yapamazsan doğum yakın demek, bu hareketi yapamıyorsun çünkü bebek en aşağıda ve doğum yakın yani.
ayyyy üzüldüm simdi ya ben de bir an önce bebegime kavusmak istiyoruuuuummm
kız hakkaten onu nasıl yapıolar hadı normal dogurduk sancı ceke cekee sonrakı dikiş nasıl atılıoooooo
Kizlar ben dogum yaptim cok sukur oglusum yanima geldi.bu arada mavismaaviste kizini dunyya getirdi sabah.
Kizlar ben dogum yaptim cok sukur oglusum yanima geldi.bu arada mavismaaviste kizini dunyya getirdi sabah.
amin canım amin normal tombiş pembe nanaklı bir evlat sipariş gibi oldu buda
babamız bugun hediye aldı KIZINA bana değil yani :) Eki Görüntüle 499441 Eki Görüntüle 499441
bunu aldı yanındada bir sürü şey tabi nts ye benle girince mutlu oldu herhalde kıskandım ama BEN
kızlar yine ben
acilden geliyorum şimdi 1-2 saattir gözlemdeyim. Tansiyonum 17-12 ye kadar çıktı....
15-8 e ancak düştü dil altı ile o da iki dozla
yarın da kendi doktoruma gidiyorum, biraz önce onunla da görüştük telefonla, yarında takip edicez, büyük ihtimal pazartesi-salı alırız bebeği riske atamayız dedi, tansiyon önemli dedi...
hayırlısı bakalım benim stresimden de oluyor herhalde bilmiyorum ki, haberdar ederim yine sizi:18:
ben bisi anlamadim bayanlar bu hareketi yapabilirsen mi dogum yakin yapamazsan mi :S ben yapabiliyorum...
kızlar aklıma geldi dermet yok çok uzun zamandır, mrtylz de yok:26::26::26::26:
çatın açılıyodur canımm...
ne kadar doğru ne kadar hurafe bilmiyorum inan ki ama ben çook rahat yapıyorum hatta çok rahat bacak bacak üstünede atabiliyorum...
nasil bir hareket bu ve ne ise yariyor anlatirsaniz sevinirim. bir de bagdas kurarak oturmanin cati acilmasina yardimci oldugunu duymustum artik ne kadar dogru bilmiyorum bayanlar...
yapamazsan canım doğum çok yakın demekmiş
kızlar yine ben
acilden geliyorum şimdi 1-2 saattir gözlemdeyim. Tansiyonum 17-12 ye kadar çıktı....
15-8 e ancak düştü dil altı ile o da iki dozla
yarın da kendi doktoruma gidiyorum, biraz önce onunla da görüştük telefonla, yarında takip edicez, büyük ihtimal pazartesi-salı alırız bebeği riske atamayız dedi, tansiyon önemli dedi...
hayırlısı bakalım benim stresimden de oluyor herhalde bilmiyorum ki, haberdar ederim yine sizi:18:
kızlar şu hareketi bi diyiverin hayrınıza çok merak ettim bi deniyim
ewt tatlım benim kız yerini çok beğendi sanırım gelmek istemiyorbugün 40 haftamız bitti hala tık yok sancılar oluyor ama doğum sancısı değil.pazartesiye kadar bekleyeceğiz o gün artık hayırlısıyla suni muni allah ne verdiyse normal doğuma alacak
Canım 3-4 gün önce 12 tane hurma yedim banamasın demedim.Dün de 10 tane filan yedim tık yok:)
cnm ben yarın gidiorum ama acayip stresliyim boyle bile bile gitmek cok stresliymiş yaaaaa :18::18:
cnm ben yarın gidiorum ama acayip stresliyim boyle bile bile gitmek cok stresliymiş yaaaaa :18::18:
içim dışım hurma oldu ama doğumu başlatmadı belki kolay doğum olur inşallaaaaaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?