2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimde öyle oldu...sancım mancım yoktu,1cm açıklıkla dr. gittim....aynı gün 10cm çıktı açıklık ,suni sancıda almadım.....
allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah.....
o gün bi geldimi herşey olup bitiyor....

nasil bir hareket bu ve ne ise yariyor anlatirsaniz sevinirim. bir de bagdas kurarak oturmanin cati acilmasina yardimci oldugunu duymustum artik ne kadar dogru bilmiyorum bayanlar...
şimdi desteksiz yere oturuyosun ayaklarını uzatıyosun sol ayağının topuğuyla sağ ayağının parmaklarına değmeye çalışıyosun eğer yapabiliyosan bi kaç gün içinde doğum olacak demekmiş canımm
ayy ben hep bağdaş kurarak otururum işe yarıyodurr inşallaahhh..

nasil bir hareket bu ve ne ise yariyor anlatirsaniz sevinirim. bir de bagdas kurarak oturmanin cati acilmasina yardimci oldugunu duymustum artik ne kadar dogru bilmiyorum bayanlar...

canım ben çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk bağdaş urarak yerde oturdum hamileyken,ama bi işe yaramadı,yerde sildim üstüne üstlük.......
ama açılmam hastanede 1cm di........

oleyyyyyyy yapabiliyorum yasasiiiiiiiiin :O

yarın saat 3 te kontrolumuz var, dr 39.haftaya kdr catı muayenesı yapmaktan yana degıl. ama merak da edıyorum aynı zamanda normal dogum yapabılecek durumda mıyım dıye. keske yapsa...

Yeter artık dogurmak istiyorummmmmm, yok mu bunun bir yolu yahu? sancı tetikleyen, açıklık artıran bi yöntem var mı bildiğiniz??

heyy benı unutmayın kızlar bende pazartesı sabah 10 da sezeryana gırıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun

Kizlar mavismavisi sabah sezeryana alacaklardi.yarim saat sonrada ben giriyorum sezeryana dua edin bize...

aaaaa mavişin açılması olmadı herhalde. Seninde tansiyonu düzenliyemedilermi? Şimdiye çıkmışsınızdır allahım sağlık versln umarım bebişlerinizl sağlıkla kucağınıza almışınızdır

Yeter artık dogurmak istiyorummmmmm, yok mu bunun bir yolu yahu? sancı tetikleyen, açıklık artıran bi yöntem var mı bildiğiniz??

kuran-ı kerimde hurma hakkında ayet var doğumu kolaylaştırdığına dair. üstelik açılma sağladığı, doğumu kolaylaştırdığı, doğumdan sonra kaybolan enerjiyi geri getirdiği, süt yaptığı bilimsel olarak kanıtlanmış.. hurmaya hücuuuuuuuuummmmm

sağol canım normal doğuma çok uygun olduğumu söyledi doktorum hayırlısı artık bende meleğime kavuşsaydım sabırsızlanıyorum

yarın saat 3 te kontrolumuz var, dr 39.haftaya kdr catı muayenesı yapmaktan yana degıl. ama merak da edıyorum aynı zamanda normal dogum yapabılecek durumda mıyım dıye. keske yapsa...
bbenim doktor doğuma kadar yyapmıyoo canımm ne zaman sancım çıktı doğum başladıı teee o zaman yapıyooo
ahhh ahhh bende doğurmak istiyoruuuuummmmmmmmmmmmmm:84::84::84:
heyy benı unutmayın kızlar bende pazartesı sabah 10 da sezeryana gırıyorum Allah hepımızın yardımcısı olsun
5 kişi oldunuz maşallaaaahhhhhh
ALLAHIM sağlıkla kavuştursun bebişlerinize inşallahh

arkadaslar...DOGUMU KOLAYLASTIRAN JEL diye bisiy duydunuz mu?kullanan var mı?internette dolanırken okudum bir iki yerde...doktora sorsam artiz misin sen der mi bana??kikikkih:))) SAKA MAKA VAR MI BOLE BİSEY?İŞE YARIYO MU?

ayy çooook özür dilerim yaaa yapamıyosan doğum yakın demekmiş ayy çok çok özür diliyoorummmm:26::26::26:

ayyy ben de yapabiliyorum diye sevinmiştim Kim diyor bunun böyle oldugnu?? Eger dogruysa daha coook beklicez demekkii

Canım 3-4 gün önce 12 tane hurma yedim banamasın demedim.Dün de 10 tane filan yedim tık yok:)

arkadaslar...DOGUMU KOLAYLASTIRAN JEL diye bisiy duydunuz mu?kullanan var mı?internette dolanırken okudum bir iki yerde...doktora sorsam artiz misin sen der mi bana??kikikkih:))) SAKA MAKA VAR MI BOLE BİSEY?İŞE YARIYO MU?
duymadım canım ama geçende perine masajı mıymış jelle mi yapılıyomuş neymişş bşeyler konuşmuştu kızlarr ama bilmiyorum nedirr

ay bizde çok merak ettik seni arada gir habersiz bırakma bukadar bizi.

fazla söze vaktim yok kızlar ;kısaca bnm minik kızım geldi...daha sonra doğum hikayemi paylaşıcam inşallah

allahh bağışlasın canım ayrıntıları dört gözle bekliyoruzz:)

ayyy ben de yapabiliyorum diye sevinmiştim Kim diyor bunun böyle oldugnu?? Eger dogruysa daha coook beklicez demekkii

Canım 3-4 gün önce 12 tane hurma yedim banamasın demedim.Dün de 10 tane filan yedim tık yok:)
senin hurma deneyi tutmadıı
ayy ben doğru olduğunu zannetmiyorum yaaa yapabilmemizin nedeni belkide boyumuzun uzun olmasıdırr yani bilemiyorum kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…