bende göremiyorum yetişemiyorum amaaaa gidemem kuföree çok utanırımmmm
kızlarrr ben geldim sizlerle doğum hikayemi paylaşmak için: ) çarşamba gününden beri tansıyonlarım çok yüksekti idrarda protein çıktı hep acillerdeydim tansıyonum 15-9 larda geziyodu...we karar werildi cuma sabahı sezeryana aldılar beni bende normal doğuramayanlardanım maalesef..binbir korkuyla girdim ameliyata...sontamı takarlarken ağlıyodum açıkcası hiçbiri zor değil ama ben çok korkuyodum ameliyata girerken tiiir tiiirr titriyodum korkumdan genel anestezi istedim diğeri türlüsüne yüreğim dayanmazdı zaten tansıyonum tawanlardaydı :) we götürdüler benı ameliyata çook güzel bi ameliyat geçirdim maaşaallh diyim kendıme Allah sizede böle güzel doğmlar nasip etsin...ameliyattan çıktıktan sonra ağrım olmadı gaz sancım olmadı çook rahattım zaten cuma sabah sezeryan ldum cumartesi sabah ewimize geldık :) asıl süprizz şu kiii benımm kızımaa 9 AYDIR ERKEK DEDİLER AMA BİZİM KIZIMIZZ OLDUU : )))) herkes şoktaaminnak bi kızım war Allahın izniyle...karın bölgesi filan hep laf hiçbişeyi yok elhamdülillah :) 2300 gr doğdu minnak ama büyüycek teyzerli dualarınızla :) ben güzel bi sezeryan yaşadım inşallah sizler normal yollarla doğurursunuz ama sezeryanda çok kötü bişi değilmiş :) haa bide kızımıza isim arıyoz hamişler güzel annelerden fikir beklıyom :) mutluyum şükürler olsun dilerim sizlerde güzelce alırsınız miniklerinizi kucagınıza :) minikim yanımda uyuyo mışıl mışıl maaşallahh :) işte benım hikayemde böle oğluşum diye sewerken kızçem geldi :))
ilk önce suyum geldi sancı mancı yoktu :)
ama hiçbir müdahale yapmadılar 17 saaat yatarak bekldim sadece kalp atımını dinledik su geldikten sonra 24 saatiniz var doktorlara inannıp sakın hemen aldırmayın bebeği kalp atımı iyiyse .
sonra sabah prof geldi .17. satte suni sancıyı verdiler
5 ssat sonra kızm doğdu .
yani su geldikten sonra 22. satte doğdu kızım 2 satimiz vardı 24 saate :)
ALLAH analı babalı büyütsün canım yaaa ama şok olduuummmmkızlarrr ben geldim sizlerle doğum hikayemi paylaşmak için: ) çarşamba gününden beri tansıyonlarım çok yüksekti idrarda protein çıktı hep acillerdeydim tansıyonum 15-9 larda geziyodu...we karar werildi cuma sabahı sezeryana aldılar beni bende normal doğuramayanlardanım maalesef..binbir korkuyla girdim ameliyata...sontamı takarlarken ağlıyodum açıkcası hiçbiri zor değil ama ben çok korkuyodum ameliyata girerken tiiir tiiirr titriyodum korkumdan genel anestezi istedim diğeri türlüsüne yüreğim dayanmazdı zaten tansıyonum tawanlardaydı :) we götürdüler benı ameliyata çook güzel bi ameliyat geçirdim maaşaallh diyim kendıme Allah sizede böle güzel doğmlar nasip etsin...ameliyattan çıktıktan sonra ağrım olmadı gaz sancım olmadı çook rahattım zaten cuma sabah sezeryan ldum cumartesi sabah ewimize geldık :) asıl süprizz şu kiii benımm kızımaa 9 AYDIR ERKEK DEDİLER AMA BİZİM KIZIMIZZ OLDUU : )))) herkes şoktaaminnak bi kızım war Allahın izniyle...karın bölgesi filan hep laf hiçbişeyi yok elhamdülillah :) 2300 gr doğdu minnak ama büyüycek teyzerli dualarınızla :) ben güzel bi sezeryan yaşadım inşallah sizler normal yollarla doğurursunuz ama sezeryanda çok kötü bişi değilmiş :) haa bide kızımıza isim arıyoz hamişler güzel annelerden fikir beklıyom :) mutluyum şükürler olsun dilerim sizlerde güzelce alırsınız miniklerinizi kucagınıza :) minikim yanımda uyuyo mışıl mışıl maaşallahh :) işte benım hikayemde böle oğluşum diye sewerken kızçem geldi :))
canım ya buradanda yazayım ALLAH analı babalı büyütsünn...ilk önce suyum geldi sancı mancı yoktu :)
ama hiçbir müdahale yapmadılar 17 saaat yatarak bekldim sadece kalp atımını dinledik su geldikten sonra 24 saatiniz var doktorlara inannıp sakın hemen aldırmayın bebeği kalp atımı iyiyse .
sonra sabah prof geldi .17. satte suni sancıyı verdiler
5 ssat sonra kızm doğdu .
yani su geldikten sonra 22. satte doğdu kızım 2 satimiz vardı 24 saate :)
ayy banada 3 doktor erkek dedii bebişimee ama hep rüyamda kızım olduğunu görüyorummm yukarda da okuyuncaaa bi hoş oldummmaşallah canımallah analı babalı büyütsün sağlıkla inş.... ama şimdi sen beni çok korkuttun nieyse bu sıralarda herkes bana erkek olursa o kadadr pembe şeyi napıcan diyip duruyo ihtimal vermiyorum allahın izniyle çünkü çok farklı doktorlara baktırdım ultrasyonla özelinden devletine üniversite hastanelerine kadar hepsi kendinden emin şekilde kız dedi sen tek bi doktoramı gitmiştin canım
ayy facede okuyunca çook duygulandımm kocişde vardı yanımda zor tuttum kendimiiiiBEN ANNE OLMASAYDIM EĞER;
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim esnasında 80′li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.....
:2::2::2:
AAAAAAAAAMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....kızlar maşallah herkes doguruyor,gunlerimiz bitmek uzere
Dogum yapanları tebrik ederim,Allah analı babalı buyutsun
benim gibi hala dogumu her an bekleyenlere de Allah yardım etsin,bebeklerimizi de bizi de sag saglim bir avazda kurtrasın inşallah!
kızlarrr ben geldim sizlerle doğum hikayemi paylaşmak için: ) çarşamba gününden beri tansıyonlarım çok yüksekti idrarda protein çıktı hep acillerdeydim tansıyonum 15-9 larda geziyodu...we karar werildi cuma sabahı sezeryana aldılar beni bende normal doğuramayanlardanım maalesef..binbir korkuyla girdim ameliyata...sontamı takarlarken ağlıyodum açıkcası hiçbiri zor değil ama ben çok korkuyodum ameliyata girerken tiiir tiiirr titriyodum korkumdan genel anestezi istedim diğeri türlüsüne yüreğim dayanmazdı zaten tansıyonum tawanlardaydı :) we götürdüler benı ameliyata çook güzel bi ameliyat geçirdim maaşaallh diyim kendıme Allah sizede böle güzel doğmlar nasip etsin...ameliyattan çıktıktan sonra ağrım olmadı gaz sancım olmadı çook rahattım zaten cuma sabah sezeryan ldum cumartesi sabah ewimize geldık :) asıl süprizz şu kiii benımm kızımaa 9 AYDIR ERKEK DEDİLER AMA BİZİM KIZIMIZZ OLDUU : )))) herkes şoktaaminnak bi kızım war Allahın izniyle...karın bölgesi filan hep laf hiçbişeyi yok elhamdülillah :) 2300 gr doğdu minnak ama büyüycek teyzerli dualarınızla :) ben güzel bi sezeryan yaşadım inşallah sizler normal yollarla doğurursunuz ama sezeryanda çok kötü bişi değilmiş :) haa bide kızımıza isim arıyoz hamişler güzel annelerden fikir beklıyom :) mutluyum şükürler olsun dilerim sizlerde güzelce alırsınız miniklerinizi kucagınıza :) minikim yanımda uyuyo mışıl mışıl maaşallahh :) işte benım hikayemde böle oğluşum diye sewerken kızçem geldi :))
topik sessiz kaldııı herkes doğurduu bi ben doğuramadııımmmmmm.. topiğin bekçiliğini yapıyoruz kalanlaarrrrSelam kizlar nasilsinizzz???varmi yeni gelismeler.huzurm ve oglum cok sasirdim erkek denilip kiz olmasina saglikla buyut kizini.
ayy banada 3 doktor erkek dedii bebişimee ama hep rüyamda kızım olduğunu görüyorummm yukarda da okuyuncaaa bi hoş oldumm
ayy facede okuyunca çook duygulandımm kocişde vardı yanımda zor tuttum kendimiiii
.
Selam annecikler nasılsınız bakalım ? Ben 3 gündür iyi değilim ya , bünyem alt üst oldu. Afedersiniz ishal olmuştum, ama dün de bugün de ishal gibi değil , tuvalete çıkamıyorum ama karnım ağrıyo, midem bulanıyo, ağzımın tadı yok , halsizimBebişimin de yeri daraldı o da çok hareketli değil, ediyor ama nazla tuzla ... Bi doğursaydım hayırlısıyla ,şu son günler hiç çekilmiyor ya
henüz gitmedi canımm ama yakındır gitmesii bugün yarın doğurur heraldee suyu gelmiş iki kere ama düzenli bi sancı hissetmiyomuş haberlerini bekliyoruzz şükriyeniinn:18::18:suksuk sanırım doguma gitti,Allah yardım etsin!
o durum bende bi haftadır fln var yaaa ishal gibi oldumm sonraa acayip bi mide bulantısı flnn hala bi tuhafımmm ağzım boş kalsa çıkartacak gibi oluyoruzzzzSelam annecikler nasılsınız bakalım ? Ben 3 gündür iyi değilim ya , bünyem alt üst oldu. Afedersiniz ishal olmuştum, ama dün de bugün de ishal gibi değil , tuvalete çıkamıyorum ama karnım ağrıyo, midem bulanıyo, ağzımın tadı yok , halsizimBebişimin de yeri daraldı o da çok hareketli değil, ediyor ama nazla tuzla ... Bi doğursaydım hayırlısıyla ,şu son günler hiç çekilmiyor ya
ayy amin amiiinnn... sağ salim bi kavuşsak artık yavrularımızaaaaatopik hareketlendi valla, giden gidene
Allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallahhhhhhhhhhh
topik sessiz kaldııı herkes doğurduu bi ben doğuramadııımmmmmm.. topiğin bekçiliğini yapıyoruz kalanlaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?