2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben şimdi nevresim takımı aldım.nevresim takımının yorgana geçirilen parçası çok büyük geldi bana. yani o kadar yorganı el kadarbebeğin üstüne nasıl örterim?? 1 yaşındaki çocuğa anca örtülür gibi geldi bana.(göz kararı 1x1.50 gibi boyutu) yorgan almadım ama aldığım nevresim takımı standarttı. yorgan alsam da o boyutlarda olacak yani. peki ben ne örteceğim uyurken üzerine:44::44:saçma bir sorumu oldu bilmiyorum ama valla bilemedim.

Son düzenleme:

İkinmak yerine oksurecegim sanirim :)) bakalim daha kotulesirsem doktordan ilac isteyecegim yarinki kontrolde

kan uyuşmazlığı iğnesi doğumdan sonra yapılır önce değil cnm

cnm lekelenme şeklinde mi yoksa dediğin gibi kanama mı?

Aaaa bana yaptilar hem de ilk hamileligim bu saglk ocaginda da bunu soruyorlar onlem ignesi gibi birseydi galiba

Kan grubu pozitif mi cikti oglunuzun bebise degil de anneye neden vuruyorlar ki acaba

Canım bebekken zaten yorgan örtemezsin ki sadece battaniyeye sararsın ki ,üstüne çok soguk olursa bir battaniye daha örtersin
benim büyük oğlum oldugunda asla kundaklamam diyordum
öyle bir actı ki agzını annem bi güzel kundak yapınca sustu,şaştım kaldım bende.
Herşey bebeklerin istegine göre oluyor yani...
nevresimi olmadı büyükse iki kat yAPIP serersin
boyutları standarttır onların büyük besiklere göre yani...

Aaaa bana yaptilar hem de ilk hamileligim bu saglk ocaginda da bunu soruyorlar onlem ignesi gibi birseydi galiba
bilmiyorum ki cnm şaşırdım. kan uyuşmazlığında ilk doğumdan sonra anneye ilk 72 saat içinde iğne yapılır..ilk çocuk için kan uyuşmazlığı problem değil ikinci çocuk için kan uyuşmazlığı sorun olabiliyor.

tamam cnm yani önce penye battaniyeyle sararım sonra üzerine de peluş battaniyesini falan örterim ya da dediğin gibi nevresim takımını 2 ye katlarım

Son düzenleme:
20 gun once dogum yapan bır arkadasım vardı, dun konustuk, mutlaka gogus pedlerınden bol bol al dedı.
bız onunla lansınoh gogus pedlerınden 5 kutu almıstık, bende de 5 kutu var su anda ama ondakılerın hepsı 20 gunde bıtmıs.
sureklı sut gelıyor goguslerımden, ped dayanmıyo dedı.
emzırme sutyenının ıcıne kokuyorum ama nemlı kalmasın enfeksıyon fln olmasın dıye sureklı yenılemek zorunda kalıyorum, oyle olunca da dayanmıyor dedı.
su anda joker de lansınoh urunlerı ındırımde dıye bılıyorum, bır goz atın ıstersenız.

Sanemciq saol cnm afiyet olsun sizede ettim sonunda kahvaltımı :) ya hanımlar biri kapı süsü yapmıştı sadece tüllerle pembe beyazdı. Tüllerle pembe fiyonk yapmıştı. Çokk güzeldi yardımmm lütfeeeeennn

mavişmaviş yapmıştı cnm.

günaydın kızlar. gece belim ağrıdı. şimdi de sancı yine yokluyo beni ama aralklar uzun, 30 dk, 40 dk filan.. bunlar doğm sancısımı acaba? beklemekten başka çare yok herhalde. bi de işin ilginci ağrı yokken acayip uyku bastırıyo

ayy tatlım 2 hafta nasıl bekleyecem diyosun ayol ben ne yapayııımmmmm
güle güle kullanın canımm
aynı şeyleri bende istiyorum canım yaaaaa gelmedi bi türlü oğluummmmmm..

demek peluska da doğuruyor hadi hayırlı olsun inşallah, peluska kacıncı haftasındydı kızlar bilen var mı?
39+3tü canımm..
benimde geçen cuma doktorum yoktu canımmm 1 dk ancak baktı usgdee nasıl sinir olmuştummmmmm...
ALLAHTAN yarın kendi doktorumaa gideceğiimmmm
kızlar aklıma geldi dermet yok çok uzun zamandır, mrtylz de yok:26::26::26::26:
dermeti bende merak ettim gece yatarken aklıma geldiiiii...
mrtylz de facede görüyorummm bi sorun yokkk çok şükürr
canım yaa hayırlısı bu demek kiii sağ salim kavuş inşallah bebişineeeee... üzülme bu kadarrr.
bende yarın doguma gidiyorum acayip midem agrıyor korkudan stresten heyecandan dualarınızı beklıyorumm kızlarr allah yardımcımız olsun..
dualarımız seninle canım...
canım benim 4 gözle seni bekliyoo olacağımm güzel haberlerle geeeelll
dualarımız seninle....
hepiniz sağ salim evlatlarınıza kavuşursunuz inşallaahhhhhh..
ohhhh maşallaahhh...
ben habire tuvalet seansına kalkıyorum yaaaa
ayy o açlık bende de vaar deli gibi yiyorum banamısın demiyooooo

günaydın ay sekiz ayı mide bulantısı olmadan geçirdim şimdi 2 gündür bulantım var sizdede varmı.

sancıların sıkılaşırsa bi doktorunu ara canım doğum sancısı olabilirrr
günaydın ay sekiz ayı mide bulantısı olmadan geçirdim şimdi 2 gündür bulantım var sizdede varmı.
bende var çok aşırı derecede bulantıııı

günaydın kızlar bizde bu gece bir hareket yoktu sanırım ciddi ciddi pazartesiyi bekliyor benim kız birde ara ara gelen sancılara alıştım bakalım doğum sancısında ne yapacağım:26:

günaydın kızlar bizde bu gece bir hareket yoktu sanırım ciddi ciddi pazartesiyi bekliyor benim kız birde ara ara gelen sancılara alıştım bakalım doğum sancısında ne yapacağım:26:

senin bebiş eylül de olmak istiyor anlaşılan
bebeğinin hareketlerini kontrol etmeyi ihmal etme cnm

senin bebiş eylül de olmak istiyor anlaşılan
bebeğinin hareketlerini kontrol etmeyi ihmal etme cnm

ewt canım sanırım eylül bebeği olmak istiyor hareketlerini devamlı kontrol ediyorum anne olmak böyle bişey sanırım inşallah Allahın izniyle bir sıkıntı yaşamadan kucağımıza alırız bebeklerimizi

canım ismim öznur.doğurmadım hala yaaa günüme var biraz daha ama benim karnım çoooktandır aşağıda hem de baya 2 3 haftadır gören herkes doğum yakın heralde diyo ben de evet diyorum sonra da gördüklerinde aralarında ''hala doğurmamış mı''dediklerini duyuyorum yanlarından geçerken:)

aminnn inşallahhhh en önemlisi bu zaten. sağ salimkucağımıza alalım hepimiz
eylül güzel aydır ben çok severim. ben de eylül doğumluyum

bizdede yoktu bi hareket yaaaa oysaki ne çok dua edip yatmıştımmm olmayınca olmuyor yahuuuuu
oğluşumun maşallah keyfi yerindee bakalım yarın doktor teyzesi ne diyeceekkkkk

benimkide ebru canım :) doğum tarihlerimiz aynı sayılır ilginçtir dün o hareketi yapabiliyordum bugün yok olmuyor. Buarada benimde 2haftadan fazla oldu karnım aşağı ineli. Bugünde bi garibim anneme diyorum doğurcam herhalde bugün yarın. Belimde bacaklarımda ağrı var kasılmalar var. Bakalım hayırlısı:)

sen almanca mezunuydun sanırım demi kontenjanlar da belli olmadı o dert de var ama benim olmayacak gibi hayırlısı olsun demeye alıştım artık napalım bebeğim gelse de bi an önce onunla unutsam bu dertleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…