2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bnm nst de sadece bebğin kalp atışlarını kaydettiler sancıya bakmadılar .. zaten hissettiğim sancı da yok turp gibiyim

.. ama yrn yatışım yapılıo Allahın izniyle inş açılmam olur da normal doğururum

merhaba canım, neee senındemı ptesi,, umarım hepimizinki güzel gecer, saglıkla kavusalım yavrulaRIMIZA,, gecmez bu 4 gun, bana 4 gun sayılır, cunku aksama kadarda hastanede beklıcez, kendı doktorum gelıcek nasıpse,!!!!

hoşbulduk canım ben hep takip ediyorum bağımlılık yapıyor zaten.
aminnnnnn inş. kolay doğumlar herkese
aynen canım bende önce takip ediyodum sonra aktif olmaya başladım gerçekten bağımlılık yapıyoo
hatuniremle bucart günleeerdir bekliyolar canım yaaaa ama inşallah tez vakitte doğurursunnnn
ecrin sabah tansiyon yüzünden sezeryana girdi mesela canım iyiki ulaşmışsın doktorunaaa...

merhaba c.tesi nst de sancı 25-30 arasındaydı ama dokttor sancın çıkmış demedi bu c.tesi tekrar gidecem bel ağrım var ve sürekli adet ağrısına benzer bi ağrım var sadece bir de annem geldi yanıma ve karnın baya farketti aşağıya iniyor dedi :)) inş hayırlısıyla alırız kucağımıza bebeklerimizi

aayyyy maşallah topiğimize daha yeni kalp atışları cinsiyetler beklenip konuşulurken artık doğuranlar doğumu yaklaşanlar sırasını bekleyenler konuşuluyo bir sürü doğum hikayemiz var aaammaaaaannn duygulandım şimdi haaaa :2:

kardişş..bende de tamamen aynı..sürekli regl agrısı var, dun nst senin gbiydi sancı yok, öyleyse açıklık var mı bakmama da gerek yok dedi.hayırlısı...

ne güzel doğmuş maşaşalhh :)
darısı başımıza

Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...

Allah yardımcınız olsun

allah yardımcısı olsun cnm inşallah bir sorun yoktur.
ben de aynen çok rahatım doktorum da rhat:) bulmuşuz birbirimizi
söylemiştim ben sana cnm 15 tansiyon ne demek ve bu durumda eve gönderiyorlar.artı bak tekrar söylüyorum 500 lökosit falan olmaz. orda da var bi tuhaflık. hiç ihmale gelmeyecek şeyler bunlar. telaşlandırmak değil amacım ama dikkat et.

evet cnm.boşuna yapıyoruz planları programları.herşey bizim elimizde gibi
ben evden çalışacağım sanırım bir süre. bende hala net bişey yok. herşey muallakta. bakalım doğurduktan sonra zaman ne gösterecek.

Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...

canım ikinizinde hakkınızda hayırlısı olsun.hayırlısıyla bebişlerinizi alırsınız kucaklarınıza inşallah.

seninde gününe az kalmış hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini

fazla söze vaktim yok kızlar ;kısaca bnm minik kızım geldi...daha sonra doğum hikayemi paylaşıcam inşallah

maşallah çok tatlı

canım inşallah bu alışma sürecini atlatırsın zaten kısa zamanda kendin bakmaya başlarsın bebeğine.allahım darısı başımıza inşallah.

merhana kızlar ben de aralık annesi olcam kısmetse. nolur doğum tecrübelerinizi yazın biz de okuyalım. ben daha hastane seçemedim. yanlış bi yerde doğurmaktan çok korkuyorum. bilgilerinizi bizden esirgemeyin. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.

o dediğin hareketi ben yapamıyorum sibel yaaa hem de gerçekten yapamıyorum bu gerçek mi? zaten alt tarafım çatır çutur ediyo o kadar acıyo ki.... ama başka da sancı falan yok
çatın açılıyodur canımm...
ne kadar doğru ne kadar hurafe bilmiyorum inan ki ama ben çook rahat yapıyorum hatta çok rahat bacak bacak üstünede atabiliyorum...

Bizde geldik doktordan daha yeni Minik kızım 3000 kilo olmuş Teyzeleri nts ye girdik sorun yok gayet herşey yolundaymış acılmamızda yok haftaya yine gideceğiz kızımla Doktor çookkk uzun saçlı olacak kıpır kıpır bir kız dedi yerinde durmuyor işin zor dedi Hayırlısıyla normal doğum olur dedi

Son düzenleme:
oooo maşallahhhh tosuncuk olmuuuşşşş
ayy aman kıpır kıpır olsunlar yeter kii yerim ben onların ellerinii ayaklarınııı inşallah canım hayırlısıyla normal olur hepimizinkiii...

bu arada peluskanın suyu gelmiş kızlarrrr

canım sen şu doğuramayan 2 ağustos annesinden biri misin yoksaaaa:26::26:

ewt tatlım benim kız yerini çok beğendi sanırım gelmek istemiyor bugün 40 haftamız bitti hala tık yok sancılar oluyor ama doğum sancısı değil.pazartesiye kadar bekleyeceğiz o gün artık hayırlısıyla suni muni allah ne verdiyse normal doğuma alacak

çatın açılıyodur canımm...
ne kadar doğru ne kadar hurafe bilmiyorum inan ki ama ben çook rahat yapıyorum hatta çok rahat bacak bacak üstünede atabiliyorum...

nasil bir hareket bu ve ne ise yariyor anlatirsaniz sevinirim. bir de bagdas kurarak oturmanin cati acilmasina yardimci oldugunu duymustum artik ne kadar dogru bilmiyorum bayanlar...

bizimde pazartesi günümüz doluyoo bakalımmm cumarteside kontrole gideceğiz ne alemde benim oğlannn...
ayy inşallah suni de olsa normal doğururuz tez zamandaa ve sağlıcaklaaa
bende de ara ara oluyo sancılar ama dediğin gibi doğum sancısı değilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…