doktora sordum bu açıklıkla ne zaman doğururum. Dedi ki ben 2 santim açıklıkla 20 gün bekledim. Hiç belli olmazSonra nstye bağladılar. Allahtan sancılar güzel çıktı. Sonucu görünce bu hafta doğurursun dedi Senin sancıların ne alemde?
maşallah kızına :)) allaha şükür kucağına almışsın darısı başımıza :))))))))
pazartesi doğumları 3 olduk :)))) asilemir de akşam girecekmiş senemciq de ben de sabahtan :) dua edin kızlar 3 günümüz kaldıııı
aynen canım bende önce takip ediyodum sonra aktif olmaya başladım gerçekten bağımlılık yapıyoohoşbulduk canım ben hep takip ediyorum bağımlılık yapıyor zaten.
aminnnnnn inş. kolay doğumlar herkese
hatuniremle bucart günleeerdir bekliyolar canım yaaaa ama inşallah tez vakitte doğurursunnnnMerhaba kızlar.. Salı günü karın, bel ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorda 1 santim açıklığım olduğunu öğrendim.. Nstye bağladılar. 26-28lerde sancım çıktı. Doktor bu hafta doğum yaparsın dedi.. Sizde havadisler nasıl?
ecrin sabah tansiyon yüzünden sezeryana girdi mesela canım iyiki ulaşmışsın doktorunaaa...kızlar şimdi eski doktoruma ulaştım, bu tansiyonla seni nasıl takibe almaz dedi kızdı, ilacı 2-3 sefer kullanmamı ve yarın hemen yanına gitmemi istedi...
Tansiyon şakaya gelmez bebeği erken almaya bile sebeptir dedi, olmadı illa kendi şehrinde mi olacak burada doğum yaparsın ben doktor konusunda yardımcı olurum sana merak etme dedi (kendisi özel muayene de olduğu için yaptıramıyor)
ben çatı muayenesini de yaparım en azından için rahatlar zaten bebek kendini kurtardı dedi...
hayırlısı bakalım yarın inşallah akşam üstü gitmiş olacağım, dua edin bize kızlar....
Merhaba kızlar.. Salı günü karın, bel ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorda 1 santim açıklığım olduğunu öğrendim.. Nstye bağladılar. 26-28lerde sancım çıktı. Doktor bu hafta doğum yaparsın dedi.. Sizde havadisler nasıl?
merhaba c.tesi nst de sancı 25-30 arasındaydı ama dokttor sancın çıkmış demedi bu c.tesi tekrar gidecem bel ağrım var ve sürekli adet ağrısına benzer bi ağrım var sadece bir de annem geldi yanıma ve karnın baya farketti aşağıya iniyor dedi :)) inş hayırlısıyla alırız kucağımıza bebeklerimizi
dun aksam saatlerinde cemrecik geldiiiii, cok tatli kuzum benimmmmmm, paronayak gibi surekli ona bakiyorum.
normal dogum oldu sevgili arkadaslar...3 kilo 550 gram ve 52 cm...hastanede yattim sayilmaz... 4-5 cm acilma ile sabaha karsi hastanemize gittik ve aksam 9 da eve donduk...
henuz dogurmayanlara bol sans diliyorum...
Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...
allah yardımcısı olsun cnm inşallah bir sorun yoktur.haklısın cnm benim şansıma 3 doktor değiştirdim hepsi de çok rahattı ben de öyleyimdir çekiyo herhalde dün hastanede eşim doğumhaneye kadar gitti meraktan ben de diyorum ki aman görcem zaten ne gerek var :)
Doğum anını düşünmeyince çok kolay oluyor.
Evet bazı doktorlar çok evham yaptırıyor.Dün bir arkadaşım 27 haftalık hamile bebeğin beynindeki su sınırdaymış artış görmüş biraz doktoru, kız bütün gün ağlamış gebeliği sonlandırabiliriz falan demiş yuh yani yaa salı günü ayrıntılı usg bakılacak prof. bakacak inş. bi sorunu çıkmaz dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...
söylemiştim ben sana cnm 15 tansiyon ne demek ve bu durumda eve gönderiyorlarkızlar şimdi eski doktoruma ulaştım, bu tansiyonla seni nasıl takibe almaz dedi kızdı, ilacı 2-3 sefer kullanmamı ve yarın hemen yanına gitmemi istedi...
Tansiyon şakaya gelmez bebeği erken almaya bile sebeptir dedi, olmadı illa kendi şehrinde mi olacak burada doğum yaparsın ben doktor konusunda yardımcı olurum sana merak etme dedi (kendisi özel muayene de olduğu için yaptıramıyor)
ben çatı muayenesini de yaparım en azından için rahatlar zaten bebek kendini kurtardı dedi...
hayırlısı bakalım yarın inşallah akşam üstü gitmiş olacağım, dua edin bize kızlar....
donerım nasıpse canım, bakalım saglık durumuma gore. nezaman uygun olursa.. hiç aklıma gelmeyecek şeyler yasadıgım için,zaman veremez oldum, sen naptın konustunmu ızını?? ne zamn cıkıyosun? nekadar aldın?
Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...
herkese merhabalarr,,,
bizde geldık ogluşumla, babamı kaybedelı 26 gun oldu, ogluma kavuşmama 4 gun var nasıpse. saglıkla ınşallah. hayat ne garıp..
ptesı aksam sezeryan olcam, sabırsızlıkla beklıyorum. herkes ııdır umarım, topkten cok uzak kaldım, dogum yapanları cook merak edıyorum
fazla söze vaktim yok kızlar ;kısaca bnm minik kızım geldi...daha sonra doğum hikayemi paylaşıcam inşallah
slm kızlar
bben geldim
kızımı yeni emzirip uyuyttum......
çok tatlı ,çok güzel bi duyguymuş bu arada anne olmak ...Allah herkese yaşatır umarım.......
kızımla uyuym aşamasındayız henüz...nasıl emzirilir tutulur hiç bişey bilmiyrm,o ağladıkça bende başlıyrm ağlamaya kıyamıyrm yaaaaa,iyiyki annem burda....
sizler nasılsınız ,,,başka bebişler eklendi mi?
maşallah kızına :)) allaha şükür kucağına almışsın darısı başımıza :))))))))
pazartesi doğumları 3 olduk :)))) asilemir de akşam girecekmiş senemciq de ben de sabahtan :) dua edin kızlar 3 günümüz kaldıııı
dişleri çıkıversin diye bekliyoruz canımm
ben yapıyorum onu hala yaaaaaaa
çatın açılıyodur canımm...o dediğin hareketi ben yapamıyorum sibel yaaa hem de gerçekten yapamıyorum bu gerçek mi? zaten alt tarafım çatır çutur ediyo o kadar acıyo ki.... ama başka da sancı falan yok
oooo maşallahhhh tosuncuk olmuuuşşşşBizde geldik doktordan daha yeniMinik kızım 3000 kilo olmuş zeyzeleri nts ye girdik sorun yok gayet herşey yolundaymış acılmamızda yok haftaya yine gideceğiz kızımla Doktor çookkk uzun saçlı olacak kıpır kıpır bir kız dedi yerinde durmuyor işin zor dedi Hayırlısıyla normal doğum olur dedi
1 cm acıklıkla 1 haftadır gezıorum ahhh tık yok
hayırlısı cnm
canım sen şu doğuramayan 2 ağustos annesinden biri misin yoksaaaa:26::26:
bende bende
canım sen şu doğuramayan 2 ağustos annesinden biri misin yoksaaaa:26::26:
çatın açılıyodur canımm...
ne kadar doğru ne kadar hurafe bilmiyorum inan ki ama ben çook rahat yapıyorum hatta çok rahat bacak bacak üstünede atabiliyorum...
bizimde pazartesi günümüz doluyoo bakalımmm cumarteside kontrole gideceğiz ne alemde benim oğlannn...
ewt tatlım benim kız yerini çok beğendi sanırım gelmek istemiyorbugün 40 haftamız bitti hala tık yok sancılar oluyor ama doğum sancısı değil.pazartesiye kadar bekleyeceğiz o gün artık hayırlısıyla suni muni allah ne verdiyse normal doğuma alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?