2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende göremiyorum yetişemiyorum amaaaa gidemem kuföree çok utanırımmmm

öfff...ben kendim yapıorum ama canım cıkıyo.her an acil bisiy olursa tertemiz olayım,hazır olayım, rezil olmayayım diyorum....tabii bizim oglanın rahatı yerinde...bi bakıyorum gene temizlik gerekiyo.... o sebep zırt pırt almak zorunda kalıyorum, mahvoluyorum....ya su avrupalılar falan bizim kadar kastırmıyolardır kessin..hatta duysalar su yaptıklarımızı şaşar kalırlar

kızlar ben 31 ağustos cuma normal yolla doğum yaptım kzıım 3200 kilo evdeyiz şimdi 39+ 4 de geldi :)

darısı hepinizin başına
bu arada eylül anneleri hep normal doğum yaptı maşalahhh :)

kızlarrr ben geldim sizlerle doğum hikayemi paylaşmak için: ) çarşamba gününden beri tansıyonlarım çok yüksekti idrarda protein çıktı hep acillerdeydim tansıyonum 15-9 larda geziyodu...we karar werildi cuma sabahı sezeryana aldılar beni bende normal doğuramayanlardanım maalesef..binbir korkuyla girdim ameliyata...sontamı takarlarken ağlıyodum açıkcası hiçbiri zor değil ama ben çok korkuyodum ameliyata girerken tiiir tiiirr titriyodum korkumdan genel anestezi istedim diğeri türlüsüne yüreğim dayanmazdı zaten tansıyonum tawanlardaydı :) we götürdüler benı ameliyata çook güzel bi ameliyat geçirdim maaşaallh diyim kendıme Allah sizede böle güzel doğmlar nasip etsin...ameliyattan çıktıktan sonra ağrım olmadı gaz sancım olmadı çook rahattım zaten cuma sabah sezeryan ldum cumartesi sabah ewimize geldık :) asıl süprizz şu kiii benımm kızımaa 9 AYDIR ERKEK DEDİLER AMA BİZİM KIZIMIZZ OLDUU : )))) herkes şoktaa minnak bi kızım war Allahın izniyle...karın bölgesi filan hep laf hiçbişeyi yok elhamdülillah :) 2300 gr doğdu minnak ama büyüycek teyzerli dualarınızla :) ben güzel bi sezeryan yaşadım inşallah sizler normal yollarla doğurursunuz ama sezeryanda çok kötü bişi değilmiş :) haa bide kızımıza isim arıyoz hamişler güzel annelerden fikir beklıyom :) mutluyum şükürler olsun dilerim sizlerde güzelce alırsınız miniklerinizi kucagınıza :) minikim yanımda uyuyo mışıl mışıl maaşallahh :) işte benım hikayemde böle oğluşum diye sewerken kızçem geldi :))

ilk önce suyum geldi sancı mancı yoktu :)
ama hiçbir müdahale yapmadılar 17 saaat yatarak bekldim sadece kalp atımını dinledik su geldikten sonra 24 saatiniz var doktorlara inannıp sakın hemen aldırmayın bebeği kalp atımı iyiyse .

sonra sabah prof geldi .17. satte suni sancıyı verdiler
5 ssat sonra kızm doğdu .
yani su geldikten sonra 22. satte doğdu kızım 2 satimiz vardı 24 saate :)

maşallah canım allah analı babalı büyütsün sağlıkla inş.... ama şimdi sen beni çok korkuttun nieyse bu sıralarda herkes bana erkek olursa o kadadr pembe şeyi napıcan diyip duruyo ihtimal vermiyorum allahın izniyle çünkü çok farklı doktorlara baktırdım ultrasyonla özelinden devletine üniversite hastanelerine kadar hepsi kendinden emin şekilde kız dedi sen tek bi doktoramı gitmiştin canım

maşallah canım yaaa kızında çok tatlı hakikatten bizim topiğin veletleri hep bi tatlı doğdular hemde herkeslerin doğumu kolay oldu aayyy hadi darısı bizim başımıza

BEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80′li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tariflerkeşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye “Uçan Fil Dumbo!” çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

ANNE OLMASAYDIM EĞER;

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

SEN OLMASAYDIN EĞER; yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

SEN OLMASAYDIN EĞER; ben asla “anne” olmayacaktım. Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış… Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!

:2::2::2:

Son düzenleme:
kızlar maşallah herkes doguruyor,gunlerimiz bitmek uzere
Dogum yapanları tebrik ederim,Allah analı babalı buyutsun
benim gibi hala dogumu her an bekleyenlere de Allah yardım etsin,bebeklerimizi de bizi de sag saglim bir avazda kurtrasın inşallah!

Selam kizlar nasilsinizzz???varmi yeni gelismeler.huzurm ve oglum cok sasirdim erkek denilip kiz olmasina saglikla buyut kizini.

ALLAH analı babalı büyütsün canım yaaa ama şok olduuummmm
ben hep rüyamda kız çocuğu görüyorummm ve korkmuyo değilim kız olursa diyee hehe sağlıklı olsunda gerçii no problemm cinsiyetiiii..
canım ya buradanda yazayım ALLAH analı babalı büyütsünn...
bende açılma var sancı yokk açılma olunca plesentada yaşlanma olunca doktor en fazla perşembe yada cuma suni sancı vercem riske atamam dediii.
senin hiç kendi sancın gelmedi mii onu merak ediyorummm:44::44::44:
ayy banada 3 doktor erkek dedii bebişimee ama hep rüyamda kızım olduğunu görüyorummm yukarda da okuyuncaaa bi hoş oldumm
ayy facede okuyunca çook duygulandımm kocişde vardı yanımda zor tuttum kendimiiii
AAAAAAAAAMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
Tez vakitte doğururuz inşallahhh.

ayyy çok şaşırdım allah analı babalı büyütsün ya benimkide erkekse diye düşüncem şimdiden sonra Alla hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize

Selam annecikler nasılsınız bakalım ? Ben 3 gündür iyi değilim ya , bünyem alt üst oldu. Afedersiniz ishal olmuştum, ama dün de bugün de ishal gibi değil , tuvalete çıkamıyorum ama karnım ağrıyo, midem bulanıyo, ağzımın tadı yok , halsizim Bebişimin de yeri daraldı o da çok hareketli değil, ediyor ama nazla tuzla ... Bi doğursaydım hayırlısıyla ,şu son günler hiç çekilmiyor ya

ayy banada 3 doktor erkek dedii bebişimee ama hep rüyamda kızım olduğunu görüyorummm yukarda da okuyuncaaa bi hoş oldumm

ayy facede okuyunca çook duygulandımm kocişde vardı yanımda zor tuttum kendimiiii
.

hiç deme yaaa ben 5 farklı doktora baktırdım ayrıntılı ultrayon falan dahil hepsi tereddütsüz kız dedi ama insanlar yok erkek karınına benziyo o kadar pembe şeyi naparsın falan diyodu ama ben yok canım diyodum :26: bide kızı nasıl erkek gördüler anlamadım

bende facede okudum daha öncede okumuştum çok duygulanmıştım dedim belki okumayan arkadaşlar vardır

Son düzenleme:
bende bugünü bir atlatsaydım, stres yaptıkça bebeğimi de tansiyonumu da çıldırtıyorum :26:

düşünmemeye çalışıyorummmmmmmmm, ama gece yine uyuyamadım saçma salak rüyalar gördüm

canım hafif ishal bendede var bide bu sabah üstü midem acayip bulantı buralarda salgın zaten mide ve bağırsak şikayetinden acile gitmeyen kalmadı bende korkuyom ama şimdilik iim devam etmez inş

suksuk sanırım doguma gitti,Allah yardım etsin!
henüz gitmedi canımm ama yakındır gitmesii bugün yarın doğurur heraldee suyu gelmiş iki kere ama düzenli bi sancı hissetmiyomuş haberlerini bekliyoruzz şükriyeniinn:18::18:
o durum bende bi haftadır fln var yaaa ishal gibi oldumm sonraa acayip bi mide bulantısı flnn hala bi tuhafımmm ağzım boş kalsa çıkartacak gibi oluyoruzzzz
topik hareketlendi valla, giden gidene

Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallahhhhhhhhhhh
ayy amin amiiinnn... sağ salim bi kavuşsak artık yavrularımızaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…