2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız hakkaten onu nasıl yapıolar hadı normal dogurduk sancı ceke cekee sonrakı dikiş nasıl atılıoooooo

valla çatır çutur dikiyolar tatlım yaaa çünkü yüzde doksan normal doğumda illaki yırtılmalar oluyo mecbur dikiş atılması lazım yada bebeğin kafası çıkmazsa kesi atıyo doktor onuda dikiyo oyy oyy neler bekliyo bizi allah bilir:18:

kızlar yine ben

acilden geliyorum şimdi 1-2 saattir gözlemdeyim. Tansiyonum 17-12 ye kadar çıktı....

15-8 e ancak düştü dil altı ile o da iki dozla

yarın da kendi doktoruma gidiyorum, biraz önce onunla da görüştük telefonla, yarında takip edicez, büyük ihtimal pazartesi-salı alırız bebeği riske atamayız dedi, tansiyon önemli dedi...

hayırlısı bakalım benim stresimden de oluyor herhalde bilmiyorum ki, haberdar ederim yine sizi:18:

güle güle kullanın canım çok güzel, kırmızı kırmızı, eee artık herşey bebekler için, ama biz de öyle değilmiyiz sanki.

inşallah normale döner biran önce, atmasınlar tabi riske, hayırlısı ile sağsalim doğsun inşallah.

kızlaarrrr... geçmiş yapmadım henüz, birazdan yapıcam zaman geçirmeden size bulduğum bişeyi göstereyim dedim...
bu kitlerden tr.de yok ama çok kolay hazırlayabiliriz...

göbüşünüzün kalıbını çıkartıyosunuz ömür boyu saklayacak bir hatıranız oluyor.. ilgili videolar da burda:

bunlar yapılışı:
Body belly casting pregnancy kit by artsdirectgallery - YouTube

How to Make a Pregnancy Belly Casting - YouTube

bu da yapılmış halleri...

ProudBody "Incredible Boy" Belly Casts - YouTube

yarın ilk işim alçı ve flaster almak olucak

bu halimi hayatım boyunca saklıycam.. kızım da bakıp bakıp ben burdan mı çıktım annecim ben burda mı büyüdüm diycek

kızlar aklıma geldi dermet yok çok uzun zamandır, mrtylz de yok:26::26::26::26:

ben burdayımmmmm... dönmekten yatmaktan oturup yazmaya halim olmuyo.. Forum ve face grubumuz önümde 7/24 açık ama doğrulup da yazacak takatim olmuyo.. hele bu gece inanılmaz sıkışıyorum... patlıycak gibi hissediyorum kendimi

çatın açılıyodur canımm...
ne kadar doğru ne kadar hurafe bilmiyorum inan ki ama ben çook rahat yapıyorum hatta çok rahat bacak bacak üstünede atabiliyorum...

nasil bir hareket bu ve ne ise yariyor anlatirsaniz sevinirim. bir de bagdas kurarak oturmanin cati acilmasina yardimci oldugunu duymustum artik ne kadar dogru bilmiyorum bayanlar...

yapamazsan canım doğum çok yakın demekmiş

kızlar şu hareketi bi diyiverin hayrınıza çok merak ettim bi deniyim

gecmıs olsun cnm takıp et surekllıı tansıyon cok onemlı ..

cnm ben yarın gidiorum ama acayip stresliyim boyle bile bile gitmek cok stresliymiş yaaaaa :18::18:

Canım 3-4 gün önce 12 tane hurma yedim banamasın demedim.Dün de 10 tane filan yedim tık yok:)

içim dışım hurma oldu ama doğumu başlatmadı belki kolay doğum olur inşallaaaaaaaahhhh

ay çatlıyciiimmm... kızlarrr ne hareketiymiş buu??:44::44::44::44::44::44::44::44:

bende yarın doguma gidiyorum acayip midem agrıyor korkudan stresten heyecandan dualarınızı beklıyorumm kızlarr allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…