2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağolsunlar cnm) dönecek misin doğumdan sonra?

slm kızlar
bben geldim
kızımı yeni emzirip uyuyttum......
çok tatlı ,çok güzel bi duyguymuş bu arada anne olmak ...Allah herkese yaşatır umarım.......
kızımla uyuym aşamasındayız henüz...nasıl emzirilir tutulur hiç bişey bilmiyrm,o ağladıkça bende başlıyrm ağlamaya kıyamıyrm yaaaaa,iyiyki annem burda....
sizler nasılsınız ,,,başka bebişler eklendi mi?

herkese merhaba
hep takip etmekle olmaz dimi yazayım ben de artıkın:)
dün doktora gittim ben de çatı muayenesi yapcak mısınız dedim o normal doğum için belirleyici bir kriter değil dar olup ta normal yapan çok var önemli olan çocuğun kilosu dedi.Bu arada gittiğim doktor özelde ve çok duyulmuş bir isim.Kızım 2750 civarı normal dedi bir gün önce gittiğim devlet hast. doktorum 3.000 civarı demişti hangisi doğru bilemedim.Neyse sonuçta 3.000-3.500 civarı olurmuş.19 eylülde gel dedi duruma göre bakarız şimdilik sağlık durumu çok iyi dedi.Olmazsa 1 hafta daha bekleriz dedi.Her hafta nst ye girceksin dedi.
Özellikle bebeğin hareketleri konusunda 10 defa olması gerkiyor 9 olsa bile sorundur, hemen gelmen lazım dedi.
Benim 1 saat uzaklıkta doğum başlasa bile uzaklık çok önemli değil öyle sancı başlayıp 1 saat içinde doğurman çok zor7-8 saat sürer ilk sancıdan itibaren dedi.Sancıların 3 dak. inince evden çıksan yeterli dedi.Fazla mı rahat ne.
Hayırlısı bakalım.Doğuran arkadaşlara hayırlı olsun artık dökülmeye başlıyoruz.Bekleyenlere de hayırlı zaman da sağlıkla kucağına almalarını diliyorum Allahımdan.Benimde tabiiiii

canım doğum hikayeni yazar mısııınnnn...
ALLAHIM inşallah bizlerede nasip etsinnn..
sibelyüce,bebekc,volveron,didem0101,aybükem,mihracee,nvsnglr doğum yaptı..
ecrin ve mavişmaviş sabah sezeryana gireceklerdi canımm hayırlısıyla almışlardır inşallah kucaklarınaaa..

Son düzenleme:
Selam kızlar sabah dra gittim hersey yolunda artık pazartesiyi bekliyoruz
o gün kavusacagız inşallah küçük ogluma..3100civarı doğacagını tahmin etti drum..
Efe'm gel artıkkkk .....

hoşgeldin cnm ben doğuma gitmeden doğum hikayeni anlat tecrübe olsun

o gün kavusacagız inşallah küçük ogluma..3100civarı doğacagını tahmin etti drum..
Efe'm gel artıkkkk .....

küçük olsun cnm doğduktan sonra büyür sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

benim doktorumda rahat ama seviyorum onun rahat olmasını. hamileliğim çok rahat geçti sayesinde. hep rahatlatıcı konuşuyor.pimpirikli biri olsaydı ben de sürekli öyle olurdum.bazı doktorlar boş yere evham yaptırıyor.

DURU bebek de gelmiş hoşgelmiş, sezeryanda olan arkadaşlar varmış hayırlısıyla sağlıkla kurtulmuşlardır inşallah

Bende başka bir doktora gidecektim ama şansıma 4 gün boyunca o da yokmuş, nedir bu talihsizliğim anlamadım. Napim nasip...

Eski doktoruma gideceğim içim rahat etsin diye, belkide başka şehirde doğum yapacağım ama olsun sağlıklı olalım da diyecek bişeyim yok ...............

aramıza hoşgeldin canımm
ALLAHIM Hepimize sağlıklı doğumlar nasip eder inşallahh...
Efe'm gel artıkkkk .....
bu Efecikler hep zayıf bizimkide cuma günü 3kg idi teyzesi bool bol emzirip kilo aldıracağız inşallaaahhhhh...
ahhh benim Efe'm de gelsin artıııkkkkk
sağlık canım en başta ne yapalım hakkımızda hayırlısııı...

haklısın cnm benim şansıma 3 doktor değiştirdim hepsi de çok rahattı ben de öyleyimdir çekiyo herhalde dün hastanede eşim doğumhaneye kadar gitti meraktan ben de diyorum ki aman görcem zaten ne gerek var :)
Doğum anını düşünmeyince çok kolay oluyor.
Evet bazı doktorlar çok evham yaptırıyor.Dün bir arkadaşım 27 haftalık hamile bebeğin beynindeki su sınırdaymış artış görmüş biraz doktoru, kız bütün gün ağlamış gebeliği sonlandırabiliriz falan demiş yuh yani yaa salı günü ayrıntılı usg bakılacak prof. bakacak inş. bi sorunu çıkmaz dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...

aramıza hoşgeldin canımm
ALLAHIM Hepimize sağlıklı doğumlar nasip eder inşallahh...

hoşbulduk canım ben hep takip ediyorum bağımlılık yapıyor zaten.
aminnnnnn inş. kolay doğumlar herkese

Merhaba kızlar.. Salı günü karın, bel ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorda 1 santim açıklığım olduğunu öğrendim.. Nstye bağladılar. 26-28lerde sancım çıktı. Doktor bu hafta doğum yaparsın dedi.. Sizde havadisler nasıl?

1 cm acıklıkla 1 haftadır gezıorum ahhh tık yok
hayırlısı cnm

kızlar şimdi eski doktoruma ulaştım, bu tansiyonla seni nasıl takibe almaz dedi kızdı, ilacı 2-3 sefer kullanmamı ve yarın hemen yanına gitmemi istedi...

Tansiyon şakaya gelmez bebeği erken almaya bile sebeptir dedi, olmadı illa kendi şehrinde mi olacak burada doğum yaparsın ben doktor konusunda yardımcı olurum sana merak etme dedi (kendisi özel muayene de olduğu için yaptıramıyor)

ben çatı muayenesini de yaparım en azından için rahatlar zaten bebek kendini kurtardı dedi...

hayırlısı bakalım yarın inşallah akşam üstü gitmiş olacağım, dua edin bize kızlar....

sağolsunlar cnm) dönecek misin doğumdan sonra?

donerım nasıpse canım, bakalım saglık durumuma gore. nezaman uygun olursa.. hiç aklıma gelmeyecek şeyler yasadıgım için,zaman veremez oldum, sen naptın konustunmu ızını?? ne zamn cıkıyosun? nekadar aldın?

1 cm acıklıkla 1 haftadır gezıorum ahhh tık yok
Hayırlısı cnm

doktora sordum bu açıklıkla ne zaman doğururum. Dedi ki ben 2 santim açıklıkla 20 gün bekledim. Hiç belli olmaz Sonra nstye bağladılar. Allahtan sancılar güzel çıktı. Sonucu görünce bu hafta doğurursun dedi Senin sancıların ne alemde?

fazla söze vaktim yok kızlar ;kısaca bnm minik kızım geldi...daha sonra doğum hikayemi paylaşıcam inşallah

maşallah kızına :)) allaha şükür kucağına almışsın darısı başımıza :))))))))
pazartesi doğumları 3 olduk :)))) asilemir de akşam girecekmiş senemciq de ben de sabahtan :) dua edin kızlar 3 günümüz kaldıııı

Bugün agdamı da yaptırdım
büyük ogluma da hediyeler aldım
dogumdan sonra sana kardeşin hediyeler getirmiş diyecegim inşallah.....
Yalnız su spinal sezeryana heyecanım nasıl olacak ben de cooook merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…