senin hurma deneyi tutmadıı
ayy ben doğru olduğunu zannetmiyorum yaaa yapabilmemizin nedeni belkide boyumuzun uzun olmasıdırr yani bilemiyorum kiiii
selam arkadaşlar ben geldiiiim
Kızlar merhaba bende 13 eylülde sezeryan oluyorum bebeğim 2 kez kordon dolamışinş sağ selim kucağıma alırım bebişimi çok canım sıkkın nası geçecek şu 14 gün bilmiyorum DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
senin hurma deneyi tutmadıı
ayy ben doğru olduğunu zannetmiyorum yaaa yapabilmemizin nedeni belkide boyumuzun uzun olmasıdırr yani bilemiyorum kiiii
eminmisin canım :) ben 1.60 ım bende yapıyorumKızlar merhaba bende 13 eylülde sezeryan oluyorum bebeğim 2 kez kordon dolamışinş sağ selim kucağıma alırım bebişimi çok canım sıkkın nası geçecek şu 14 gün bilmiyorum DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
çok rahat yapıyorum canımmm hemde bebişim kanala yerleştiği halde yapabiliyorum bacak bacak üstünede atıyorumm yooook anacımmm doğuramayacammm beeennnnnn:111::111::111::111::111::111:Ben de öyle ümit ediyorum.Sen yapailiyor musun peki?
hg canımmm
stres yapma canım yaaa bişey olmaz ALLAHIN İZNİYLEE içini ferah tut seennnnn. bebeğini düşünnn dualarım seninleeeeKızlar merhaba bende 13 eylülde sezeryan oluyorum bebeğim 2 kez kordon dolamışinş sağ selim kucağıma alırım bebişimi çok canım sıkkın nası geçecek şu 14 gün bilmiyorum DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
o zaman o iş hurafe hurafeeeeminmisin canım :) ben 1.60 ım bende yapıyorum) ama ben çok doğurmak istiyorum artııık..
Canım hakkınızda hayırlısı olsn.Neden o kadar bekliyorlar ki madem kordona dolanmıs? Bi baska doktora danıştın mı???
Kızlar merhaba bende 13 eylülde sezeryan oluyorum bebeğim 2 kez kordon dolamışinş sağ selim kucağıma alırım bebişimi çok canım sıkkın nası geçecek şu 14 gün bilmiyorum DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
arkadaslar...DOGUMU KOLAYLASTIRAN JEL diye bisiy duydunuz mu?kullanan var mı?internette dolanırken okudum bir iki yerde...doktora sorsam artiz misin sen der mi bana??kikikkih:))) SAKA MAKA VAR MI BOLE BİSEY?İŞE YARIYO MU?
kordon dolandıgını bile bile çok bekletmiyor mu ki
allah yardımcın olsun cnm çabucak gecsin...
walla jeli bilmiyorum ama bana ilk doğumumda ağrı kesici bir iğne yapılmıştı, 7 cm den sonra yapıldı. sanırım doğumun en zor kısımlarında sancı çekmedim, neydi bilmiyorum dr.um söylemedi bile bana yaparken. ondan sonra sancıları hiç hissetmedim.
bu dediğim de bayağı b açılmadan sonra kullanılıyomuş, bayağı bayağı jelmiş....ama pek kullanılmıyo herhalde...bir de normal doğumda DİKİŞ ATILIRKEN UYUŞTURULUYOR MU?DOKTORA MI KALMIŞ?BEN DOĞUMDAN DEĞİL DİKİŞ ATILMASINDAN KORKUYORUM?ÖNCESİNDEN RİCA ETMEM GEREKİR Mİİİ????
Saol canım inş çabuk geçer dr um takdir dedi bilemeyiz bişe olup olmayacağını dedi acaba çok mu rahat doktorum bende pazartesi devlet hastanesine gidecem orda kadın doğumdan arkımlarım var onlarada mı muayene olsam :26:
doktora göre değişiyo tatlım kimisi uyuşturuyo kimisi uyuşturmuyo ben söleyecem mutlaka uyuşturun die .. canlı canlı adammı dikilir yaw
evett..onca saat doğumdan korkmuyorum vallahi billahi ama o dikiş muhabbeti beni benden alıyor arkadaşlar...özellikle rica edicem dikiş atılırken uyuşturun,bayıltın mutlaka diycem, bak düşününce fena oluyorum bırrrrrrrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?