ıı aksamlarr hanımlarr hılal ve sumeyra dogurmusss darısı basımızaaaaaaaaaaa
o dediğin hareketi ben yapamıyorum sibel yaaa hem de gerçekten yapamıyorum bu gerçek mi? zaten alt tarafım çatır çutur ediyo o kadar acıyo ki.... ama başka da sancı falan yok
söle tatlım mutlaka bende sölücem çünkü bende çok korkuyorum o dikişlerden yaaa sonrasında bide enfeksiyon riski vs var rabbim yardımcımız olsun
kız hakkaten onu nasıl yapıolar hadı normal dogurduk sancı ceke cekee sonrakı dikiş nasıl atılıoooooo
Kizlar ben dogum yaptim cok sukur oglusum yanima geldi.bu arada mavismaaviste kizini dunyya getirdi sabah.
kızlar normal doğum yapmış biri olarak söyleyim çatala çıkıp ıkındığımdaki sancılar çok kuvvetlı idi ben ebeye neden aşağıya kesi atmıyorsunuz doğumu kolaylaştırıyomuş dediğimde oda çokdan kestıkleri söylemesin mi yani kesi olayını hissetmiyosunuz.. doğum gerçekleştikten sonra dikime başlıyorlar oda sivri sinek isiriği kadar acıtıyo insanın canını... bu kesiyi atarken iğne vurup uyusturuyorlar yine dikerkende iğne vuruyolardı yanlış hatırlamıyorsam.. yani takmayın siz onları ben asıl sancılardan çok tırsıyorum...
bu arada bu akşam beni bir sancı kasılma bel ağrısı üçlüsü tutu 1 saat kıvrandım.. kasılma ve sancı gitti belimin ağrısı kaldı hele ki ayağa kalkınca artıyor.... heralde 40 haftalıklardan önce doğuracamşaka şaka.. çünkü tamam artık ağrım sancım kalmadı bu doğmayayacak dediğim günlerde bir gece sancılar bir geldi hastanede aldık soluğu bu da öyle olur herhalde..:26::26:
Saol canım inş çabuk geçer dr um takdir dedi bilemeyiz bişe olup olmayacağını dedi acaba çok mu rahat doktorum bende pazartesi devlet hastanesine gidecem orda kadın doğumdan arkımlarım var onlarada mı muayene olsam :26:
oooo maşallahhhh tosuncuk olmuuuşşşş
ayy aman kıpır kıpır olsunlar yeter kii yerim ben onların ellerinii ayaklarınıııinşallah canım hayırlısıyla normal olur hepimizinkiii...
bu arada peluskanın suyu gelmiş kızlarrrr
Kizlar ben dogum yaptim cok sukur oglusum yanima geldi.bu arada mavismaaviste kizini dunyya getirdi sabah.
İyi akşamlar herkese.. Biz bugün kontrole gittik , doktorumuz izinde olduğundan malesef başka bir bayan doktora göründük.O da direk nst istedi, nst cihazları hep doğumdaymış bir nst cihazı vardı sadece , önümüzde 6 kişiBir kişşi 20 dakikadan hesaplayın işte 2 saat bekledik sırf nst ye giricez diye, otur otur totoşum uyuştu valla , çocuğu da uyutmucam diye çikolata filan yedim tatlım uyumadı akıllım benim Neyse nst bitti hadde doktor doğumda Bu kez de onu bekledik mi !!!
Ahhhh o kadar beklememize değseyi bari , doktor nst sonucuma baktı gayet normal , güzel dediAma ultrason dedim..Kendi doktorunuz bakar ben bakamam dedi , ama benim kendşi doktor randevum haftaya Bakmadı zilliii Böylece bir hafta boşuna beklemiş olduk Bebeğimiz kaç kilo olmuş, boyu ne olmuş hiç öğrenemedik Gıcık doktor nolucak , ayy sinir oldum parçalaırm ben onu, oğlumu göstermedi bana
roistercim aile dostumuz söylemişti bana hatta kardeşinin eşine yaptırmış bakmış yapamıyor bak görürsün çok az var doğuma ddemiş. Ertesl günü suyu gelmiş doğuma almışlar. Hadi bakalım senin nasıl olcak.doğurursan falan mutttlakaaaa haber et hemen :)
roistercim aile dostumuz söylemişti bana hatta kardeşinin eşine yaptırmış bakmış yapamıyor bak görürsün çok az var doğuma ddemiş. Ertesl günü suyu gelmiş doğuma almışlar. Hadi bakalım senin nasıl olcak.doğurursan falan mutttlakaaaa haber et hemen :)
İyi akşamlar herkese.. Biz bugün kontrole gittik , doktorumuz izinde olduğundan malesef başka bir bayan doktora göründük.O da direk nst istedi, nst cihazları hep doğumdaymış bir nst cihazı vardı sadece , önümüzde 6 kişiBir kişşi 20 dakikadan hesaplayın işte 2 saat bekledik sırf nst ye giricez diye, otur otur totoşum uyuştu valla , çocuğu da uyutmucam diye çikolata filan yedim tatlım uyumadı akıllım benim Neyse nst bitti hadde doktor doğumda Bu kez de onu bekledik mi !!!
Ahhhh o kadar beklememize değseyi bari , doktor nst sonucuma baktı gayet normal , güzel dediAma ultrason dedim..Kendi doktorunuz bakar ben bakamam dedi , ama benim kendşi doktor randevum haftaya Bakmadı zilliii Böylece bir hafta boşuna beklemiş olduk Bebeğimiz kaç kilo olmuş, boyu ne olmuş hiç öğrenemedik Gıcık doktor nolucak , ayy sinir oldum parçalaırm ben onu, oğlumu göstermedi bana
ben bisi anlamadim bayanlar bu hareketi yapabilirsen mi dogum yakin yapamazsan mi :S ben yapabiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?