2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm senın gunun doldu yaa dahanekaadar beklıyceksın :44::44::44:

cnm yarın sabah yatısım yapılcak ama cok stresliyim sancı gelip gidince daha farklı olurdu sanki bole acaip stres yaptım cok korkuorum :18::18::18::18:

ben cok tırsıyorum korkuorummmm :18::18::18::18::18:

geçmiş olsun cnm içini ferah tut geçen ay doğum yapan arkadasımın tansiyonu cok yuksekti büyüğünün 20 -19 civarı oldugunu ben gozlerimle goruodum kontrolllerimiz beraberdi .. sende sağ salim kucağına alırsın inşallah ..

bende yarın doguma gidiyorum acayip midem agrıyor korkudan stresten heyecandan dualarınızı beklıyorumm kızlarr allah yardımcımız olsun..

Canım Allah yardımcın olsun.. Hayatının en önemli en özel en güzel en anlamlı gününü yaşamaya gidiyorsun.. bunu düşün.. Darısı başımıza bizim de günümüz gelse... İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini..

Son düzenleme:
bende yarın doguma gidiyorum acayip midem agrıyor korkudan stresten heyecandan dualarınızı beklıyorumm kızlarr allah yardımcımız olsun..

bile bile gitmek cok stresliymiş ya çatı muayenesinde kıvranan ben napıcam yrn gittiğim gibi bakcaktır zaten açılma var mı die çok korkuoooooooooorrrrrrrrrrummmmmmmmmmm:18::18::18:

Ecrin bebeğini kucağına almıssın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah..

peluşka
doğuma gitmiş sanırım Allah bir nefeste kurtarsın

allah yardımcın olsun cnm sagsalım kuzunaa kavuss ınsssss bugece uyku gırmez gozune senın
korkmaa cnmm bolbol dua et .. hayırlı haberlerlee gel ınssssssssssssssss

oh öğrendim cidden çatlıcaktım yoksa

yere desteksiz otur ayaklarini uzat sol ayağınin topuğuyla sağ ayağının parmaklarına dokun olmuyosa doğum yakinmis.. Sibel dedi..

denedim ıııhhh imkanı yok yaklaştıramıyorum bile topuğumu parmağıma

Son düzenleme:
danışıcam canım pazartesi :26:

cnm ne kadar doğru bilemem ama bu yazıyı buldum :

bebeğin boynunun etrafında kordon dolanmış olması genellikle ciddi sorun yaratmaz. Kordonun özel yapısı içindeki damarların ve kordonun sıkışmasını engeller. Bu nedenle bebekler bu durumu kolaylıkla tolere edebilirler.
Bazı durumlarda doğum kasılmaları sırasında bebek aşağıya doğru ilerledikçe, kordon boyun etrafında sıkışabilir. Bu sırada bebeğe giden kan ve oksijen miktarı azalır. Çoğu bebek bu durumu kolaylıkla tolere edebilirken bazı bebekler edemez. Bebeğin kalp atım hızında bir yavaşlama ortaya çıkar. anne adayının sol yanına çevrilip oksijen verilmesi ile kalp atım hızı genellikle normale döner. Daha nadir durumlarda ise bebeğin kalp atımları düzelmez ve acil sezaryen gerekli olabilir.
Eğer kordon kısa ise bebeğin aşağıya inişine izin vermeyebilir. Bu gibi durumlarda da bebeğin kalp atım hızında sürekli bir düşüş izlenir ve sezaryen ile doğurtulması gerekebilir.
anne karnında herhangi bi risk yok doğum sırasındada sezeryan yapıcaz onlar için işte bu kadar için rahat olsun.

korkunun ecele faydası yok be cnm başa gelen çekilir valla şu sancı gelsinde artık herşeyi göze alıyorum yaaaa

bu arada hareket şeydi sanırsam yere dümdüz oturuyorsun ayakları uzatıyorsun sol topuğunu sağ ayak parmaklarına değdirebiliyosan doğum yaklaşmamış demektir eğerki değdiremiyosan doğum çok yakın demekmiş bebek baya aşağıda demekmiş herhalde böleydi kızlar

bile bile gitmek cok stresliymiş ya çatı muayenesinde kıvranan ben napıcam yrn gittiğim gibi bakcaktır zaten açılma var mı die çok korkuoooooooooorrrrrrrrrrummmmmmmmmmm:18::18::18:

rabbim yardımcın olsun tatlım çok stres yapmamaya bak sadece bebişini düşün inş herşey yolunda gider bir çırpıda kavuşursun bebişine

Benim kaç günüm var ya dahaa__?? İnanılmaz gerginim, sürekli bi belirti aramaktan yoruldm.Hadi kızım üzme anneyi artık, gel lütfeeeeeeeeeeennnn

rabbim yardımcın olsun tatlım çok stres yapmamaya bak sadece bebişini düşün inş herşey yolunda gider bir çırpıda kavuşursun bebişine

Amin cnm aminnnnn dogduktan sonra unutucam yasadıklarımı inş . yrn bu saatlerde belki de kucağıma alıcam ... hayırlısı inş

Benim kaç günüm var ya dahaa__?? İnanılmaz gerginim, sürekli bi belirti aramaktan yoruldm.Hadi kızım üzme anneyi artık, gel lütfeeeeeeeeeeennnn

bnm saatler kaldı inşallaah ben hala bi umut belki sancım nişanım suyum gelir dıorum ama yooook tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…