ewt tatlım benim kız yerini çok beğendi sanırım gelmek istemiyorbugün 40 haftamız bitti hala tık yok sancılar oluyor ama doğum sancısı değil.pazartesiye kadar bekleyeceğiz o gün artık hayırlısıyla suni muni allah ne verdiyse normal doğuma alacak
şimdi desteksiz yere oturuyosun ayaklarını uzatıyosun sol ayağının topuğuyla sağ ayağının parmaklarına değmeye çalışıyosun eğer yapabiliyosan bi kaç gün içinde doğum olacak demekmiş canımmnasil bir hareket bu ve ne ise yariyor anlatirsaniz sevinirim. bir de bagdas kurarak oturmanin cati acilmasina yardimci oldugunu duymustum artik ne kadar dogru bilmiyorum bayanlar...
nasil bir hareket bu ve ne ise yariyor anlatirsaniz sevinirim. bir de bagdas kurarak oturmanin cati acilmasina yardimci oldugunu duymustum artik ne kadar dogru bilmiyorum bayanlar...
şimdi desteksiz yere oturuyosun ayaklarını uzatıyosun sol ayağının topuğuyla sağ ayağının parmaklarına değmeye çalışıyosun eğer yapabiliyosan bi kaç gün içinde doğum olacak demekmiş canımm
ayy ben hep bağdaş kurarak otururum işe yarıyodurr inşallaahhh..
ayy çooook özür dilerim yaaa yapamıyosan doğum yakın demekmiş ayy çok çok özür diliyoorummmm:26::26::26:oleyyyyyyy yapabiliyorum yasasiiiiiiiiin :O
maşallah kızına :)) allaha şükür kucağına almışsın darısı başımıza :))))))))
pazartesi doğumları 3 olduk :)))) asilemir de akşam girecekmiş senemciq de ben de sabahtan :) dua edin kızlar 3 günümüz kaldıııı
Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...
Yeter artık dogurmak istiyorummmmmm, yok mu bunun bir yolu yahu? sancı tetikleyen, açıklık artıran bi yöntem var mı bildiğiniz??
benimde öyle oldu...sancım mancım yoktu,1cm açıklıkla dr. gittim....aynı gün 10cm çıktı açıklık ,suni sancıda almadım.....
allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.....
o gün bi geldimi herşey olup bitiyor....
bbenim doktor doğuma kadar yyapmıyoo canımm ne zaman sancım çıktı doğum başladıı teee o zaman yapıyoooyarın saat 3 te kontrolumuz var, dr 39.haftaya kdr catı muayenesı yapmaktan yana degıl. ama merak da edıyorum aynı zamanda normal dogum yapabılecek durumda mıyım dıye. keske yapsa...
ahhh ahhh bende doğurmak istiyoruuuuummmmmmmmmmmmmm:84::84::84:Yeter artık dogurmak istiyorummmmmm, yok mu bunun bir yolu yahu? sancı tetikleyen, açıklık artıran bi yöntem var mı bildiğiniz??
5 kişi oldunuz maşallaaaahhhhhhheyy benı unutmayın kızlar bende pazartesı sabah 10 da sezeryana gırıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun
heyy benı unutmayın kızlar bende pazartesı sabah 10 da sezeryana gırıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun
ayy çooook özür dilerim yaaa yapamıyosan doğum yakın demekmiş ayy çok çok özür diliyoorummmm:26::26::26:
kuran-ı kerimde hurma hakkında ayet var doğumu kolaylaştırdığına dair. üstelik açılma sağladığı, doğumu kolaylaştırdığı, doğumdan sonra kaybolan enerjiyi geri getirdiği, süt yaptığı bilimsel olarak kanıtlanmış.. hurmaya hücuuuuuuuuummmmm
duymadım canım ama geçende perine masajı mıymış jelle mi yapılıyomuş neymişş bşeyler konuşmuştu kızlarr ama bilmiyorum nedirrarkadaslar...DOGUMU KOLAYLASTIRAN JEL diye bisiy duydunuz mu?kullanan var mı?internette dolanırken okudum bir iki yerde...doktora sorsam artiz misin sen der mi bana??kikikkih:))) SAKA MAKA VAR MI BOLE BİSEY?İŞE YARIYO MU?
herkese merhabalarr,,,
bizde geldık ogluşumla, babamı kaybedelı 26 gun oldu, ogluma kavuşmama 4 gun var nasıpse. saglıkla ınşallah. hayat ne garıp..
ptesı aksam sezeryan olcam, sabırsızlıkla beklıyorum. herkes ııdır umarım, topkten cok uzak kaldım, dogum yapanları cook merak edıyorum
fazla söze vaktim yok kızlar ;kısaca bnm minik kızım geldi...daha sonra doğum hikayemi paylaşıcam inşallah
senin hurma deneyi tutmadııayyy ben de yapabiliyorum diye sevinmiştimKim diyor bunun böyle oldugnu?? Eger dogruysa daha coook beklicez demekkii
Canım 3-4 gün önce 12 tane hurma yedim banamasın demedim.Dün de 10 tane filan yedim tık yok:)
hoşgeldiniz efeeeeeeeeeeemmmmmmmmmselam arkadaşlar ben geldiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?