Kizlar ben dogum yaptim cok sukur oglusum yanima geldi.bu arada mavismaaviste kizini dunyya getirdi sabah.
Günaydın canim sana ve Eylül'e..gelmek istiyo tabi napsin bebisler çoğaldı seslerini duyduklar oda sabirsizlaniyo tabi..son günler artık heyecan verici cok..her gece ya dogurdugumu yada bebisimi görüyorum rüyamda:.sabah altı gibi yandım kalkamiyorm,.sag tarafıma kasığımdan bacaklarıma kadar bı kramp bide ağrıyo..Allahım kolaylıklar ver bizlere....Günaydın yeni uyanan annişkolarrr..
biz kızımızla hiiiiç uyumadık.. fena bel sırt ağrım var.. duşa gir çık gir çık yoooookkkbana mısın demiyo ağrılarım.. karnım toplaşıp toplaşıp duruyo... kızım desem herzamankinden çoook daha sert hareket ediyo.. pırtlatıvericek göbekdeliğimden ayakçığını sanki
oyyy... az daha sabret minik kuşummm pıtırcığımmm.. anne seni çook özledi yüzünü görmek için sabırsızlanıyo kokunu duymak için içi titriyo ama bi haftacık daha güzel kızım meleğim Eylül'ümmm...accık daha kal annişkonun göbüşünde.. göbüş özliycek seni
kızlar 2 gün önce boğazlarım yanıodu dünden beri de burnum tıkalı ya da akıo çok kötü ya doğuma selpaklarla mı gircem burnum aka aka doğum mu yapıcam yaaaa
.
Günaydın canim sana ve Eylül'e..gelmek istiyo tabi napsin bebisler çoğaldı seslerini duyduklar oda sabirsizlaniyo tabi..son günler artık heyecan verici cok..her gece ya dogurdugumu yada bebisimi görüyorum rüyamda:.sabah altı gibi yandım kalkamiyorm,.sag tarafıma kasığımdan bacaklarıma kadar bı kramp bide ağrıyo..Allahım kolaylıklar ver bizlere....
anneler 28. Haftada kan uyusmazligi ignesi yaptiran var miydi? Dogumdan sonra da yapiliyormus ya bi bilginiz var mi?
Güzel anneler günaydıııınnn
Bu gece masallah diyim çok sık uyanmadan uyumuşum buna şükür haftalardan çekmediğim bir uykuydu
gidip oglumla kahvaltı hazırlayalım şu son günlerde çook acıkıyorum ben sabahı zor ediyorum bazen
midemde ziller çalıyor
bende son zamanlarda uyumaya başladım ama benim kansızlıktan olabilir. Gerçi biara uyku düzene giriyormuş. Sanemciq bizede göndertsene kahvaltındanevde bişey kalmamış. Akşam eşimde çok yorgundu alışveriş yapalım diyemedim. Kayınvalideme gitcem birazdan.
böyle bir iğne yaptırmadım sen ne için yaptırdın ki eşinle kan uyuşmazlığın mı var
günaydın kızlar ben 39+5 günlük hamileyim ve bu sabah kalktıgımda kanamam oldugunu fark etttim sizlerde de böle bir sorunla karşılaşan var mı acaba diye sormak istedim yani bu durum nörmal midir..
kan uyuşmazlığı iğnesi doğumdan sonra yapılır önce değil cnmAnneler 28. Haftada kan uyusmazligi ignesi yaptiran var miydi? Dogumdan sonra da yapiliyormus ya bi bilginiz var mi?
günaydın kızlar ben 39+5 günlük hamileyim ve bu sabah kalktıgımda kanamam oldugunu fark etttim sizlerde de böle bir sorunla karşılaşan var mı acaba diye sormak istedim yani bu durum nörmal midir..
böyle bir iğne yaptırmadım sen ne için yaptırdın ki eşinle kan uyuşmazlığın mı var
bende son zamanlarda uyumaya başladım ama benim kansızlıktan olabilir. Gerçi biara uyku düzene giriyormuş. Sanemciq bizede göndertsene kahvaltındanevde bişey kalmamış. Akşam eşimde çok yorgundu alışveriş yapalım diyemedim. Kayınvalideme gitcem birazdan.
Günaydın kızlar biz kızımla bugun erkenciyiz dün yoruldum horul horul uyumusum vallahi ilk defa gece hiç uyanmadım eşimde espiri yapıyor seni hep yormak lazım herhalde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?