olsun hayırlısıyla kolaylıkla doğurursun inş... kaşıntıların ne alemde

canım allah sabırversin oğluna sevdiklerine sağlıklı uzun ömür versin inş... bende doğum yapanları hep sonrada öğreniyorum ama mavişle ecrindi galiba hastanedeydiler belkide doğurmuşturlar

sancı falan kalmadı canım yaaa arada bi yokluyoo sonra gidiyoooo..... şöyle bi gelsee gitmesee bende bi doğursam artıkkkk

valla dün çok daralmıştım doktor işimiz sıkıntılı oldu biraz bide hala karar veremedim özeldemi devlettemi doğursam die iice kafam kazan oldu dün çıldırdım aaayyy yeter dedim bi doğsada kızım sağsalim bu düşüncelerden doktor randevularından bi kurtulsam ama akşama kızımı tombik tombik görünce içim çok rahatladı stresimde geçti dursun içimde serram biraz daha bastırsın kolunu bacağını boşuma boşuma annesi yesin kolundan bacağından

doğuramayanlar forumu mu açsak ne
benim ablam 40 artı 6 da doğum yapmıştı ikinci kızına inşallah o kadar sürmez benimkide

bacım hala burda mısın

kız doğurdun sandım haaaaa.....
bende sümüklüyüm korkmaaa

canım sen daha doğuramadınmı böle beklemekte zor allah yardımcın olsun hayırlısıyla kolaylıkla doğurursun inş... kaşıntıların ne alemde

ahh ahh artık ben yarın sabah sapa sağlam hast.ye yatışımı yaparım
dün belim çok ağrıdı ha sancı geldi ha gelcek dedim tık yok
beklemek cok kotu kızlarrrrr

cnm seni merak etmiştik. oğluşumla geldik diyince doğdu sandım az kalmış senin de. güzel haberlerinibekliyoruz.doğum hikayeni de:)

ayy yok canm, bizim velet gelcek gıbı olduda durdu snra:)) göbişimde hala. vallahı sezeryan günü dün bellı oldu, bukadar gun gectıde bu 4 gün gecermı bılmıyorum, coook heyecanlıyım

evet cnm yaaa senin yerin de olmak çok zor gerçekten
bebeğinin hareketlerini takip etmeyi unutma tabii bu hepimiz için geçerli

ayy yok canm, bizim velet gelcek gıbı olduda durdu snra:)) göbişimde hala. vallahı sezeryan günü dün bellı oldu, bukadar gun gectıde bu 4 gün gecermı bılmıyorum, coook heyecanlıyım

geçmez valla heyecanlanılmayacak gibi de değil ki
senin mdr ne yapıyor sensiz bu arada ben onu da merak ettim

gün yaklaştıkça daha bi sıkıntı basıyo yaaa stres oluyorum artık eşim zaten benden stres sağ salim kucağımıza bi alsak yavrularımızı derin bi ohhh çekeceğim yaaaaaa
canım inşallah sancın gelir yaaaa sabaha kadarrr
niye sezeryan canım senin ben bişey mi kaçırdımm:26::26:

fazla söze vaktim yok kızlar ;kısaca bnm minik kızım geldi...daha sonra doğum hikayemi paylaşıcam inşallah

Eklentiler

• $kızım.webp
    21 KB · Görüntüleme: 43
fazla söze vaktim yok kızlar ;kısaca bnm minik kızım geldi...daha sonra doğum hikayemi paylaşıcam inşallah

maaşallah Duru hanıma.. eylül annelerinin bir çoğu ağustos annesi oldu. ben de öyle bekliyordum ama bu gidişle eylül annesi olacam. be de oğlumun fotosunu paylaşmak istiyom ya kızlar... ama bi yandan da yaşayacaklarımdan korkuyommm ..

hayırlısı olsun cnm. Özel mahfediyor adamı. Umarım yavrun uğurlu gelirde sende atanırsın inşallahhh

canım allah sabırversin oğluna sevdiklerine sağlıklı uzun ömür versin inş... bende doğum yapanları hep sonrada öğreniyorum ama mavişle ecrindi galiba hastanedeydiler belkide doğurmuşturlar
AMİN CANIMM, cok sagol, bende oyle, bıraz daha gıremeseydım topiğe, kımse kalmıcakmış dogurmayan :)))
geçmez valla heyecanlanılmayacak gibi de değil ki
senin mdr ne yapıyor sensiz bu arada ben onu da merak ettim

hahaha alemsın valla, bende merak edıyorum, :).. ama adam lar sagolsun hıç bısey demedıler, herzamn ara bısey lazm olursa dedıler, hakkını yemıyeyım cok ii davrandılar

benim kemık yapım uygun deılmış canım, aslında doktorum da 3 kez muayene ettı ama , kemık yassıymış, buyuzden bebegın cıkması zor olurmuş, zorunlu sezeryan yanı, doktorumda normal dogum taraftarı aslında, bende normal ıstıyordum ama nasıp işte.

hmmm anladım canım neyse yaaa ikiniz içinde sağlıklısı oysa mecbur sezeryan artıkk.. ayy ALLAHIM sağ salim kurtarsın ikinizide inşallaah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…