2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın yeni uyanan annişkolarrr..

biz kızımızla hiiiiç uyumadık.. fena bel sırt ağrım var.. duşa gir çık gir çık yoooookkk bana mısın demiyo ağrılarım.. karnım toplaşıp toplaşıp duruyo... kızım desem herzamankinden çoook daha sert hareket ediyo.. pırtlatıvericek göbekdeliğimden ayakçığını sanki

oyyy... az daha sabret minik kuşummm pıtırcığımmm.. anne seni çook özledi yüzünü görmek için sabırsızlanıyo kokunu duymak için içi titriyo ama bi haftacık daha güzel kızım meleğim Eylül'ümmm... accık daha kal annişkonun göbüşünde.. göbüş özliycek seni

Kizlar ben dogum yaptim cok sukur oglusum yanima geldi.bu arada mavismaaviste kizini dunyya getirdi sabah.

Günaydın canim sana ve Eylül'e..gelmek istiyo tabi napsin bebisler çoğaldı seslerini duyduklar oda sabirsizlaniyo tabi..son günler artık heyecan verici cok..her gece ya dogurdugumu yada bebisimi görüyorum rüyamda:.sabah altı gibi yandım kalkamiyorm,.sag tarafıma kasığımdan bacaklarıma kadar bı kramp bide ağrıyo..Allahım kolaylıklar ver bizlere....

kızlar 2 gün önce boğazlarım yanıodu dünden beri de burnum tıkalı ya da akıo çok kötü ya doğuma selpaklarla mı gircem burnum aka aka doğum mu yapıcam yaaaa

.

Offf aynisi bende de var nezle oldum yazin ortasinda butun kemiklerim sizliyor ikin deseler takatim yok... Simdi dogum olursa hayirlisi ama burnumun aktigini gorunce bebisimi yanima bile vermezler diye korkuyorum insallah bi an once duzeliriz.

aynen dediğin gibi canım... doğan doğana kuzucuklardanya bizimki zaten aceleci daha çok kuduruyo gelicem diye sanırım

bu arada bacak kasılması-ağrı-kramp için magnezyum tablet öneriyorum

Günaydın kızlar biz kızımla bugun erkenciyiz dün yoruldum horul horul uyumusum vallahi ilk defa gece hiç uyanmadım eşimde espiri yapıyor seni hep yormak lazım herhalde diye

Güzel anneler günaydıııınnn

Bu gece masallah diyim çok sık uyanmadan uyumuşum buna şükür haftalardan çekmediğim bir uykuydu
gidip oglumla kahvaltı hazırlayalım şu son günlerde çook acıkıyorum ben sabahı zor ediyorum bazen
midemde ziller çalıyor

Bucartcım ve fatmagosta dikkat edin kendinize çabucak toparlanın. Muhtemelen sizin nezleniz ona geçmez ama vücut direnciniz sağlam olsun çoook ener#iye ihtiyacnz olacak.

Günaydıınn bukadar enerjik söylediğime bakmayın acaip sinirliyim. Bütün gece eşimin horlamasından uyuyamadım. Döndür sağa döndür sola hadi olmadı gene döndür ayyyyy. Şimdide işe gitti biz gene uyandık. Buseferde benim hanım kız uyutmuyor acıkmış. Eşim çıkarken söylendim bende. gece babası uyutmaz sabah kızı uyutmaz al git kızınıda uyucam ben yaa diye eşimde dünden razı ver hemen diyor bakalım doğuncada diyebilcekmi

bende son zamanlarda uyumaya başladım ama benim kansızlıktan olabilir. Gerçi biara uyku düzene giriyormuş. Sanemciq bizede göndertsene kahvaltından evde bişey kalmamış. Akşam eşimde çok yorgundu alışveriş yapalım diyemedim. Kayınvalideme gitcem birazdan.

ay ben de istiyorum yaa,benim de eşim hasta 3 gündür,markete de tek gidemediğim için öyle kaldım bi şey değil canım 3 gündür çikolata çekiyor,onu bile aldıramadım :26: evdeki şeyleri kullana kullana onlar da bitcek bi de öyle böyle değil sürekli açım ya,yiyorum tamam diyorum bu beni idare eder biraz 2 saat geçmiyor sanki hiçbi şey yememiş gibiyim

günaydın kızlar ben 39+5 günlük hamileyim ve bu sabah kalktıgımda kanamam oldugunu fark etttim sizlerde de böle bir sorunla karşılaşan var mı acaba diye sormak istedim yani bu durum nörmal midir..

böyle bir iğne yaptırmadım sen ne için yaptırdın ki eşinle kan uyuşmazlığın mı var

Günaydın,

bizimde kan uyuşmazlığımız vardı, oğlum doğunca kan grubuna baktılar, sonra hemen 1 saat geçmeden bana bir iğne yaptılar onunda ambalajını bana verdiler bunu ömür bıyu sakla diye, neden saklayacağım diye sormamamışım ama 28. haftada iğne yok canım doğunca var

Anneler 28. Haftada kan uyusmazligi ignesi yaptiran var miydi? Dogumdan sonra da yapiliyormus ya bi bilginiz var mi?
kan uyuşmazlığı iğnesi doğumdan sonra yapılır önce değil cnm
günaydın kızlar ben 39+5 günlük hamileyim ve bu sabah kalktıgımda kanamam oldugunu fark etttim sizlerde de böle bir sorunla karşılaşan var mı acaba diye sormak istedim yani bu durum nörmal midir..

cnm lekelenme şeklinde mi yoksa dediğin gibi kanama mı?

herkeze gunaydınnnnnnnnnnnn geçmışı yaptım .doğuma giden arkadaşlara allah yardımcı olsun.bende sabah sabah bi pazara gidım evde hiçbişey kalmadı.yarın kayvaldem gelıyor bu son alışverışım olucak. bundan sonra ona kalır :)))))oğluşuma ciciklerı getırecek. beşik alıcak.bebek arabası vs ......

Yoook cnm ben gece hep uyanıktım ilk dün gece uyumuşum
kahvaltımızı yaptık canım sen de gel

Günaydın kızlar biz kızımla bugun erkenciyiz dün yoruldum horul horul uyumusum vallahi ilk defa gece hiç uyanmadım eşimde espiri yapıyor seni hep yormak lazım herhalde diye

hayırlar olsun ben de 3 gündür kesintisiz uyuyorum,uyanmadan...sasırıyorum halime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…