Yarın mı canim doğumun hadi hayırlısı olsun inşaallah..bebisler çoğalıyor :))
evet cnm önce suni vericek bakalım ne zaman doğar hayırlısı inş
Allahım hayırlı kurtarsın inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına sorunsuzz
we bende erken doğum yapanlardan olucam inşallah yarın sabah 8 de yatıyorum hastaneye sezeryanla doğucak oğlum Allahın izniyle teyzeleri bool dua beklıyorum sizlerden...tansıyonum çok yükseliyo bide idrarda protein çıktı bebeişimizi artık annesinin kucagına alma wakti gelmişş :)) inşallahh herşey güzel geçer we güzel bir doğum hikayesi yazarım sizlere...ne hissediyorum bende bilmiyorum korkuyorum canım yanıcak diye..bi yandan bi minik gelicek kucagıma inşallah diyorum :) umarım çantamız tamdır artık eksik warsada takwiye ederiz napim :) minik daha durmak istiyo ama annesi pek sabırlı değil teyzeleri :) çook dua edin olurmu benım için ağustosun bu son gününde inşallah sağlıkla sıhhatle alırım ewladımı kucagıma..Allah hepimizin yardımcısı olsun..uyumam lazım ama hiç uyuyasım yok bi duş alıp yatayım en iyisi yada sabah alırım ewden çıkmadan abdestli çıkarım hayrlısı bakalım benı unutmayın dualarınızda...
we bende erken doğum yapanlardan olucam inşallah yarın sabah 8 de yatıyorum hastaneye sezeryanla doğucak oğlum Allahın izniyle teyzeleri bool dua beklıyorum sizlerden...tansıyonum çok yükseliyo bide idrarda protein çıktı bebeişimizi artık annesinin kucagına alma wakti gelmişş :)) inşallahh herşey güzel geçer we güzel bir doğum hikayesi yazarım sizlere...ne hissediyorum bende bilmiyorum korkuyorum canım yanıcak diye..bi yandan bi minik gelicek kucagıma inşallah diyorum :) umarım çantamız tamdır artık eksik warsada takwiye ederiz napim :) minik daha durmak istiyo ama annesi pek sabırlı değil teyzeleri :) çook dua edin olurmu benım için ağustosun bu son gününde inşallah sağlıkla sıhhatle alırım ewladımı kucagıma..Allah hepimizin yardımcısı olsun..uyumam lazım ama hiç uyuyasım yok bi duş alıp yatayım en iyisi yada sabah alırım ewden çıkmadan abdestli çıkarım hayrlısı bakalım benı unutmayın dualarınızda...
kızlar şu hareketi bi diyiverin hayrınıza çok merak ettim bi deniyim
ben dogum fotografcısı dilan polat.reklamım amaclı hiçbir ücret talep etmeden dogum cekimi yapıyorum.eger isterseniz benimle irtibata gecebilirsiniz sevigli anne adayları.
DİLAN POLAT PHOTOGRAPHY
Kızlar , hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah .. ben cıkıyorum Allahın izniyle bi sıkıntı olmazsa yarın 12de hast.de olucam gelişmeleri size tel.dan girip haber vericem .. cuma günü olması sebebiyle ayrı bi mutluyum inşallah rahat kolay bi doğum olur .. dualarınızı esirgemeyin ..
herkese ii gecelerrr
canım geç gördüm kusura bakma. Yere oturuyorsun hiç biryere yaslanmak yada tutunmak yok bacaklarını dümdüz uzatıyorsun. Sonracıma sol topuğunla sağ ayak baş parmağına deymeye çalışıyorsun :)
denedim denedim.. olmuyo, yapamadım
ya arkadaslar 2saattir karnım taş gibi bu kasılma mı oluyor şimdi saat süren kasılma olur mu sanki göbeğim patlayacakmış gibi neden böyle acaba..
2 saatte 5 yada 6 kere girdim tuvalete, mesane hemen doluyor zaten baskıdan neyse biraz rahatladım yapınca, sağol canım cvbın için tez zamanda gelir inş bebeğinbağırsaklarında gaz vardır canım
ya da tuvalete çıkamamışsındır
bende de oluyor.
40 haftam dolacak benim hala bebiş rahat. yerini sevdi tabi
gerçi sizin hanımın zaten gelmeye niyeti varda siz tutuyosunuz dimiaccuk daha sabır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?