AMİN CANIMM, cok sagol, bende oyle, bıraz daha gıremeseydım topiğe, kımse kalmıcakmış dogurmayan :)))
hahaha alemsın valla, bende merak edıyorum, :).. ama adam lar sagolsun hıç bısey demedıler, herzamn ara bısey lazm olursa dedıler, hakkını yemıyeyım cok ii davrandılar
canım doğum hikayeni yazar mısııınnnn...slm kızlar
bben geldim
kızımı yeni emzirip uyuyttum......
çok tatlı ,çok güzel bi duyguymuş bu arada anne olmak ...Allah herkese yaşatır umarım.......
kızımla uyuym aşamasındayız henüz...nasıl emzirilir tutulur hiç bişey bilmiyrm,o ağladıkça bende başlıyrm ağlamaya kıyamıyrm yaaaaa,iyiyki annem burda....
sizler nasılsınız ,,,başka bebişler eklendi mi?
slm kızlar
bben geldim
kızımı yeni emzirip uyuyttum......
çok tatlı ,çok güzel bi duyguymuş bu arada anne olmak ...Allah herkese yaşatır umarım.......
kızımla uyuym aşamasındayız henüz...nasıl emzirilir tutulur hiç bişey bilmiyrm,o ağladıkça bende başlıyrm ağlamaya kıyamıyrm yaaaaa,iyiyki annem burda....
sizler nasılsınız ,,,başka bebişler eklendi mi?
Selam kızlar sabah dra gittim hersey yolunda artık pazartesiyi bekliyoruz
o gün kavusacagız inşallah küçük ogluma..3100civarı doğacagını tahmin etti drum..
Efe'm gel artıkkkk .....
herkese merhaba
hep takip etmekle olmaz dimi yazayım ben de artıkın:)
dün doktora gittim ben de çatı muayenesi yapcak mısınız dedim o normal doğum için belirleyici bir kriter değil dar olup ta normal yapan çok var önemli olan çocuğun kilosu dedi.Bu arada gittiğim doktor özelde ve çok duyulmuş bir isim.Kızım 2750 civarı normal dedi bir gün önce gittiğim devlet hast. doktorum 3.000 civarı demişti hangisi doğru bilemedim.Neyse sonuçta 3.000-3.500 civarı olurmuş.19 eylülde gel dedi duruma göre bakarız şimdilik sağlık durumu çok iyi dedi.Olmazsa 1 hafta daha bekleriz dedi.Her hafta nst ye girceksin dedi.
Özellikle bebeğin hareketleri konusunda 10 defa olması gerkiyor 9 olsa bile sorundur, hemen gelmen lazım dedi.
Benim 1 saat uzaklıkta doğum başlasa bile uzaklık çok önemli değil öyle sancı başlayıp 1 saat içinde doğurman çok zor7-8 saat sürer ilk sancıdan itibaren dedi.Sancıların 3 dak. inince evden çıksan yeterli dedi.Fazla mı rahat ne.
Hayırlısı bakalım.Doğuran arkadaşlara hayırlı olsun artık dökülmeye başlıyoruz.Bekleyenlere de hayırlı zaman da sağlıkla kucağına almalarını diliyorum Allahımdan.Benimde tabiiiii
aramıza hoşgeldin canımmherkese merhaba
hep takip etmekle olmaz dimi yazayım ben de artıkın:)
dün doktora gittim ben de çatı muayenesi yapcak mısınız dedim o normal doğum için belirleyici bir kriter değil dar olup ta normal yapan çok var önemli olan çocuğun kilosu dedi.Bu arada gittiğim doktor özelde ve çok duyulmuş bir isim.Kızım 2750 civarı normal dedi bir gün önce gittiğim devlet hast. doktorum 3.000 civarı demişti hangisi doğru bilemedim.Neyse sonuçta 3.000-3.500 civarı olurmuş.19 eylülde gel dedi duruma göre bakarız şimdilik sağlık durumu çok iyi dedi.Olmazsa 1 hafta daha bekleriz dedi.Her hafta nst ye girceksin dedi.
Özellikle bebeğin hareketleri konusunda 10 defa olması gerkiyor 9 olsa bile sorundur, hemen gelmen lazım dedi.
Benim 1 saat uzaklıkta doğum başlasa bile uzaklık çok önemli değil öyle sancı başlayıp 1 saat içinde doğurman çok zor7-8 saat sürer ilk sancıdan itibaren dedi.Sancıların 3 dak. inince evden çıksan yeterli dedi.Fazla mı rahat ne.
Hayırlısı bakalım.Doğuran arkadaşlara hayırlı olsun artık dökülmeye başlıyoruz.Bekleyenlere de hayırlı zaman da sağlıkla kucağına almalarını diliyorum Allahımdan.Benimde tabiiiii
bu Efecikler hep zayıf bizimkide cuma günü 3kg idi teyzesi bool bol emzirip kilo aldıracağız inşallaaahhhhh...Selam kızlar sabah dra gittim hersey yolunda artık pazartesiyi bekliyoruz
o gün kavusacagız inşallah küçük ogluma..3100civarı doğacagını tahmin etti drum..
Efe'm gel artıkkkk .....
sağlık canım en başta ne yapalım hakkımızda hayırlısııı...DURU bebek de gelmiş hoşgelmiş, sezeryanda olan arkadaşlar varmış hayırlısıyla sağlıkla kurtulmuşlardır inşallah
Bende başka bir doktora gidecektim ama şansıma 4 gün boyunca o da yokmuş, nedir bu talihsizliğim anlamadım. Napim nasip...
Eski doktoruma gideceğim içim rahat etsin diye, belkide başka şehirde doğum yapacağım ama olsun sağlıklı olalım da diyecek bişeyim yok ...............
benim doktorumda rahat ama seviyorum onun rahat olmasını. hamileliğim çok rahat geçti sayesinde. hep rahatlatıcı konuşuyor.pimpirikli biri olsaydı ben de sürekli öyle olurdum.bazı doktorlar boş yere evham yaptırıyor.
Merhaba kızlar.. Salı günü karın, bel ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorda 1 santim açıklığım olduğunu öğrendim.. Nstye bağladılar. 26-28lerde sancım çıktı. Doktor bu hafta doğum yaparsın dedi.. Sizde havadisler nasıl?
fazla söze vaktim yok kızlar ;kısaca bnm minik kızım geldi...daha sonra doğum hikayemi paylaşıcam inşallah
sağolsunlar cnm) dönecek misin doğumdan sonra?
1 cm acıklıkla 1 haftadır gezıorum ahhh tık yok
Hayırlısı cnm
fazla söze vaktim yok kızlar ;kısaca bnm minik kızım geldi...daha sonra doğum hikayemi paylaşıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?