cnm senın gunun doldu yaa dahanekaadar beklıyceksın :44::44::44:
valla çatır çutur dikiyolar tatlım yaaa çünkü yüzde doksan normal doğumda illaki yırtılmalar oluyo mecbur dikiş atılması lazım yada bebeğin kafası çıkmazsa kesi atıyo doktor onuda dikiyo oyy oyy neler bekliyo bizi allah bilir:18:
kızlar yine ben
acilden geliyorum şimdi 1-2 saattir gözlemdeyim. Tansiyonum 17-12 ye kadar çıktı....
15-8 e ancak düştü dil altı ile o da iki dozla
yarın da kendi doktoruma gidiyorum, biraz önce onunla da görüştük telefonla, yarında takip edicez, büyük ihtimal pazartesi-salı alırız bebeği riske atamayız dedi, tansiyon önemli dedi...
hayırlısı bakalım benim stresimden de oluyor herhalde bilmiyorum ki, haberdar ederim yine sizi:18:
bende yarın doguma gidiyorum acayip midem agrıyor korkudan stresten heyecandan dualarınızı beklıyorumm kızlarr allah yardımcımız olsun..
bende yarın doguma gidiyorum acayip midem agrıyor korkudan stresten heyecandan dualarınızı beklıyorumm kızlarr allah yardımcımız olsun..
cnm bu olayı mutlaka başka doktorada danış 13 eylül çok geç bencede o kadar bekletilmemeli:44:
allah yardımcın olsun cnm sagsalım kuzunaa kavuss ınsssssbende yarın doguma gidiyorum acayip midem agrıyor korkudan stresten heyecandan dualarınızı beklıyorumm kızlarr allah yardımcımız olsun..
korkmaa cnmm bolbol dua et .. hayırlı haberlerlee gel ınsssssssssssssssscnm yarın sabah yatısım yapılcak ama cok stresliyim sancı gelip gidince daha farklı olurdu sanki bole acaip stres yaptım cok korkuorum :18::18::18::18:
ben cok tırsıyorum korkuorummmm :18::18::18::18::18:
geçmiş olsun cnm içini ferah tut geçen ay doğum yapan arkadasımın tansiyonu cok yuksekti büyüğünün 20 -19 civarı oldugunu ben gozlerimle goruodum kontrolllerimiz beraberdi .. sende sağ salim kucağına alırsın inşallah ..
danışıcam canım pazartesi :26:
cnm yarın sabah yatısım yapılcak ama cok stresliyim sancı gelip gidince daha farklı olurdu sanki bole acaip stres yaptım cok korkuorum :18::18::18::18:
ben cok tırsıyorum korkuorummmm :18::18::18::18::18:
geçmiş olsun cnm içini ferah tut geçen ay doğum yapan arkadasımın tansiyonu cok yuksekti büyüğünün 20 -19 civarı oldugunu ben gozlerimle goruodum kontrolllerimiz beraberdi .. sende sağ salim kucağına alırsın inşallah ..
bile bile gitmek cok stresliymiş ya çatı muayenesinde kıvranan ben napıcam yrn gittiğim gibi bakcaktır zaten açılma var mı die çok korkuoooooooooorrrrrrrrrrummmmmmmmmmm:18::18::18:
ıı geceler bız yatıyoruz elıfımlee karnımdakı son gunlerındee kızcemlee uyyuyalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tatlış tatlış rüyalar size ana-kız..
biz de Eylül'ümle bikaç saat tepişicez gibi
rabbim yardımcın olsun tatlım çok stres yapmamaya bak sadece bebişini düşün inş herşey yolunda gider bir çırpıda kavuşursun bebişine
Benim kaç günüm var ya dahaa__?? İnanılmaz gerginim, sürekli bi belirti aramaktan yoruldm.Hadi kızım üzme anneyi artık, gel lütfeeeeeeeeeeennnn
Amin cnm aminnnnn dogduktan sonra unutucam yasadıklarımı inş . yrn bu saatlerde belki de kucağıma alıcam ... hayırlısı inş
Benim kaç günüm var ya dahaa__?? İnanılmaz gerginim, sürekli bi belirti aramaktan yoruldm.Hadi kızım üzme anneyi artık, gel lütfeeeeeeeeeeennnn
Amin cnm aminnnnn dogduktan sonra unutucam yasadıklarımı inş . yrn bu saatlerde belki de kucağıma alıcam ... hayırlısı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?